Hongaren willen baas blijven in eigen land

screenshot_96

(Door: Tom Van Grieken)

Vlaams Belang wil bindende referenda naar Zwitsers model

Niettegenstaande de matige opkomst laat de uitslag van de volksraadpleging die vandaag in Hongarije werd gehouden ruimte tot interpretatie. Zoals verwacht, heeft een overweldigende meerderheid van de Hongaarse kiezers via het uiterst democratische middel van een referendum te kennen gegeven baas in eigen land te willen blijven. De boodschap is duidelijk: de Hongaren willen niet opdraaien voor de gevolgen van een onverantwoorde immigratiepolitiek van anderen en willen zélf bepalen wie onder welke voorwaarden het land binnenkomt.

Lees verder>>>
belgie-vb

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Hongaren willen baas blijven in eigen land

 1. Witte raaf zegt:

  Jammer dat de kiesdrempel niet gehaald is ondanks dat de meerderheid zich voor nee heeft uitgesproken,vind het een gemiste kans voor de Hongaren die zich in de toekomst misschien nog wel eens achter hun oren zullen krabben.

  Like

 2. Bas zegt:

  Helemaal juist. Baas in eigen land, en niet de EU !

  Like

 3. Mary zegt:

  Ook wij willen niet opdraaien voor een onverantwoorde immigratiepolitiek ook wij willen een referendum en ook bij ons zal de uitkomst een nee zijn en niet alleen tegen de immigratiepolitiek maar tegen de EU en zijn dictatoriaal bewind waar Rutte en zijn drek club nou net zo’n grote voorstander van zijn en dus zal het nee nee nee geen referendum worden, tenzij het in 2017 zo uitpakt dat Wilders het kan bepalen dan kunnen we het alles verlossende nee uitspreken, tot die tijd leven wij in een dictatuur, te zot voor woorden.

  Like

 4. fleckie zegt:

  Tja, men kan het ook zo bekijken, door het gedrag van de voormalige Belgische koning Leopold “”was ondertussen in het bezit gekomen van enorme stukken van het Kongo- bekken, bekend als de “Kongo- Vrijstaat’ door de vrijhandelseisen die waren gesteld door allerlei onderling rivaliserende mogendheden. Vervolgens oefende hij een dermate slecht bestuur uit over de Kongo , dat hij dit gebied in 1908 aan de Belgische staat moest overdoen’. ..en…’ Morele plicht kon moeilijk in verband worden gebracht met de handelwijze van LEOPOLD, koning der Belgen, toen hij een greep deed naar zijn ‘aandeel in dit prachtige geschenk dat AFRIKA heet’. ( …..overgenomen uit het prachtige boek dat heet’EEN GROOTS CONTINENT AFRIKA’. Van B.Davidson, uitg. ROSYRUM Haarlem, isbn 9032803506. ) (pag. 184+185). ……….( diegenen die er absoluut niets aan konden / kunnen doen, krijgen door bepaalde handelwijzen van bepaalde personen nu??….de rekening gepresenteerd???

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Ik hoop niet alles wat Viktor heeft gedaan tevergeefs is geweest………………..

  Like

 6. fleckie zegt:

  Uit het boek’Een groots continent AFRIKA,’van B.Davidson, uitg.ROSTRUM Haarlem. Pag.185:
  DIT PRACHTIGE GESCHENK DAT AFRIKA HEET’.pag.185,’ De meningen over de koloniale opdeling van Afrika waren destijds heel verdeeld en zijn dat sindsdien gebleven. Dit is nauwelijks een verrassing te noemen. Omstreeks 1885 namen zeven EUROPESE MOGENDHEDEN volkomen onverwachts het besluit een werelddeel binnen te vallen waar ze weinig van afwisten– en dikwijls in het geheel niets. Wie de verslagen uit die tijd aan een beschouwing onderwerpt, krijgt de indruk dat er een collectieve hysterie heerste., dat er een wilde jacht geopend was op ..andermans bezit. ……….Waar ging het eigenlijk om? Tot op zekere hoogte is het antwoord hierop afhankelijk van wie men is. Toen die vraag in 1978 weer eens werd gesteld, gaf sir William Poynton ,een van de invloedrijkste ambtsdragers van het vroegere koloniale bestuur, de volgende verklaring: De doeleinden van onze koloniale politiek zijn samengevat in een aantal verschillende formuleringen, maar de kortste en eenvoudigste is: natievorming’. …..Engeland stelde zich kort gezegd ten doel de arme Afrikanen bij de hand te nemen om ze te laten zien hoe men in voorspoed en vrede kan leven: dit was niet minder dan Engelands morele plicht. Andere imperiumbouwers hebben niet nagelaten deze overtuiging te bevestigen. De ontdekkingsreizigers en…missionarissen van de negentiende eeuw hadden een Afrika aangetroffen dat de gevolgen van de EUROPESE en..ARABISCHE vraag naar slaven nog niet te boven was, hele landstreken gingen ten onder aan leed en conflicten. …Alleen een sterke inmenging van buitenaf kon aan dit maatschappelijk verval een eind maken

  Liked by 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Even doordenkend: waarom willen die gekleurden ( in Calais) toch perse naar Engeland?

   Liked by 1 persoon

   • Omdat de meesten al een aantal uitkeringen in een tiental andere landen hebben en dan hoort Engeland erbij. Als je Duitsland en Engeland niet op het lijstje hebt staan waarmee je straks de achterblijvers in je rimboedorp de boom in kunt bluffen hoor je er echt niet bij. Ik denk ook dat ze aanvoelen dat landen als Hongarije en Nederland er binnenkort helemaal mee kappen en dan zouden ze uitkeringstechnisch brodeloos staan te kijken en is het in die landen ook gelijk afgelopen met grenzeloos vingertjeploppen op stationspleinen. Maken ze ook foto’s van voor thuis, je weet wel, dat dorp waaruit ze gevlucht zijn vanwege de oorlog die 12000 kilometer verderop aan de gang is.

    Liked by 2 people

 7. fleckie zegt:

  aanvulling:Op pag. 183, in het boek ‘Een groots Continent..AFRIKA’, staat een prent van een donker gekleurde man, …helemaal omgeven door een wurgslang, met op de kop een kroontje!! , het opschrift ernaast vermeldt:’ HET WREDE WANBELEID IN DE KONGO VAN KONING LEOPOLD VAN BELGIE. KON ZELFS DE ANDERE KOLONIALE MOGENDHEDEN NIET ONTGAAN’.

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Ik vind die boodschap heel wat minder duidelijk , jammer maar de feiten liggen wel zo .
  Komt door de kolere zombies !

  98% van minder dan de helft , is dat nu overduidelijk ?
  Wat wel overduidelijk is dat het godverdomse kolere zombies zijn , net als in de rest van de westerse wereld, sufgerukte idioten zijn het .

  Liked by 2 people

  • Je weet ’t nie hè, misschien hebben ze een paar kliko’s vergeten te tellen en bij de kliko’s gezet. Wel gek dat elke keer als er een onderzoek komt naar stemfraude, waar dan ook ter wereld, er dan inderdaad flink gerotzooid was.

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad.
    Een onderzoek is nooit weg.
    Het ideaal waar wij naar streven is daarom niet ná maar vóór het stemmen te controleren.
    Achteraf is het namelijk altijd makkelijk roepen dat er helemaal geen stemfraude was. Bewijs het dan maar.
    Wij zijn er ook voor om voorbedrukte stembiljetten klaar te leggen in de stembureaus.
    Iedereen kan dan ook zien waarop men moet stemmen.
    Op die manier is de kans op fraude vrijwel nihil.
    Daar komt nog bij dat de vluchteling en de immigrant dan ook weten op wie ze moeten stemmen..
    Zij kennen die mensen al helemaal niet. Daar komen ze ook niet voor. Ze komen voor dat huis, die Miele en die uitkering. Wij verliezen dat veel te veel uit het oog.
    Bovendien is het dan ook afgelopen met die maandenlange komedie van de politici,
    Iedereen weet dat ze dingen beloven die ze niet nakomen en op die manier hoeft ook niemand meer te roepen teleurgesteld te zijn.
    De enige oplossing voor de immigratie van al die negers is om die uitkeringen direct over te maken naar die neger in Afrika zodat hij niet helemaal naar hier hoeft te komen en hier ook nog moet wonen. Bovendien hoeft zijn familie dan ook niet naar hier te komen.
    Desgewenst kunnen we dat huis en Miele als bouwpakket versturen.
    Doe er een handige gebruiksaanwijzing bij en ze kunnen het zelf.
    Die dure oorlogsschepen van ons die we toch alleen maar gebruiken om al die negers hierheen te varen kunnen we dan aan Argentinië verkopen. We doen we er een gratis onderhoudscontract bij en dan zijn we daar ook weer van af.
    Ik begrijp niet dat niemand daar aan gedacht heeft. Het ligt allemaal zó voor de hand.

    Liked by 1 persoon

   • @paulzwueste 4 oktober 2016 om 17:30

    Misschien is het nog eenvoudiger te maken door bij je aanmelding als geborene op het gemeentehuis alvast een stemvolmacht af te geven waarmee uitsluitend gestemd kan worden op de partij, de zzp-er of het land waarop je ouders ook altijd via eenzelfde volmacht lieten stemmen omdat hun ouders enz. enz.

    Dat heeft als voordeel dat je dit systeem ook voor goedgekeurde dobberianen kunt invoeren die een volmacht moeten afgeven waarmee gestemd moet worden op degene op wie hun ouders stemden, bijvoorbeeld Papa Doc, Argentinië of Loemoemba. Nu doen die bij ons niet mee dus dat is dan ook weer opgelost.

    Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    De boomhut.

    Zo is dat Breinbrouwsels.
    Jij weet toch altijd weer de gemêleerde nuance aan te brengen, daar waar ik zomaar los in het bos aan het roepen was dat er meer boomhutten zouden moeten worden gebouwd voor onze eigen vluchtelingen.
    Nu geven we ze ’n Vinex-woning in een Vinex-wijk waar die mensen niks mee kunnen. Een brute vorm van discriminatie die de onverschilligheid van onze samenleving typeert.
    Allereerst moeten al die muren er uit want de hele familie uit Kogasaboe moet er ook bij. De deuren moeten van onderen met 40 cm. worden afgezaagd, dan kunnen de kippen los door het huis lopen. Iedereen weet dat.
    De keuken gaat er uit want hier wordt nog op ’n vrijstaand houtvuur gekookt.
    De verwarmingsketel wordt de eerste dag al opgehaald. Zo komt er meer ruimte voor de vrije handel in de kelder en het is goedkoop want ze hebben een zitkuil gehakt in de vloer van de eetkamer waar de vloer in wordt opgestookt als het kouder wordt.
    Die mensen komen uit Afrika en wonen daar al sinds de uitvinding van de peniskoker in
    een boomhut. Gerieflijk. Luchtig. Een met de natuur. Veilig, want niemand kan zomaar bij je binnenlopen.
    Je hoort namelijk al ’n kwartier lang het gesteun en gehijg van de bezoeker die zich afvraagt waaraan hij begonnen is. “Het is dat ik nog geld van ‘m krijg want wie woont er nou in godsnaam op de bovenste tak”
    Dat op zich is al ’n reden om de boomhut open te stellen voor het volk.
    ’n Idee voor Jesse Klaver. Dan hoeft die zich ook niet meer elke dag met Wilders bezig te houden of met jonge vluchtelingen-meisjes hierheen te halen omdat iedere mohammedaan de mogelijkheid moet hebben om volgens zijn geloof te kunnen doen waar hij goed in is.
    Ik zou zeggen de boom in !

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s