Na Keulen: Krijgt Europa weer kloten?

KeulenKalifaatLight_OMS_LOWRES

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

(Door: Joost Niemöller)

Voor mij – en ik weet voor velen – was 11 september een ‘kantelmoment.’ Ineens was ik doordrongen van een besef dat me niet meer zou verlaten: Dat zich in onze westerse cultuur een vijfde colonne bevindt; een grote, en sterk groeiende, groep moslims, die al dan niet zwijgend instemt met wat een kleine groep gewelddadige islamisten aanricht. Een groeiende massa die ons -al is het maar in hun heilige boek- de oorlog heeft verklaard.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Islamisering, Moslims. Bookmark de permalink .

50 reacties op Na Keulen: Krijgt Europa weer kloten?

 1. Jan zegt:

  Hoe met dat islamitisch schorem in Murmansk werd afgerekend:

  Migrants from the Middle East, hitting a night club in the Murmansk region, started harassing the Russian young women, and realized too late that they were not in the EU.

  The problem came down to the fact that in Murmansk, there just isn’t the tolerance of enlightened Europe. Judging from the comments of local social network users, they tried to run away and hide, even in the private sector, but they were found and “educated.” If entire squadrons of police hadn’t arrived, the situation would have gotten really bad, especially in view of the frosts of Murmansk.

  Results: 18 in the hospital, 33 in the local detention center, and a great desire to go back home.

  http://www.fort-russ.com/2016/02/migrants-in-murmansk-go-too-far-with.html

  Like

  • Ron zegt:

   Geweldig !
   Een mooi voorbeeld hoe vrouwen beschermd dienen te worden als ze door schorriemorrie worden belaagd.
   Fijn om te weten dat er nog minstens 1 land in europa is waarbij de mannen niet over zich heen laten lopen.

   Verspreid dit ook naar de andere west-europese landen. O.a. duitsland en zweden. Dan worden de mannen daar misschien ook weer eens wakker uit hun winterslaap.

   Dit kan de locale mannelijke bevolking leren dat ze voor de vrouwen op moeten komen.

   Like

  • Thom zegt:

   De Russische kadetten weten er wel weg mee, daar maak je de kachel niet mee aan, want dan loopt het echt niet goed met je af. Moet je eens kijken hoe het er in het leger aan toe gaat op sommige plaatsen. Nee Russen zijn niet zo zachtzinnig en als ze slaan is het om dood te slaan.

   Like

  • elisah zegt:

   Dat moet je hier eens proberen. Dan zitten de mannen in de bak en hebben meteen een strafblad, terwijl de daders vrij gaan.

   Like

  • danny zegt:

   Respect voor deze Russische mannen.
   Nu de europese man nog? Maar hoe breng je die veelal metromannen aan hun verstand dat ze de plicht hebben hun vrouwen te verdedigen?
   Gaat lastig worden met zulke slappe waskies. Daar gaan we geen oorlog mee winnen.
   De gemiddelde mentaliteit van de Europese man zal toch echt moeten veranderen wil het tij keren. Anders vrees ik het ergste.

   Like

  • hendrikush zegt:

   Vroeger hadden we hier ook mariniers met ballen. Gespuis wegjagen van de Dam was geen enkel probleem. Herinner onze ministeres van defensie daar maar eens aan.

   Like

 2. Pogo zegt:

  Is deze hier al langsgekomen?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Neen, die “ballen”, zijn verdwenen bij een groot deel van de Europese mannelijke bevolking. Meer dan 40 jaar van socialistisch marxistisch cultuurrelativisme, heeft daar voor gezorgd. Kerels mochten geen kerels meer zijn, stel je voor, dat we dat nog zouden willen. Daarbij de onnozelheid van de Nederlandse, Duitse,of Europese burger, door te blijven stemmen op LINKS en de policor partijen, die deze ELLENDE juist hebben mogelijk gemaakt. De echte geuzenmentaliteit ontbreekt, en de muzelmannen voelen dat haarfijn aan. Daarom doen ze gewoon wat ZIJ willen, geholpen door de verraders der politiek. Neen, ik zie in de verste verte geen oplossing!

  Like

  • danny zegt:

   Geheel met u eens. Ik zeg dit al jaren, maar ja krijg ik alleen te horen dat ik een zeikerd ben en een conservatieve man. Dat laatste klopt wel. Ben nog van het type die de deur openhoud voor een vrouw en ook iemand die van normen en waarden en principes houd.
   Maar een normale discussie hierover aan gaan kan en durft men gewoonweg niet is mijn ervaring.
   Zien ze het nou gewoon niet. Of hebben ze daar nou gewoonweg de hersenen niet voor omdat te kunnen zien of willen ze het niet zien?

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @danny: 02.05. uur. Danny, door de LINKSE AGITPROP, van de laatste 40 jaar, zijn ze ( groot deel van de bevolking) volkomen gehersenspoeld. Zelf denken, vinden ze al te moeilijk, ze kijken liever naar “boer zoekt vrouw”.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Tom, om precies te zijn 55 jaren van decadentie!…
   Reken maar vanaf 1960.

   Like

 4. Driek zegt:

  TELEGRAAF

  Honderden mensen mogen van azc naar Den Haag
  DEN HAAG –

  Nog eens honderden mensen mogen van asielzoekerscentra naar Den Haag verhuizen. Het gaat om mensen met een verblijfsvergunning, die dus al te horen hebben gekregen dat ze in Nederland mogen blijven. De gemeente Den Haag heeft op acht plekken in de stad opvang voor ze geregeld.

  De ruim vijfhonderd statushouders komen niet in sociale huurwoningen. Ze worden onder meer opgevangen in het centrum, op een braakliggend terrein bij station Ypenburg, in een bijgebouw van de gevangenis in Scheveningen en in een vleugel van het Aloysius College. Die middelbare school houdt op te bestaan.

  Den Haag vangt al honderden statushouders op in het oude ministerie van Sociale Zaken. De gemeente moet dit jaar 2069 mensen met een verblijfsvergunning huisvesten. Voor ongeveer 1600 van hen is inmiddels plek gevonden. Den Haag wil wel extra geld van het Rijk voor de opvang. ,,Tot nu toe hebben wij de extra inspanningen voor onze rekening genomen”, stelt de gemeente.

  Wanneer de statushouders kunnen vertrekken uit azc’s, komt daar plek vrij voor nieuwkomers. Volgens het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) wonen er ruim 47.000 mensen in de centra, van wie er ruim 15.000 een vergunning hebben en dus wachten op verhuizing.

  Like

 5. danny zegt:

  ‘Voor mij – en ik weet voor velen – was 11 september een ‘kantelmoment’
  Ja, Joost bij mij ook.
  Maar ook wijlen Pim Fortuyn met zijn kritiek op de islam was voor mij kantelmoment.
  De eerste sporen van een kantelmoment begonnen bij mij al met de kritiek van Bolkestein op het vreemdelingenbeleid van (paars 1 meen ik mij te herinneren ) waar hij wees op de schaduwkanten van de multiculturele samenleving
  .
  Na 9/11 ben ik mij echt gaan verdiepen in de woestijnideologie, die men islam noemt.
  Ben Koran gaan lezen, zowel de Ned. vertaling als de engelse vertaling van de Arabische versie.
  Daarna velen islamkritische boeken en artikelen gelezen, waaronder Bat yeor’s eurabia, die eveneens een echte eye opener voor mij was. Na het lezen van Yeor’s Eurabia, kon ik naar mijn idee in 1 keer plaatsen wat ik op straat en in de samenleving zag, betreffende de islam en de houding van ‘onze overheid’ met die zelfde islam.

  Like

 6. Japio zegt:

  Op nu.nl, Op de donorconferentie voor Syrië is donderdag in Londen een enorm bedrag voor de slachtoffers van de burgeroorlog toegezegd. 
  De deelnemers hebben samen meer dan 10 miljard dollar (rond de 9 miljard euro) over voor hulp aan vluchtelingen in de komende jaren. Geweldig, nog meer belastinggeld naar die moslim vluchtelingen. Hoeveel gaat Nederland weer bijdragen? Misschien kunnen ze nog korten op de ouderen of de zorg.

  Like

  • Thom zegt:

   Dat wordt tijd ook. Ik moet nu a2 keer 375 euro bijdrage aan het ziekenfonds lappen per jaar. Als ik met mijn AOW er niet bij ga werken kan ik mijn rekeningen niet eens betalen. daar hebben de kolonisten geen last van.

   Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Ik krijg sterk de indruk dat meneer Niemöller ook achteraf in het verzet gezeten heeft.
  Zo ver ik weet is hij eveneens een prominent lid van de 5e colonne, ik kan me niet herinneren ooit een positief stuk van zijn pen te hebben gelezen over meneer Wilders of over de PVV.
  En natuurlijk is dat niet verplicht, maar altijd de PVV bashen omdat de anderen dat doen, is erg goedkoop en gaat zeker de tsunami niet stoppen.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik denk dat u zich daar zéér sterk in vergist!

   Webmaster

   Like

   • Thom zegt:

    Ja dat lijkt me ook.

    Like

   • leefbarbaar zegt:

    Heer Bron,
    mijn kantelpunt lag in de jaren 80. Uit ervaring met de moslim. Ik stemde Centrum Democraten en ben sindsdien racist en eng, zo gemaakt en veroordeeld door ‘intellectueel’ Nederland.
    Derhalve stoor ik mij aan al die lui die achteraf meneer Wilders wel gelijk geven, maar de PVV nimmer promoten of steunen, want policor.
    Ik kan mij werkelijk niet herinneren ooit iets positiefs gelezen te hebben over de PVV van zijn hand.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    En u heeft zéér zeker ook nooit iets negatiefs gelezen van zijn hand over Geert Wilders. Dat doet Joost Niemöller niet!!!

    Like

  • Wanneer doet hij dat dan, de PVV bashen?
   Sorry hoor, maar nooit iets van gemerkt!
   Heb je concrete voorbeelden? Anders kan ik me hier niets bij voorstellen -niet in verband met Joost!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Natuurlijk kan ik niet zo goed (begrijpend) lezen, maar ik zie in het stuk van Joost Niemöller nergens iets van PVV/Geert Wilders bashen.

   Ook in eerdere stukken van zijn hand heb ik dat nooit aangetroffen. Heb ik iets gemist, Leefbarbaar? Leg eens uit!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 8. Republikein zegt:

  Slaap verder.
  Dit willen ze ons doen geloven.
  De vraag is, wie is dit.
  Leuker kunnen we het niet maken.
  Heeft met voetjebal van doen, de gehele dag op het non-nieuws.

  Like

 9. Jean zegt:

  Het is onze verdomde plicht Europa te voorzien van een flink stel kloten, geen moslimkloten want dat is smeerlapperij, vraag het maar eens aan die duizenden westerse vrouwen en kinderen.
  Ik ben er van overtuigd dat Europa vrij snel een flink stel kloten zal hebben maar eerst die klootzakkenbende van de EU uitschakelen want daar zitten en liggen de grootste klootzakken én fluiten van Europa die maar een doel hebben nl. “de dictatuur” en wij zullen nooit een dictatuur tolereren, niet komende van die EU lafaards en zeker niet komende van die islamitische smeerlapperij.

  Like

 10. Luchtpint zegt:

  “We zijn een feminiene maatschappij geworden, waarin afwijkingen in seksueel gedrag worden verheven tot de norm, en waarin ‘vechten’ tot een taboe is verheven. Het verschil tussen een feminiene en een masculiene maatschappij laat zich nog het beste uittekenen in de dierenwereld als het verschil tussen de bonobo’s en de chimpansees. De ondergang van onze maatschappij komt door de uitholling van de mannelijkheid. En dit wordt door de verkrachtende en aanrandende moslimmannen feilloos aangevoeld.”

  Uiteraard. Maar dat komt ervan, van de vervelende tendenzen tegewoordig, in een Westerse cultuur die de individualisering van het imago als het hoogste goed beschouwd. Zo heb je bijvoorbeeld de metroseksueel, de man die, in tegenstelling tot “traditioneel ingestelde mannen”, geïnteresseerd is in persoonlijke verzorging, mode en trends. Metroseksuelen zijn geheel en al gericht op imago, er goed uitzien: ze spenderen uren in de gym om beter geprononceerde spierpartijen te kweken en heel hun armen vol te tatoeëren van de schouder tot aan de pols, hun haar moet stijf geconditioned worden en altijd in de plooi vallen – weer of geen weer – ze scheren het haar van hun kloten en hun borstkas maar cultiveren tegelijk wel een baard van 3 dagen die mooi moet worden bijgetrimd, en wringen zich in een skinny jeans die in neo-jaren ’80 stijl moet gestonewashed worden, enz. Maar echt mannelijk zijn ze van geen kanten, echt weten wat belangrijk is, is aan hen niet besteed. Kopen mega-grote homecinema’s en de nieuwste Iphones en andere gadgets om dan vervolgens te zitten opscheppen op Facebook hoe perfect hun leven wel zou zijn, enkel en alleen maar om naïeve anderen te irriteren, die het echt geloven. Maar vechten als het te heet onder hun voeten wordt, dat kunnen ze niet, en voor vrouwen opkomen, die in katzwijm vallen voor zo’n kerel, durven ze ook niet. En dat is de generatie die later zal zorgen dat onze waarden behouden blijven in een beschaafde samenleving ? Generatie Y ?

  Fuck that shit !

  En dat met dank aan o.a. David Beckham en consoorten.

  Allemaal modieuze schijn en larie en apekool. Niks kloten aan het lijf heeft dat. En dat weten moslims perfect. En dat al sinds de jaren ’90 van de 20e eeuw !

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Is de vijfde colonne nu eigenlijk niet de schaduw regering ?

  Like

 12. geentvkijker zegt:

  Hoge Leiders ( hoge teringlijers dus…) aangekomen in Libie
  Ik vind dit wel frappant, paar dagen geleden schreef ik al, dat k gelezen had, dat wij ( Europa bedoel ik ) in de nabije toekomst, aangevallen gaan worden VANUIT Libie, daar schijnt al vanalles SCHIETKLAAR gezet te worden ( met vanallerlei wapens uit Am. WIE anders ? )
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2016/02/hoge_isleiders_nu_in_libie.html

  Like

 13. Edjan zegt:

  Op het journaal gezien. Ik had niet moeten kijken, want nu leef ik dus wéér een dag korter. NPO kijken is schadelijk voor de volksgezondheid en veroorzaakt kanker en andere ernstige ziekten.

  In Keulen loopt tijdens de carnaval een soort shariapolitie rond die (moslim?)jongeren die de “nee”signalen van vrouwen niet goed begrijpen, zullen toespreken.

  Dus, lieve kinderen, er zijn ook goede moslims. Zien jullie? GOEDE moslims.

  Het journaal wordt verzorgd door de Nederlandse Propaganda Omroep, een staatszender waarvan de bazen door het kabinet benoemd worden. Het kabinet laat ons dus weten dat er ook GOEDE moslims zijn. Amen.

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Kloten ???

  French Interior Minister Confirms PEGIDA Ban, Says Group Will Create Tension, Division, Violence

  http://www.breitbart.com/london/2016/02/04/2940903/

  Like

 15. geentvkijker zegt:

  Nog iets, wat me al matelooosss IRRITEERDE al dagen ( maar ik kon de Link weer eens niet vinden…( pffffff en maar opslaan, en maar opslaan ) :
  DAT P L A N – S A M S O N : is heeeelemaallll geen PLAN – SAMSON ! ! !
  Maar N U heb ik de LINK weer gevonden, hier isssie

  de schijt-leugen-bak samson heeft het idee gewoon gestolen van NIKOLAI STARIKOV
  ( en die heeft er zelfs een boek over geschreven als ik het goed begrijp in de film )
  Filmpje duurt 19 minuten, en is van begin tot eind interessant ! Maar het I D E E
  begint op 12.06 ( indien je minder tijd hebt… ) echt kijken, die vent is niet GEK,
  interessant…

  Like

 16. geentvkijker zegt:

  ooohh ja….en kijk naar de datum ! Filmpje is al van 4 oktober 2015 !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s