Paus Franciscus I., de doodgraver van het christelijke Avondland

Screenshot_186

(Vertaling: E.J. Bron)

Paus Franciscus I., de vermoedelijk meest linkse paus aller tijden. Hij is vergeten wat zijn taak is en geeft zich onvoorwaardelijk over aan de waanzin van de moderne tijd. Enkele voorbeelden:

Paus Franciscus I. waste islamitische “vluchtelingen” herhaaldelijk de voeten. Niet alleen ontwijdt hij daarmee een feestdag van het christendom, en stoot hij daarmee alle overtuigde christenen die nog steeds vasthouden aan de katholieke kerk voor het hoofd, nee, hij bagatelliseert de invasie van het christelijke Avondland door een onafzienbare massa moslims. De moslims zijn en waren nooit de vrienden van de christenen. Het verleden tussen de beide wereldreligies is meer dan bloedig en werd door meerdere pogingen om Europa te veroveren en meerdere kruistochten gekenmerkt. Wanneer men een consensus vindt en vrede wil sluiten, is dat toe te juichen, de “vrede” is echter op dit moment te eenzijdig. Men laat zich overrompelen, geeft zijn bestaan op, en rolt ook nog de rode loper voor de binnendringers uit. Het wassen van de voeten van “vluchtelingen” staat hier symbool voor.

Onlangs nog vergeleek de paus de vluchtelingenkampen met concentratiekampen. Deze vergelijking gaat niet alleen mank, ze ontmaskert Franciscus I. als ellendige huichelaar. “Geen mens houdt de vluchtelingen vast, ze kunnen op ieder moment weer vertrekken, alleen niet in richting Europa”, verklaren bijvoorbeeld Hongaarse politici de zogenaamde “transitzones”. Voor de paus volstaat het dat veel mensen zich op een kleine ruimte bevinden, en niets kunnen doen, om het kamp een concentratiekamp te noemen. Niemand heeft de “vluchtelingen” ertoe gedwongen om naar Europa te komen. Iedereen die hier is, is daar zelf schuld aan.

Het hoogtepunt ziet Franciscus echter met een absurde leugen: “De integratie in Duitsland functioneert goed. Ik heb het vermogen om te integreren altijd bewonderd. Toen ik daar gestudeerd heb, waren er zoveel geïntegreerde Turken.” Deze uitspraak kan alleen maar afkomstig zijn van een idioot die de realiteit helemaal uit het oog verloren is. Wie de integratie in Duitsland functionerend noemt, weigert de realiteit te zien. De door hem aangesproken Turken stemden voor Erdoğan, een Turkse nationalist die Duitsland een nazi-land noemt.

De paus is meer dan alleen maar een idioot die weigert de realiteit te zien, hij is het hoofd van de kerk die het Avondland vormgaf, en hij zou in het belang van zijn geloofsbroeders de islam in Europa moeten verhinderen. In plaats daarvan geeft hij zich over aan huichelarij en leugens, en verraadt hij alle christenen, die ondanks alle voorvallen die de kerk op zijn grondvesten deden schudden, nog steeds aan hem vasthouden. Er zijn waarschijnlijk maar weinig mensen die minder geschikt zouden zijn voor dit ambt dan Jorge Mario Bergoglio, paus Franciscus I., de doodgraver van het christelijke Avondland.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron,.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, Historie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Marxisme, Moslims, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Pacifisme, Paus Franciscus, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op Paus Franciscus I., de doodgraver van het christelijke Avondland

 1. Perfide Albion zegt:

  Ze hadden hem in de jaren 80 in Argentinië een stukje moeten laten vliegen. Enkele reis..

  Geliked door 4 people

  • Theresa Geissler zegt:

   En wie had dat moeten regelen? Zorreguieta?

   Geliked door 2 people

   • louis portugal zegt:

    Van mijn part.

    Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Z. was toch Minister van LANDBOUW ten tijde van de ( NAZI) JUNTA,: ( door de protesterende MOEDERS van de Plaza de MAYO, werd pas de aandacht gevestigd op wat zich daar was aan het afspelen, …o.a.voornamelijk verdwijningen van veel meer JODEN dan van andere gedetineerden, en bekendmakingen van gevangenen , vervoerd per vliegtuig en zo in zee gedumpt!

    Like

  • Nemesis zegt:

   Is niet gebeurd, daar goeie vriendjes met Videla en Zorregieta

   Like

 2. koddebeier zegt:

  De grootste verrader van het Christendom aller tijden !!

  Geliked door 2 people

 3. fleckie zegt:

  Op e.j.bron 7.11.2014, onder neurenberg 2.0( no”35 o.a .vaticaan( nazis- hulp)

  Geliked door 1 persoon

 4. tippelaar zegt:

  Met zijn opvattingen zal hij in Argentinië ook wel “vuile handen” gemaakt hebben en een huisvriend zijn of zijn geweest van de familie Sorregita. Als de god van zijn kerk echt bestaat, dan staat hem nog wat vagevuur te wachten.

  Geliked door 3 people

 5. Robby E. zegt:

  Dat die hele katholieke kerk nog bestaat bewijst wel dat een niet onbelangrijk deel van de wereldbevolking
  zwaar debiel is!
  Dat geldt voor alle religie’s in feite maar de islam en het katholicisme liggen aan kop!

  Like

  • fleckie zegt:

   “Hou ze kort, hou ze Dom”, een gezegde dat nog altijd ‘gebruikt ‘ kan worden, ( houden men ze’kort'( van inkomsten, hebben ze niet veel gelegenheid ( tijd, door länger te moeten Werken, ZOALS VROEGER! om een redelijk inkomen te ‘VERWERVEN’) zodoende geen kans om zich van kennis over e.e.a.te kunnen ‘permittieren’…………….Als men denkt aan de ..BEVRIJDINGSTHEOLOOG , LEONARDO BOFF, bijvoorbeeld: werd op HET MATJE GEROEPEN, door de toenmalige paus, ( er was nog een BEVRIJDINGSTHEOLOOG…ERNESTO CARDENAL, zijn ‘ondervindingen’ zijn misschien bij ‘diverse’ mensen bekend’?’

   Like

 6. Beschouwer zegt:

  Sja deze paus is een neocommunistische doodgraver met ontzettende schijnheilige prietpraat. De katholieke kerk is een van die ongelooflijke elitaire bolwerken vol met reusachtige welvaart ..
  En die gaan ons gewone mensen (nog steeds) vertellen wat we moeten denken en vinden….
  Binnen deze katholieke kerk vinden allerlei rare toestanden plaats zoals pedofilie en andere satanische ellende.

  Kom op zeg weg ermee en geen prietpraat aub !!

  Religies sja zijn achterlijk …

  Geliked door 3 people

 7. N.E. Derlander zegt:

  Paus Fraciscus zou moeten weten dat in Deuteronomium staat dat God gezegd heeft: er is maar 1 God en dat is de God van Israël…………………Dat zou zijn boodschap aan de islamieten moeten zijn!

  Geliked door 3 people

 8. delamontagne zegt:

  Die Argentijn is de ANTI-CHRIST zelve.
  ////////////
  Wat er met de Christenen DAAR gebeurt, zal hier in Europa ook gebeuren………..

  * Let goed op, wees voorzichtig, denk na.
  Hetgeen hier is gebeurd, komt ook naar jullie toe.
  `( zegt een oude priester in Irak tegen pater Benedict Kiely. )
  * Afgelopen JAAR hebben in Zweden 90.000 mensen besloten de Kerk de rug toe te keren. Dat is bijna 2 maal zoveel als het jaar ervoor.
  In dezelfde tijd zijn er 163.000 “migranten : HET Land binnengekomen. Voor het merendeel moslims.
  * De vraag van de Christenen in het M.O of dit bij de europese beschaving niet de vraag oproept of zij in haar “kern-identiteit” wordt aangetast. ?
  Moeten wij in Europa en het Westen ons niet afvragen of we ook niet dergelijke aanvallen zullen krijgen, aldus Mathieu Bock-Côté in de Franse krant “Le Figaro”.
  Ik vrees dat we een zelfde situatie opgaan als de Christenen in het Midden 0osten en Noord Afrika meemaakten in de eerste jaren van de islam, voorspelde een Lutherse Bisschop “Jobst Schoene” al een paar jaar geleden.
  In de Oudheid waren Algerije en Tunesië helemaal Christelijk en gaven ons de grote denkers “Tertullien et Augustin”.
  Twee eeuwen later was het Christendom er totaal verdwenen en vervangen door een arab/islam cultuur.

  Gaat Europa hetzelfde lot tegemoet ?
  In het Midden-Oosten is het Christendom vrijwel vrdwenen door het islamitisch extremisme.
  In Europa pleegt het Christendom zelfmoord.

  De komende 20 jaar zullen er meer babies geboren worden bij moslim-vrouwen dan bij de totale aantal christen-vrouwen in de hele wereld.
  Dit is slechts het laatste teken van de snelle groei en dat het erop lijkt dat de islam de grootste Religie ter wereld zal worden aan het einde van de eeuw.
  Dit wordt geconcludeerd in een Studie die door het Pew Research Center is gepubliceerd.

  Het Christendom zal letterlijk sterven volgens Conrad Hackett, die aan dit onderoek heeft meegewerkt.
  De moslim-bevolking is volgens hem tussen 2010 en 2015 met meer dan 150 miljoen mensen toegenomen totaan 1.8 miljard.
  En hoeveel Christenen zijn er dan in Europa verloren gegaan ?
  Tussen 2010 en 2015 overschreed het aantal overledenen het aantal geboorten met 6 miljoen tijdens deze relatief korte tijd.

  Geliked door 2 people

 9. elisah zegt:

  Wie voert deze paus al die verkeerde informatie, wie fluistert hem al die lariekoek in?
  In zijn functie kan hij niet makkelijk met eigen ogen zien wat er overal werkelijk speelt.
  Die paar asielzoekers die hij eventueel ontmoet zijn vooraf streng geselecteerd.
  Hij is waarschijnlijk zelf ook maar een bejaarde marionet?

  Geliked door 2 people

 10. Mario Schettini zegt:

  Elisah schrijft: ‘hij is waarschijnlijk zelf ook maar een bejaarde marionet’. Neen, hij is een ‘witte’ Jezuit en dit is een weloverwogen streven om alles wat gebaseerd is op ons verleden, ‘sus u radieren’.

  Geliked door 1 persoon

 11. oeps48 zegt:

  Ik heb het al eerder gezegd.
  Paus Franciscus I is een jezuïet. Alle jezuïeten moeten het hoofd van de orde gehoorzamen. Het hoofd van de orde wordt ook wel de zwarte paus genoemd. Een paus is de hoogste baas van de RK kerk en, kan natuurlijk nooit aan zijn ondergeschikte moeten gehoorzamen. Deze paus is dus een zwarte paus, die een witte jurk draagt.

  https://sites.google.com/site/alarmuwordtvergiftigduf/hebben-de-vrijmetselaars-met-paus-franciscus-hun-eeuwenlange-doel-bereikt-en-de-troon-van-het-vaticaan-overgenomen

  https://plazilla.com/page/4295039641/franciscus-i-een-jezuiet-en-het-verband-met-lucifer

  http://m-studies.wikidot.com/satanisme-binnen-het-vaticaan-blog-avro

  Like

 12. Bij een verdoving worden de laatste herinneringen over de stand van je lijf opgeslagen voordat je onder zeil gaat. Bij het overlijden gebeurt dat ook, maar dan zijn dat de laatste herinneringen aan de teringzooi die je van je leven hebt gemaakt. Die herinneringen blijven eeuwig in het morphogenetische veld van Sheldrake hangen en doorwerken zodat het ‘jij’ daar eeuwig van ligt te wroegen en te draaien en te had ik maren. En dat is de hel, waar die jurkenjongens het altijd over hebben. Dat is de hel waar jongens als Rutte en consorten terechtkomen en eeuwig kunnen gaan janken over de onderste stenen, de MH17’s en al die mensen die ze genaaid hebben. En dat wetende kunnen we ze hartelijk uitlachen en voor straks een zalig uiteinde wensen.

  Zorg er dus voor dat je altijd terwijl je dood gaat een goeie mop hoort of op een lekker wijf ligt, dan beleef je eeuwig de hemel. En in het laatste geval heb je dan geen 72 maagden maar een eeuwige voorraad doorgesmeerde. Wel een miljoen miljard dezelfde denk ik, of de Heere moet het voorzien hebben dat je in de Hemel ook aan partnerruil mag doen.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Is dit nou wat ze bedoelen met, nagels die boven je graf uitgroeien?

   Geliked door 1 persoon

   • Zou best kunnen, die oudjes hadden vroeger niks anders te doen dan over doodgaan en grafliggen te piekeren. Het waren dacht ik de nagels van je handen, die boven je graf uitgroeiden als je je moeder sloeg. Die nagels werden dan liefdevol toch nog elke nacht door je moesje geknipt, die al eeuwig eerder in een hemelse pedicuretent was gaan werken. Vaak trof mammie echter geen nagels meer aan omdat wrekende engelen die met een knijptang net ervoor uit je handjes hadden getrokken. Ze hadden vroeger iets met nagels.

    Like

   • In Haarlem Bert, heb je de St. Grote Bavo kerk. In die kerk liggen mensen begraven. Tijdens een rondleiding met onze schoolklas, werd ons op een koperen plaat gewezen die op een steen geplaatst was. Daar lag een meisje begraven die haar moeder geslagen had, haar handen waren boven haar graf uitgegroeid. Onze klas bestond uit tienjarige. Vinden ze het nog gek dat je last van nachtmerries hebt.

    Like

 13. fleckie zegt:

  De JEZUIETEN- ORDE wordt in de ‘volksmond ‘ ook wel ‘ de SS van het vaticaan’ genoemd, de OVERSTE heet GENERAAL( ‘BEFEHL ist BEFEHL’, nietwaar?

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Ach, moeten we deze “Pipo”, in jurk en met lakschoentjes serieus nemen? Neen, deze “soepjurk”, is gewoon een lakei van de NWO.

  Like

 15. texel zegt:

  Voorspelling? Ik was meer dan 35 jaar geleden in een kerkje ( waar ik de naam/adres niet meer van weet) in Rome. Langs de boven rand van de kerk muur( binnen) waren portretjes geschilderd van alle pausen die hadden geregeerd. In die tijd was Paus Johannes Paulus 1 ( Albino Luciani) net overleden en was de Pool Karol Woytiwa aan de beurt. Er waren nog een paar lege portretjes ( uitsparingen) en mij werd verteld dat als deze vol waren het over zou zijn met de RK kerk/geloof en dit verhaal werd al eeuwen zo verteld. Het laatste portret was voor paus Ratzinger, daarna kwam de Jezuït de Valse Paus waar dus geen portret ruimte meer voor is ,….. voorspelling? Ik was het jaren vergeten, wie verwachte ook dat Europa overvallen zou worden door de Islam.

  Geliked door 1 persoon

 16. John van antwerpen zegt:

  De pausen in de 8e en 17e eeuw begrepen het nog wel; We hebben het volste recht om ons te verdedigen. Karel de hamer en de koning van Polen hebben het karwei toen afgemaakt.
  Ik vind dat ze Karel de hamer en Sobièski heilig moeten verklaren……
  Dat zal niet gebeuren zolang het bewustzijn van de slaap in het Vaticaan zetelt.

  Like

 17. Jan zegt:

  Voormalige paus Benedict XVI: de katholieke kerk is aan het kapseizen onder de huidige paus


  Speaking at a March 16th conference in Limburg, Germany, the long-time Vatican correspondent Andreas Englisch has delivered an explosive allegation: In contradiction of public appearances, Pope Francis and Pope Emeritus Benedict XVI “are in complete disagreement” and “never speak to one another.” The Pope Emeritus has apparently stated that he only appears in public “at the explicit request of Pope Francis.” What is shown on these occasions, Englisch continues, is “only the pretense of friendship.”
  ….
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/07/shock-warning-pope-emeritus-benedict-xvi-says-catholic-church-verge-capsizing/

  Dat krijg je als je een communist bent en islamofiel

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s