Nieuwe “vluchtelingen”-routes in de Middellandse Zee: Nu rechtstreeks vanuit Turkije naar Italië

Screenshot_63

Het Griekse eiland Mykonos.

(Vertaling: E.J. Bron)

Nieuws van het Europese “vluchtelingen”front: De Griekse kustwacht heeft nu ten zuiden van het eiland Mykonos een boot met 38 “vluchtelingen” opgepakt. Daarbij werden twee vermeende mensensmokkelaars gearresteerd. Dat de “vluchtelingen” zo ver westelijk gestrand zijn, is er in de ogen van de autoriteiten een indicatie voor dat de smokkelaars nieuwe routes verkennen en proberen hun “klanten” vanuit Turkije rechtstreeks naar Italië te brengen.

Duits - Zuerst

Tot nu toe zijn aankomsten van “vluchtelingen” op het bij toeristen populaire eiland Mykonos zeer zeldzaam. Meestal proberen de “migranten” om via de kortste route vanaf de Turkse kust op de eilanden in het oosten van de Egeïsche Zee terecht te komen. Zo kwamen er van vrijdag op zaterdag weer 106 mensen op Lesbos en Chios aan.

Zoals de vluchtelingenstaf van de Griekse regering meedeelde, bedraagt het aantal “vluchtelingen” en “migranten” in Griekenland op dit moment ongeveer 58.000 mensen. Ook in andere landen komen weer meer “vluchtelingen” aan en verhogen zo de druk.

Screenshot_62

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, Rotzakken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nieuwe “vluchtelingen”-routes in de Middellandse Zee: Nu rechtstreeks vanuit Turkije naar Italië

  1. dees zegt:

    En de idioten met Rutte voorop maar volhouden dat ze een fantastisch akkoord hebben gesloten met islamfanaat Erdogan.
    Ik meen dat verleden week de “uitvinder” van het plan (de vreselijke Duitser) nog verkondigde dat de toestroom en het verdrinken van de gelukzoekers gestopt was, de lul wist vast en zeker niet dat er al een paar duizend via de andere route (Libie-Italie) verzopen waren. Triest dat we zulke leugenaars hebben en vooral niet door de linkse journalisten door gezaagd worden met de leugens die verkondigd worden.

    Geliked door 2 people

  2. Het zijn net vliegen die op een hoop stront afkomen. Het interesseert ze niet dat ze niet gewenst zijn. Zij veroveren gewoon een stuk van de EU en het kan ze geen moer schelen. Ze willen gelijk alle comfort hebben en de sloofjes zorgen daar wel voor.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ongelovige zegt:

    Die ‘smokkelaars’, dat is dus vooral de EU onder Duitse leiding. Ik zie ze nog rechtstreeks naar Hamburg, Antwerpen of Rotterdam varen met hun ‘geredde’ ‘vluchtelingen’, opgepikt in Libische of Turkse kustwateren enkele minuten na hun vertrek.

    Geliked door 1 persoon

    • BertG. zegt:

      Ze sturen ze wel verder met een vliegtuig of met de trein, zodat ze weer snel kunnen uitvaren om er nog meer op te pikken voor de Turkse en Libische kust.
      Anders duurt het veel tel lang voordat iedereen hier is.
      Afrika moet leeg en wel zo snel mogelijk.

      Geliked door 1 persoon

      • Ongelovige zegt:

        Dat is dweilen met de kraan open: er worden er nog altijd meer geboren als Brussel en Berlijn er kunnen gaan halen…

        Like

  4. mahoog zegt:

    Op pikken met”onderlossers” is ook een optie,

    Geliked door 2 people

  5. Hans zegt:

    Wanneer gooit die verrotte katholieke maffia staat Itatalie het leger er nou eens tegenaan?

    Like

Plaats een reactie