Syrië-operatie als testlaboratorium: Russische strijdkrachten testten 200 wapensystemen

Screenshot_46

(Vertaling: E.J. Bron)

De Russische militaire operatie in Syrië sinds oktober 2015 werd door de Russische strijdkrachten ook in grote stijl gebruikt om nieuwe wapensystemen te testen. Zoals nu werd meegedeeld door de chef van de militaire onderzoekscommissie van de Russische strijdkrachten, luitenant-generaal Igor Makoesjev, zou Rusland ongeveer 200 wapensystemen hebben kunnen testen.

Duits - Zuerst

Letterlijk zei Makoesjev: “Militaire wetenschappers analyseerden de inzet van deze wapens. Er was speciale aandacht voor de modernste modellen, die zich nog in de testfase bevinden. Dit werk maakte het mogelijk om plannen ter ontwikkeling en modernisering van wapensystemen te corrigeren.”

Volgens de informatie van de generaal zal men data over de inzet van moderne Russische wapens blijven verzamelen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Rusland, Syrië. Bookmark de permalink .

13 reacties op Syrië-operatie als testlaboratorium: Russische strijdkrachten testten 200 wapensystemen

 1. Fred zegt:

  Daar zal “pang-pang” roepen wel niet bij zijn.
  Dat is exclusief een Nederlandse uitvinding.

  Geliked door 2 people

 2. Johan zegt:

  Nederland beschouwt Irak en Syrië ook als testlaboratorium. Voor zijn F16’s. Dan kijken ze na een missie of ze er een ander fietswiel onder moeten zetten.

  Geliked door 3 people

  • tippelaar zegt:

   Mooie vergelijking Johan. Nederlanders en oorlogsvliegmachines is geen fijne combinatie. De piloten krijgen van alle kanten op het hart gedrukt om heel zuinig met de dure spullen om te gaan. Zoveel mogelijk het gevecht uit de weg gaan en indien mogelijk vluchten.(kan ook bijna niet anders meer met die oude zooi) Komen de spullen tenminste weer heel terug. Mocht het dan toch nodig zijn om het gevechtsvliegtuig in te zetten, dan eerst bellen met de bevelvoerende genertaal , die overlegt met de minister van defensie, die weer telefonisch vergadert met de minister-president. (scebrenica) Mocht er dan toch nog (wat niet verwacht wordt) toestemming komen voor de inzet van het vliegtuig, dan moet na iedere bom, het logboek afgetekend worden zodat de magazijnmeester weet waar de explosieven zijn gebleven.

   Geliked door 1 persoon

 3. Beschouwer zegt:

  Syrie is momenteel sowieso een testterrein van allerlei zaken. Voor velen is het niet mogelijk te bevatten wat daar gebeurt en wordt gestest.

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  In de oorlog tegen het kankergezwel in de wereld is geen wapen overbodig.
  Hopelijk delen de Russen hun ervaringen die ze hebben opgedaan met de bestrijding van barbaren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  kunnen ze deze wapens niet testen op al die bootjes die op zee drijven?

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan Zwitser zegt:

  Oorlogen worden gecreëerd om wapens te testen en het leger te laten oefenen.
  Wapens, de nieuwste, zijn van groot economisch belang. Gaan er mensen dood dan? Er zijn er toch teveel.

  Like

  • tippelaar zegt:

   Heel goed gezegd Jan Zwitser. Dat er mensen dood gaan is een hele normale zaak. Door oorlog worden alleen de aantallen overledenen iets groter en sterven ze iets eerder. Het is te hopen dat dan eerst de mensen om komen die afhankelijk zijn van de VN.voedselhulp want dat is voor ons niet meer te betalen. Een atoombom om de hele bevolking van Afrika en het middenoosten uit te roeien is zeer effectief voor de economie en de wapenindustrie en brengt de rust weer terug in de westerse wereld. Geen asielzoekers meer, alle moslims zijn inmiddels geëlimineerd. Mocht er n og een verdwaalde moslim opduiken dan stel ik voor om deze handmatig om te brengen want daar ga je geen dure wapensystemen voor opofferen. Ik hoop op de medewerking van Trump in deze kwestie want hij is de enige die er gek genoeg voor is.

   Like

 7. bigljohn zegt:

  Gelijk de Duitse luftwaffe die Spanje als testgebied gebruikte om alvast geoefend te zijn voor de tweede wereldoorlog, zo oefenen heden ten dage Rusland en andere landen hun wapens uit in Syrie. Laat ons hopen dat dit niet de opmaat word voor de derde wereldoorlog. Vooral met zo’n ophitser als Brussel, die zijn uiterste best doet om Rusland te tergen. Het leven is nu al zwaar genoeg met al die Noord Afrikanen (Moslims) die hier al zijn, of nog komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s