I STAND WITH ISRAËL!

Screenshot_23

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël. Bookmark de permalink .

17 reacties op I STAND WITH ISRAËL!

 1. boorzalf zegt:

  Als ik kijk naar die vlag, zie ik weer al die massagraven in Bergen Belsen, het is al weer lang geleden.

  Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Heeft verder geen toelichting nodig, dit spreekt voor zich.

  Like

 3. marcelvl1976 zegt:

  Tja wat moet ik zeggen. Momenteel krijg ik het nu even niet over mijn lippen nu bekend is dat Israël stap 4 is van het opkopen van door I.S. geproduceerde olie. Voor degene die dat niet geloven, de olie gaat eerst naar de Turkse steden Mersin, Ceyhan en Dortyol en wordt daarna verhandeld door ene Farid een half Grieks/Israëlische man die het op zijn beurt weer doorverhandeld naar Israëlische raffinaderijen die het verder verwerken.
  Bron:
  http://www.marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/de-oliehandel-van
  Voor degene die de link niet lezen en wel commentaar op mijn post hebben, geen verdere reactie, ik ben namelijk normaal gesproken ook pro Israël, maar na deze feiten zal ik mijn standpunten opnieuw herzien.

  Like

  • Caesar11 zegt:

   hou even in gedachten dat als Israël valt, het westen ook valt…zij zijn de laatste vrije democratische buffer tussen de terroristen en het westen, en wie garandeert mij dat deze link volkomen waar is…

   Like

   • marcelvl1976 zegt:

    Ceasar ik ben in principe ook pro_Israël zoals ik schreef, echter dat wil niet zeggen dat er ook daar corruptie kan zijn onder de mensen. Laten we a.u.b. wel realistisch blijven. Deze link bevat informatie van directe insiders, dwz van geheim agenten waaronder een Irakese kolonel die samenwerkt met de USA. Het staat op een business site die er verder geen belang bij heeft om een land zwart te maken, maar neutraliteit en eerlijkheid voorop stelt.

    Like

 4. willz zegt:

  And I do.

  Like

 5. The difference is that the Israelis are civilized people just like us and the muslims are still barbarians!

  Like

 6. Joshua zegt:

  Heel de wereld zou achter Israel moeten staan. maar men luistert liever naar leugens,rond gestrooid door overheids NITWITS en moslim idioten.

  Like

 7. Pingback: I STAND WITH ISRAËL! | Rechtsaf doorzee

 8. Elena zegt:

  I stand with Israel !!!
  Misschien kan de olie ook gelabeld worden?
  Opdat wij in Europa weten dat het via Turkije binnen gesmokkeld is…en NIET door Israel.

  Like

  • Caesar11 zegt:

   maar Israël zal toch weer de schuld krijgen, zelfs al kan niet bewezen worden waar de olie vandaan komt, ook door de “onafhankelijke”media….

   Like

  • marcelvl1976 zegt:

   Beste Elena, olie labelen? Het is geen kleding, dat werkt niet echt in die business. Na de drugshandel en wapenhandel is oliehandel één van de meest corrupte vormen. En helaas zitten er ook mensen in Israël die corrupt zijn en zich daarmee verrijken. Voor ik de bewijzen las dat Israël ook een grote rol speelt in de handel van foute olie van terroristen dacht ik ook dat dit alleen uit een anti-semitische hoek zou kunnen komen, maar helaas zijn dit gewoon de feiten. Italië idem, iemand die veel belang heeft bij een Italiaanse grote voetbalclub is er ook bij betrokken, tja n Berlusconi ook niet zo verbazend? Corruptie komt in westers georiënteerde landen evengoed voor als in islamitische landen. Hoe denk je dat Saoedi Arabië een bolwerk van Salafisme aan zoveel dure auto’s komt opgekocht door die oliesjeiks. Sommige hebben een heel park Rolls Royce Ferrari Porsche erbij Maserati noem maar op.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s