PVV hekelt zelf-islamisering christelijke scholen Den Haag

Screenshot_22

(Door: Bas Paternotte)

Haagse basisscholen zwakken paasviering af voor moslims

‘Stop de zelf-islamisering van scholen’. Dat is de boodschap van de PVV woensdagochtend aan de ministers van Onderwijs en Sociale Zaken Jet Bussenmaker en Lodewijk Asscher. Bij het lezen van de ochtendcourant stuitten Harm Beertema, Machiel de Graaf en Geert Wilders op het bericht in het AD dat Haagse christelijke basisscholen de paasviering afzwakken om ouders van islamitische leerlingen te behagen. Zo worden christelijke symbolen verwijderd en wordt er tijdens het paasontbijt ook over de koran gesproken.

Het PVV-trio vindt het van de zotte dat Nederlandse christelijke en katholieke scholen ‘hun eigen religie en cultuur uitwissen door toe te geven aan de eisen van islamitische ouders en kinderen en hun weigering tot assimilatie’.

Screenshot_14

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op PVV hekelt zelf-islamisering christelijke scholen Den Haag

 1. Ronald zegt:

  De scholen hebben een schoolgids waarin staat vermeld dat kinderen die op deze school zich aanmelden, de Christelijke grondslag dienen te respecteren!!!!!!!!!!!!!! Idem als op een Katholieke school!!!! Is er geen openbare school voor dit volk???? Of is dat te ver lopen?????

  Aanpassen of wat mij betreft WEGWEZEN!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  De Haagse christelijke basisscholen zijn een stel walgelijk onderkruipers met hun dhimmitude gedrag.
  Deze schoolbesturen zouden per direct vervangen moeten worden, deze verachtelijke landverraders !

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 13.57. uur. Precies wat U zegt. Deze schoolbesturen tonen een ongelooflijke verradersmentaliteit. Het stikt in de besturen van die scholen; van linksvolk en gutmenschen!

   Like

   • koddebeier zegt:

    Op al die instituten waar die lui worden opgeleid, worden ze linksdraaiend gehersenspoeld. Waar vervolgen de kinderen ook weer aan bloot worden gesteld. Het hele onderwijs is door links verziekt !

    Like

 3. H J zegt:

  Nou, het heeft even geduurd bij mij, maar het muntje is gevallen. Onze zogenaamde Christelijke-Katholieke-Joodse samenleving zal het met blosjes op de wangen moeten erkennen, dat ze feitelijk een masochistische samenleving is. Ik kan me daar nog iets bij voorstellen als het een seksuele voorkeur betreft, maar dat nu vrijwel alle mensen met een zogenaamde ‘opleiding’ zelfs zover kunnen gaan om zichzelf bloot te stellen aan kwalijke invloeden op hun lichamelijke en geestelijke gesteldheid….. pffffff…
  Er moet welhaast een drug in de vrije lucht zitten dat zoveel geesten vertroebeld zijn. Zou het soms de nadering van de planeet Nibiru kunnen zijn, waarvandaan aliens ons alvast hersenspoelen om hun komst en de overwinning van de Islam wat te verzachten door de geesten van de echte idioten van deze wereld (niet onze geesten, beste lezers) in de war te sturen.
  Allemachtig zeg.

  Geliked door 1 persoon

 4. Theresa Geissler zegt:

  Het pedagogische gilde…….Dhimmi’s, multikuls, softies, landverraders……Oh, ik vergat nog bijna: moskeebezoekers.
  En daar moet je tegenwoordig je kinderen aan toevertrouwen, GVD!

  Like

  • hendrikush zegt:

   GVD? Bedoel je niet AVD?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nee, ik bedoel, wat het betekent.
    Als ik echt over de rooie ga, tik ik het nog iets vollediger in.
    Maar ingehouden vloeken moet ik zeker af en toe kunnen doen, anders gaat de zee te hoog!
    (Het is trouwens mijn lievelings-krachtterm, omdat verschillende Duitsers in Neurenberg hem jaren geleden al kenden en práchtig vonden! LOL!)

    Geliked door 1 persoon

  • Sabeltant zegt:

   Weer een website die alles van mij en U wil weten.

   Krijg ik straks een baksteen door mijn ruit omdat deze stichting gehackt wordt?

   Voor een petitie is een naam, email adres en woonplaats voldoende.

   Waarom dan zo’n beetje al je gegevens invullen?

   Like

 5. oeps48 zegt:

  Hoeveel gekker moet het nog worden in Nederland ??? Willen de landverraders de christelijke scholen gaan islamitiseren? Dat zal toch niet waar zijn !!! Net zo min als godsdienstonderwijs op openbare scholen thuis hoort. Over incorrecte waanzin gesproken !!!
  In Nederland kennen we openbaar en bijzonder onderwijs. Op openbare scholen wordt in principe geen godsdienstonderricht gegeven. Het bijzonder onderwijs is daarentegen meestal gebaseerd op een of andere religieuze basis. In de principes en leer van de betreffende religie wordt les gegeven. Ouders zijn vrij in de keuze van het onderwijs voor hun kinderen. Als ouders het niet eens zijn met een bepaald gedachtegoed van een school, moeten ze hun kinderen vooral niet naar deze school sturen. Het kan en mag niet zo zijn, dat een school in het bijzonder onderwijs het lesprogramma aanpast, omdat er andersdenkenden op die school zitten. De kinderen op een school van bijzonder onderwijs hebben recht op dit onderwijs. Aan dat recht mag dus absoluut niet getornd worden. Als andersdenkenden op een dergelijke school zitten is dat de consequentie. Als ouders dat niet wenselijk vinden voor hun kinderen, moeten ze hun kinderen naar het openbaar onderwijs,of naar een school van de eigen overtuiging sturen. Eind 19e eeuw hebben we in Nederland een hele heftige schoolstrijd gehad. Die is ruim 100 jaar geleden beslecht. Daar gaan we dus niet meer op terugkomen. De keuze is heel simpel, meedoen, of een andere school zoeken. Het onderwijs mag niet worden aangepast omdat andersdenkenden hun kinderen naar een verkeerde school hebben gestuurd. Er is meer dan voldoende keuze. Dat kan het probleem dus niet zijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. Elena zegt:

  Vele scholen in Den Haag hebben islamitisch bestuur en leerkrachten..
  Ongeveer 50 % inwoners van Den Haag zijn (islamitische) allochtonen.
  Het is bezopen en huichelachtig dat men Pasen gaat aanpassen om de islamitische kinderen niet te kwetsen.
  Zij zijn gvd naar ons gekomen, wij hebben hen niet gedwongen!!!

  Tevens ben ik voorstander van openbaar onderwijs.
  Geloven doet men maar in eigen tijd.
  Ik en velen met mij vinden de islamitische achterlijkheid zeer kwetsend, met name het gejengel vanaf de minaretten tot gebedsoproep.
  De schoolbesturen die Pasen willen aanpassen zijn volks/landverraders.
  Persoonlijk heb ik niets met Pasen en/of andere Christelijke feestdagen.

  Like

 7. Mary zegt:

  Kijk naar Zweden en Duitsland dan weet je wat de EU met hun grote Nederlandse voorstanders van die duistere club Rutte en Co stilletjes realiseren voor Nederland, Islamisering!!!, dus het wordt nog veel gekker hier.

  Like

 8. Als dit toch gaat doorzetten denk ik er sterk over om maar te gaan emigreren. Ik wil niet in een moslimland wonen die de regels uitmaakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s