VIDEO: Toespraak Viktor Orbán na het referendum

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Hongarije. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Toespraak Viktor Orbán na het referendum

 1. Ongelovige zegt:

  Hj doet alsof het referendum toch geldig is!?

  Like

  • Marc zegt:

   Natuurlijk. Het feit dat 92% van de stemmers tégen heeft gestemd staat! Bovendien is een opkomst van 45% niet echt gering.

   Het gaat erom dat ook Brussel de uitslag niet kan negeren: dat de geldigheid van het referendum niet door een voldoende opkomst door het volk als geheel kon worden geratificeerd, betekent niet dat de zeer duidelijke uitslag als zodanig door Brussel kan worden ontkend!

   Want iedereen ziet dat voorstanders voor het beleid van Brussel nagenoeg afwezig zijn: het beleid van Brussel is afgewezen!

   Like

 2. Hendrik zegt:

  Fuck the EU!!!!

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Toch blijf ik fan van Viktor.

  Like

 5. Geronimo zegt:

  De Hongaren zijn een benijdenswaardig volk met een staatsman als Orban, meer bezorgd om onze christelijke roots dan francircus uit Rome.

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Een gemiste kans, Cornelis? Geloof toch onze eurofiele en leugenachtige poco-media niet ! Laat u niet belazeren door deze kliek van linkse leugenaars en volksverlakkers.

  Dit referendum telt gewoon in Hongarije, dat is nu toch duidelijk. Waarom zou het er ook niet geldig zijn? Wie thuisgebleven is uit politieke apathie, of omdat hij er niet naartoe kon of wat weet ik veel, die gaat uiteindelijk akkoord met de uitslag in welke zin dan ook.

  Waren deze thuisblijvers dan allemaal tegenstanders van Orban, zoals de socialisten het er thans van de daken schreeuwen? Dit valt niet te achterhalen, en het is dan ook een uitermate goedkoop argument van de Hongaarse rooien, die, omdat ze wisten dat het Orbankamp het ging halen, de burgers hadden opgeroepen om thuis te blijven om zo hun afkeuring duidelijk te kennen te geven, om nu te zeggen dat de thuisblijvers tegen waren, zodat het pro-asielzoekerskamp eigenlijk zou hebben gewonnen. De wereld op zijn kop, lijkt me, want normaal verwacht je de tegenovergestelde oproep: ‘Ga stemmen, want anders haalt het andere kamp het’.

  Vijfenveertig procent is ook niet min, en een nog grotere opkomst blijkbaar dan toen er destijds werd gestemd voor toetreding tot de EU. Hebt u de media of de EU-maffia daar al een toespeling op horen maken? Natuurlijk niet, want dat past nu eenmaal niet in hun desinformatiecampagne, de core business van de Europese maffia. Heeft de EU destijds gezegd dat de opkomst toen onvoldoende was voor Hongarije om toe te treden? De vraag stellen is ze beantwoorden.
  Bovendien, bij parlementsverkiezingen in de landen zonder stemplicht is het toch ook niet anders !

  Like

 7. koddebeier zegt:

  55% te lamlendig om te gaan stemmen, het lijkt Nederland wel !!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ook in Hongarije lopen er zat idioten rond die in de leugen-waanzin van de “vluchteling” geloven.
   Bovendien is er een linkse partij die de macht wil en leugens verkoopt.
   Bovendien zijn er een aantal linksen juist niet gaan stemmen omdat ze er van overtuigt waren dat Orban zou doen wat hij wilde… en zo is het gelukkig ook.

   Prima resultaat! Ondanks de vuile smerige leugens in de buitenlandse media die schreven dat het referundum “gescheitert!!!!” was….

   Like

 8. Republikein zegt:

  Ze gaan protesteren.
  Ze pikken het niet, alsjemenou!
  http://www.rferl.org/a/refugees-begin-protest-march-to-hungary/28031781.html?ltflags=mailer

  Hundreds of refugees and migrants began a 200 kilometer protest march from the Serbian capital to the Hungarian border on October 4. They are demanding that Hungary let them pass through the country so they can reach Western Europe. (RFE/RL’s Balkan Service)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s