Nieuwe EU-richtlijn bestempelt iedere burger tot potentiële terrorist – net als in Turkije

screenshot_136

Ondanks –of misschien zelfs wel vanwege- dit soort protesten is het einde van het vrije internet in Europa nu echt heel dichtbij.

(Door: “Xander”)

EU maakt definitief einde aan persvrijheid en vrijheid van meningsuiting – Alleen al het bekijken van ‘verdachte’ websites kan tot strafrechtelijke vervolging leiden.

Op maandag 5 december stemt de commissie voor Burgerlijke Vrijheden, Justitie en Interne Zaken (LIBE) over een nieuwe EU-richtlijn waarmee de burgerlijke vrijheden in Europa op ongekende wijze worden ingeperkt. De richtlijn lijkt veel op de heftig bekritiseerde anti-terreurwetten die de Turkse president Erdoğan heeft ingevoerd, wat een mogelijke verklaring is waarom Brussel de toetredingsgesprekken met de Turken nog altijd niet heeft afgebroken. Zoals we al vaker hebben geschreven, bevestigt dit dat de eurocraten heimelijk jaloers zijn op Erdoğan´s autoritaire en dictatoriale wijze van regeren. In de EU gaan we hard dezelfde kant op nu iedere internettende burger tot potentiële terrorist wordt bestempeld.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, establishment, EU-critici, Eurabië, Europa, EUSSR, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, New World Order, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Nieuwe EU-richtlijn bestempelt iedere burger tot potentiële terrorist – net als in Turkije

 1. louis-portugal zegt:

  En dan vragen zij zich af waarom steeds meer mensen zich van hun afkeren.

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  tja, je leest er weinig over in je krantje
  maar heel wat AZC-tewerkgestelden zijn knap bang
  daar er nogal wat criminelen in hun centra huizen
  .
  en dat is voor de werkrust..nou ja..best van belang
  hun werknemershuisjes dragen extra grote kruizen
  en die situatie wordt “onhoudbaar”al genoemd !
  .
  nu willen wij niet steeds maar blijven mieze-muizen
  maar waarom wordt dat stelselmatig door de Pers verbloemd?
  is openheid niet meer zo wenselijk in Ons Landje ?
  .
  maar Dijkhoff de quasi-verantwoordelijke gaat er iets aan dóen
  zeg maar voor ’t ogenschijnlijk nog Nederlands fatsoen…
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Mirjam zegt:

  We moeten dit niet over ons heen laten gaan, we moeten hiertegen strijden. Dit gaat té ver, onze vrijheid van meningsuiting wordt totaal onder de Europese dictatuur geplaatst. We hebben zo niets meer te vertellen. Onze bankgegevens worden in 2018 vrijgegeven en kunnen misbruikt worden, we moeten zelf aangeven dat we geen donoren willen zijn, anders zijn we het automatisch. Het is toch van de gekke. Het lijkt een nachtmerrie van Orwel, waar geen einde aan komt. Als we ze één vinger geven, nemen ze de hele hand en dat is ook hun bedoeling. Dit mág en móet niet gebeuren!

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlander zegt:

  Ik neem aan dat Jeroen van Baardwijk zijn twitter account nu dus geblokkeerd gaat worden.
  Of ben Ik te hoopvol gestemd.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Er moet gewoon door een aantal PVV’ers aangifte worden gedaan zowel tegen Marcouch als ook deze persoon. Als minder minder je al voor het hekje brengt dan deze twee uitspraken zeker. Hier is bij beiden duidelijk sprake van discriminatie, racisme tegen het blanke ras of Nederlanders (want het OM ziet Marokkanen als een ras , dus dan zijn wij dat ook), En niet te vergeten: er is sprake van opzetten en oproepen tot haat, onverdraagzaamheid en intolerantie……. Maar ja vele PVV’ers zullen dat wel niet gaan doen en zelf kan ik het helaas niet…….

   Like

 6. Henk der Niederlander zegt:

  Waar het waarschijnlijk om zal gaan dat die site’s die niet de politiek correcte gedachte uitdragen zo snel mogelijk geelimineerd dienen te worden.
  Het ligt er duimendik bovenop dat ze daar in Brussel als de dood zijn voor het rechtse gedachtengoed en zeker omdat een groot deel van de rechtse partijen ook een uittreding van Europa voor staan.
  Dus als ze de rechtse site’s weten te blokkeren zal een groot deel van het rechtse gedachtengoed niet meer verspreid worden denken ze daar in Brussel.
  De humor is dat Brussel zichzelf de markt uit prijst door de Marxistische gedachte aan te blijven hangen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Hoe kan je jezelf nou de markt had uit prijzen als er nooit iemand is geweest die ze gekozen heeft.
   Zijn ze dan ooit wel populair geweest ergens.

   Like

   • exmarineman zegt:

    Ik mag toch hopen dat na de afwijzing von het NEE door Nederlandse kabinet en de nu komende richtlijn (een richtlijn betekent voor mij in goed Nederlands dat je je er niet aan hoeft te houden) net zoals de pensioenrichtlijn duidelijk laat blijken dat men in een dictatuur leeft. En dat dus de kiezers volgende jaar een duidelijk antwoord er op geven, niet alleen middels een NEXIT maar ook in het stemhokje v.w.b. de linkse partijen (PvdA, VVD, D66, CDA, CU, SP en GrLks) echt links te laten liggen. Demonstraties werken niet tenzij ze nu echt heel massaal gaan worden, maar dat is aan de huidige Nederlandse, Belgische, Duitse bevolkingen niet besteedt. Alleen echte opstand biedt soelaas, maar het gaat nog veel te goed in de EU.

    Like

 7. Marlies zegt:

  En, vrienden, wat doen we eraan? Wat KUNNEN we doen? Het is goed om het te signaleren, maar het vuilnis (EU + Nederlands kabinet) zet gewoon door. Als de a.s. verkiezingen geen NEXIT opleveren, is het gedaan, laten we eerlijk zijn. Hoe komen we dan aan ons E.J. Bron nieuws????

  Like

 8. Ildiko zegt:

  We gaan richting naar een noord Koreaanse dictatuur. In Rusland is straks nog veel beter.

  Like

 9. Mary zegt:

  Het enige wat dit zal bewerkstelligen is dat de bevolking nog giftiger zal worden naar de dictatoriale EU club toe en nog meer stemmen naar Wilders, le Pen etc. en zo moeten we het hebben!!!!

  Like

 10. Perfide Albion zegt:

  Dit soort “wetgeving” is het laatste zetje dat ik nodig had. De EU is de vijand die met alle middelen gestopt moet en zal gaan worden. Niet wij maar de EU en haar functionarissen zijn illegaal.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Toen ik hier pas bij de club was was er sprake van hoe te bewapenen etc etc en welke voorzorg we konden nemen. Ik weet nog dat ik toen opperde om ook postduiven te gaan nemen.
  Nu met zulke besluiten lijkt dze optie toch wel dichterbij te komen als dit inderdaad doorzet.

  Like

 12. Het mag van mij gauw volgend jaar maart worden en dan hoop ik dat Geert zijn zetels verdriedubbeld is.

  Like

 13. Thoth zegt:

  (..)Feitelijk kan nu iedereen die zware kritiek uit op de bestaande politiek of de sociale- en economische structuren als ‘terrorist’ worden vervolgd. Zowel linkse als rechtse regeringen kunnen de nieuwe richtlijn aangrijpen om alle politieke tegenstanders op het internet monddood te maken. Ook bieden de regels de mogelijkheid om het demonstratierecht in te perken. Dan hoeft enkel het argument te worden gebruikt dat een demonstratie ‘maatschappij ontwrichtend’ dreigt te zijn. Enkele erkende hulporganisaties zijn weliswaar uitgesloten van de terreurdefinities, maar dat geldt niet voor individuen. Het zal vrijwel niemand meer verbazen dat ook deze gevaarlijke richtlijn achter gesloten deuren werd opgesteld en besproken, zonder dat de Europese burgers en parlementen er over mee mochten denken (laat staan meebeslissen). Het is de inmiddels even bekende als beangstigende anti-democratische wijze waarop Brussel al jaren te werk gaat, en waar men ondanks veel kritiek gewoon mee doorgaat.(..)

  Wat is dit voor een geouwehoer? Deze EU gaat nu iets in besloten deuren behandelen en de burgers, parlementen komen niet aan de pas. Wat een democratie zeg. Voor de zoveelste keer, wij hebben volgend jaar op 15 maart een verkiezing. Ik zou zeggen, GEBRUIK dit voordat de EU dit ook afnemen…

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  Een klein stapje verder is het moedwillig vervalsen van de verkiezingsuitslagen, zodanig, dat links altijd als DE grote overwinnaar uit de bus komt.

  Like

 15. Ildiko zegt:

  De EU leiders hebben heeeeleeemaaal niks met het EIGEN EUROPESE VOLK !

  Like

 16. Pingback: EU & NAVO – Gezamenlijk voor de oorlog en tegen de fundamentele rechten | E.J. Bron

 17. Aegolius cs zegt:

  Duitse kabinet wil boetewet tegen socialemediabedrijven

  Het Duitse kabinet heeft een wetsvoorstel ingediend dat socialemediabedrijven straft als ze niet binnen 24 uur optreden tegen strafbare zaken zoals haatzaaien. Een rechter kan dan besluiten om bedrijven zoals Facebook een boete op te leggen van maximaal 50 miljoen euro.

  De wet wordt nu voorgelegd aan het parlement; de algemene verwachting is dat het voorstel daar wordt aangenomen. Vanaf dat moment heeft Duitsland van alle landen waar Facebook actief is de strengste regelgeving op dit gebied, schrijft persbureau Bloomberg.

  Vooral dreigen
  Voor rechter spelen

  “Het doel van de wet is………

  http://nos.nl/artikel/2166669-duitse-kabinet-wil-boetewet-tegen-socialemediabedrijven.html

  Eerst de grote en dan……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s