FOTOSHOPPER: “Watjesdag”

watjes (1)

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

Lees eveneens: http://politiek.tpo.nl

Door:
“De Realist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op FOTOSHOPPER: “Watjesdag”

  1. Edjan zegt:

    O ja, op de Dam hebben “mannen” gedemonstreerd in minirokjes om hun solidariteit met vrouwen te tonen? Want die waren door stoute mannen aangevallen? Het woord “moslims” hebben ze volgens mij niet genoemd.

    Sommige mensen hebben er heel wat voor over om aandacht te krijgen.
    Maar misschien weet iemand er meer vanaf dan ik?

    Like

  2. Frans de Wit zegt:

    Vind dit echt een goede aktie hoor, maar ik had toch mooi het bericht laten rond gaan, dat een paar van die verkrachters nu hun zelf zo snel mogelijk moet laten behandelen omdat ze met een dodelijke ziekte rond lopen. En ze daarmee zo snel mogelijk naar een ziekenhuis moeten laten gaan voor een injektie. Dan ze die gratis verstrekken als dat ze euthenasie verlangden…..

    Like

  3. leefbarbaar zegt:

    Zielig gevalletje symptoombestrijding. Er is een probleem met moslims en linxe jeugd, de linxen halen alle moslims hierheen en hun wangedrag wordt gecorrigeerd doordat linxe mannen een rokje aantrekken. Nou daar hebben ze vast niet van terug.
    Op een dag gaat de linxe jeugd iets doen tegen de islam, maar die dag is nog ver weg. Eerst moet het licht gaan branden. Tot die tijd staan ze voor lul op de markt in een geleend rokje. It’s the islam stupids!

    Like

    • Als 8 jarig jongentje op een katholieke school moesten mijn maatjes en ik als meisjes verkleed meedoen in een toneelstuk terwijl de meisjesschool prima candidaadjes kon leveren…maar dat mòcht niet van mr pastoor en de fraters.Dit zit me na al die jaren nòg niet lekker.Nu vinden watjes(want zo zie ik deze idioten)het nodig om op deze wijze te demostreren.Wat zullen de moslims ze uitlachen…mijn handen jeuken ook om ze van b.v de euromast te flikkeren.WAT EEN AFGANG.Nee ik verzwijg maar dat ik nederiglander ben voortaan.SHAME!

      Like

  4. elisah zegt:

    Ik waardeer dat wel, die jongens met rokjesdag. In Nederland wonen tenminste leuke mannen, dat moet zo blijven ook.

    Like

  5. Linsky zegt:

    Latente homofilie!
    Ruggegraatloos en zonder kloten…!

    Laffe linkse lapzwanzen, besmet door politieke correctheid, flikkergedrag en een pathologische behoefte aan homofiele aandacht en onderwerping!

    Het gif van de ‘politieke correctheid’ is niets meer dan hersenspoeling ten dienste van het volks-perceptie-management, ontmand de kerels, ontneemt de vrouwen hun vrouwelijkheid, en verschrompeld ruggegraat, kloten, normbesef, ethiek en daadkracht!

    Like

  6. De jongerenorganisatie Dwars maakt onderdeel uit van Groen Links, welke partij al decennialang de grootste liefhebbers waren van migranten, zonder zich er serieus in te verdiepen welke risico’s dat allemaal met zich mee zou brengen. Ze moeten nou niet zeuren dat nu (GroenLinks)vrouwen massaal worden lastiggevallen door die gasten. Lijkt me zeer hypocriet en gewoon een domme aktie om zelf in beeld te komen.

    Like

  7. Elena zegt:

    Jeetje…wat een lullige halfzachte actie voor ernstige delicten !
    Waarom niet het woord “moslim verkrachtigers” of “rapefugees” geschreven en geroepen?
    Of dat die smeerlappen eruit gedonderd moeten worden.
    hmm…is mij te politiekcorrect voor de ernstige zedenmisdrijven die gedaan zijn en nog zullen komen..
    Nee…ik mis de boosheid in tekst en lichaamstaal.
    Die buitenlandse aanranders lachen zich rot om de rokjeswatjes.

    Like

Plaats een reactie