Tientallen moslimkinderen hebben al extreme ideeën

Screenshot_23

DEN HAAG – Kinderen uit moslimgezinnen hebben op steeds jongere leeftijd radicale ideeën. Dat zeggen betrokkenen uit het onderwijs en de moslimgemeenschap.

Dat meldt Omroep West maandag. De Haagse onderwijswethouder Ingrid van Engelshoven (D66) herkent de signalen. Volgens haar zijn er in Den Haag ‘tientallen’ moslimkinderen met radicale ideeën. Van Engelshoven: ,,Het is zorgelijk dat je soms al bij hele jonge kinderen ziet dat ze vatbaar zijn voor dergelijke ideeën. Dat vormt een potentieel groot gevaar voor de samenleving, de kinderen kunnen later verder radicaliseren en overgaan tot geweld.”

Abdelhamid Taheri, voorzitter van de as-Soennahmoskee in Den Haag: ,,We krijgen signalen dat kinderen van negen, tien jaar al extreme ideeën er op na houden” en sympathie tonen voor organisaties als Islamitische Staat (IS).

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t Peter Rissing)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Tientallen moslimkinderen hebben al extreme ideeën

 1. Thoth zegt:

  M.i. hebben dan ook de de ouders een sympathie voor de IS. Ik zou zo zeggen, terug met die gasten. Wij hebben geen f* aan ze. Het ruimt lekker op.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Thoth !
   We zitten met zulke ouders helemaal in de klem !
   De meeste van hun hebben in de laatste jaren hun
   tweede pas vrijwillig afgeven, daarmee is een uitwijzing
   zo goed wie uitgesloten !
   Deze uoders hebben inmiddels hun eigen broed niet meer
   onder kontrolle en met alleen een Nederlandse pas, krijgen
   we ze niet meer het land eruit gesodemietert !
   Dank de linkse rood/groene moslimknuffelaars
   hebben we nu een pat stelling die onmiddelijk
   revideert moet worden !
   Dagelijks komen duizenden van nieuwe moslim
   gelukzoekers daartoe die dan van deze verouderde
   wet profiteren en we krijgen ze niet meer terug naar
   het land van herkomst !
   Ik ben daarvoor dat moslims alleen een voorwaardelijke
   Nederlandse pas krijgen daarmee we ze bij criminele
   verhouding, meteen het land kunnen uitzetten !
   Bij katholieken en alle anders gelovigen die voor 100%
   kompartibel met Europese samenleving zijn, is dit
   natuurlijk niet nodig !
   We hebben per slot van rekening, dit enig en alleen de
   moslimtroep te verdanken !

   Like

  • Tinus zegt:

   Zag een klein kind op tv, bij een knuffelbeer ,met een groot mes zijn kop eraf snijden…brr
   Kinderen zijn de toekomst zeggen ze.
   Deze kinderen zijn een gevaar voor de toekomst.
   Op jonge leeftijd weten ze niet beter

   Like

 2. Japio zegt:

  Tja vertel eens wat nieuws, dit is al jaren het geval. Ze komen op jonge leeftijd regelmatig met de politie in aanraking. Het gevolg is een strafblad waardoor ze geen baan meer kunnen krijgen. Op school hebben ze ook schijt aan alles en wordt er ondanks wanprestaties en geen stage lopen toch vaak een diploma gegeven. Plus ze halen het niveau naar beneden waardoor welwillende kinderen in de problemen komen.

  Like

 3. carthago zegt:

  “Men signaleert” een aantal maar het aantal is natuurlijk vele malen groter. De opleiding tot genocide, de moskeet, blijft open en “de meelevende” politici doen quasi verontrust hun zegje. Er wordt totaal niets tegen radicalisering van genocide plegers gedaan, bijvoorbeeld het land uitschoppen zonder outkiering, want dat kost stemmen van de links extremisten.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Dat gedachtes hebben ze vast niet over gehouden van de plaatselijke damvereniging.

  Like

 5. topsporter zegt:

  Je stopt er wat in en dan komt het er ook weer uit.

  Like

  • semper fi zegt:

   Topsporter
   Het enige wat erin komt en weer uit gaat is mijn eten!
   De door ons aanbeden inteelt komt erin Maar gaat er nooit meer uit!!!!!!Ja in een kist ,dan kan men wel weer naar hun thuisland!!raar hé??
   Wanneer keert de wal dit schip??
   groet

   Like

 6. iemand zegt:

  Zouden ze die misschien uit de koran en het voorbeeld van de profeet hebben gehaald?

  Hoe lang nog voordat ze erachter komen dat de islam een ziekte is? Die je zou moeten ontmaskeren en ontmantelen, niet voeden en pamperen?

  Islam is letterlijk een geestesziekte ‘gone virus’, de moordadige stem in het hoofd van een losse gek heeft zich een weg weten te banen in de voorheen functionerende breinen van miljoenen, miljarden mensen, die nu niet meer zelf kunnen nadenken, en alleen nog maar de stem in het hoofd van die ene eerste gek, mohammed, kunnen herhalen: ‘kill! killl! killlllllllllllll!’

  Like

  • Ikke zegt:

   Zo onwetend. Misschien is het verstandig dat je de Koran gaat lezen en niet zo gaat praten terwijl je niet eens weet waar de Islam over gaat. Ik ben ook moslim en ben totaal tegen IS. Kun je nou echt niet nadenken dat het niets met het geloof te maken heeft, maar dat die mensen gewoon hersens gespoeld worden.

   Like

 7. Hans zegt:

  Niets nieuws.
  Mijn moeder kreeg al van een moslimkind te horen in 2001 toen ze met mijn zoontje buiten op het speelveld was;
  “WIJ NEMEN JULLIE LAND TOCH OVER”
  Dat was nadat ze ze had aangesproken omdat ze aan het vernielen waren.
  Zo’n uitspraak kan zo’n aspirant terroristje alleen doen als hij dat thuis gehoord heeft.
  De bijbehorende brutaliteit is stuitend.
  Maar goed, hij had het natuurlijk wel tegen een vrouw.

  Like

  • D.DAY zegt:

   Hans, dit klopt. Zo’n 35 jaar geleden werd dit ook al door veel kinderen uitgesproken. De politiek had toen adequaat moeten reageren op zo’n smerige insinuatie. Dit soort opmerkingen gaf aan dat integratie, d.w.z. meedoen met de Nederlandse samenleving, nooit een optie voor hun geweest is. Zij kwamen hier als onderdeel van de jihad en zullen pas “rusten” als Nederland geïslamiseerd is, m.a.w. als zij het land hebben overgenomen. En dit speelt zich af in heel Europa.

   Like

 8. Cathja zegt:

  Als kinderen op zeer jonge leeftijd al extreme gedachten er op nahouden, dan kunnen we daar in de eerste plaats het gezin -de ouders dus- verantwoordelijk voor houden. Zijn er oudere broers en zussen in het gezin die extreme ideeën uiten, en niet gecorrigeerd worden door de ouders, als opvoeders?
  Niet alleen het gezin kan een broeinest van radicalisering op latere leeftijd zijn; cultuur is ook deels bepalend en helpt niet mee om de integratie in Europa te laten slagen.
  Gezinnen waar vandaan radicaliserende jongeren komen, moeten worden uitgewezen, net zoals islamitische landen dit doen met zendingswerkers bijvoorbeeld. Daar rekenen ze ook mee af door ze als ongewenste personen te beschouwen.

  Wij zijn veel te beschaafd naar die vreemdelingen toe. Wij tolereren alles en passen ons zelfs aan, ook al zouden we daarmee onze eigen cultuur te gronde richten!
  Deze slappe houding van ons land maakt dat de moslims ons verachten en minachten. Respect krijgen we nooit van hen.
  Deportatie is dan ook de enige oplossing om Europa te zuiveren van alles wat hier niet wil passen.

  Like

  • Edjan zegt:

   Dat klopt, Cathja, onze “beschaving” is slapte en lafheid geworden. Kijk maar naar onze o zo “beschaafde” “leiders” met hun kapseltjes en brilletjes en scheve kopjes en glimlachjes, dan moet je al overgeven. Beschaving zonder realiteitsbesef ondergraaft zichzelf. Een dergelijke beschaving heeft geen bestaansrecht.

   Like

 9. Driek zegt:

  Abdelhamid Taheri, voorzitter van de as-Soennahmoskee in Den Haag: ,,We krijgen signalen dat kinderen van negen, tien jaar al extreme ideeën er op na houden” en sympathie tonen voor organisaties als Islamitische Staat (IS).

  Nou, beste Abdelhamid Taheri, ik krijg signalen van Nederlandse burgers die schoon genoeg van de islam hebben. Dat hele geloof van jullie is extreem, jullie deugen gewoon niet, Mohammed predikte moord en doodslag, dus doe nu niet of je van niks weet. Trouwens lieden met de naam Abdelhamid Taheri horen niet in Nederland. Die deugen zo wie zo al niet. Flikker toch op met je signalen. Schijnheilige leugenaar.

  Ja, muts Ingrid van Engelshoven (D66) herkent de signalen. Ze vindt het zorgelijk.
  Goh, er zijn er meer die het zorgelijk vinden. Terug naar de woestijn, is dat niet een idee?

  Like

  • Cathja zegt:

   Een goed idee, @ Driek! Terug naar hun roots. Een moslim gedijt het beste in een zandbak. Wij hebben meer dan schoon genoeg van dat geteisem.
   Ik ben het volledig met u eens!

   Like

  • hendrikush zegt:

   Ze krijgen die “signalen” omdat ze weten dat wij ons daar druk over maken.
   De mutsen en trutten die onze politiek vertegenwoordigen gooien er weer geld tegenaan en zij lachen in hun vuistje. En ze gaan vrolijk verder met chanteren.
   Liegen, bedriegen, bedreigen zoals hun grote voorbeeld de profeet.
   Zolang er geen mullahs worden opgeknoopt aan de minaretten geloof ik geen enekele mohammedaan.

   Like

 10. elisah zegt:

  Er zou een meldpunt moeten zijn waar mensen een klacht neer kunnen leggen zodat er vervolgens actie ondernomen kan worden en onderzoek gedaan kan worden. Net zoiets als het meldpunt kindermishandeling. In extreme gevallen zou er uitgezet moeten kunnen worden, mensen die agressief zijn tegenover en een gevaar zijn voor de samenleving horen hier niet thuis.

  Like

 11. semper fi zegt:

  Net zoals die fiets ellende,die denken dat ze vogelvrij zijn is dit uiteraard ook zo met dat inteeltschuim!
  Waar wij ,als babyboomer in den haag geen woning konden heren,(jaren 60/70 en tm heden,echt ik moest maar naar elders voor redelijk wonen,stampten men de wijken vol met inkomers c.q tweede generatie inteelt!!Voorbeeld was het oord die reeds ingenomen was door dit ellendespul!
  Het vooral werkschuw inteeltrapaille maken nu nog steeds de dienst uit !!
  Uiteraard gebeurd dit in menig grote stad!!
  Nee ik ben niet die zielige babyboomer maar wel gefrustreerd dat mijn geliefde omgeving(070) buiten bereik werd om ons daar te vestigen! Als ouder wil je toch beetje je kinderen in de buurt???
  Buiten kijf staat het vast dat vele soorten mensen zich de koning te rijk voelen in de bekende woonwijken! Knarsetandend verneem ik deze perikelen!!
  Hier lopen ook genoeg van die gluipkoppen en als je naar hun kijkt druipt de agressie er van af!!BRRRRRR
  met mijn 100 kilo ben ik niet zo snel bang om er een paar voor hun tiefeskop te rammen maar dan heb je de hele gemeenschap op je nek en ook schuldig aan een misdrijf, uiteraard, ja daar kan je gif op innemen!!
  Deinteelt tiert welig,vruchtbaar alsratten en als er iemand moet worden teruggestuurd komt er een hele klas in actie Achmed moet blijven,ja hij praat al zo goed fries!!!
  Zielige schoolkids met spandoek en gebral!! Vertel deze melkmuien dat achmed bliven mag op hun kosten!!Ja dat is raar hoor,moet je zien hoe snel achmed pleiterik is!
  DIT IS ZOMAAR EEN VOORBEELD DIE IN DIT LAND VOORKOMT!
  Kortom we zijn verraden door de regering met hun vazallen en mijns inziens is het te laat om de ellende te keren!
  Denkend aan pechthold moet ik eerst maar eens naar de wc,wat zou ik deze grafplant tegen komen,of beter maar niet,je bent al snel strafbaar als je een hollander bent..
  Mooie dag en overdenking
  Op deze site zitten wij redelijk op 1 lijn toch?/uitzonderingen daargelaten!
  Mazzel

  Like

 12. johan zegt:

  Zorgelijk, nou Ingrid dan onderschat je het wel, maarja d66 pvda sp gl cu jullie zijn de veroorzakers ervan. Maar als er een aanslag komt dat zeggen jullie das haben wir nich gewust, het is dan jammer dat we jullie hiervoor niet wettelijk kunnen aanklagen wegens misdaden tegen de nederlandse menselijkheid jullie zijn nog erger dan de NSBers.

  Like

 13. Tientallen moslimkinderen hebben al extreme ideeën, de Haagse onderwijswethouder Ingrid van Engelshoven (D66) herkent de signalen, ja en water is nat, natuurlijk kletst deze bestuurlijke muts uit haar nek. Iedereen die zich een klein beetje verdiept heeft in deze misselijkmakende monocultuur van deze moslims weten dat de meeste van hen ons haten en ze bijten de hand die hen voedt.

  Maar dat is natuurlijk niet politiek correct genoeg voor van Engelshoven om daadwerkelijk een politiek statement te maken. Laat zij eerst maar eens een paar concrete maatregelen bedenken om de islamisering tegen te gaan i.p.v. deze lieden te pamperen. Flikker op van Engelshoven met je geveinsde, huichelachtige uitspraken voor de D66 bühne. Het was al langer bekend dat meer als 70% van de alhier wonende Turken sympathieën heeft voor de IS(IS) de policor elite koestert een adder aan haar borst al decennia lang.

  Er gaat onherroepelijk de pleuris uitbreken óók in Nederland, heb in mijn werkzame periode van mijn leven veel Turken meegemaakt, hoe modern en goed Nederlands sprekend ze ook zijn je krijgt de islam niet uit een Turk, dat is ook niet verwonderlijk want in Turkije is 96% van de inwoners moslim. Turken zijn op de werkvloer enorme slijmballen tegen een hogergeplaatste of hun directe chef en deze laatsten zijn er erg van gecharmeerd de stommelingen hebben nog niet eens in de gaten dat ze gemanipuleerd worden door een nog achterlijke gladiolen van Turken.

  Wat er ook op de werkvloer afspeelt is gewoon een afspiegeling en een dwarsdoorsnede wat er in het parlement gebeurt, De meeste van hen haten ons, ze haten de westerse cultuur, ze haten ons hoe wij met vrouwen omgaan, ze haten ons hoe men wij met de zwakkeren en ouderen omgaan, kortom deze tering moslims kunnen dat niet behappen en zijn niet in staat om dat net zoals de meeste Nederlanders te integreren in onze cultuur en gedachtegoed…

  Like

 14. Ja, van Engelshoven, nu zie je het zelf: eerst haalt dat Eurofiele, pseudo-kosmopolitische rótpartijtje van jullie, Schelvisoog Pechtold voorop, die hele kolerezooi met alles er op en eraan binnen, met smèltende lachjes van welwillendheid -Jan met de pet is er tóch goed voor om de klappen op te vangen- en nu je de gevolgen met eigen ogen kan aanschouwen, begin je je zorgen te maken…..Te laat, múts: Geert waarschuwt hier al jaren voor en de boe’s en bah’s waren van jullie kant niet van de lucht! Zie je nú wat er binnen zulke gezinnen leeft, en met welke intenties ze hier binnenkomen?!
  Oké de goedmenschelijke Eurofielen, zoals jullie, hebben dit aangehaald en nu zorg je ook maar,
  dat er een oplossing voor komt; je kunt in geen geval beweren, dat de PVV dit niet allang heeft voorzien!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 15. Wachteres zegt:

  @Driek, toch fijn dat onze ‘elite’ zich regelmatig ;’zorgen maakt’ Dat moeten wij meer waarderen.

  Volgens mij blijven ze in hun zorgen hangen en verhindert hen dat om verdere maatregelen te nemen.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Vinden we dat vreemd dan ????? Ze krijgen het thuis met de ‘couscous’ lepel ingegoten, op de islamitische scholen en in de moskee.

  Like

 17. Elena zegt:

  Kinderen leren het haten naar ongelovigen van oudere vriendjes of ouders.
  Begin jaren ’90 een vriendin van mij vervoerde per taxi schooljeugd.
  Het 9 jarige coucous jong kreeg een reprimande, daar hij met zijn voeten op de bank zat.
  Zijn antwoord was, dat zij over 10 toch de baas waren in dit land.

  Mocht ik ooit een ongeneeslijke ziekte krijgen, wordt ik direct moslima.
  Dan zal ik op het einde van mijn leven wat dan een feit is, mij met ontploffings materiaal in een volle haathut zelf doden in de hoop dat ik er velen mee zal nemen.

  Like

 18. Jade zegt:

  Ingrid van Engelshoven (D66) herkent de signalen, slaakt een zucht,
  en legt het probleem snel weer onder op de stapel…
  Dat wegkijken van onze bestuurders gaat ons lelijk opbreken.

  Like

 19. jantjeuitnl zegt:

  Die extreme ideeën wordt ze bijgebracht op de islamitische weekendscholen. Ik geloof dat Ebru Umar er in de metro wel eens een column aan heeft gewijd.

  Like

 20. Koos zegt:

  Het grootste probleem is dat er steeds meer moslimkinderen komen. Een politicus die vooruit denkt, had allang een 1-kind-politiek ingevoerd voor niet-westerse allochtonen. Maar dat is natuurlijk discriminatie!

  Like

 21. Pieter zegt:

  Abdelhamid Taheri van de as-Soennah moskee is een grove leugenaar en manipulator met een pakhuis vol boter op z’n smerige kop.
  Zijn islamhol op een bedrijventerreintje in Den Haag is bij uitstek de plek waar de meest geradicaliseerde moslims in soepjurken en witte slachtersschorten naar toe gaan.

  Het volk dat daar komt, voedt zijn kinderen op in de meest smerige korantraditie, dus waar lult Taheri over.

  Like

 22. jungleelephant zegt:

  Ze krijgen van huis uit ook niks anders mee;daarom hebben ze ook allemaal zo’n agressieve grote bek!Tijd om Europa terug te claimen en schoon te vegen!Te beginnen in Brussel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s