Sharia: oorlog tegen de meisjes

Screenshot_15

(Door: Brigitte Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

“Weet je dat je vannacht zult sterven?” Zo vertelde Zein Isa, een Palestijnse moslim en genaturaliseerde burger van de Verenigde Staten, zijn 16-jarige dochter Tina dat ze ging sterven. Hij zei tegen haar dat ze de familie onteerd zou hebben, omdat ze een baantje had aangenomen, een niet-islamitische vriend had, omdat ze voetbalde in het team van de High School, naar het afscheidsfeest was gegaan en “geamerikaniseerd” was. Tina werd door haar vader bruut doodgestoken met een slagersmes, terwijl haar moeder Maria haar vasthield. De gruwelijke dood en het smeken van Tina om genade werden door de FBI op geluidsband opgenomen:

EuropeNewsBreitbart

Tina schreeuwt van angst. “Wees stil Tina!”, zegt haar vader. “Moeder, help me alsjeblieft!” “Wat? Wat bedoel je?”, zegt haar moeder. “Help, help!” “Wat voor hulp?”, antwoordt de moeder.

Tina schreeuwt en Maria zegt: “Luister je nu naar me? Zul je nu luisteren?” Ze schreeuwt harder, Tina hapt naar adem. “Ja, ja ik luister.” Dan hoest ze en voegt er aan toe: “Doe het niet alsjeblieft!”

Zes wonden in haar borst. De moeder zegt: “Wees stil!” Tina blijft huilen, maar men kan niet verstaan wat ze zegt.

“Sterf. Sterf snel! Sterf snel!”, zegt haar vader. Het meisje kronkelt van de pijn, lijkt dan stil te zijn. Dan schreeuwt ze een laatste keer.

“Stil, mijn kleine! Sterf dochter, sterf!”, roept de vader.

Tina´s vader geeft bij zijn proces toe dat hij een voet op haar mond heeft gezet om haar rustig te maken, terwijl hij geprobeerd heeft haar dood te steken. Beide ouders werden veroordeeld voor moord en in het jaar 1991 ter dood veroordeeld. Tina´s vader overleed in de gevangenis aan complicaties op grond van zijn diabetes, terwijl hij op zijn executie wachtte.

De straf van Tina´s moeder werd later omgezet in onvoorwaardelijk levenslange gevangenisstraf. De moeder stierf in 2014 in de gevangenis een natuurlijke dood op de leeftijd van 70 jaar.

Geen van beide ouders heeft ooit enig berouw getoond voor hetgeen zij hun dochter hebben aangedaan.

Hoewel deze zaak voor praktisch alle mensen in het Westen ongelooflijk lijkt, is het een daad die in de islamitische wereld niet alleen regelmatig plaatsvindt, maar door de sharia wordt ondersteund. In het Westen noemen we dit moord. In de islamitische wereld heet het “eermoord”.

Denkt u daar even over na. Wanneer beide ouders hun dochter op barbaarse wijze vermoorden, hoe waardevol Tina ook was, in de islamitische wereld word je daarvoor geëerd.

Linda Sarsour, de radicale moslima en lieveling van de media heeft expliciet haar wens geuit om de sharia in Amerika te implementeren, een handelwijze die datgene wat Tina is overkomen niet alleen rechtvaardigt, maar ook ondersteunt.

“Eergeweld” kan vele vormen aannemen, inclusief “verbaal/emotioneel misbruik, bedreiging, stalking, intimidatie, vrijheidsberoving, lichamelijk geweld, seksueel misbruik, en moord.”

President Trump heeft opdracht gegeven aan de minister van Homeland Security om regelmatig informatie te verzamelen en te publiceren met betrekking tot de hoeveelheid en de soorten seksespecifiek geweld tegen vrouwen, inclusief “eermoorden” in de VS door buitenlanders.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het geregistreerde aantal “eermoorden” in de VS relatief gering is – grof geschat 23 tot 27 per jaar – het aantal slachtoffers van “eermoord” lijkt exponentieel toe te nemen wanneer men hier andere, niet dodelijke vormen van “eergeweld” aan toevoegt.

Informatie over “eergeweld” wordt door families en gemeenschappen versluierd. Slachtoffers of potentiële slachtoffers zullen uit angst geen aangifte doen. Slachtoffers zullen geen aangifte van “eergeweld” blijven doen, omdat hetgeen hen overkomt geen misdaad is in hun eigen cultuur.

We moeten meer doen om te garanderen dat we geen religieuze praktijken importeren of bevorderen in naam van de politieke correctheid. We moeten waakzaam zijn met betrekking tot “eergeweld”  in onze gemeenschappen en alle incidenten melden aan de autoriteiten.

We moeten onze kinderen ervan overtuigen het ons te vertellen wanneer hun vrienden het slachtoffer worden van “eergeweld”. Het is te laat om te antwoorden op de hulpkreten van Tina, maar het is niet te laat om “eergeweld” uit de weg te ruimen.

Daarom is “ACT for America” op 10 juni in enkele steden van het land de straat opgegaan om tegen de sharia en voor mensenrechten te demonstreren.

“ACT for America” heeft zich verplicht tot de bescherming van vrouwen en kinderen tegen de sharia-wet en diens effecten op islamitische vrouwen en kinderen, inclusief “eermoorden” en genitale verminking.

We geven deze slachtoffers van dit geweld een gezicht en onthullen aspecten van het sharia-recht, die tegengesteld zijn aan de fundamentele mensenrechten en die onverenigbaar zijn met onze grondwet en de westerse waarden.

De keuze is duidelijk, namelijk achter de slachtoffers van dit soort barbarisme staan of gemene zaak maken met haatgroeperingen als SPLC, die er onvermoeibaar aan werken om moorden zoals die op Tina mogelijk te maken door diegenen die zich hiertegen uitspreken in naam van een anti-Amerikaanse haat, die hen verteert, met stront te besmeuren.

Brigitte Gabriel is terreur-analiste en heeft twee New York Times bestsellers geschreven: “Because They Hate” en “They Must Be Stopped”. Ze is de oprichtster en voorzitster van “ACT for America”, de grootste grassroots organisatie in Amerika, die gewijd is aan de ondersteuning van de nationale veiligheid en de strijd tegen de terreur.

Bron:
https://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Brigitte Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Sharia, VS, Westen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Sharia: oorlog tegen de meisjes

 1. Golden Girl zegt:

  Dat ze blij worden van moorden is nu wel bekend, je eigen dochter onvoorstelbaar
  Wat ik van dit verhaal niet begrijp dat de FBI het geluid heeft opgenomen dat is me niet duidelijk
  En in Denemarken katten kruisigen wat mankeren die mensen om elke keer weer te doden
  Staat ook ergens een foto dat ze kamelen dood steken en stel idioten die allemaal toekijken
  Ik word er niet vrolijk van

  Like

  • Jade zegt:

   De FBI kan meekijken/luisteren in elke huiskamer dmv smart tv
   en computers met Windows 10.
   De BVD van Nederland doet waarschijnlijk verschrikkelijk hard mee.
   Let maar eens op vreemde tikken in uw apparaat terwijl het aan
   of al een paar uur uit staat.
   Als u niet bekeken wil worden zet u de tv en/of computer in een
   afsluitbaar meubel, of hangt u er een doek overheen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Je kan ook je tv afkoppelen van het internet natuurlijk, stekkertje er uit, klaar.
    Je had dit kunnen weten voordat jij deze tv had aangeschaft als je een beetje opgelet had, dat je een spionnetje neer zet in je huiskamer.
    Ik heb dus bewust geen smart tv gekocht, al zijn ze wel steeds moeilijker te vinden.
    Voor je smartphone geldt trouwens hetzelfde, die geeft nog veel meer door.
    Zeker als je ook nog je Locatie aan heb staan.

    Like

   • Elisah zegt:

    De moord was in 1991, dus waarschijnlijk heeft Tina 911 gebeld en daar wordt alles altijd opgenomen.

    Like

  • Saskia Dubbeldam zegt:

   De kameel was vreemd gegaan met een andere moslim dus ook hier is sprake van eerwraak.

   Like

 2. ed zegt:

  Inteelt, blijft er nog maar 1 hersencel over,is iets te weinig om te kunnen denken.met een gedachtegang van een soepkip.

  Like

 3. Beschouwer zegt:

  Vrouwen zijn 2e rangs wezens in de islam

  Like

 4. BertG. zegt:

  En daarom, er is geen enkele reden om te denken dat al die vrouwen daar zielig zijn.
  De moeder werkt er net zo hard aan mee om haar eigen dochter te vermoorden.
  Ze had ook haar dochter kunnen beschermen, maar koos voor de wraak.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Het doden door moslims voor hun ‘geloof’ is gewoon een excuus om hun pervers slechte neigingen bot te vieren op een levend wezen. Mensen en dieren worden in gelijke mate misbruikt, gebruikt en gehaat door hun eigen ziekelijke geest. Wie kan er nu zonder gevoel zijn/haar kind doodmaken wegens regeltjes dat een ‘geloof’ je oplegt? Elk mens met gevoel in zijn hart en ziel zou dit nooit kunnen doen. Zij kunnen dit wel, omdat ze hun fixatie hoger inschatten dan gevoel. Het zijn net robotten, van begin af aan geprogrammeerd met een schijnnormaliteit, die op een gegeven moment ontsporen, omdat ze net als machines geen gevoel hebben en dat wat ze doen op een chip staat. Ze denken niet als mens voor zichzelf, maar de chip is in werking. In feite ‘ontsporen’ ze ook niet echt, maar doen gewoon wat er op de chip staat: als dit, dan dat. Voor elke nieuwe situatie een andere aanpak en handeling. Deze duivelse aanhangers worden al eeuwenlang met deze rotzooi geprogrammeerd door elkaar en hun voorouders, dus voor hun is dit hun levensweg en levensdoel.

  ‘Religie van de vrede’, laat me niet lachen als een boer die kiespijn heeft, want het is te gek voor woorden en te min om het verdriet te beschrijven van allen die met deze ‘vredevolle religie’ in aanraking zijn gekomen en het niet meer kunnen navertellen. Waar is het gevoel, de liefde, het geven om, in deze duivelse indoctrinatie te vinden? Vrede kan alleen gedijen onder begrip, respect en liefde voor elkaar, maar dat zal niemand ooit kunnen vinden in de hel van de moslims. Hun slechtheid beweegt zich op aarde tussen de goeden, vandaar dat ze zich niet thuis voelen hier en graag terug naar hun hel willen, waar allah met hun 72 maagden op hen wacht. Wederom een bewijs dat een vrouw niets waard is in hun beleving, want wat wacht de vrouwen daar ‘onder’ dan op? Niets natuurlijk.

  Alleen al die denkwijze, die onderontwikkelde anti logica die zij als grondslag gebruiken, geeft aan met wat voor een helse idioten we te maken hebben. De (p)islam moet vernietigd worden en terug naar de hel.

  Like

 6. Marian zegt:

  De islam is voor mij stront en moet bestreden worden met varkensstront. Dan zijn ze in een keer ontheiligt van hun smerige geloof.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s