Opnieuw een groepsverkrachting op de veerboot naar Finland – vier immigranten gearresteerd

Screenshot_63

(Door: “rommel”)

Zweden – Vier jonge immigranten zijn gisteravond gearresteerd voor een groepsverkrachting van een vrouw aan boord van de Finse veerboot MS Galaxy. Aanklaagster Angelica Runesson, die verantwoordelijk is voor de zaak, is zeer geheimzinnig over de details van deze zaak. “Op dit moment kan ik geen informatie vrijgeven”, zegt ze tegen Fria Tider.

Eén van de verkrachtingsverdachten die tijdens de nacht aangehouden zijn is 18, de andere drie zijn 19 jaar oud. Alle vier zijn geregistreerd in Västerås.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, political correctness, Rotzakken, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

3 reacties op Opnieuw een groepsverkrachting op de veerboot naar Finland – vier immigranten gearresteerd

  1. Elena zegt:

    Jammer dat er niet een paar flinke kerels wraak genomen hebben om dat walchelijk tuig te verzuipen.
    Nu krijgen zij slechts “foei” te horen.

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Wedden dat deze ploerten, zo snel mogelijk vrijkomen. Daar zorgen de LINKSEN in Zweden wel voor, die ook de macht hebben over Justitie, en Politie in Zweden. Want het “ies koeltoer”, van deze “kansenparels”.

    Like

Plaats een reactie