Zweden’s klassieke centrumrechtse liberale partij bereid tot oorlog (partijscheuring) in de discussie over immigratie

Screenshot_6

(Vertaling: “Vederso”)

Zweden’s centrumrechtse liberale oppositie partij (Moderaterna) wordt geconfronteerd met een scheuring terwijl de partij probeert te midden van een groeiend nationaal debat om een nieuw immigratiebeleid te ontwikkelen. De woordvoerster voor buitenlands beleid van de liberale partij, Birgitta Ohlsson, heeft haar voornemen aangegeven om zich tegen het nieuwe beleid van partijleider Jan Björklund op het terrein van immigratie te keren. Hij (Björklund) heeft onlangs gesuggereerd dat Zweden het principe verlaat om aan diegenen die in Zweden asiel krijgen een permanente verblijfsvergunning wordt verleend (…).

Er is ook een andere rivaliserende factie binnen de partij die een nog meer restrictief immigratiebeleid nastreeft dan die door Björklund in januari werd voorgesteld (…).

Een partijscheuring benadrukt de reeds gespannen sfeer in het politieke debat over immigratie in Zweden (…).

Anna Kinberg Batra [partijvoorzitter], die onlangs het roer van Reinfeldt bij de conservatief-liberalen overnam, heeft in de afgelopen weken ook een tijdelijke verblijfsvergunning voorgesteld en meent dat het idee door de christendemocraten wordt ondersteund.

De door de sociaaldemocraten geleide regering blijft voorstander van een permanente verblijfsvergunning voor vluchtelingen, hoewel zij de recente voorstellen van de Europese Commissie heeft gesteund dat asielzoekers meer gelijkmatig over Europa moeten worden verdeeld.

Opmerking: Dit kon natuurlijk niet uitblijven nu de ZwedenDemocraten (SD) als partij steeds blijft groeien en in de peilingen groter is geworden dan deze conservatiefliberalen. Of zoals Julia Caesar het ooit zei: “We hoeven niets te doen en alleen maar achterover leunen en toekijken hoe de andere partijen zich steeds meer in de nesten werken”. Het lijkt erop dat de discussie over immigratie in Zweden is gestart, maar verwacht er voorlopig nog niet veel van. Daarvoor moet de situatie in het land eerst nog veel erger worden.

Bron:
www.thelocal.se

Vertaald uit het Engels door:
”Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, gezond realisme, Immigratie, Zweden. Bookmark de permalink .

7 reacties op Zweden’s klassieke centrumrechtse liberale partij bereid tot oorlog (partijscheuring) in de discussie over immigratie

 1. luckybee zegt:

  Zijn de Zweden dan nog wel te redden? als ze eindelijk een besluit nemen de sgn Vluchtelingen een jihad oorlog kunnen beginnen.
  Want dit zegt hun koraan hier over
  8. De Oorlogsbuit (Al-An’faal)
  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 75 strofen.
  65. O profeet, spoor de gelovigen aan om te vechten. Als er twintig onder u zijn die stand houden, zullen zij tweehonderd overwinnen en als er honderd uwer zijn zullen zij duizend der ongelovigen verslaan, omdat zij een volk zijn dat niet wil begrijpen.
  17. Gij dooddet hen niet, doch Allah was het, Die hen doodde. En gij wierpt niet toen gij wierpt, maar Allah was het die wierp, opdat Hij de gelovigen een grote gunst van Zich mocht bewijzen. Voorzeker, Allah is Alhorend, Alwetend.
  Vers 17 is om hun moed te geven de ongelovige Zweden toch te killen.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Laat ze maar rustig dóórmodderen, -etteren, -griepen en mekáár de tent uitvechten in plaats van de móslims er uit te zetten, het brengt allemaal toch niets, nada, niente!
  Ik weet er niets meer aan toe te voegen, over dat land, ben er helemaal klaar mee!

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Dam moeten we de Denen heel snel oproepen om de brug af te sluiten die Zweden met Denemarken verbindt…….

  Like

 4. Buffalo Bill zegt:

  Inderdaad voor Zweden maakt het niet meer uit, is reddeloos verloren (Nederland wellicht ook). Eigen schuld, ze zijn nog gekker dan Pippi Langkous

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Die linkse habbezakkers hebben Zweden en de Zweden grondig vernaggeld en nog steeds wil ’t kwartje maar niet vallen, tja linkse koprot is net als besmetting met pislam-zombie-virus ongeneeslijk. Mij lijkt ook dat Zweden verloren is; niet het eerste land dat aan linksisme ten onder gaat/is gegaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s