VIDEO: “Lachwekkend politiek correcte BN´ers”

 

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op VIDEO: “Lachwekkend politiek correcte BN´ers”

 1. Marc zegt:

  “Of moeten we concluderen dat politiek-correct lullen op tv nog net even iets anders is dan je leven politiek-correct invullen?”

  Ik weet niet hoe ik het moet zeggen, maar voor het bedenken voor deze ultra waarheid verdient deze man alle medailles die ooit vanuit alle plaatsen ter wereld zijn uitgereikt, en voor alle toekomende tijden uitgereikt zullen worden!

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Tja, gelijk heeft ie!
  Moet overigens bekennen dat ik nauwelijks van die BNers ken; kijk al jaren geen TV meer.
  Word door de staat wel gedwongen deze propaganda en leugentroep te bekostigen.
  Oww, heb een beetje gelogen; kijk wel geregeld naar ‘politiek 24’ hier op de computer en kan u vertellen dat het behoorlijk drammatisch is…

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Helemaal gelijk wat deze meneer zegt. Maar zou ,t indruk maken op zulke arrogante figuren als ene van Aertsen, burgemeester van Den Haag.
  De arrogantie druipt van zijn smoel. BN-ers willen/kunnen zich helemaal niet verplaatsen in de positie van “Jan-met-de-pet”.
  Willen ze trouwens ook niet.
  Jammer verder dat er in NL zou weinig caricaturen zijn over politici e.d.
  Heel anders dan hier in Fr.
  B.v. Mevr Taubira, minister van Justitie.
  Vandaag afgetreden omdat ze ,t niet eens was met de nwe Wet op het ontnemen van Franse Nationaliteit van Jihadisten en ander tuig met 2 of meer nationaliteiten.
  Zij was zelf heel vaak onderwerp van cartoons.
  Bij haar vertrek.
  “Laten we deze arme vrouw weer haar onafhankelijkheid teruggeven”.
  [ze komt oorspronkelijk uit Fr Cayenne

  Like

 4. Republikein zegt:

  Juist.
  Plak hier mijn reactie van deze site:https://voorzieners.wordpress.com/2016/01/26/denen-pakken-het-nu-eindelijk-eens-goed-aan-rutte/

  Republikein zegt:
  27 januari 2016 om 21.10

  Ook een hekel aan reclame?
  Die van Jumbo is om te kotsen!

  http://www.hpdetijd.nl/2015-09-23/zelfportret-frank-lammers-ik-erger-me-aan-een-groot-deel-van-de-nederlanders/

  Frank Lammers verdient aan zijn medewerking in de Jumbo-reclames net zoveel als het bedrag dat hij voor twintig films zou krijgen.
  Dubbel kotsen.
  Effe er tussendoor.

  Like

  • Koos zegt:

   Het is een schande dat deze landverrader de rol van Michiel de Ruyter, een van onze grootste helden, mocht spelen.

   Like

   • elisah zegt:

    Wanneer hij iets anders zou zeggen, is het voor hem afgelopen met de rollen. Dan wordt hij in dat linkse wereldje zo aan de kant geschopt.

    Like

  • Edjan zegt:

   Walgelijk figuur. Voor mij laat deze reclame zien wat de laatste feministische golf bereikt heeft: Zij de verlichte baas, hij een sukkel, nog onder de kinderen en de hond. En nog beginnen sommige feministe te krijsen dat deze reclame niet deugt omdat de Vrouw nog niet hoog genoeg boven hem verheven is. Ik snap niet dat er nog mannen zijn die met vrouwen willen trouwen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Heb net even gekeken, maar niet uitgelezen. Aansteller die denkt dattie Jezus is.
   Dat kan dus niet want dat ben ik toevallig.
   Verder kwam de vergelijking met zo’n simpele profvoetballer die geïnterviewd wordt door een sportverslaggever, bij mij naar boven.

   Like

 5. Avidia zegt:

  En zo is het!!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Hallo Avidia. Zie je wel het valt best mee.
   Je krijgt aandacht en je kunt hier ook je hart luchten over vrouwen. Dat laatste is zeer belangrijk. Alleen daarvoor al. Waar vindt je dat heden ten dage nog?!

   Like

 6. Republikein zegt:

  Over de woningnood even dit.[bestaat niet meer trouwens, was een heet hangijzer in de politiek van jaaaaaren geleden, ze bedoelen woningen voor nieuwe Nederlanders]

  Maandag stond er een veelzeggend artikel van Sheila Kamerman en Ingmar Vriesema in NRC Handelsblad over boze burgers die de Facebookgroep ‘Liever Iets Minder Vluchtelingen in Hilversum’ hebben opgericht. …
  De angst voor de vluchteling in 2015 is niet rationeler dan de angst voor de Jood, waaraan veel Europeanen in de jaren dertig leden. …[vreemde uitdrukking= racisme? Rep.]]

  Citaat:
  Een van de grootste knelpunten – en meteen ook grootste irritatiepunten – van de asielzoekersstroom is de huisvesting. De staat dwingt de gemeenten binnen een half jaar tienduizend woningen bij elkaar te schrapen voor vluchtelingen die een verblijfsvergunning hebben gekregen. …
  Eigenlijk moeten gemeenten snel complete wijken met sociale huurwoningen uit de grond stampen. Maar dat lukt in de praktijk zelden. Dat zal dit keer niet anders zijn.
  Alleen de planologische procedures nemen vaak al meer dan een half jaar in beslag. …
  Ten eerste zou een dergelijke aankoop van tienduizend woningen goed zijn voor de woningmarkt. Standaard geldt dat de aankoop van één woning in een lage prijsklasse nog eens zeven nieuwe aankopen tot gevolg heeft vanwege doorstromingen. Verhuizingen zijn goed voor de economie, ook omdat de mobiliteit van de mensen hierdoor toeneemt. Daarnaast leveren zeven verhuizingen de staat forse bedragen aan BTW en overdrachtsbelasting op. Werkende mensen met een verblijfsvergunning zouden de woningen later zelfs kunnen kopen, waarvoor een opslag op de huur geldt.
  Het lijkt een goede stimulering van de economie die ervoor kan zorgen dat de mensen met een verblijfsvergunning niet nodeloos in asielzoekerscentra blijven rondhangen. En het leidt tot spreiding.
  Vluchtelingen zullen sneller integreren.

  Commentaar:
  Het direct bovenstaande laat zien dat men voor geen fractie van een seconde denkt aan de positie van de Nederlandse burgers, door de suggestie van het weggeven van koophuizen van twee ton aan vluchtelingen.
  Deze mentaliteit is dusdanig extreem dat ze slechts één oorzaak kan hebben: men acht het belang van vluchtelingen, migranten, verheven boven ander alle andere mogelijke belangen.
  Lees hier:
  http://www.rijnlandmodel.nl/actueel/landverraad_vluchtelingen-okt-2015.htm

  Nog even over het weggeven van koophuizen van twee ton.
  Daar wordt mee bedoeld de recente aankoop door 3 zussen te Z.
  Ze gaven niks weg, ze innen huurpenningen.
  https://ejbron.wordpress.com/2015/11/26/zussen-uit-zoetermeer-kopen-huis-voor-vluchtelingen-ze-zijn-enorm-in-de-gloria/

  Like

 7. Jan zegt:

  ‘Politiek correct lullen is iets anders dan je leven politiek correct invullen’.

  Die onthou ik.

  Like

 8. Jan zegt:

  Modern Educayshun

  Like

  • Edjan zegt:

   Jan, geweldig. Mijn bek heeft de hele tijd open gestaan van stomme verbazing. Maar het gaat in het onderwijs (en het leven) dus een heel eind deze kant op. Hoewel het filmpje komisch is, is het slechts een lichte overdrijving van onderwijs en leven. Een moderne Kafka.

   Moslims zijn niet ons grootste probleem: wij zijn zelf ons grootste probleem.

   Like

 9. koddebeier zegt:

  Mooi, en nou maar hopen dat ‘onze’ maffe BN-ers hier wat van opsteken en in het vervolg hun politiek correct gezeik voor zich houden, want ‘het volk’ is hier niet van gediend !!

  Like

 10. Cathja zegt:

  Zo is het! Helemaal mee eens.

  Like

 11. Hou op! Als één groep al niet weet, waarover ze praat, zijn het die zogeheten BN’ers!
  En U bent nóg mild, BeWiseman: Ze hun riante inkomens van harte gunnen…..Dat staat nog maar te bezien, met het oppervlakkige, middelmatige “entertainment,” dat ze over het algemeen te bieden heeben!
  Nederland kènt geen èchte sterren, dus waarom moeten ze dan wel als zodanig beschouwd en behandeld worden?! Ik zie daar de zín niet van in!
  En zolang bijvoorbeeld die ingebeelde huppelkut, Schuurman, zich ter nagedachtenis van Theo van Gogh zulke lage sneren permitteert over de vriendinnen, die hij had, kan ze van mij helemáál de boom in; ik gún zo’n serpent een rondje Tahrirplein of Kölner Bahnhofsplatz!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Edjan zegt:

   Groot gelijk, Theresa, en overigens vind ik haar LELIJK, ook van buiten.

   Like

  • elisah zegt:

   Gtst-ers bijvoorbeeld, verdienen betrekkelijk weinig. Wanneer een acteur geen rol heeft, verdient hij/zij ook niets en trekken ze gewoon steun. De meeste artiesten hebben het in Nederland niet erg breed. Alleen uitschieters zoal bijvoorbeeld enkele presentatoren en zangers zoals bijv de Toppers vedienen goed.
   Schuurman heeft last van aanstelleritis en zou zich in Keulen gewenteld hebben in alle aandacht.

   Like

 12. Theodoor zegt:

  Politiek correcte BN’ers? Ik heb altijd moeite met de aanduiding politiek-correct. Het is niet politiek correct om het of een volk die het leven in een land mogelijk maakt, de werkers, de belasting betalers, niet politiek correct behandeld worden.
  Dus de politiek correcte BN’ers doen maar. Ze nemen zelf de economische vluchtelingen maar op in hun midden. Soort zoekt soort denk ik dan maar.

  Like

 13. Pieter zegt:

  Verslaafd aan aandacht zijn de meesten en vergeet niet al die uitnodigingen in flut-programma’s zodat ze in de picture blijven.
  Wedden dat ze binnenshuis lopen af te geven op al die asielzeikerds en zogenaamde vluchtelingen ?

  Like

 14. Jan zegt:

  De lachwekkende klaagcultuur van de politiek correcten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s