Algerije gaat ‘aso-asielzoeker’ niet zomaar terugnemen

screenshot_73

Links asielzoekers in Ter Apel, rechts de Algerijnse premier Abdelmalek Sellal.

(Door: Emile Kossen)

De Nederlandse regering wil asielzoekers uit veilige Noord-Afrikaanse landen snel uitzetten, maar stuit op weerstand. Algerije noemt de overlastgevende asielzoekers maar ‘een klein probleem’ en wil alleen meewerken als er een deal over economische samenwerking wordt gesloten.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Algerije, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, PvdA, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

30 reacties op Algerije gaat ‘aso-asielzoeker’ niet zomaar terugnemen

  1. Wat zijn het toch een stelletje viezerikken. We worden aan alle kanten gechanteerd. Nog meer reden om die parasieten hier naar toe te sturen. En wij houden ons maar netjes aan die klote wetten vast. Doe eens wat Geert Wilders aldoor vraagt, SLUIT DIE GRENZEN NU EENS AF EN SCHIET OP ALLES WAT BINNEN DREIGT TE KOMEN.

    Like

    • semper fi zegt:

      oplossing…..
      Met airlines zorghieta terug naar algerije,boven de woestijn uitstappen!!
      Maxicosie is dan stewardes!!!
      Denk dat men eerst voor elke aso asielige geld wil zien en dan later weer laten vluchten,zo kan men erg lang door gaan!
      Waar een wil is??
      Bakkie thee maar?/
      Veel lezers van Bron weten wel wat zij aan de ellende moeten doen,edoch,,,wij hebben daar geen diploma,s voor!!!!
      S/F
      /

      Like

    • Daarom des te belangrijker dat Geert Wilders de grootste partij wordt, dan, en dan alleen kan hij wat doen wat betekenis heeft.
      En het is aan ons daarvoor te zorgen.
      Helaas is er nu het kordon sanitair.

      Like

  2. Deze kansloze ‘asielzoekers’ hebben eerst onze bevolking lopen teisteren en als we ze uitzetten moeten we ook nog betalen aan de Algerijnse regering om ze terug te nemen. Dus grenzen dicht en desnoods een muur om Nederland. WANNEER GEBEURT DAT NU EENS !

    Like

  3. Guardiacivil zegt:

    De landen in het MO gaan Europa dus chanteren met het terugnemen van gelukzoekers.
    Boycotten al die landen die denken wat Turkije kan kunnen wij ook.
    Boycotten zodat ze het goed voelen.

    Like

  4. Hij heeft natuurlijk wel een punt. We laten hele stammen lui binnen die hun papieren hebben weggegoid en zich verkleden als homo, christen, minderjarige, Syriaan, Chinees of Turk, laten die gewoon bij ons naar binnen, heten ze van harte welkom en na enkele jaren, als ze door de hele asielindustrie zijn geweest waardoor honderdduizenden welkomstmeisjes en fietsinstructeurs een leuk boterhammetje plus een boot hebben verdiend zijn ze bedank en moeten ze weg. Niemand weet waar ze naar toe moeten omdat niemand weet waar ze vandaan komen. Leuk om dan alle Marokkanen, Kosovaren, Columbianen en Turken terug naar Algerijen te kunnen sturen. Kijk, die Algerijnen zijn geen Gekke Henkie net als die malloten uit Europa.

    Like

  5. Mary zegt:

    Als het zo’n klein probleem is kan Algerije ze dus makkelijk terugnemen, nee eerst naar Europa/Nederland laten gaan, dan eisen stellen over terugname, dan weer loslaten en naar Europa laten gaan enz. Als Nederland de grenzen had gesloten was dit niet aan de orde geweest, nee Rutte en Co gaat bedelen bij Algerije om ze terug te nemen inplaats van fundamenteel het probleem op te lossen dus wellicht gaan er straks enkele terug naar Algerije, zal wel weer heel wat kosten, aan de andere kant komt het net zo hard weer naar binnen en dat geldt voor Marokken etc., achterlijk zooitje!.

    Like

    • mahoog zegt:

      Achtelijk zijn ze in ”den Haag” .Iedere zeeman weet dat je door arabieren belazerd word waar je bij staat…ik al sinds de jaren vijftig.Ga maar lekker door idioten.

      Like

      • mahoog zegt:

        Ik was later 1995 en 96 chief engineer op een maroccaans scheepje samen met een nederlandse kapitein.Dat was de voorwaarde van kantoor in Rotterdam,als ze mee wilde doen in de lijndienst R,dam/Casablanca .En met al onze ervaring werden we soms nóg belazerd door de maroccaanse bemanning…zit in de genen geloof me.

        Like

  6. Stelletje viezerikken. We worden gewoon gechanteerd, nog meer reden om die parasieten hier naar toe te sturen. Hoe vaak heeft Geert Wilders het al niet gezegd, gooi die grenzen nu eens dicht. Maar wij houden ons netjes aan wat dat wijf van Merkel ons voorschrijft

    Like

  7. Mirjam zegt:

    Nederland maakt zich zelf chantabel door zijn open grenzen politiek te blijven volhouden. Iedereen mag naar binnen, papieren of niet. Algarije neemt ze alleen ‘onder voorwaarden’ terug. Die voorwaarden zouden er helemaal niet hoeven te zijn, als ze op de eerste plaats niet binnen waren gekomen. Wat er niet in komt, hoeft er ook niet uit! Hoelang moeten ze nog nadenken over een oplossing als die al jaren zo duidelijk als kristal is?

    Ze nemen ze niet terug, zeggen ze. Maar wat doen ze dan als ze zichzelf melden aan hun grenzen om hun ‘vaderland’ weer in te komen en dat zonder papieren? Gegarandeerd nemen ze ze dan terug. Het is gewoon een pressiemiddel om van een rijk land als Nederland wederom de profiteren. En de gekken in de regering blijven maar toegeven en ‘huilen’, omdat ze niet weten wat ze moeten doen om de eruit te krijgen.

    Nou, ik heb een voorstel voor die ‘arme idioten’ in de regering: GOOI DE NEDERLANDSE GRENZEN DICHT EN BEWAAK ZE INTENSIEF MET ONS LEGER. GOOI DAN DIE CRIMINELEN EN ALLEN DIE HIER NIET HOREN DEZELFDE GRENZEN OVER, SAMEN MET ‘BOODSCHAPPERS’ VAN HUN AMBASSADES IN NEDERLAND EN LAAT ZE ER NOOIT MEER IN! TREK JE NIETS AAN VAN DE EU TE BRUSSEL, DIE HEEFT TOCH HAAR EINDPUNT BEREIKT EN GEBRUIK EENS JE NUCHTER HOLLANDSE VERSTAND, REGERING!

    We hebben miljarden aan de EU en hun wanbeleid uitgegeven en het kost ons nog eens miljarden om het zooitje dat ons hier in ons eigen land en vanuit hún landen, de wetten wil stellen en terroriseren, aan de ‘VRÉÉT’ te houden. We, de burgers van Nederland, betalen hen ook nog om ons te chanteren. ZIJ, OP HUN BEURT, LACHEN ZICH KAPOT OVER DE ACHTERLIJKEN IN ONS LAND. JE MOET GETEISEM BEHANDELEN ZOALS GETEISEM BEHANDELD DIENT TE WORDEN. FLINK WAT SCHOPPEN ONDER DIE KONT EN OPTIEFFEN DE GRENS OVER!

    Geliked door 1 persoon

  8. Anna zegt:

    Zo kan het dus ook; je laat als land je kansloze aggresieve gehersenspoelde streng gelovige jongere inwoners naar Europa vertrekken…… Ze maken daar geheel volgens hun doctrine flinke amok en overlast en roven en verkrachten waar ze kans krijgen…….. en hun ” vaderland” chanteert de regeringen die ze terug wil sturen met eisen van geld en economische ondersteuning……….

    Waar hebben we dat meeer gehoord?????
    Met dank aan de Turkije deal!!!!

    Geliked door 1 persoon

  9. Thoth zegt:

    Te gek zelfs, die Open Grenzen :

    Like

    • elisah zegt:

      Dan had hij dat het beste bij de regering voor de deur kunnen doen, luisteren willen ze niet dus misschien kunnen ze wel voelen???

      Like

    • Mirjam zegt:

      Sterker nog, Geert. Hij is zelfs in Nederland geweest toen hij op de vlucht sloeg:

      ‘Terrorist Berlijn was kort na aanslag in Nederland’

      Anis Amri, de vermoedelijke dader van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn, is na de aanslag waarschijnlijk ook in Nederland geweest.

      Volgens Franse media is hij in Amsterdam op de bus naar Frankrijk gestapt. Hij nam de zogenoemde Flixbus vanaf station Sloterdijk naar Lyon. Die reis duurt zo’n vijftien uur. In Lyon kocht hij een treinticket naar Milaan.
      Simkaart

      De Italiaanse kranten La Repubblica en Corriere della Sera melden dat in Amri’s rugzak een simkaart is gevonden die tussen 20 en 22 december werd uitgedeeld in winkelcentra in Breda, Nijmegen en Zwolle.

      Amri vluchtte na de aanslag op 19 december. Niemand wist waar hij was, totdat hij vier dagen later werd doodgeschoten in een voorstadje van Milaan.

      Like

    • Zou leuk zijn Hr Wilders maar je weet dat Rutte op de valreep niet opstapt.
      Maar kunt u de belofte waarmaken als u de nieuwe PM wordt?
      Zit u niet net als deze coalitie vast aan de EU richtlijnen?

      Like

  10. Claudia M. zegt:

    De puinhopen worden dagelijks groter in dit land. Ik vraag me waarlijk af hoelang dit nog gepikt wordt? Vooralsnog ben ik niet rauwig om dit soort berichtgeving, hopelijk wordt overig Nederland ook nog wakker voor 15 maart a.s. en gaan mensen nu eens voor zichzelf kiezen, voor Nederland, voor ons! Anders voorzie ik dat we een bijzonder vervelende tijd tegemoet gaan!

    Like

  11. Karen zegt:

    Bizar, je kan dus als b.v. Algerijn probleemloos welk Europees land binnen wandelen maar als je dan als Algerijn terug moet naar Algerije zegt je thuisland gewoon we moeten je niet.
    Omgekeerde wereld dus, WIJ moeten zeggen we nemen ze niet.
    Als ze eens begonnen in Europa met het afschaffen van b.v. uitkeringen, huizen en gezinshereniging voor deze veroveraars dan denk ik dat ook al hebben we open grenzen de toestroom wel grotendeels zal stoppen. Gewoon alleen opvang in tenten en goed eten en niets meer.

    Like

  12. Joannes den Hollander zegt:

    Wat hebben we toch een ongelooflijke hufters in onze regering zitten. Massaal ons geld weggeven, primitieve en agressieve volkeren hierheen halen en plastic zakjes verbieden. En Geert Wilders die dit allemaal ziet en oplossingen weet, wordt tot op het bot afgebrand.
    Door jullie onhebbelijke linkse wegkijkcultuur zitten wij nu gruwelijk in de problemen. Stelletje onnozele lafaarden. Jullie zijn Staatsgevaarlijke volksverraders en een bedreiging voor Ons ras.

    Geef toe dat jullie incompetent zijn om te regeren. Verschaf ons, oud militairen en Patriotten die nog over de juiste volksgeest beschikken, de middelen om een einde aan deze terreur te maken. Als Noord Afrika dat krapuul niet terug neemt is dat geen enkel probleem. We stoppen ze gewoon in afgesloten wagons om een gratis treinreisje naar Siberie te maken. De barakken zijn nog massaal beschikbaar in de voormalige resocialisatiekampen. Dan kunnen ze onder “lichte” dwang werken voor hun bed, bad en brood.
    Probleem opgelost. Wij blij en Putin blij met zijn gratis werkkrachten.

    Geliked door 1 persoon

  13. mahoog zegt:

    Ik hoop dat ze er hier in Brasil wat van leren.Wij zijn behalve aan de zee zijde omringt door min of meer kwaadaardige socialistische landen en ook die kunnen goed opschieten met islamieten.Wie weet hoeveel trainingskampen daar al funtioneren.In Suriname heeft de CIA deze opgerold enige jaren geleden.We hebben de handen al vol om de nacionale crime te beteugelen.

    Like

  14. Pietersen zegt:

    Maar wacht, Klaassie Dijkhoff gaat naar Algerije om te praten, alsof dat praten ooit iets heeft uitgehaald zie: Irak, Afghanistan, Marokko.
    Wat een k**land is Nederland geworden volledig onder de knoet van de EU en niet in staat op eigen kracht te varen.

    Like

  15. C.A.Barstow zegt:

    Grenzen per direct hermetisch sluiten!, en zonder pardon optreden tegen hen die er toch doorheen trachten te komen…
    dat is wat ons nog rest, pak daarna iedere gelukzoeker op en stuur ze direct terug naar Italië cq Griekenland, daar komen zij tenslotte vandaan, de miljoenen en miljoenen euro”s die daarmee in ons eigen handen blijven kunnen we beter besteden aan onzen ouderen die op een onvoorstelbare vuile manier door die smerige huichelaars bende in Den Haag in de stront getrapt zijn, besteed het aan het onderwijs, dat door alle bezuinigingen nagenoeg naar de klote geholpen is, bouw weer een fatsoenlijk leger op de jongens en meiden die nu in dienst zijn en hun stinkende best doen zullen het niet redden wanneer het nodig is omdat zij door die roversbende in Den Haag in de steek gelaten worden, enz,enz,enz.

    Like

  16. tjonge zegt:

    jullie trappen er allemaal met open ogen in hier !
    .
    elsevier is niet meer dan een vvd propaganda site !
    enkel holle frasen en stoere taal.
    met dit verhaal (want over 3 maanden verkiezingen) wil men (elsevier) doen geloven dat de vvd ontzettend zijn stinkende best doet om kansloze asieleisers uit te zetten maar oh, oh, huilie, huilie, de n-afrikaanse landen werken niet mee !
    .
    vergeet niet dat uw vvd minister president (de beste aller tijden) brussel/eu geen strobreed heeft gelegd wat betreft massa immigratie, open grenzen (en nederland tevens de grootste netto betaler aan brussel is).
    vergeet niet dat uw vvd minister president (de beste aller tijden) samen heult met zwijn mutti merkel (zie berlijn afgelopen dagen).
    vergeet niet dat uw vvd minister president (de beste aller tijden) u negeert als volk als er een referendum is.
    .
    vergeet niet, vergeet niet……
    .
    trap niet in dat zogenaamde rechtse stoere geluid van een vvd site…

    Like

  17. Marc zegt:

    Het enige wat ik wil is een Nederlands leger in voltooide staat, naast een assertief Nederlands buitenlands beleid.

    Like

  18. kruisridder zegt:

    Niet terugnemen betekent een radicale oplossing om onze eigen cultuur, volk en gezin veilig te stellen: Executeren.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie