Gangstergedrag Elatik heeft niets met emancipatie te maken

Screenshot_3

(Door: Afshin Ellian)

Fatima Elatik, die het brein zou zijn achter het hoofddoekjesplan van de Amsterdamse politie, moet dankbaar zijn voor een fantastisch leven in Nederland, schrijft Afshin Ellian. In plaats daarvan is ze onbescheiden en ondankbaar.

De Amsterdamse politietop heeft zich in de voet geschoten. Onbedoeld heeft de politietop zichzelf en de Nationale Politie in verlegenheid gebracht. De hoofddoekaffaire heeft tot onrust en provocatie geleid.

Een Amsterdamse wijkagent ging, volgens deze website, zaterdag de straat op met een hoofddoek bij haar uniform. Ook meldde deze site dat de Amsterdamse politie in gesprek gaat met deze wijkagent. Zij werd op het matje geroepen. Eigenlijk hebben ze vooral zichzelf en hun bestuurlijke kwaliteit in diskrediet gebracht.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Gangstergedrag Elatik heeft niets met emancipatie te maken

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. H J zegt:

  Lelijk kopvod dat je d’r bent!

  Like

 3. Karen zegt:

  Die hele Elatik is werkelijk een drama. Maar dat weten we al heel lang. Theo van Gogh heeft menig kritisch stuk over haar geschreven. Ik snap werkelijk niet dat zo iemand overal maar wegkomt en van het ene absurd goed betaalde baantje in het andere rolt.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Een allochtoonse linkse graaister, zo herkennen we links toch weer.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Die kop zou ik zo maar met benzine kunnen overgieten met een vlammetje erbij…

  Like

 6. Jean zegt:

  Maak een grote katapult en plaats die Fatima Elastik, die allochtoonse linkse graaister (dankuwel koddebeier) er op en laat dan de elastiek los en hupsakee ermee richting zandbak.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Een tongetje wat likt, een mondje wat zuigt, een keeltje wat kokhalst om de ingebrachte staaf.
  Een natte poes die gebruikt mag worden zonder hoes, zuigende bekkenbodem spiertjes…
  Tja, zoiets houd je toch in dienst, zeker op gemeenschapskosten en zonder dat de gemeenschap wat kost…

  Like

  • H J zegt:

   Mag er dan wel een krant over?

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou Hendrik.
   Een keeltje wat kokhalst om een ingebrachte staaf, en dit tezamen met zuigende bekkenbodem-spiertjes waren vorige week nog gewoon in de aanbieding bij Lidl.
   Dus zo bijzonder is ze nou ook weer niet.

   Like

   • Hendrik M. zegt:

    Eberhar….nee, sorry die man is ziek.
    Dat kopvodden bepleitende politiek benoemde stuk politiebaas zonder voldoende politie ervaring houdt dat Elatikwijf aan, ter zijner bevrediging, op onze kosten.
    Als hij haar uit eigen zak betaald, heb ik niets gezegd…

    Like

   • Leo zegt:

    Komt/kwam wel uit eigen zak Hendrik.
    Maar zo n intiem/zakelijke relatie, tijdens of na werktijd, blijkt na een langere periode toch
    niet echt goed voor je prostaatje te zijn

    Like

 8. Jan zegt:

  Achter ‘want diversiteit is geen doelstelling maar een instrument. (…)’ viel weg: om te islamiseren

  Geliked door 1 persoon

 9. tjonge zegt:

  doe je dat nou expres bron ? die lelijke rotkop van die elastiek rechtstreeks op onze oogvliezen ?
  ben verdorie telkens mijn maaginhoud op onnatuurlijke wijze kwijt door deze geintjes !
  je kan die rotkop toch achter een link plaatsen, is de nietsvermoedende kijkert iig gewaarschuwd.
  .
  btw, enigszins offtopic maar moet het even kwijt, tot mijn grote verdriet/woede/whatever zie ik dat ook mijn ah, die zich altijd voor 99% buiten die ongein gehouden heeft, gezwicht is voor die gore islam en een speciaal hoekje heeft gemaakt voor rammerot-artikelen plus ook nog eens recepten voor de geitenneuksters (nog net niet in het arabisch maar dat komt volgend jaar).
  en als kers op de taart zie ik ook nog eens dat er in een andere straat een winkel wordt geopend speciaal met isilam-kleding !
  .
  wekelijk ongelooflijk, en ik ga even een weekje of 2 van slag zijn, mijn dorp gaat volledig overlevert worden aan die geitenneukers.
  .
  kots ende braak, en nog veel meer kots…….

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Fatima Elatik, die het brein zou zijn achter het hoofddoekjesplan van de Amsterdamse politie, moet dankbaar zijn voor een fantastisch leven in Nederland, schrijft Afshin Ellian. In plaats daarvan is ze onbescheiden en ondankbaar.

  Afshin Ellian zou met zijn achtergrond meer inzicht in de mindset van een moslim moeten hebben lijkt mij. Fatima Elatik hoeft helemaal niet dankbaar te zijn voor het fantastische leven met een maandsalaris van 12000,00 Euro in Nederland. Fatima Elatik weet als moslima dat zij geen dankbaarheid hoeft te tonen aan de kafir. De kafir heeft haar niets gegeven, de kafir is slechts het instrument van Allah. Al het goede wat zij in Nederland heeft ontvangen heeft ze direct van Allah gekregen. De P.v.d.A. waarin ze omhoog klom was slecht een instrument in de handen van Allah. Als zij dankbaarheid zou tonen aan de kafir dan zou zij Allah beledigen. Fatima Elatik kijkt neer op de kafir. Of deze kafir Lodewijk Asher heet of Mark Rutte. Uiteindelijk zal de moslim aan de top van de maatschappelijke ladder komen te staan zoals Allah dat beloofd heeft en zullen alle niet moslims dienaren worden van Allah’s uitverkorenen. De hoofddoek voor de Amsterdamse politie is gewoon een nieuwe stap in de richting naar islamitische overheersing. Als Allah het wil zal over 20 jaar Nederland zijn eerste islamitische minister president hebben. Alle moslims zullen dan op vrijdagmiddag naar de moskee gaan en Allah danken en niet de Nederlandse samenleving die dit mogelijk heeft gemaakt. De Nederlandse medeburgers die niet moslim zijn zullen vanaf die dag weten wat het is onder islamitische heerschappij te moeten leven.

  Like

 11. Marian zegt:

  Ze is een opruier, laat ze eens een goed voorbeeld geven. Dit soort beseffen nog steeds niet dat zij een ander ze land zijn binnengedrongen en er dan maar eigen regels en wetten aan willen geven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s