Hoofd Algemene Zaken Veiligheid en Justitie Aissa Zanzen is een antisemiet, denkt dat de Mossad achter ISIS zit

Screenshot_52

Aissa Zanzen

(Door: “Fubar”)

Yasmina Haifi werd daar bijna voor ontslagen, ware het niet dat de islamiseerder van Amsterdam, de linkse Jood Job Cohen, haar de hand boven het antisemitische hoofd hield. Maar een antisemiet als hoofd algemene zaken op het ministerie van Veiligheid en Justitie?

Lees verder>>>
(h/t “vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, demoniseren, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hoofd Algemene Zaken Veiligheid en Justitie Aissa Zanzen is een antisemiet, denkt dat de Mossad achter ISIS zit

 1. lucky bee zegt:

  Ik moe de Israeli’s waarschuwen voor de Joodse Arbeiders partij bvb hun presiden Shimon Peres; hi zal Israel net zo veraden als Job Cohen bij ons dat Nederland veraadt.Allemaal Marxisten.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  UHH, iemand nog twijfels ???

  Like

 3. ON-GE-LOOF-LIJK.
  En het ergste is: er zal in de mainstream-media en in de politiek geen haan naar kraaien.
  Die lul is sowieso niet door zijn kwaliteiten op die post terecht gekomen, maar vanwege “voorkeursbeleid”.
  Heb ik al eens gezegd dat onze quasi-elites totaal van het padje zijn?
  Ja, dat heb ik al eens gezegd, geloof ik.
  Goed speurwerk, trouwens, van “Fubar”.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Aangewezen klusje, tóen, voor de VPRO èn Anil Ramdas, dit interview!
   Enfin, laatstgenoemde rotzak is dood. Nu de geïnterviewde nog.

   Like

 4. Jan zegt:

  Mooie bron, Meulenbelt

  Bedankt Anja!!! Niet alleen voor jou speech van gisteren maar voor alles wat je doet om de werkelijk situatie waarin de de Palestijnen leven onder de aandacht te brengen. Jij geeft me hoop door jou inzet en doorzettingsvermogen m.b.t. gerechtigheid en solidariteit.

  Vredige groet,
  Aissa Zanzen
  Comment by A. Zanzen — maandag 22 mei 2006 @ 23.52
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2006/05/22/gaza-in-ons-hart/

  Persbericht
  17 juli 2007

  De RMMN betuigt steun aan minister Vogelaar.

  De RMMN (Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland) ondersteunt de uitspraak van minister Vogelaar ten aanzien van de existentie van de islam in Nederland. De uitspraak van de minister getuigt van veel moed. In een tijd waarin de islam ongelijk wordt behandeld in vergelijking met het jodendom en het christendom, durft zij de discussie aan te gaan over de mogelijk te vormen joods-christelijk-islamitische traditie. De RMMN betreurt het dat sommige politici (lees Geert Wilders en Mark Rutten) nog niet inzien dat de islamitische traditie in essentie NIET veel verschilt van de joods-christelijke traditie.

  De RMMN is daarom blij met de benadering van de minister en heeft het vertrouwen dat zij met haar visie de integratie van moslims in Nederland zal bevorderen. De minister kan in ieder geval rekenen op steun van de achterban van RMMN met betrekking tot het stimuleren van integratie en participatie van de moslimgemeenschap.

  Einde persbericht
  Aissa Zanzen
  Woordvoerder RMMN
  0624893939
  Comment by Aissa Zanzen — dinsdag 17 juli 2007 @ 10.49
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2007/07/16/dagboek-15-juli-2007/

  27 december 2008
  L.S.
  Vanochtend begon een militaire aanval op Gaza. Door Israëlische bommen zijn er minstens 120 doden tot nu toe en honderden gewonden. Het is nog niet afgelopen. Volgens CNN is het dodental opgelopen tot 150 doden. Israël vindt elke keer een smoes om een bloedbad aan te richten. Kennelijk is er geen macht in de wereld die Israël een halte toeroept. Als de klappen aan het andere front waren gevallen dan was er zeker een vloed aan protesten uit verschillende hoeken. Onze minister van buitenlandszaken had in dat geval op z’n minsten zijn verontwaardiging uitgesproken en de internationale gemeenschap opgeroepen om Palestina te boycotten. In de naam van de beschaving moeten wij nu toekijken terwijl een volk gedood wordt omdat het zich verzet tegen de bezetting. Het wordt eens tijd dat onze minister van buitenlandszaken wakker wordt en inziet dat zwijgen over de situatie in Palestina en zijn onvoorwaardelijke steun aan Israël een zwarte pagina vormen in de buitenlandse politiek van Nederland.

  Vredige groet,
  Aissa Zanzen

  Comment by Aissa — zaterdag 27 december 2008 @ 16.54
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2008/12/27/gaza-12/

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Ongelofelijk hoever we de 5e colonne laten doordringen in het centrum van de macht.
  Daar in Den Haag moeten ze toch wel helemaal van de pot gerukt zijn . Wat een stel charlatans.

  Like

 6. Ik wilde eigenlijk iets opschrijven als ‘Hier schrik ik van.’ of ‘Dit is toch niet te geloven.’
  Maar eerlijk gezegd doe ik dat helemaal niet (meer).
  Al is het ook echt on-ge-loof-lijk, het is de realiteit.

  We leven ondertussen in een land waarin er nauwlettend op allerlei zaken gecontroleerd wordt.
  Voor alles en nog wat is er wel een ‘raad van toezicht’ of een groepje mensen die nauwkeurig alles in de gaten houdt of er wel of niet iets in de haak is.
  -Let wel; dit gaat over het gepeupel.-
  Vb; Ik las vandaag een artikel wat over een vrouw ging die een boete had gekregen van de SD uit een bepaalde stad. Zij kreeg een uitkering en was herstellende van maagkanker. Haar dochter heeft een speelgoedzaak en daar komt zij geregeld even langs. De SD beschuldigt die vrouw dat zij diensten verleend aan haar dochter. Haar uitkering is stop gezet en zij heeft een boete gekregen van +/- 6000 euries.
  -ik ben er nooit bij geweest en heb die zaak ook niet onderzocht maar ik kan mij voorstellen dat als je dochter een speelgoed (van hout) zaakje heeft en alle zeilen moet bijzetten, jij als moeder, herstellende van een ziekte en daarom iets meer tijd hebt, je dochter zo af en toe een helpende hand toesteekt. De afwas doet, een toiletje schoonmaakt of de stofzuiger pakt.
  Dat wil nog helemaal niet zeggen dat daar ook een vergoeding tegenover staat.-
  De SD beticht haar van belangenverstrengelingen.

  Bij de eerste signalen die de overheden (landelijk/plaatselijk) daarvan krijgen, duiken zij er als strontvliegen bovenop.
  Want, stel je voor dat er ergens ‘belangenverstrengelingen’ zijn. Fraude gepleegd wordt of wat…
  Dat kan niet en mag niet; De burger moet in het gareel lopen.

  Van een overheid die zo met haar burgers omgaat mag je toch verwachten dat zij ook zo met haar eigen gelederen omgaat?
  Maar nee.
  De belangenverstrengeling druipt er hier van af.

  En het ergste is nog dat wij niet de mogelijkheid hebben om zo’n persoon zijn geld af te pakken en een fikse boete te geven waar hij nog jaren later mee bezig is om af te betalen.

  Like

 7. Pingback: Aissa Zanzen op Twitter: “Foto met mijn favoriete geleerde” | E.J. Bron

 8. Pegidafan zegt:

  Dit is toch echt levens gevaarlijk zo’n vent op zo’n positie , een kind snapt nog dat dit niet kan en mag . We hebben hier geen paard van troyen . Hier is het nog veel erger. Ze zitten al zo diep in onze systemen , dat ze de Nederlandse geheimendienst , de openbaredienst noemen. Ik vraag steeds kan het nog gekker , ja hier in Nederland kan het steeds gekker . Reken maar dat die lui zich kapot lachen . Maar ja , als je de geheimen van een atoomwapen , laat stelen door een Pakistaner , nou dan weet je toch wel hoe laat het hier is he.

  Like

 9. Pingback: Aissa Zanzen op Twitter: “Foto met mijn favoriete geleerde” | Fubar

 10. Pingback: Video: Anil Ramdas interviewt Aissa Zanzen | Fubar

 11. exmarineman zegt:

  Ja wat moet je hier over zeggen, woorden schieten te kort. De islamisten/jihadisten zijn al veel verder binnen ons overheidssysteem (ambtenaren, beleidsuitvoerders, kamerleden en bestuurders in alle geledingen) zover doorgedrongen dat zij vrij zodanige adviezen naar de bestuurders en acties kunnen uitvoeren zonder daarvoor ge-/bestraft te worden. En zo gaat de hele islamiseing van Nederland sluipenderwijze verder en verder. Je merkt het ook aan ALLE besluiten en de besluitvorming is éénzijdig gericht. Als je tegen de islam bent dan ben je gewoon een racist (sinds wanneer is een geloof een ras???????), een nazi (terwijl de echte nazi’s nou juist de linksen en de AFA’s zijn), je hebt onderbuikgevoelens en je bent een islamofoob en je discrimineert. Je wordt doodgezwegen, bedreigd, aangevallen enz enz zie o.a. de PEGIDA in Duitsland en de reacties er op van zowel SPD’ers als CDU’ers…….. Maar zie wat er – eindelijk – gebeurt in Zweden en Denemarken. Zweden is eigenlijk al verloren en opgegeven. Zie verder ook maar wat er in Calais en nu in Hoek van Holland gebeurt…..ook onze overheid blijkt daar weer veel te laks zelfs NIET – op te treden tegen de illegalen aldaar net zoals men dat doet in het gehele land. En daar zijn wel vele miljoenen voor beschikbaar, maar de ouderen worden aan alle kanten gepakt en worden geconfronteerd met een steeds slechter worden zorg. DEZE partijen die al deze plannen hebben goedgekeurd (ik noem ze nog maar even: CDA ja ook het CDA, VVD, PvdA, GrLi, D66, CU, PvdD en soms SGP) zijn de boosdoeners al jaaaaaren en het is zo ongelooflijk onvoorstelbaar dat al deze partijen in de peilingen er zo goed van af komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s