Zware oorlogswapens bij moskee ontdekt; experts: topje van de ijsberg

Screenshot_12

De ME zal straks weinig kunnen uitrichten als (tien)duizenden als vluchtelingen vermomde, door oorlog geharde moslimstrijders het startsein krijgen voor massale terreuraanslagen op de Europese bevolking.

(Door: “Xander”)

Openbaar ministerie Hamburg: Aantal moslims dat gewelddadige jihad steunt, neemt snel toe –Greep uit schokkende lijst van ‘Eén maand (buigen voor de) islam in Duitsland’ – Protestantse Kerk Hamburg houdt rouwdienst voor in Syrië omgekomen ISIS-terrorist – Dalai Lama: Duitsland laat teveel migranten toe.

Een speciale ME-eenheid van de politie in onze ‘buurstaat’ Nordrhein-Westfalen heeft vorige week een geheime operatie bij een moskee uitgevoerd waarbij een groot aantal zware oorlogswapens in beslag werd genomen. Volgens experts waren deze nog maar het topje van de ijsberg en wordt gevreesd dat tal van andere moskeeën in Duitsland en Europa illegaal vuurwapens en mogelijk ook explosieven hebben opgeslagen. De lang gevreesde islamitische terreuroorlog tegen de Europese bevolking lijkt dan ook steeds dichterbij te komen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Zware oorlogswapens bij moskee ontdekt; experts: topje van de ijsberg

 1. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Nudisten moeten kleren aan voor asielzoekers

  MEISSEN – Leden van een Duitse naturistenclub hebben te horen gekregen dat zij in het vervolg hun lichamen moeten bedekken omdat er in de buurt een asielzoekersopvang wordt geopend.

  Het opvangcentrum wordt volgende maand geopend aan de overkant van het meer waar de Familiensport-und FKK-Bund Waldteichfreunde Moritzburg sinds 1905 aan is gevestigd. In het vervolg mogen ze niet langer in hun adamskostuum zwemmen omdat dat de migranten daar aanstoot aan zouden kunnen nemen.

  Een verzoek om dan maar een hek te bouwen om de nieuwsgierige ogen van de asielzoekers buiten de deur te houden werd door de gemeente afgewezen, schrijft Bild. De regels over naakt zwemmen zouden altijd al hebben bestaan, maar die werden in de praktijk nooit nageleefd door de nudisten. Ze zijn dan ook in de toekomst niet van plan zich te bedekken.

  Like

 2. De ME zal straks weinig kunnen uitrichten als (tien)duizenden als vluchtelingen vermomde, door oorlog geharde moslimstrijders het startsein krijgen voor massale terreuraanslagen op de Europese bevolking. Dat is mijns inzien ook precies de bedoeling van het megalomane en op Nazi-roots gebaseerde EU project. Wanneer het startsein wordt gegeven dan zijn de koninklijk familie en bijna de gehele regering net zoals op 13 mei 1940 vertrokken naar veiliger oorden….

  Geliked door 4 people

  • Leo zegt:

   Wanneer je in de media hoort/ leest dat ALLE oranjes gezamenlijk op “vakantie ” gaan, met de nieuwe Boeing , met koning kroonkurk aan de stuurknuppel, naar
   Argentinie dan weet je dat de rapen gaar zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • Denk Leo,dat er al in het geheim alle voorbereidingen voor de Koninklijke familie, de regering en VIP’s gereld is. Het volk is gewoon weer de lul net zoals toen…

    Like

  • Herrenvolk zegt:

   De super en ultra rijken van deze planeet zijn i.s.m. hun marionetten,de politieke elite van de wereld, onbewoonde eilanden in de stille oceaan al bewoonbaar aan het maken om daarheen te kunnen vluchten wanneer de pleuris écht uitbreekt. Met de staart tussen de benen, dat dan weer wel.

   Like

 3. aegoliuscs zegt:

  Schuw de ontmoetingsplaatsen niet, zo predikt de overheid die waakt over zijn economische vooruitgang en uw veiligheid.

  Daar bent u mee geholpen, nietwaar?!

  Like

 4. Harry zegt:

  Ach , het is vast allemaal een vergissing !
  Die moslims zeggen het toch zelf , dat de islam vrede betekent .
  Helemaal niet leuk om die politici zo aan het schrikken te maken .

  Mocht het nou toch zo zijn dat het op waarheid berust en dat diegenen die hier altijd voor gewaarschuwd hebben gelijk krijgen , dan moet men in verzet komen .
  En dan hoop ik dat de grote landverraders uit het linkse kamp , de vrome kloten en de laffe liberalen die de islam de handen boven het hoofd gehouden hebben , straffeloos afgeknald kunnen worden . Dat mag toch met landverraders ?

  Oh Rutte , als je meeleest , doe even het leger mobiliseren en laat alle moskeeen hier ook even ondersteboven keren , want het is hier vast ook zo .
  En dan niet zo stom een voor een , want dan ben je steevast te laat .
  Allemaal tegelijk en als je daarvoor niet genoeg mensen hebt , dan komen we je wel helpen .
  Of gooi een bom op ieder hok .
  En donder al die gekken het land uit .
  Het endspiel is nabij !

  Like

  • Leo zegt:

   IK weet zeker dat de ME en defensie VERSCHRIKKELIJK jaloers zullen zijn bij het zien
   van de spullen die bij het leeghalen van de kelder een haat hut boven water komen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Harry: 16.50. uur, op 21/6. Inderdaad de liberalen (VVD en D66) en de Roden/LINKS, PvdA,SP, maken gemene zaak met de volgers der islam. Verraders van volk en vaderland dat zijn het. Ook ik heb al eerder hier de mening geventileerd, dat de moslims wapens in de mosketen hebben liggen!

   Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wat ik mis in dit hele verhaal is of er, en zoja welke, maatregelen zijn genomen tegen moskee en/of naastgelegen groentehandel. Zal wel weer niet, want je mag moslims niet beledigen of tegen de haren instrijken.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. Militaire Verliezen in het Midden-Oosten dwingt Daesh (ISIS) zich te focussen op Europa

  Multinationale inspanningen, met inbegrip van een Russisch-geleide coalitie, hebben grote schade toegebracht aan Daesh, maar de terroristische groep zal zich niet laten verslaan zonder een gevecht. In plaats daarvan doen de militanten een beroep op de slapende cellen om grote schade aanrichten in Europa omdat ze gebieden verliezen in het Midden-Oosten, vertelde politiek analist Oleg Glazunov tegen de Russische krant Izvestiya.

  Het gaat momenteel helemaal niet goed met Daesh in Irak en Syrië. De groep verloor onlangs de stad Fallujah. Deze overwinning zal de weg voor meer militaire operaties tegen de militanten effenen, Iraakse minister van Buitenlandse Zaken woordvoerder Ahmad Jamal melde het artikel.

  Deze campagnes “zal vooral gericht zijn op het bevrijden van Mosul, de grootste Iraakse stad die nog onder controle van Daesh staat. Het leger heeft al verschillende operaties in het noorden van Salah ad Din uitgevoerd. Zo hebben de [veiligheidskrachten] de terroristen naar buiten de stad al-Shirqat en aangrenzende gebieden gedreven, “detailleerde” hij.

  Bron
  http://sputniknews.com/

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  En, zijn de ‘politici’ alweer ‘geschokt’?

  Like

 8. m1970meenhuis zegt:

  Moslims die ansloag’n wilt pleag’n hebt van mien moar ean rech en dat is de : KOGEL !!!

  Afscheaten die kroam !!!!!

  Like

 9. tinekevanschagen zegt:

  Ach,,,,,Laten we ons aan Rutte vasthouden,,,,,
  WIJ ZIJN MET MEER!,,,,,,teiltje graag!

  Like

 10. twan zegt:

  Gelukkig kunnen wij ons eenvoudig bewapenen en onszelf en onze geliefde beschermen… toch ? Oh nee Dom, dom, dom … vandaag besloot men in Brussel om de wapenwet voor west-europa verder aan te scherpen…dat wordt dus de nagelknipper tegen de semi-automatische proppenschieter(s)… sarcasme off

  Like

 11. exmarineman zegt:

  Niet zo vreemd dit, want zei die Turkse dictator niet o.a. dat de moskeeën onze (islamitische) kazernes zijn???? En wat ligt en staat er meestal in kazernes? Juist, munitie, pistolen, geweren, mitrailleurs, raketwerpers, tanks, kanonnen enz. enz. Maar ja onze overheid is horende doof en ziende blind en dan wil ik het maar niet over die zgn volksvertegenwoordigers hebben en die hele nazi-club van Bilderberg, NWO en Illuminati/vrijmetselaarsloge.
  Maar ach het is weer bijna 1939….. na 80 jaar horen we weer: gaat u maar rustig slapen. Er is niets aan de hand……

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 13. yuppie zegt:

  Ik ben sprakeloos!

  Like

  • Anneke zegt:

   “Ik niet….”. De islamieten zijn puur huurlingen van de NWO-gevechtsbrigade. Ook zij worden misbruikt, zijn ze niet meer nodig dan tellen ook hun niet meer. De gehele wereld moet één-worden. Ten koste van alle vrijheid die we nog enigszins ‘genieten’ !!! De NWO-mafkezen vernietigen nu werkelijk alles, in een steeds vlotter tempo !!! “Háástige spoed is NIET goed”.

   Like

 14. Herrenvolk zegt:

  Wanneer de islam denkt een europeesche oorlog te beginnen om de niet-moslims te kunnen vernietigen dan zal het eindresultaat niet de vernietiging van niet-moslims zijn, maar de totale uitroeiing van de islam in europa zijn.

  Like

 15. christ Kanters zegt:

  Ze beginnen , in Ons land weer een beetje te draaien , het word langzaam verkiezingen , Rutte is tegen het kinderpardon , maar een week na de verkiezingen , laat hij het toch doorgaan let maar op , al die gemeenten die zo lief zijn om de eigen bevolking achter te zetten op de geluk zoekers , bedenk dan altijd , dat het mede U schuld is want zij zitten daar om dat JIJ ze gekozen hebt , en de enigste die al meer als 10 jaar voor ons vecht , laten we door leugens en bedrog niet verder komen dan de tweede plaats .laat het in maart eens anders zijn , het is je laatste kans .

  Like

 16. Europa heeft cultuurkanker. Er is heerst een wildgroei van een vijandige cultuur: islam. Deze valt onze westerse vrijheid aan en onze eigen cultuur staat niet toe om in de tegenaanval te gaan. En zo komt komt onze cultuur tot haar einde.

  Like

 17. de mensheid wordt er niet wijzer door

  Like

 18. Lenie Flotman zegt:

  Ja wat zal ik hier van zeggen met het slappe beleid van hier heb ik weinig vertrouwen dat dit aangepakt zal worden mijn gevoel zegt dat er iets groots staat te gebeuren.waar de overheid schuldig aan is

  Like

 19. Nel meyer zegt:

  Ze laten willens en wetens ons hele land naar de verdommenis helpen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s