Woonruimte in Djibouti – wij betalen dat

screenshot_24

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

In 2015 waren er in Duitsland 335.000 mensen dakloos, volgens een prognose zal dit aantal tot 2018 stijgen naar 536.000. Tegelijkertijd worden kosten noch moeite gespaard om illegaal ons land binnengedrongen mensen in hotels en speciaal daarvoor gebouwde rijtjeshuizen in te kwartieren. Dat is het treurige dagelijkse leven in de Duitse linkse hel. De asielwaanzin eindigt hier echter om de donder niet mee. Zoals de “Duitse maatschappij voor Internationale Samenwerking” (GIZ) meedeelde, financieren we nu ook het “migratiemanagement” in de Hoorn van Afrika, waar op dit moment ongeveer 9 miljoen mensen hun land willen verlaten vanwege de droogte en binnenlandse conflicten. Er moeten o.a. in Djibouti en in Soedan onderkomens gebouwd en jongeren psychosociaal begeleid worden.

Het GIZ zal in samenwerking met het Duitse ministerie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (BMZ) met de op dit moment door de EU en de Duitse regering beschikbaar gestelde € 46 miljoen “menswaardige standaards voor migratie” creëren en “grensoverschrijdingen veiliger vormgeven”. Andere te verzorgen landen zijn Ethiopië, Somalië, Zuid-Soedan, Kenia, Egypte, Tunesië en Oeganda.

Het GIZ deelt mee:

Het project zal tot eind maart 2019 duren. Het GIZ leidt een consortium, waartoe ook Frankrijk, Italië, Malta en Groot-Brittannië evenals instellingen uit de regio behoren. Het GIZ benadrukte dat alle activiteiten van het project overeen zouden komen met internationaal volkerenrecht. “Interneringskampen met gevangeniscellen of militaire trainingen zijn uitgesloten.”

Uiteraard zullen diegenen die verzorgd worden ook van allerlei levensnoodzakelijke zaken worden voorzien. Dat noemt de asielindustrie “hulp ter plaatse”. Dat is niet helemaal onjuist, want men kan diegenen die willen vertrekken ook nog aan de nodige informatie en kennis voor hun reis naar Europa helpen, bij voorkeur naar Germoney. Zodra de jonge krijgers dat uitgerust en opgelapt zijn, kunnen ze uitstekend voorbereid aan de reis beginnen en komt er in de onderkomens plaats vrij voor de volgende golf.

screenshot_23

Bij ons aangekomen, protest-kamperen ze dan met de hen hier al verwachtende bontgekleurde Duitse hulpverleners in parken en op andere openbare plekken en eisen de aan hen thuis door de medewerkers van de asielmachinerie beloofde “rechten” op. Daarbij worden ze bij het afpersen van asiel ook nog eens gefinancierd door de Duitse belastingbetaler met € 40 miljoen voor zogenaamde “oriënteringscursussen”. Die zijn speciaal bedoeld voor diegenen met een geringer perspectief om te kunnen blijven. Men houdt het volgend jaar rekening met ongeveer 80.000 deelnemers aan deze cursussen.

“Migratiemanagement” in de Hoorn van Afrika is alleen maar een ander woord voor door de staat gestimuleerde “omvolking” in Duitsland.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, establishment, Eurabië, EUSSR, Genocide, Globalisering, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Woonruimte in Djibouti – wij betalen dat

 1. OphEUffen zegt:

  Wel een uitstekende plek om het Nederlandse deugvolk te laten helpen om te deugen. Zodra allemaal overgebracht subiet de subsidie stoppen. Lijkt mij een win-win situatie.

  Like

 2. Sluit mij aan bij OphEUffen.

  Like

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Laat Ik het zo zeggen.
  Alweer een paar man erbij die een vermogen gaan verdienen aan deze flauwe kul.
  De graaicultuur zal helemaal uitgebuit worden.
  Ik zie het in ieder geval wel weer gebeuren dat niet alle geld verantwoord kan worden.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Wie of wat heeft Europa eigenlijk verantwoordelijk gemaakt voor de ellende van de hele wereld?
  De Europese landen hebben hun eigen verleden en toekomst ook zelf moeten bepalen en opbouwen, waarom zouden de Afrikaanse landen en de rest van de wereld niet ook kunnen doen?
  Antw: OMDAT WIJ ZO GEK ZIJN HIER OM HUN ALLES UIT DE HANDEN TE NEMEN EN HET VOOR HEN TE DOEN!
  WIJ zijn gewoon de gekken en moeten daar eens me stoppen. De landen zullen zich nooit zelf kunnen helpen en bedruipen als ze als kinderen op Europa moeten blijven leunen.

  Like

 5. ieznogoedh zegt:

  Killary had misschien beter dat zenuwgas daarheen kunnen sturen i.p.v. naar Syrië.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hendrik zegt:

  Jahoor ga ze daar maar voeden en helpen, dan produceren ze nog meer kinderen die het onze kinderen straks lastig komen maken. Natuurregel: in de woestijn kunnen maar een paar mensen overleven, de rest overleeft het niet maar met onze hulp overleven ze allemaal en willen dan ook nog hierheen. Stop met iedere vorm van ontwikkelingshulp, het is een spiraal.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Genoegdoening, tenslotte zijn ze verjaagd door de boeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s