“Vluchtelingen” met twee vrouwen in Duitsland: beide kunnen een sociale uitkering krijgen

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland mag een politieke vluchteling een door de staat erkende tweede vrouw, die ook een sociale uitkering krijgt, hebben. Door de toenemende aanwezigheid van de islam in Duitsland treedt een gerechtelijk vonnis uit 2004 weer in het voetlicht.

In 2004 besliste de administratieve rechtbank in tweede instantie in de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz dat een Irakese “vluchteling” legaal met twee “echtgenotes” in Duitsland mag wonen op kosten van de Duitse staat.

In de tekst van de rechtbank staat:

“Als een politieke vluchtelingen volgens de wet van zijn land van herkomst legaal met twee echtgenotes is getrouwd, van wie de eerste al over een verblijfsvergunning beschikt en de tweede op grond van dulden al meerdere jaren deelneemt aan de leefgemeenschap, dan dient de vreemdelingendienst ook de tweede vrouw (ondanks een sociale uitkering) een verblijfsvergunning te geven.”

De eis ging uit van de tweede vrouw. De Duitse staat, aldus de gedaagde, moest de kosten van het proces door twee instanties vergoeden.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, islam-collaboratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Vluchtelingen” met twee vrouwen in Duitsland: beide kunnen een sociale uitkering krijgen

 1. Sjaak zegt:

  Ik zeg maar liever niks
  anders ontplof ik nog !

  Like

 2. Wachteres zegt:

  En wat gaat Duitsland doen met een derde of een vierde vrouw? Een moslim mag met vier vrouwen trouwen, als hij die kan onderhouden.

  Met uitkeringen, kinderbijslag en verdere toelages zal dat geen probleem zijn.

  Like

  • Jack van der Veen zegt:

   Jurisprudentie telt voor elke wettelijke echtgenote uiteraard. Men mag niet discrimineren door op de volgorde van huwen te selecteren.
   Zo ontstaan er voldoende valse huwelijken. We zijn gezegend! Turkije erkent zulks niet in iedergeval.

   Like

  • louis portugal zegt:

   En dan te bedenken dat links nu al spreekt over het toelaten van KINDBRUIDEN.
   Zoiets van 12, 13, 14 jaar enz.
   Dus als je “vluchteling” bent mag je ook PEDOFIEL zijn want dat was MO ook.

   Like

 3. fransdewit zegt:

  Die mannen zijn ook bevoorrecht zeg, dus telkens brengt hij een bruidegom schat met zicht mee. Elke vrouw die met hem trouwt krijg gelijk al een inkomen. Goed geregeld zeg

  Like

 4. Theoden zegt:

  Wat een rechter al kan vernietigen om zich alleen maar goed te voelen iets voor “zielige moslim vluchtelingen” te doen. Ik denk dat er een renaissance van de rechtspraak dient plaatst te vinden en de linkse invloed op universiteit weg of minder. Dit is zoals abortus, eerst was het voor iemand die verkracht was en nu is het serieabortussen (moorden) omdat de benen wijd staan en er geen pil of condoom wordt gebruikt. Ook euthanie, eerst een chronisch patient, en nu al als je een depressie hebt. Een monsterlijke samenleving wordt gecreerd zodat het aansluiten naar islam makkelijker wordt. Je zou het denken.

  Like

 5. ieznogoedh zegt:

  Kijk, nu begrijp ik waarom ze van die tenten dragen. Dat zijn een paar clubjes van 4 vrouwen die door Duitsland reizen en overal echtgenote spelen en zodoende flinke uitkeringen helpen lospeuteren. Daarmee kan dan weer de verovering van Europa worden gefinancierd.

  Like

 6. Dat mag en kan allemaal wel,hier net zo goed!Maar dankzij de participatiewet halen ze bij mij een gedeelte van de anw weg omdat mijn gehandicapt kind bij mij woont.En dat is nog niet alles:bij haar halen ze ook een gedeelte weg omdat…..ze bij mij woont!Dubbel op dus!En dan moet je dit lezen!Maar goed dat ik een chronisch te lage bloeddruk heb,anders waren de rapen gaar!

  Like

 7. Fubar zegt:

  Dit is op Fubar herblogden reageerde:
  De demografische bom tikt almaar harder

  Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  TE WALGELIJK VOOR WOORDEN

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ik geef het op, ik ben volkomen sprakeloos!!

  Like

 10. Gasso zegt:

  Een paar dubbele schoppen onder hun behaarde asshole richting thuisland kunnen ze krijgen, weg met dat parasiterende, zuigende tyfusvolk.

  Like

 11. Rick Hejafon zegt:

  Kan je hen iets verwijten ?
  als de mogelijkheden er zijn, onze zo geleerde top politici en rechtgeaarde rechters scheppen de situatie , waarvan wij de dupe worden , en ons inkomen zal er niet beter van worden.

  Like

 12. Pingback: Terugkijken: Undercover in Nederland, illegale polygame huwelijken – Fenixx.org

 13. Pingback: Terugkijken: Undercover in Nederland, illegale polygame huwelijken – Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s