ISLAM is de bron van terrorisme

screenshot_7

(Door: “Balkanske priče”)

De islam is geen godsdienst van vrede en verdraagzaamheid, maar een intolerante en gewelddadige politieke ideologie die wil heersen en overheersen. Het doel van zowel heel wat gematigde als radicale moslims is hetzelfde: de hele samenleving onderwerpen aan de islam en de sharia invoeren (dat is ook de reden waarom de integratie van moslims misgegaan is). Deze islamitische ideologie roept de mensen op tot geweld. Ze roept de mensen ertoe op terroristen te zijn. De Koran laat daarover geen twijfel bestaan. De teksten van dit boek zijn een oorlogsverklaring aan alles wat niet islamitisch is. De Koran is een strijdplan van Mohammed, die een krijgsheer was: „Ik heb de opdracht gekregen de mensen te bestrijden totdat ze getuigen dat er geen god is dan Allah en dat Mohammed de boodschapper van Allah is” (Hadith/Citaat van Mohammed, overgeleverd door de negende-eeuwse Hadithverzamelaars Buchari en muslim.)… „De islam is in een eeuwige oorlog met de niet-islamitische wereld” – Koran 4:76, 60:4… „Ongelovigen/niet-moslims/ zijn de vijanden van moslims.” – Koran 4:101… „Tussen ons en u is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD, totdat u gelooft in Allah alleen” – Koran 60.4… „Dood hen die niet in Allah en het hiernamaals geloven en die niet voor verboden houden wat Allah en zijn Boodschapper verboden hebben verklaard” – Koran 9:29… „Bevecht hen (de ongelovigen/niet-moslim) totdat er geen fitna (beproeving) meer is en de godsdienst geheel voor Allah is” – Koran 8:39…  „De heerschappij is alleen voor Allah” – Koran:12:40… „Ongelovigen zijn doof, stom en blind” – Koran 2:171…enz., enz…Verschrikkelijk! Bah!…

Lees verder>>>
balkans-chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op ISLAM is de bron van terrorisme

 1. Theresa Geissler zegt:

  Zo is het! En wat mij bijzonder bevalt aan deze oproep is de aansporing aan iedere geestverwant,, iedere overtuigde in dit opzicht om daarbij zèlf actief te zijn!
  We hóeven het niet grotendeels te laten afhangen van de één of andere ‘woordvoerder,’ van welke groepering ook, en alleen maar dáár achteraan de lopen, en díe met de eer laten strijken! Dat kan, voor wie dat wil, daarnáást, maar eenieder kan zich tegelijkertijd beraden op een manier om de bewuste boodschap zèlf uit te dragen!
  Laten we dát nu eens massaal ter harte nemen, en ons ieder voor zich beraden om een mogelijkheid om dat metterdaad te doen!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hendrik zegt:

  En daarom stuur alle moslims terug naar hun roots, de zandbak. Ze horen hier niet thuis en ik tolereer ze niet in mijn omgeving. Laat ons gewoon gescheiden leven, wij in Europa en zij in hun door hun eigen religieuze oorlogen verwoeste landen in de zandbak.

  Like

 3. Pingback: Nieuw geloof? | BIBLESPACE- UW BIJBELSITE

 4. Pingback: ISLAM is de bron van terrorisme – Rechtsaf doorzee

 5. De meeste moslims slachten elkaar vaak af op een beestachtige manier net zoals zij hun dieren behandelen. Dat al voor mij al een reden dat ik er niets mee heb, ook al gaat het om kinderen. Een wijze lezer van E.J. Bron zei eens; neten worden ook luizen.

  Like

 6. Jan zegt:

  Linksvolk klaagt over de nieuwste film van Clint Eastwood: Er worden geen sympathieke moslimterroristen uitgebeeld

  Movie Critics Complain Eastwood Doesn’t Show Sympathetic Terrorist
  “They’d rather swoon at films depicting the U.S. Military in an unsavory fashion.”


  ….

  https://www.truthrevolt.org/news/movie-critics-complain-eastwood-doesnt-show-sympathetic-terrorist

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s