BREAKING!: Würzburg en Ansbach – daders hadden ISIS-contacten in Saoedi-Arabië!

Screenshot_10

(Door: Andreas Ulrich – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens het Duitse weekblad “Der Spiegel” vroegen de daders van Ansbach en Würzburg advies aan vermeende ISIS-leden in Saoedi-Arabië. Uit de chat-protocollen zou blijken dat de aanvallers zichzelf per ongeluk doodde tijdens het muziekfestival.

De daders van Ansbach en Würzburg hadden meermaals contact met vermeende leden van de “Islamitische Staat” (ISIS), en wel d.m.v. meerdere telefoonnummers, o.a. in Saoedi-Arabië. Dat blijkt uit chats die in het bezit zijn van de Duitse autoriteiten.

De waarschijnlijk uit Afghanistan afkomstige dader van Würzburg, Riaz Khan Ahmadzai, die op 18 juli meerdere mensen in een regionale trein zwaar verwondde met een bijl en een mes, zou voor zijn daad afscheid hebben genomen met de woorden: “We zien elkaar in het paradijs.”

In de chats daarvoor had een contactpersoon van ISIS de 17-jarige voorgesteld om met een auto op een mensenmenigte in te rijden. Deze wees dat echter af met de reden geen rijbewijs te bezitten. In plaats daarvan, kondigde Ahmadzai aan, zou hij op een trein stappen en de eerste de beste passagiers aanvallen.

Bij de uit Syrië afkomstige dader van Ansbach, Mohammad Daleel, gaan de autoriteiten er van uit dat zijn dood op 24 juli een ongeval was. Hij zou vermoedelijk de rugtas, die hij gevuld had met zelf gemaakte explosieven, in een mensenmenigte op het festival hebben moeten plaatsen en deze vanuit de verte tot ontploffing hebben moeten brengen. Kort voor de aanslag zou zijn chat-contact hem ertoe hebben opgeroepen de explosie en het daaropvolgende inferno te filmen en naar ISIS op te sturen. Maar de rugtas explodeerde blijkbaar te vroeg, doodde hem en verwondde 15 mensen.

In de chats is er sprake van dat Daleel daarna nog meer aanslagen zou moeten plegen. Daarvoor spreekt het feit dat hij de video, waarin hij toegeeft de aanslag te hebben gepleegd, vermomd opnam en rechercheurs ion zijn woning nog meer materiaal vond om bommen mee te bouwen.

Bron:
www.spiegel.de
Door: Andreas Ulrich

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Salafisten, Saoedi-Arabië, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op BREAKING!: Würzburg en Ansbach – daders hadden ISIS-contacten in Saoedi-Arabië!

  1. E.J. Bron zegt:

    Hoezo . . . “lone wolves” of “verwarde mannen” ???!!! 😦

    Geliked door 1 persoon

  2. dutchess43 zegt:

    Moge er nog veel, heel veel bommen per ongeluk vervroegd afgaan!

    Geliked door 1 persoon

  3. ildiko zegt:

    vieze monsters in de hand van een nog ergere Allah

    Like

  4. Angie1968 zegt:

    Gelukkig zijn de uitvoerende ‘soldaten’ van Allah nogal klunzige figuren. Anders waren er nog veel meer doden gevallen. Ze moeten er gewoon allemaal uitgeflikkerd worden. Islam hoort hier gewoon niet!

    Like

  5. Anneke zegt:

    Saoedi-Arabië, een heiligheid voor de fanatieke Mohammed-aanbidders. “Mohammed, hun zwarte rots in de alles verzwelgende branding”.

    Like

  6. joopklepzeiker zegt:

    The universal Caliphate, for which Europe provided a stepping-stone at the UN, stands before us, bringing together political and religious power. It has set itself up as the protector of the Muslim immigrant masses in the world and requires that they remain firmly anchored in the Islamic traditions of the Koran and Sunna, follwing the Sharia laws while the Europeans are called upon to abandon their historic values and even their identity condemned as Islamophobia. Today, muffled rumblings are arising from the peoples of Europe, announcing to those who created this situation that they will not escape the judgment of history.

    Bat Ye’or

    Like

  7. guusvelraeds zegt:

    Het is merkwaardig stil rond de Noor van somalische afkomst die in Londen een bejaarde Amerikaanse vrouw dode en een 5tal anderen licht tot ernstig verwonde.

    Als het volgende waar is, wat moeten we dan denken?

    Volgens een aantal ooggetuigen werkte de dader niet alleen. Sommigen geven aan dat ze een motorrijder hebben zien wegrijden toen de aanval begon. De politie kon daar nog verder niets over zeggen.

    Zijn er geen camera beelden gemaakt? Vandaag hangen overal camera’s. Zijn ze gewist? Normaal hoor je meer over de achtergrond van een dader. Hoe kwam hij in Noorwegen, Hoe lang woonde hij daar al, Heeft hij familie in Noorwegen enz.. enz.. De media evenwel geven geen informatie meer.

    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2821876/2016/08/04/Getuigen-mesaanval-Londen-De-dader-pakte-wie-hij-pakken-kon.dhtml

    Like

  8. fleckie zegt:

    ‘EEN WAPENEMBARGO VOOR SAOEDI-ARABIE”, …uit PROCESNIEUWS no 108, maart 2016. .{Van TRIBUNAAL voor de VREDE]……”Olie is onschadelijk , afgezien van het spoor van armoede dat het achterlaat”. [Ashraf Fayadh, Palestijns dichter in SAOEDISCHE gevangenis, veroordeeld tot 8 jaar en 600 stokslagen.]……….Saoedi-Arabie is de grootste klant v.d.Europese wapenindustrie. ..Oliedollars worden omgezet..in..de.. Meest geavanceerde militaire technologie. Ook wapenaankopen van landen ..als. EGYPTE..en…MAROKKO worden door de Saoedie’s gefinancierd.. Zo koopt men bondgenoten………..In 2014, het meest recente jaar waarover cijfers bekend zijn, bedroeg de waarde van afgegeven WAPENEXPORT-VERGUNNINGEN in. De Europese Unie met bestemming SAOEDI-ARABIE EU 3,5 miljard. De grootste aankopen werden gedaan in FRANKRIJK, maar ook Duitsland en Groot-Brittannie leverden voor forse bedragen. …Nederland leverde voor een relatief bescheiden eu1,46 miljoen aan wapens en wapenonderdelen. ……………Hoewel in Saoedi-Arabie de meest barbaarse lijfstraffen worden uitgevoerd en vrouwen nooit de volwassen status bereiken, maar levenslang onder voogdij van mannelijke familieleden staan, zijn mensenrechtenschendingen tot nu toe geen reden om deze wapenleveringen te stoppen. De redenering van de regering is: zolang niet met door ons geleverde wapens de mensenrechten worden geschonden is er geen belemmering om te leveren. ..Ook agressief militair optreden is nooit een belemmering geweest: de inval van Saoedi-Arabie in BAHREIN in 2011, om daar met tanks te helpen ..een volksopstand te onderdrukken,was wellicht niet fraai, maar vond plaats op uitnodiging van de onderdrukkende maar legitieme regering. ……….
    Saoedi-Arabie probeert in de regio steeds meer invloed te krijgen, onder leiding v.d.ambitieuze 29-jarige Saoedische minister van defensie, tevens kroonprins. ..De rivaliteit tussen het Soennitische Saoedi-Arabie en het Sjiitische Iran is een factor in alle conflicten in het Mi-Oosten. Voor de Saoedi’s speelt angst voor binnenlandse verdeeldheid [het land heeft een aanzienlijke..SHIITISCHE minderheid] en het streven om intern de macht te consolideren, een belangrijke rol. ………..Begin 2015 viel Saoed-Arabie JEMEN binnen, waar SJIITISCHE groepen de macht dreigden over te nemen van de SOENNITISCHE regering. Wederom kwamen de Saoedi’s op uitnodiging,..dit keer van de gevluchte Soennitische president van Jemen. Hoewel over de legitimiteit van een gevluchte president getwist kan worden, Saoedi-Arabie vormde een militaire coalitie met onder meer de Verenigde Arabische Emiraten. En Egypte en trok binnen met zwaar militair materieel. De arme bevolkin van Jemen kan geen kant uit, het is geheel door Saoedi-Arabie ingesloten. Mede daardoor blijft het conflict in het Westen vrij onzichtbaar:anders dan van Syrische vluchtelingen hebben we van Jemenitische vluchtelingen geen ‘last’. ………………
    De oorlog intussen eist een zware tol: alle partijen in het conflict maken zich schuldig aan schendingen van het humanitaire oorlogsrecht. Dit geldt met name voor de bombardementen v.d.Saoedische coalitie, waarbij veel burger-slachtoffers vallen. Ook ziekenhuizen worden niet gespaard. De VN heeft een wapenembargo ingesteld tegen de Sjiieten, maar niet tegen de Saoedische coalitie. Een blokkade van havens en luchthavens moet het wapenembargo tegen de Shiieten handhaven en voorkomen dat IRAANSE wapens hen bereiken, hoewel IRAN ONTKENT wapens te leveren en daar ook nauwelijks aanwijzingen voor zijn .Intussen verhindert deze blokkade ook de aanvoer van voedsel en brandstof voor de bevolking,waardoor grote tekorten ontstaan…………………Amnesty International UK vroeg de opinie van experts op het gebied van internationaal recht over de recent afgegeven vergunningen voor wapentransporten vanuit GROOT-BRITTANNIE naar Jemen. De experts oordelen dat de Britse regering vanaf mei 2015 had kunnen en moeten weten dat de door SAUDI-Arabie geleide coalitie in de strijd in Jemen internationaal humanitair recht schond. Met het verlenen van vergunningen voor SAOEDIE-Arabie schond de Britse regering Mationaal en Europees recht en handelde zij in strijd met het VN wapenhandelsverdrag [ATT]. De Britse Campaign AGAINST Arms Trade is inmiddels met haar juridisch vertegenwoordiger naar de rechter gestapt om de regering te dwingen…zijn…wapenexportbeleid te wijzigen. In Nederland worden vergelijkbare juridische mogelijkheden onderzocht. …………….Een onderzoek van STOP WAPENHANDEL naar door Nederland geleverde wapens en onderdelen voor de Saoedische coalitie, en hun mogelijk gebruik in de oorlog in Jemen, bracht een heel scala aan wapens aan het licht. Onder meer;zware houwitser-kanonnen die door de Verenigde Arabische Emiraten worden ingezet in Jemen. ………….
    Nederland heeft op 7 juli 2015 zijn wapenuitvoerbeleid aangescherpt, N.a.v.een verklaring van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten v.d. VN. ..De Hoge Commissaris maakte melding van schendingen van het humanitaire oorlogsrecht door alle strijdende partijen. Sindsdien worden aanvragen v.d. Saoedisch Coalitie afgewezen als ze bij bombardementen of schendingen v.het oorlogsrecht gebruikt kunnen worden. Voor andere leveringen wordt wel vergunning gegeven. Een levering van communicatieapparatuur voor tanks, gemaakt door wapenbedrijf THALES, is volgens de regering een civiele levering waarvoor geen wapenexportvergunning nodig is. Leveringen..aan..de..marine blijven ook doorgaan., de zeeblokkade dient immer tot handhaving v.h.wapenembargo. Waar de regering zeer aan hecht. ……………..Vredes-en mensenrechtengroepen pleiten al maanden voor een volledig wapenembargo,dus ook tegen de Saoeische coalitie. Een stemming hierover in het Europees parlement begin februari werd op het laatste moment uitgesteld , vermoedelijk onder druk van een zware Saoedische lobby. Via een petitie, Tweets en brieven aan Europarlementariërs proberen we BRUSSEL alsnog tot een embargo te bewegen. Intussen heeft een delegatie van Europarlementariërs een bezoek gebracht aan de Saoedische hoofdstad RYAAD,…..De voorzitter v.d.delegatie verklaarde zich blij met de open en constructieve dialoog……Het zijn toch zulke fijne jongens, die Saoediers.<<<<<<<<<<<<<

    Geliked door 1 persoon

  9. wim zegt:

    Geheel volgens de immer toegepaste strategie, moest de massa eerst lang in het ongewisse gehouden worden, ondanks uiterlijke kenmerken, roepen van allahu akbar, gerede verdenking etc. Daarna werd de afleidingstactiek (speculaties) toegepast: verward, boos omdat de procedure niet goed liep, gefrustreerd o.i.d. Nu de massa al weer vergeten is wat dat ook al weer was in Ansbach en Würzburg komt men met de feiten, maar nooit op de voorpagina.

    Geliked door 1 persoon

  10. Jan zegt:

    Wisten wij natuurlijk, maar de NL-staats tv meende ons wijs te kunnen maken dat de Somaliër in Londen geestelijk gestoord is (wat jij natuurlijk is als je de islam aanhangt)

    Somali in London knife attack whom police said was just mentally ill ‘recommended Jihad terror books’

    The British authorities have said Zakaria Bulhan – the 19-year-old Norwegian man of Somali descent arrested on suspicion of murdering American tourist Darlene Horton in London on Wednesday night and stabbing five others – does not necessarily have any links to Islamic terrorism.

    However, Heat Street has found evidence that a person using the same name – Zakaria Bulhan – has listed at least one book advocating violent jihadism in their personal account on the Good Reads website since 2014.

    http://www.foxnews.com/world/2016/08/05/somali-in-london-knife-attack-whom-police-said-was-just-mentally-ill-recommended-jihad-terror-books.html
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3725136/Russell-Square-knifeman-stabbed-American-tourist-death-devastated-husband-tried-kill-THREE-times-year.html

    Like

  11. Jan zegt:

    ISIS Magazine LAUGHS at the West’s “Islam is a Religion of Peace” Narrative

    Like

  12. Als ze Saoedi Arabië eens voor altijd plat kunnen gooien. Wordt het heel wat rustiger in de wereld.

    Like

  13. hslot4 zegt:

    Uit de chat-protocollen zou blijken dat de aanvallers zichzelf per ongeluk doodde tijdens het muziekfestival.
    Tjah tis niet makkelijk goed personeel te vinden en heb je er uiteindelijk een blaast die lul zichzelf op hahahahahahahaha
    Islam bestaat uit alleen maar domme zandnegers die men dient te begraven in varkenshuid .

    Like

  14. Pingback: Vrolijk kerstfeest? | E.J. Bron

Plaats een reactie