Filippijnen: Duitser door moslims onthoofd

screenshot_26

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Vier maanden na zijn ontvoering werd de Duitse zeiler Jürgen Kantner door de Filippijnse islamitische terreurbeweging Abu Sayyaf onthoofd. Zijn partner Sabine Merz, met wie hij voor de zuidelijke kust van de Filippijnen zeilde, werd begin november al op haar jacht doodgeschoten. De Mohammedanen eisten van de ongelovige Duitsers de koran-conforme buit, in dit geval € 570.000,- De Duitse regering betaalde echter niet, temeer daar Kantner en Merz al in 2008 voor de Somalische kust door Mohammedanen werden ontvoerd, wat ons belastingbetalers destijds € 470.000,- kostte.

De koran-gelovigen hebben voor de onthoofding van de Duitser een video op internet gezet, waarvan de echtheid werd bevestigd door Filippijnse regeringsautoriteiten, meldt “Focus”:

Kort na publicatie van de video bevestigde de Filippijnse regeringgevolmachtigde Jesus Dureza de dood van Kantner. “We veroordelen de barbaarse onthoofding van nog een ontvoeringsslachtoffer”, verklaarde Dureza. De Filippijnse strijdkrachten zouden alle denkbare inspanningen hebben ondernomen om Kantner te redden. “We hebben alles geprobeerd, maar zonder succes”, zei Dureza. Militaire vertegenwoordigers in het zuiden van het land zeiden het lijk van Kantner nog niet gevonden te hebben.

Blijkbaar was de Duitse regering niet meer bereid om nog eens een half miljoen voor Kantner te betalen:

In een midden februari gepubliceerde video dreigde Abu Sayyaf met de onthoofding van de 70-jarige. Daarin zei Kantner zelf dat wanneer aan zijn ontvoerders niet binnen twaalf dagen het geëiste losgeld van omgerekend bijna € 570.000,- betaald zou worden, hij gedood zou worden. Kantner verzocht in de videoboodschap de Duitse regering indringend om hulp.

In 2014 had Duitsland nog voor twee ontvoerde Duitse zeilers € 4 miljoen losgeld betaald. Intussen wil men echter waarschijnlijk niet meer op de eisen van de islamterroristen ingaan. Volgens t-online zou er onlangs nog een aanval van de Filippijnse luchtmacht op de mohammedaanse ontvoerders hebben plaatsgevonden:

De 70-jarige werd bijna vier maanden geleden ontvoerd. Hij werd vastgehouden op het eiland Jolo. Zijn vrouw werd bij de ontvoering in november op het gezamenlijke zeiljacht doodgeschoten.

De Duitse zeiler had op 14 februari in een videoboodschap om hulp gesmeekt. Kort voor het verstrijken van de termijn had de Filippijnse luchtmacht ondanks het gevaar voor de gegijzelde schuilplaatsen van de terreurgroep aangevallen. In de regio worden ongeveer 60 strijders vermoed.

De islamitische terreurbende Abu Sayyaf gaat het – zoals altijd wanneer Mohammedanen zich in een land installeren – om autonomie en de oprichting van een islamitische staat met hun eigen wet, de sharia:

In het zuidwesten van de Filippijnen vechten al meerdere tientallen jaren lang extremistische groepen voor meer autonomie tegenover de centrale regering van de Filippijnen. De groepering Abu Sayyaf onderscheidt zich echter van de anderen wat betreft zijn wreedheid en zijn radicale salafistische ideologie. Daartegenover volgen de andere beweging veeleer separatistische doelen.

Als je de zelfbenoemde “islamdeskundige” Merkel mag geloven, zijn al deze islamitische terreurorganisaties aanhangers van de “in verkeerde banen geleide” islam, want de “ware” islam moet immers volgens het mantra van de politiek correcten “vreedzaam” zijn.

Daarin heeft de zeiler Kantner niet meer geloofd, toen de machete zijn keel doorsneed (Pas op! Gruwelijke beelden!) en de Mohammedanen daarbij tig keer “Allahu Akbar!” schreeuwden. Zijn laatste woorden waren: “Now they kill me”.

Dat is de islam in zijn oorspronkelijke vorm, geheel in de traditie van de profeet Mohammed, die per slot van rekening ook honderden gevangenen liet onthoofden. In de koran wordt dit aan de ware gelovigen in soera 47, vers 4 als tijdloos geldend bevel opgedragen:

“Wanneer gij de ongelovigen ontmoet, treft dan hun nek en wanneer gij overwinnaar zijt, bind hen dan vast. En wanneer de oorlog opgehouden is, laat hen dan vrij uit gunst of voor een losprijs. Zo zij het. En indien Allah wilde, had Hij hen Zelf kunnen bestraffen. Doch Hij wilde sommigen uwer door anderen op de proef stellen. En degenen die ter wille van Allah worden gedood, hun werken zal Hij zeker niet vruchteloos maken.”

Daarom hoeft niemand zich over zulke daden te verbazen. Of de mohammedanen de 70-jarige ook nog alle vingers afhakten, zoals in soera 8, vers 12 wordt geëist, is nog niet bekend:

“Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: “Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.”

Bondskanselier Merkel is een permanent veiligheidsrisico voor ons land wanneer zij in het openbaar zo´n gevaarlijke onzin over de islam blijft verkondigen. Wie het probleem al fout analyseert, zal het nooit kunnen oplossen, maar er zelf een deel van worden.

Aan alle watersporters hier in het land: in islamitisch besmette wateren kom je niet. Over het betreurenswaardige geval van de al sinds 2008 betroffen Jürgen Kantner kun je alleen maar zeggen: dat komt ervan wanneer je je steeds opnieuw in islamgevaar begeeft, temeer daar hij blijkbaar met het thema op de hoogte was. Aan de “Spiegel” deelde hij in 2008 mee hoe zich de juiste omgang met deze roofzuchtige Mohammedanen voorstelt:

Hij zou heel anders met de piraten omgaan: “Als je eentje betrapt, hak je zijn hand af. Als hij er vandoor probeert te gaan, schiet hem dan dood. Islamitisch recht is de enige straf die ze begrijpen.”

Nu is hij zelf de klos. Islam is kerkhof.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Duitsland, Filippijnen, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

17 reacties op Filippijnen: Duitser door moslims onthoofd

 1. Ron Gerda en de kids zegt:

  barbaars en in strijd met iedere wet, de doodstraf uitvoeren op eigen houtje. Het enige wat helpt is ver uit de buurt blijven terwijl dit “soort” nu met miljoenen wordt binnengelaten zonder paspoort en zelfs hun naam te noemen.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Dat laatste was ook mijn eerste gedachte: Als hij in 2008 toch al ontvoerd wás waarom gaat hij dan toch wéér onbeschermd naar die contreien? Heeft hij het dan nooit geleerd?
  Of zou dit de typische mentaliteit van de zeezeiler zijn: Alleen maar je kop volgen en je verder van niets en niemand wat aantrekken? Kennelijk!
  Op een gegeven moment kun je dan als samenleving alleen maar concluderen: Hier trekken we onze handen verder van af.
  Natúurlijk zijn die moslims barbaars, gruwelijk en, wat nog meer zij, maar blijf er dan ook mijlenver vandáán!

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Domme actie van hem, het is triest hij heeft zijn kop gevolgd maar op deze manier was de bedoeling niet, wat zal er niet door je heen gaan als je daar wacht tot het lichtje dooft
   Had hij nog beter net als zijn vrouw doodgeschoten kunnen worden,maanden in angst leven en dan op deze manier dood te gaan ,maar idd wie gaat er daar nou zeilen?

   Geliked door 1 persoon

  • Leo zegt:

   Duitsar, hmm…….. ich schaffe dass…..
   Dus ook niet .

   Like

 3. oeps48 zegt:

  Ik kan heel ver met je meedenken. Die vent kende het gevaar en zocht hij het willens en wetens op. Tja, dan neem je grote risico’s. Wat had hij daar te zoeken? Hij was dus nog dommer, dan een ezel, want die stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen. Neemt niet weg, dat die vredelievende moslims hele vreselijke barbaarse streken hebben. Mijn advies, zoek het gevaar niet op en blijf weg uit de contreien, waar de islam het voor het zeggen heeft.

  Like

 4. boorzalf zegt:

  Verweg blijven van die apenlanden.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Je moet er wat voor over hebben om je kosmopoliet te voelen en zijn. In 2008 werd al losgeld voor hun betaald. Ondanks dit feit toch blijven rondzeilen in kustgebieden die onveilig gemaakt worden door islamitische piraten. Tja in dat geval kan vroeg of laat je kop rollen. Moet ik bedroeft zijn om de Duitse zeiler Jürgen Kantner. Niet echt. Neem me niet kwalijk, dat kan ik niet.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Laat ik maar eens ronduit zeggen, hoe ik er tegenover sta, Guus’:
   Weliswaar moet je blijven oppassen met generaliseren, maar telkens als je te maken krijgt met zeezeilers, van welke leeftijd of met welke achtergrond dan ook, loop je híer tegenaan.
   Met helemaal niemand wat te maken, met familie tot in de zoveelste graad niet, laat staan ,et hun directe omgeving, ergo zal hun eigen thuisbasis hen compleet aan hún kónt roesten: Ze kunnen er geen voet aan wal zetten, of direct bekruipt ze alweer het gevoel “weg, weg, weg.”
   Hoe die Henk de Velde zich ooit over het hebben van een relatie heeft uitgelaten, nou, de honden lustten er geen bróód van. “Iedere keer als ik weer vertrok, was de relatie wel over. Ik begrijp dat niet zo goed. Ik ben zelf van mening, dat, als je van elkaar houdt, je juist op een gegeven ogenblik ook weer weg moet kunnen gaan.” Mentale afwijking, zeg ik je!
   En datzelfde zie je ook weer bij déze man: In 2008 heeft de Duitse staat voor ZIJN bevrijding al een kapitaal moeten ophoesten! En dan het gevaar willens en wetens weer opzoeken! Dát vind ik, om eerlijk te zijn, nu eens ècht a-sociaal!
   Appelleert voor mijn gevoel trouwens ook heel aardig aan de inslag van ‘zeilmeisje’ Dekker! – Ik hoop echt, dat we van dát strontvervelende wicht nooit meer iets vernemen: Niet goed voor mijn bloeddruk, zogezegd.
   Zeezeilers, ARGH! Ze leven voor niets en niemand dan voor zichzelf; laat ze het dan ook maar zelf uitzoeken, eh….zónder hulp van het door hen versmade thuisland, wel te verstaan!

   Like

 6. Je moet het noodlot niet uitdagen. Dan kost het ook geen geld.

  Like

 7. Eric zegt:

  Weer een Gutmensch minder die het Gevaar van de Islam onderschatte en dacht dat moslims clownbroeken waren die graag dreigen maar niets menen. Ze menen het wel, Herr Kantner. Elke ongelovige moet aan het spit en eerder zullen ze niet rusten. En ik zie vele Kantners in deze wereld, mensen die door moslims te verdedigen uitgesteld zelfmoord plegen. Ik zou liever zien dat al deze Gutmenschen er meteen een eind aan maakten, in plaats van zoals deze Kantner voor de Zuid-Filippijnse kust te gaan zeilen in de hoop daar andermaal de aandacht van gans Duitsland te krijgen. Een verachtelijk sujet, deze Kantner. Hij heeft het verdiend, dit in tegenstelling tot al die verkrachte Jezidivrouwen, of bovenstaand diertje, bijvoorbeeld.

  Like

 8. hslot4 zegt:

  Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 9. Pingback: Filippijnen: Duitser door moslims onthoofd – hslot4

 10. Jan zegt:

  Religie van de vrede slaat toe in Manilla

  Tientallen doden bij aanval op casino Manilla

  Bij een aanval op een casino in Manilla door een gewapende man zijn donderdagnacht minstens 34 doden gevallen. Volgens de politie ging het niet om een terroristische aanslag maar om een overval.

  http://www.ad.nl/buitenland/tientallen-doden-bij-aanval-op-casino-manilla~a74d8cb3/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s