GEWELD BREEKT UIT IN PARIJS: veel buurten zijn niet toegankelijk voor de politie, vijf voorsteden staan in brand

screenshot_46

(Door: Michael van der Galien)

De politie van Parijs is ten einde raad. De stad staat namelijk letterlijk in de fik nadat kansenparels op grote schaal begonnen te rellen in de noordelijke voorsteden van de Franse hoofdstad.

Vijf grote gebieden zijn opeens veranderd in no go-gebieden. De afgelopen vijf nachten hebben gemaskerde mannen daar de boel namelijk op stelten gezet. Nu is de angst groot dat het geweld zich ook over de rest van de stad en zelfs over de rest van het land kan verspreiden omdat kansenparels geruchten van zogenaamd ‘politiegeweld’ aangrijpen om zich weer eens vreselijk te misdragen. Lokale burgers wordt verteld om binnen te blijven terwijl zwaarbewapende agenten op straat met de relschoppers vechten. In de tussentijd hebben de rellende kansenparels al voor miljoenen euro’s aan schade veroorzaakt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op GEWELD BREEKT UIT IN PARIJS: veel buurten zijn niet toegankelijk voor de politie, vijf voorsteden staan in brand

 1. Ron V. zegt:

  Ik kan maar één ding bedenken, en dat is dat ik blij ben deze rellen VOOR de verkiezingen beginnen en hoop dat daarmee de ogen van veel vertwijfelde kiezers open gaan en deze ook op Marie Le Pen gaan stemmen.

  Geliked door 3 people

 2. Flo zegt:

  Vreemdelingen legioen ,daar zitten mannen die het kunnen klaren ,camera’s even wegdraaien ,en binnen no time is het weer rustig ,dan het land uit schoppen ,en klaar is kees .

  Geliked door 2 people

 3. Geert zegt:

  Nou hollande zal wel krachtig optreden.

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  dit wil de elite toch zo graag dat gvd Europa naar de klote gaat, het blijft niet alleen in Frankrijk, dit gaat ook in andere landen en bij ons gebeuren, je zal er wonen, vreselijk , lekker toekomst beeld

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Bij ons? Mochten we willen – in zekere zin: Dat tuig heeft Nederland tot uitvalbasis verklaard! Er zal hier ( nog) niets van betekenis gebeuren en de boel blijft hier door-etteren!

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 16 februari 2017 om 17:33

    Dat beweer ik ook al jaren; de mohammedaan zou wel gek zijn om zijn luilekkerlandje, zijn nest, af te fakkelen. dat doet hij pas nadat hij de rest van Europa heeft verwoest. Voorlopig zit hij hier op rozen.

    Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  Haal nog maar meer rotzooi binnen dan zal dergelijk beeld snel “overal” plaatsvinden.
  Menssen stem enkel nog op PVV, FN, AfD, FPÖ, VB enz. zodat er gestart kan worden met de dagelijkse transporten richting grote zandbak in Noord Afrika want ONZE westerse leefwereld is ONLEEFBAAR geworden door het misdadig gedrag/beleid van die EU misdaadtroep.

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Misschien zou het eenvoudiger zijn om terug te trekken een grote ring om deze gebieden van leger en politie en het gespuis de boel laten afbreken, slopen en in de hens laten zetten. Alle ratten die er uit willen een schot voor inde boeg. Daarna de sloopkogel en de puinruimmachines de resten laten opruimen. En opnieuw beginnen zonder ratten, of ze nu wit, blond, bruin of zwart zijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. hslot4 zegt:

  En de media zwijgt in alle talen ik zag dat Korea China Amerika al een negatief reisadvies hebben afgegeven voor europa met name Frankrijk .
  Daaaaaaaaaaaaaaaaaagggg toerisme met dank aan jawel allah uakbar

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Voorbeeld van de Mexicaanse marine volgen

  Mexican Cartel Boss Eliminated By Helicopter Minigun

  Dat komt er van als je socialisten, dwz, geestelijk onvolwassen volk, hun gang laat gaan
  Overigens is dit een goed voorbeeld wat er met de maatschappij gebeurt als je meent het christendom er uit te kunnen slopen.

  Marine, kom er maar in.

  Geliked door 1 persoon

 9. Pietersen zegt:

  Gaat hier ook gebeuren. Er worden al dagelijks en tijden lang auto’s in de fik gestoken, maar tot nu
  is er geen enkel programma aan gewijd. Ze doen net of het niet bestaat.

  Ook worden er veel mensen (volgens mij doelbewust) doodgereden door terreur Marokkanen.

  Like

 10. Pingback: ISLAM AAN DE MACHT? De witte ruiter van Zacharia? | BIBLESPACE- UW BIJBELSITE

 11. elisah zegt:

  Ik vraag me werkelijk af hoe dit verder gaat ontwikkelen, zó gaat het alleen maar van kwaad tot erger en straks staat nog heel Frankrijk in brand.
  Adequaat optreden heb ik nog niet gezien, ze zijn té bang voor nog grotere escalatie. Ik zou zeggen, hou meteen een mega grote schoonmaak, want dit gaat nooit vanzelf stoppen.
  Gelukkig hebben wij al meerdere keren Parijs bezocht met de kinderen, zodat ze hebben kunnen zien hoe mooi het wàs, want ik ben niet van plan om ze mee te laten gaan op een verplichte school trip naar Parijs.

  Like

 12. Manna zegt:

  Als de stad afbrandt, is dit slechts een kleine prijs als het de ogen van het volk opent…

  Like

 13. Het is niet alleen “geweld”, dit is pure oorlog en in oorlog moet je de tegenstander uitschakelen, anders ga je er zelf aan. Sommige slinkse tenenkrommende reacties op de DDS site, vooral van ene gusstav lulmetvingers.
  Er is nog steeds de noodtoestand van kracht in Frankrijk, dus is er is maar 1 oplossing en dat is het leger die wijken in sturen en alle asielratten die zich op straat bevinden afknallen, wat zal dat opruimen. Ik snap ook de burgerbevolking niet, maak verdedigingteams, zorg dat je aan zware wapens komt en knal die kankerlijers zelf af!!

  Like

  • Golden Girl zegt:

   vader Abraham, makkelijk gezegd zorg dat je aan zware wapens komt, hoe komt een gewone nette burger daaraan?
   misschien stel smurfen sturen, maar even serieus het is te gek voor woorden dat je je eigen buurt uit moet vluchten, teletekst NOS meldt er niets over

   Like

 14. ReaGluurder zegt:

  Komt dit hier wel in de media, ‘k heb dit gebeuren iig nog niet langs zien komen in het Journaal oid. Wordt dit bewust genegeerd ivm de verkiezingen?? Geweldige cultuur / geschiedenis, zo goed als naar de Kloten geholpen!!

  Like

 15. scheermes zegt:

  Het is te hopen dat parijs nog platgebrand word VOOR de verkiezingen van vijftien maart!! MISSCHIEN dat het de mensen EINDELIJK WAKKER gaat schudden!!DIT klinkt wel hard ,maar moet helaas, dankzij de altijd maar weer wegkijkende linkse kerk !!Als AL het nieuws wat de mensen allemaal MOETEN weten, hun onder de ogen zou komen,,( wat nu angsvallig verzwegen word)in woord en beeld dan zou GEERT WILDERS dermate groot worden dat hij ALLEEN met de PVV zou kunnen regeren !! Dit weet ik HONDERD % ZEKER!! Dan pas STOPT DIT!!

  Like

  • gielah zegt:

   Onze media mélden die rellen niet eens… of nauwelijks.
   Misschien mag dat niet op het nieuws van de overheden, juist omdát wij op 15 maart verkiezingen hebben?
   Niets is te gek tegenwoordig.

   Like

 16. Mary zegt:

  En de VVD komt met “Joods bedrijfsleven beveiligen”, wat natuurlijk geen enkele nut heeft als een hel losbreekt zoals nu in Parijs, niet met grenzen sluiten oh nee alles om aan de EU eisen te blijven voldoen tegen de wens van de bevolking in. Wat in Parijs gebeurt kan hier in een handomdraai ook plaatsvinden maar dan zullen volgens Rutte en Co vast de Russen of Wilders het wel hebben veroorzaakt maar zeker niet de VVD, PvdA, D66, CDA, Groen links etc. die verantwoordelijk voor deze instroom van barbaren zijn.

  Like

 17. Wachteres zegt:

  Opmerkelijk, dat we weinig of niets over het geweld lezen in de politiekcorrecte media.

  En dan beweren die ook nog dat zij niet degenen zijn die nep-nieuws brengen:

  Helemaal geen nieuws kan ook nep-nieuws.zijn. Maar wat willen we; de verkiezingen zijn in aantocht en dan moet je geen narigheid over de islam brengen.

  En als we dan bedenken dat de EU nog miljoenen primitivo’s hier wil brengen, dan hoeven we niet veel fantasie te hebben om te beseffen hoe de EU er uit zal zien. Dat wordt één vuurzee met heel veel geweld.

  ‘Mon dieu, ayez pitié de moi et de ce pauvre peuple’.

  Stem PVV; de enige mogelijkheid om uit deze misère te komen.

  Geliked door 2 people

 18. Ron Soeverein Mens zegt:

  Paracommando’s en het Legioen inzetten. Binnen 1 week zijn alle problemen opgelost. DeGaulle had dit nooit zover laten komen .

  Like

  • Wachteres zegt:

   Men is doodsbenauwd dat dit overslaat naar andere delen van het land en naar de rest van de EU. @ Ron

   Dat is één van de redenen waarom de politiekcorrecte kranten er niet over schrijven.

   Like

  • Taljaard zegt:

   De Gaulle is dood.
   En zijn Frankrijk grotendeels ook.
   Maar hij had dit inderdaad nooit zover laten komen.

   Like

 19. hendrikush zegt:

  Help ze zo snel mogelijk naar de maagden. Hier op aarde hebben ze niets te zoeken.

  Geliked door 1 persoon

 20. Johan zegt:

  Stuur het leger erop af en geef het leger carte blanche om geweld te gebruiken.
  Dan is het binnen een dag afgelopen met die islamitische verrotte kansenparels.

  Geliked door 1 persoon

 21. Witte raaf zegt:

  Zat eraan te komen,wat een chaos,straks liopt het hekemaal uit de hand als er iemand gewondgewond,dan worden de broeders uit andere delen van Frankrijk opgeroepen om naar Parijs te komen”Burgeroorlog!!

  Geliked door 1 persoon

 22. Als dit in Amsterdam gebeurt, dan hebben we er geen last van. Want Amsterdam is een afgescheiden D66-republiek, waar we niets meer mee te maken hebben.

  Geliked door 4 people

 23. jackholland zegt:

  Snap je nu waarom o.a een sadam en ghadaffi nodig waren om de rust onder hun agressieve onderdanen enigzins te bewaren.
  Dit kan alleen met harde keiharde hand .
  Het westen daarintegen treedt op als poessies.
  Rij met tanks door de buurten van dit moslimtuig rammel ze uit hun huurhuizen sla ze helemaal verrot . Laat dit doen door commandotroepen die niet herkenbaar zijn achteraf is dan geen aangifte mogelijk,dan is het in no-time klaar.
  Op de minst kleine geweldexplosie met zwaar overdreven commandoovermacht en public de relschoppers totallloss slaan .
  Moslims moet je bestrijden met hun eigen taktiek:overdreven intimideren en met een grote groep een kleine groep aframmelen.
  Vanwege hun primatengedrag en laag iq zullen ze dan heel snel afdruipen.
  Net als de kleine groep apen die ruzie krijgt met een grotere groep.

  Geliked door 5 people

 24. Witte raaf zegt:

  Las trouwens wel een bericht op twitter van iemand die wist te vertellen dat als de berichtgevingen over de rellen in Parijs en Malmo!!? op FB en Twitter door blijven gaan twitter en Fb plat gaan,weet natuurlijk niet of dit echt waar is.

  Like

 25. Tistochwat zegt:

  En nou doorzetten, hup, vooruit met de geit!
  Als alles eerst naar de knoppen moet voor alle ogen opengaan, dan maar liefst zo snel mogelijk.
  Er valt voor de mohammedaan nog lekker veel in de hens te zetten voordat hij Nederland – z’n welkom-knuffelparadijsje – uiteindelijk platbrandt.

  Like

 26. Fred zegt:

  Het enige “positieve” is dat straks waarschijnlijk Marine Le Pen de nieuwe president van Frankrijk wordt.
  En het eerste wat ze dan moet doen is het hele smerige achterlijke zootje terug naar de zandbak van herkomst schoppen.
  Schoppen ja.
  Dat tuig verdient niet beter.

  Geliked door 1 persoon

 27. delamontagne zegt:

  Een Aziatische Bijouterie geplunderd en verwoest door het import racaille die z.g.n voor Theo opkomen.
  De winkeliers vrezen en huilen om alle vernielingen en schaden.
  De vrouw van de zaak heeft het niet meer en raakt buiten zinnen/bewustzijn.
  ( Het zijn waarschijnlijk Vietnamezen de eigenaren )).
  http://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2017/02/bijouterie.mp4?_=1

  Een andere winkel, een superette “Franprix”, eigenaren immigrees uit India bekijken hun verwoeste winkel.
  De winkel geeft werkgelegenheid aan een stuk of 7 – 8 mensen.
  De vernielde kassa, per stuk Euro 10.000 moeten worden vervangen.
  Wij hebben een groot gedeelte van ons leven gewerkt om dit op te bouwen, vertellen ze de reporter.
  Nu is alles verwoest……….
  La commerçante en pleine crise de larmes subit un malaise.

  Like

  • Taljaard zegt:

   Ze jagen iedereen tegen zich in het harnas, inclusief de fatsoenlijke allochtonen.
   En wanneer de kladderadatsch uitbreekt heeft dat tuig geen poot om op te staan en zullen ze worden verpletterd.
   Zie daar echt naar uit.
   Maar wat zullen de linkse media dan weer janken…..

   Like

 28. Anna zegt:

  Dit is geen werk meer voor de politie…… hier moeten ze het leger op af sturen en zonder pardon na een waarschuwing met scherp schieten…. eens kijken wat ze dan doen…… alhoewel het is vreemd volk hoor, die islamieten ze gaan liever dood dan dat ze een nederlaag tegen de ongelovigen leiden……

  Like

 29. Claudia M. zegt:

  Evenknie Fenixx had er al eerder een topic over, maar niet uit ons land natuurlijk… Waar vroeger het nieuws daar achter liep, loopt het hier nu met sprongen voor. Tja, Piesie Paaij is natuurlijk veel belangrijker.
  https://fenixx.org/2017/02/14/muslims-riot-in-france-our-eye-on-islam/

  Daar hobbelde GeenStijl vandaag achteraan… (Fenixx vermoedde al eens dat ze ’s morgens eerst hun site scannen.)
  Maar goed, om het makkelijk te maken hierbij de link: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/02/willen_ze_een_keer_praten.html

  Na vijf dagen rellen wordt er nu pas enige aandacht aan besteed… Oh, Belgisch journaal vermeldde het al wel…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s