SP-commissie staakt pogingen om leden meer inspraak te geven: het bestuur is te dictatoriaal

Screenshot_4

Emile Roemer, de leider van de “democratische” Socialistische Partij (SP).

(Door: Michael van der Galien)

En dan zeuren dat de PVV zogenaamd “geen democratische partij” is.

De meeste partijen in de Tweede Kamer willen geen zaken doen met de PVV. Eén van de excuses die ze gebruiken voor het schofferen van de anderhalf miljoen kiezers van die partij is dat de PVV “geen democratische partij” is. Zie je, de PVV heeft maar één lid: Geert Wilders. Voor de rest is het dus meer een soort van beweging. Wilders beslist wat er gebeurt, wie er op de lijst komen, wat de programmapunten van de partij zijn… het is een one-man show. En dat kan niet in het democratische Nederland. Aldus de Haagse kaasstolp.

Helaas voor de boven-ons-gestelden van het partijkartel weten de kiezers al jaren dat het democratische gehalte van de andere partijen feitelijk een mythe is. Case in point? Nou, lees dit maar even over pogingen bij de SP om leden meer inspraak te geven:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, dictatuur, Elite, establishment, Geert Wilders, Hypocrisie, PVV, Rotzakken, Socialisten, SP, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op SP-commissie staakt pogingen om leden meer inspraak te geven: het bestuur is te dictatoriaal

  1. koddebeier zegt:

    Volgens de Haagse kaasstolp zijn we een democratische Nederland ?? (Als het hun uitkomt !)
    Het zou om te lachen zijn als het niet zo triest was, deze dames en heren weten niet eens wat democratie inhoud !! Ze zetten met hun cordon sanitair 1 1/2 miljoen Nederlanders buitenspel.
    En dat krapuul durft het woord democratie in hun muil te nemen ??

    Geliked door 1 persoon

  2. kruisridder zegt:

    Maoisten houden nu eenmaal niet van inspraak. Eenmaal aan de macht wordt het volk geknecht en geboeid.

    Geliked door 1 persoon

  3. paulzwueste zegt:

    Bij fraudeur Rutte bestaat zelfs nog de mogelijkheid dat hij samen met de PVDA en Groen Links
    zou gaan regeren…
    Ik hoop overigens van harte dat dit zou gebeuren.
    Kan je lachen…

    Like

  4. Theresa Geissler zegt:

    1
    Zeker met de SP hoef je hier niet van op te kijken: Ik heb ze nooit gemoeten.
    In mijn jonge jaren noemde ik ze ‘die tomatensmijters,’ omdat ze metterdaad suggereerden, op affiches en dergelijke, hun tegenstanders tomaten in het gezicht te smijten. (Janmaat toentertijd voorop, natuurlijk.)
    Daar krijg je mij nu eenmaal van in de gordijnen: Schandpalen, volksgerichten tegen ‘moffenmeiden’ e.d., tomaten smijten….sommigen schijnen er nog om te kunnen lachen ook, maar mij vervult het alleen maar met de diepste weerzin en verontwaardiging. Zo’n partij redt het bij voorbaat niet met mij
    En trouwens, die afdrachtregeling van ze heb ik ook altijd al weerzinwekkend gevonden.
    Die hele SP heeft nooit mijn reuk gehad: Stelletje Maoïsten!

    Like

  5. leefbarbaar zegt:

    De SP bestaat voor de helft uit gekken, die zo kwaad zijn, dat er nauwelijks een debat mee valt te voeren, laat staan mee te werken valt om oplossingen mogelijk te maken. Ze bestaan deels omdat ze 30 jaar geleden iets verstandig zeiden over gastarbeiders. Sindsdien is het een louche club met korte lijntjes met AFA, IS, en alles wat Jodenhaat beoefent.
    Waar ze in het bestuur zitten, in provincie en gemeente zijn ze niet te onderscheiden van Gsl en D66.
    Hert socialisme legt het altijd af tegen hebzucht en corruptie, stop er maar mee.

    Like

  6. Salamitactiek, ook wel bekend als de salami plakjes strategie, is een verdeel en heers proces van bedreigingen en bondgenootschappen gebruikt om tegenstand te overwinnen. Men kan de tegenstand, oppositie beïnvloeden en uiteindelijk het politieke klimaat ten gunste van hen die de salamitactiek toe passen te doen keren.

    Meestal wordt de gebruikte salamitactiek op onderdelen toegepast, op deze wijze wordt de oppositie geëlimineerd plakje voor plakje totdat men zich realiseert (meestal te laat) dat de partij visie versplinterd is en de ideologie weg is in zijn geheel. In sommige gevallen omvat de oprichting van verschillende fracties binnen de oppositie partij en dan ontmantelen die partij zich van binnenuit, zonder dat de afgesneden plakjes protesteren.

    Salamitactiek heeft meeste kans van slagen als de toepassing hiervan hun ware en op lange termijn motieven verborgen en handhaven van een houding van samenwerking en behulpzaamheid, terwijl die zich bezighouden met de beoogde geleidelijke ondermijning van de oppositie.

    Like

  7. Marian zegt:

    De SP kom bij mij zo dom over en Roemer heeft het gedrag van een patriarch, ondemocratisch.

    Like

Plaats een reactie