Aissa Zanzen op Twitter: “Foto met mijn favoriete geleerde”

Screenshot_69

Een bericht op Twitter van 25 december 2014 van het hoofd Algemene Zaken op het Nederlandse ministerie van Veiligheid en Justitie, Aissa Zanzen!!! De naam van deze favoriete geleerde is de leider van de Moslimbroeders in Soedan, Issam Al-Bashir (de Soedanese sjeik  Issam Al-Bashir, lid van de Europese Raad voor Fatwa en Onderzoek). Een zeer zorgelijke ontwikkeling. Iemand met deze positie op het ministerie van Veiligheid en Justitie die zich zo bezighoudt met religie, lijkt me een onwenselijke combinatie.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t J.K.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Islam, Islamisering, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Aissa Zanzen op Twitter: “Foto met mijn favoriete geleerde”

 1. Hans zegt:

  We’re fucked.
  Ons rariteitenkabinet stuurt ons met geweld de vernieling in.
  Zo’n terrorzeug op zo’n positie.
  Again, were fucked.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Helemaal met u eens meneer Bron!
  Deze excuus allochtoon terug bevorderen naar pleereiniger of zo.

  Like

 3. Jade zegt:

  Goed punt E.J.!!! Hopelijk komt er nog een tijd dat er afgerekend
  gaat worden met landverraders…

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Welke idioot neemt zo zandbak aap nou in dienst?

  Like

 5. Fubar zegt:

  O, die leen ik even. U begrijpt wel waarom. Vanwege dat eerdere stukje van me. Dankuwel tipgever ! Die had ik gemist terwijl ik zijn twitter aan het doorploegen was eergister, en ik heb vast nog wel meer gemist.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Wij zijn al over genomen, alle hoge posities zijn al verdeeld.
  We mogen het alleen nog niet weten.

  Like

 7. Wat zijn wij toch knettergek ! Omwille van de politieke correctheid laten wij belangrijke leidinggevende functies over aan de vijand en geven aldus zonder slag of stoot ons land uit handen aan vreemde volkeren. Wie waren er ook weer achterlijk? En niemand van ons kan er iets tegen doen. Treurig. Het wachten is nog op de onderwijzers die onze (klein)kinderen islamiseren en rechters die t.z.t de sharia uitvoeren. Maar troost je, die zijn in de maak…

  Like

 8. exmarineman zegt:

  Tja wat wil je met een zelfde soort extreme moslima op dat departement als hoofd Personeelszaken….. die dan door de PvdA met alle mogelijk middelen wordt geholpen door Job Cohen….een Jood maar dan nu wel van zeer bedenkelijk niveau evenals zijn vriend van BiZa Asscher…. Hoe kun je – na wat er allemaal in/op de wereld gebeurd door die moslims (IS, Al Qaida, Boko Haram, Hamas en Hezbollah) speciaal ook tegen Joden, de Joodse staat Israël en christenen — zo verbaast en verrast zijn door de haat en het antisemitisme in dat onderzoek onder de Nederlandse moslims. Als je als bestuurder en minister van een Europese regering zover afstaat van de werkelijkheid in binnen- EN buitenland dan ben je of oerstom, doof en blind, hypocriet en antisemiet en hoor je gewoon deze functie niet meer uit te voeren. Maar ja onze regering loopt al jaaaaren met de kop in het zand rond ……. de democratie is in Nederland allang afgeschaft en de belangen van de autochtone Nederlanders zijn allang bij het grof vuil gezet. De ENIGE belangen die nog tellen zijn voor “asielzoekers, (boot)vluchtelingen, moslims en ander soortgelijk spul uit Afrika.

  Like

  • Ik lees dit en verwonder me steeds meer,

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    Ik ‘verwonder’ me er niet over, t staat in de koran dat ze zoveel mogelijk belangrijke posities moeten innemen in het ‘gastland’ dat geïslamiseerd dient te worden…
    Dat voorkomt een hoop ‘gedoe’ bij de overname want dan IS àlles al ‘islamitisch’ geregeld en krijg je de islampolitie aan je deur…. en wat ons WEL zou moeten verbazen is dat ‘HET VOLK’ dit kennelijk NOG STEEDS NIET DOORHEEFT en niet in OPSTAND komt en deze regering AFZET en BERECHT en al die islammers als de sodemieter ontslaan en ons land uitzet!

    Like

 9. Catherine zegt:

  De staat van ontbinding van NL is verder gevorderd dan ik dacht. Dit lees je niet in een krant. Maar Rutte’s vloeiende ramadam kareem krijgt n andere betekenis….

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Helemaal eens Bert, de 5e colonne is door toedoen van een naive/domme overheid doorgedrongen op strategische plaatsen !!

  Like

 11. ildiko zegt:

  Nederlanders zijn totaal gek, sorry ik heb geen worden voor. Lekker knielen en alle leugens zonder enige twijfel gewoon geloven. Dat zien wij bij JINEK, WDD, Max, Vara enz, dit land is verloren.

  Like

 12. ildiko zegt:

  Onze eigen kritische mensen gewoon op de dode lijst plaatsen, hun leven en werk onmogelijk maken, maar de vijand lekker knuffelen, nou tijdens de 2WO was ook niet anders.

  Like

 13. BertG. zegt:

  als ik Geert Wilders zou zijn, dan zou ik nu pas echt bang gaan worden.

  Like

 14. boorzalf zegt:

  Wat? Lid van de europese raad voot fatwa en onderzoek. Wat is dat voor iets achterlijks. Als ik dat woord fatwa lees denk ik aan de ondergang van europa.

  Like

 15. Jan zegt:

  Hoofd van Europese Raad voor Fatwa en Onderzoek is Yusuf Al-Qaradawi (1) die zei dat Hitler een goddelijke straf was voor de Joden, de holocaust zwaar overdreven (2), en zelfmoordaanslagen gepleegd dienen te worden om ‘Palestina’ te bevrijden (3)

  Was voorzitter van Islamic Relief Worldwide en voormalig Minister van Religieuze Zaken. IRW werkt samen met Hamas:
  ‘The IRW was established in 1984 in the British city of Birmingham. It has branches in Gaza and Ramallah. The IRW provides support and assistance to Hamas’s infrastructure. The IRW’s activities in Judea, Samaria and the Gaza Strip are carried out by social welfare organizations controlled and staffed by Hamas operatives.’ (4)

  Iyaz Ali, a British citizen of Pakistani origin, arrested by the Shin Bet three weeks ago, admitted to having aided Hamas through his work for a British Islamic aid organization in Ramallah and Gaza.
  Ali, 36, is a humanitarian aid worker for the Islamic Relief Worldwide organization (IRW).
  …Documents found in Ali’s laptop point to links between the IRW and illegal Hamas funds in Britain and Saudi Arabia.
  Investigators also found pictures of senior Nazi officials, of IDF emblems defaced with swastikas and of al-Qaeda leader Osama (5)

  In 2007 was Issam Al-Bashir een van de sprekers op de 29-ste Conferentie van de Moslimbroederschap. Ander was Ayman Aly, hoofd FIOE. (6)
  Ayman Aly (Ayman Ali) is direct verbonden met World Assembly of Muslim Youth (WAMY) en verantwoordelijk voor het verspreiden van terreur in Israël, India en Bosnië (7)
  Andere FIOE-hoofd:

  Ibrahim El-Zayat (Ibrahim Farouk El-Zayat) lid van de MB Duitsland (8)
  El Zayat is een van de leiders van Islamic Relief Waqf (9) die jihad wereldwijd met geld ondersteunt (10)

  Aanwezig op deze conferentie was ook de bekeerde Murad Hoffman, voormalig NATO ambassadeur die glashard beweert dat er in Duitsland geen antisemitisme is maar wel een vijandschap tegen de islam die even erg is als antisemitisme (onder Hitler):

  Andere bekeerde op de conferentie was Axel Köhler (Ayyub Axel Köhler, ayyub betekent profeet). Köhler is voorstander van de sharia en de islam aangezien het perfect is. Iedereen dient deze aan te nemen. Köhler verwerpt de democratie. De mensheid dient de islam te dienen (11)

  1. 1. https://en.wikipedia.org/wiki/European_Council_for_Fatwa_and_Research
  2. http://www.globalmbwatch.com/2010/03/20/recommended-viewing-qaradawi-video-compilation/
  3. http://www.globalmbwatch.com/2008/02/22/qaradawi-reiterates-support-for-suicide-bombings-in-israel-explains-why-jews-cannot-be-offspring-of-apes-and-pigs/
  4. http://www.mfa.gov.il/mfa/foreignpolicy/terrorism/palestinian/pages/british%20national%20arrested%20for%20assisting%20hamas%2029-may-2006.aspx
  5. http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3256654,00.html
  6. http://www.globalmbwatch.com/2007/11/16/german-muslim-brotherhood-to-hold-29th-annual-conference/
  7. http://www.globalmbwatch.com/ayman-aly/
  8. https://en.wikipedia.org/wiki/Ibrahim_El-Zayat
  9. http://www.islamic-relief.org/board-of-trustees/
  10 https://moneyjihad.wordpress.com/tag/international-islamic-relief-organization/
  11.https://de.wikipedia.org/wiki/Ayyub_Axel_Köhler#Kontroversen

  Like

 16. “ildiko” zegt het hierboven goed.
  Geert Wilders uitgekotst door onze quasi-elite, uitgeleverd aan de islam, heeft levenslang.
  En dan zo’n krankzinnige islamist en SNOTNEUS (wat zou-ie aan salaris vangen?) als “hoofd Algemene Zaken op het Nederlandse ministerie van Veiligheid en Justitie”.
  Nee, niet in de mainstream-kranten, niet op het NON-journaal, niet bij Jinek . . . . . .
  Je zou er echt paranoia van worden.
  Onze verraders- en nep-elite is nog veel verder van het padje dan ik vermoedde.
  Ik mag het niet denken van onze “justitie”, want dat zou oproepen tot geweld zijn, maar ik denk het toch en . . . . . . . nee, nee, Pennings, schrijf dat nou niet op!!!
  Laat ik in plaats daarvan mezelf citeren naar aanleiding van een vraag gesteld bij “Pauw”: http://bit.ly/1SxSWoE :

  “Wat moet je als leraar doen als kinderen zich aangetrokken voelen tot de radicale islam?”

  Ik zou zeggen, datgene wat die 10 procent verstandige volwassenen in Nederland zou moeten doen: met een miljoen man-vrouw naar het Binnenhof en naar Hilversum trekken met de Haagse getatoeëerde klasse en hun pitbulls als stoottroepen, aldaar de zaak uitmesten, een Voorlopige Revolutionaire Regering vormen, de islam verbieden, de grenzen sluiten, uit de EU stappen, de gulden weer invoeren en de universiteiten zuiveren.

  Like

 17. Theresa Geissler zegt:

  En dàt zetten ze op Veiligheid en Justitie! Ziek, ziek, ziek!

  Like

 18. ildiko zegt:

  Als voor het liegen een prijs stond dan dat hadden de moslims gewonnen, en als voor het goed gelovige debielen een prijs stond dat hadden de NL-s gekregen.

  Like

 19. Igor zegt:

  Het is toch niet te geloven dat die 5e colonne zich al zover heeft ingevreten in onze samenleving, en dan weten we de helft nog niet vermoed ik, want dit is slechts een tipje van de islamitische sluier, ben ik bang. VVD kan beter zijn naam veranderen in VIS = Voor Islamisering en Sharia, weten we 1 ding zeker, het stinkt.
  Stelletje gore Haagse landverraders.

  Like

 20. Igor zegt:

  Ik vrees met grote vreze voor het welzijn van de voor mij grootste Nederlander Wilders!!!

  Like

 21. Pingback: Cartoonactie werkt averechts voor topman ministerie Veiligheid & Justitie « IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg 

 22. Pingback: Cartoonactie werkt averechts voor topman ministerie Veiligheid & Justitie |

 23. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv #pvv AFZETTEN #dhimmikabinet ivm #baanAissaZanzen:#Fotometmijnfavorietegeleerde http://wp.me/p1O7aM-nLn via @wordpressdotcom

  Like

 24. Pingback: Aissa Zanzen op Twitter: “Foto met mijn favoriete geleerde” | Fubar

 25. Pingback: PVV: Zanzen en kornuiten hard aanpakken! | E.J. Bron

 26. Pingback: PVV: Zanzen en kornuiten hard aanpakken! |

 27. Pingback: ISLAMISERING VAN SLEUTELFUNCTIES | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s