Onderbrenging “asielzoekers”: Gymzaal bij München moet voor € 500.000,- gedesinfecteerd en gerenoveerd worden

Screenshot_48

(Vertaling: E.J. Bron)

De kosten en gevolgen van de asiel-bestorming nemen tot in het onmetelijke toe. Jongste voorbeeld: In de Beierse gemeente Gräfelfing aan de stadsrand van München wordt het gebruik van de gymzaal als onderkomen voor zogenaamde “vluchtelingen” zeer kostbaar. Op grond van noodzakelijke renovatie- en ontsmettingsmaatregelen gaat men op dit moment uit van meer dan € 500.000,- aan kosten.

Van augustus tot oktober werd de zaal door ongeveer 180 “asielzoekers” als onderkomen gebruikt. Toen zij de zaal weer verlieten, werd de volledige omvang van de aangebrachte schade pas goed duidelijk. De vloer van de hal was zwaar beschadigd. Een nieuwe vloer zou alleen al € 300.000,- kosten, schrijft de “Merkur”.

Een ander zwaartepunt van de vervuiling is volgens het bericht de sanitaire afdeling. Door constante vochtigheid heeft zich schimmel gevormd. Toiletten waren verstopt en ook de putjes in de vloer waren als toilet gebruikt en zaten verstopt. De hele sanitaire afdeling moet grondig gereinigd en gedesinfecteerd worden. Alle ruimtes van de zaal werden met waterstofperoxide verneveld om kiemen te doden. Daarna moesten alle ruimtes opnieuw geverfd worden. De chef van de afdeling bouwzaken van de gemeente, Elisabeth Breiter, deelde de krant mee: “De verneveling was uitgesproken goedkoop in vergelijking met het alternatief om de muren handmatig te desinfecteren of kiemdodende ziekenhuisverf te gebruiken.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Onderbrenging “asielzoekers”: Gymzaal bij München moet voor € 500.000,- gedesinfecteerd en gerenoveerd worden

 1. Antivenin zegt:

  En reken maar dat het tuig met veel plezier de boel heeft uitgewoond. Per slot van rekening hoef je voor de kafir en hun spullen absoluut geen respect te hebben als islamitische Uebermensch…

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Schweinerei!

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Wel duur die mohammedaanse vervuiling…

  Like

 4. Hans zegt:

  De prachtige monumentale gebouwen die ze aan die primaten ter beschikking stellen, kun je als verloren beschouwen.
  Ze hebben iets met stront en pis, de “vluchtelingen.
  In Oostenrijk moesten ergens ze wachten en hebben ze een heel cafe in de buurt volgescheten.
  In Italie schijten ze gewoon in het openbaar op straat.
  In Duitsland schijten ze in de prachtige eeuwenoude healthspa’s.
  In de AZC’s pissen ze letterlijk over vrouwen heen.
  Terug naar de middeleeuwen. En snel ook.
  Ze schijten en pissen overal.

  Like

  • Cathja zegt:

   Gatverdarrie…! Wat een gore smeerboel maken ze er overal van! Het is niet voor niets dat in de landen van herkomst zoveel ziektes voorkomen! En dat spul moet hier integreren? Doe me een lol, laad een flink aantal Herculesvliegtuigen vol met dat gespuis en breng ze terug naar die zandbaklanden! Dit willen we toch niet in ons beschaafde Europa accepteren?
   Onvoorstelbaar wat ons wordt aangedaan met het binnenlaten van dat minderwaardige volk!

   Like

   • kauwe kak zegt:

    met zorghjeta, Cathja…heet die eikel zo??pa van maxicosie dus!! aan de stuurknuppel in de hercules,deze weet wel plekkies waar je droppen kan! o dear deze lui zijn onaantastbaar!! bijna dood zo te zien maar de ellende is dat onze tv progamma,s aangepast gaan worden,zo goed hij was!!!

    Like

   • J zegt:

    Julio Poch inhuren 😉

    Like

 5. Elena zegt:

  Waarom ben ik niet verbaasd?

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Was het soms in deze gymzaal, waar eerst vechtpartijen waren. ?

  Like

  • Cathja zegt:

   Bij het horen van die oerwoudgeluiden dacht ik even dat ik aangekomen was bij het apenverblijf in Artis! Dat dachten mijn katten ook, die allemaal kwamen kijken wat er te zien was!
   Niet normaal zeg, dat geschreeuw uit de rimboe! Laat ze a.u.b. z.s.m. weer vertrekken naar hun thuislanden. Ik erger me kapot aan dit soort ….. mensen……?

   Like

 7. Pingback: Onderbrenging “asielzoekers”: Gymzaal bij München moet voor € 500.000,- gedesinfecteerd en gerenoveerd worden – Rechtsaf doorzee

 8. Elena zegt:

  Heerlijk dit te lezen. Hoe groter de weerstand wordt, des te beter.
  Hoorde dat gil geluid tijdens die knokpartij…inderdaad het geluid van apen.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Ik eis mooi sanitair voor die luitjes.
  Het zijn net mensen, toch?

  Like

  • Harry zegt:

   Bij die onderste foto moet ik ineens denken aan een springstal , waar een stalen frame staat met een koeienvel er over gespannen , waar ze die stomme bronstige stieren op laten springen ter dekking , terwijl er een vent onder dat frame zit met een soort rubberen vagina waarin het sperma van de stier opgevangen wordt .
   ( Dat is geen rare seksuele afwijking van iemand , maar een manier om het koeienras te verbeteren , K.I. genaamd , voor de non-argrarisch onderlegden onder ons ) .

   Misschien een ideetje om die testosteronbommen enigszins tegemoet te komen .
   Gaatje in die dingen boren en ze worden geheid misbruikt !
   En na afloop kunnen ze meteen hun snikkel wassen voor het volgende gebed .

   Eigenlijk doe die moslims wel veel van alles , behalve nadenken en werken .

   Like

 10. Drs.P. zegt:

  Je kunt smerige neuknegerts en ander verweggistanbooslimtuig wel uit de bush halen, maar je haalt nooit de bush uit hun. Verder schijten en zeiken ze op onze beschaving en haten ons, dus debiele frau merkel, al dat tuig hoort hier niet, het wordt langzaamaan tijd dat u als zwaar geestelijk gehandicapte een of andere ongeneeslijke ziekte krijgt zodat we zo snel mogelijk afscheid van u kunnen gaan nemen!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 11. Zo, zo……Ben benieuwd hoe dat met de Nederlandse AZC’s gaat! (Hoor je niet.)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 12. BertG. zegt:

  Als er vroeger op school het maar 1 iemand in ze hoofd haalde om met gewone schoenen een gymzaal binnen te lopen dan was je al bijna een week geschorst vanwege eventuele krassen op de vloer.
  Nu huizen ze er 100den mensen die het hele gebouw slopen.

  Like

  • Edjan zegt:

   Juist. Dat was ook mijn eerste gedachte toen ik in augustus op de TV zag dat mensen in een gymnastiekzaal gehuisvest werden. “Weten jullie wel; hoe ongelofelijk duur die vloer is?”
   Maar “vluchtelingen” hebben net zo’n effect als dollartekens in de ogen: alles moet ervoor wijken.

   Like

   • elisah zegt:

    Als ze slim waren geweest hadden ze die vloeren kunnen beschermen door er een onverwoestbare toplaag overheen te leggen. Dat soort mensen zijn van alles….behalve slim.

    Like

 13. Harry zegt:

  Zag gisteren een mevrouw op tv , weet even niet meer op welke zender , die in een asielzoekerscentrum werkte , meen in Hongarije , die vertelde dat die asielzoekers de wc als stortbak voor huisvuil gebruiken en er naast en op een heleboel andere plaatsen gewoon op de grond zitten te schijten !
  Ja , het was wel veel werk om het allemaal weer schoon te krijgen ………………………

  Like

  • elisah zegt:

   Heb ik ook gezien, erg hoor voor die mevrouw, een hongerloontje voor dat gore werk.
   Ze moet wel een cocktail-injectie tegen allerlei smerige ziekten krijgen, of is het bij haar een vak-risico?
   Waarom moeten die smeerlappen niet zelf hun vuile troep opruimen, dan hebben ze wat te doen. Waarschijnlijk hebben ze daar eerst een cursus schoonmaken voor nodig.
   Een cursus zindelijkheid of een potty training is ook niet overbodig, enige controle over de sluitspieren is ze ook nooit bijgebracht.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ elisah om 12:12

    …”enige controle over de sluitspieren is ze ook nooit bijgebracht”…

    Dat wil dus zeggen dat ze geen van allen ooit zindelijk zijn geworden.
    Toch..?

    Like

 14. BertG. zegt:

  Er zijn zo onderhand steeds minder redenen te bedenken waarom wij ons nog normaal en fatsoenlijk zouden moeten gedragen. ID weggooien en leef er op los. Wat let je.

  De politie in het Duitse Kiel vervolgt geen vluchtelingen meer voor kleine vergrijpen. Dat doet het al niet meer sinds oktober vorig jaar.
  Het gaat vooral om winkeldiefstal en vernieling. Volgens een artikel achter de betaalmuur van Bild loont het de moeite niet, omdat er nogal veel werk gaat zitten in het achterhalen van de identiteit van de pikkeboef. Veel vluchtelingen hebben namelijk hun identiteitsbewijzen gejorist.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2016/01/polizei_vervolgt_vluchtelingen.html

  Like

  • Edjan zegt:

   BertG. de Duitse politie vervolgt sinds oktober geen vluchtelingen meer voor kleine vergrijpen. Dan heeft de (Duitse) politie meer tijd om “rechts-extremisten” af te luisteren en te vervolgen. Er zitten inmiddels meer Nederlandse “rechts-extremisten” in de bak dan Keulse aanranders. Zo zijn onze manieren.

   Like

 15. elisah zegt:

  De vluchtelingen klagen dat ze de hele dag niks om handen hebben en zich vervelen. Waarom hebben ze niet allemaal een taak, zoals poetsen, kantine dienst, kinderen verzorgen/scholen. Dan hebben ze wat te doen en minder tijd om rottigheid/smerigheid uit te halen. Ze zitten in een opvang, niet in een vier sterren hotel.

  Like

  • Ja, ja, maar vergeet niet dat het merendeel van die zogeheten vluchtelingen MANNEN zijn, hé! Die kun je dat niet laten doen: Alles wat U hier opsomt, is, naar hún opinie VROUWENWERK.
   Ies koeltoer. Of ga het anders maar de eerste de beste Imam vragen; die kan het óók bevestigen!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • elisah zegt:

    Geef ze een cursusje hier en daar….cursus hygiene, cursus poetsen, cursus zindelijkheid/potty training, cursus zelfbeheersing, cursus onanaren( blijven ze misschien van vrouwen af) etc etc.
    Cursus: Ga lekker terug naar je eigen land, waar al je misdragingen normaal zijn

    Like

 16. elisah zegt:

  Ja Cathja
  Ze poepen en piesen overal dus hebben ze nooit geleerd om het op te houden tot ze bij een wc arriveren.

  Like

 17. elisah zegt:

  Onanaren=onaneren(zelfbevlekking) haha.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s