Het is moeilijk om je een ander toekomstscenario voor te stellen voor Europa dan dat van een burgeroorlog of islamisering!

Screenshot_28

(Door: “Balkanske priče”)

Volgens de ISLAM moet de hele wereld onderworpen zijn aan Allah, de profeet, de Koran en de Sharia. De expansie van de islam is een feit in bijna alle werelddelen, ook in Europa. Het is de hoogste tijd dat er gezond verstand komt en dat er regeringsleiders opstaan tegen wat de moslimleiders noemen ‘DE VREDIGE INVASIE/VEROVERING’ van Europa. De moslimleiders erkennen OPENLIJK dat het hun strategie is om miljoenen moslims binnen te brengen in westerse landen, en zodra hun aantallen groot genoeg zijn de macht over te nemen en iedereen tot slaven te maken. Wat ze in het verleden met de wapens niet konden, doen ze vandaag met het geboortecijfer en immigratie. Wie de geschiedenis van de expansie van de islam bekijkt, stelt vast dat sommige regio’s militair en met geweld werden onderworpen aan de islam, maar dat er bij de verovering van nogal wat andere gebieden nauwelijks wapens aan te pas kwamen.

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, Historie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, koran, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Sharia, Slavernij, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Het is moeilijk om je een ander toekomstscenario voor te stellen voor Europa dan dat van een burgeroorlog of islamisering!

 1. Alvast een blik op wat er bij verdergaande islamisering ook in Nederland gaat plaatsvinden.

  http://www.youtube.com/watch?v=0PXFzltlRXw
  .

  .
  Sociaaldemocraten en aanverwanten proberen evenals in Zweden ook hier de mensen het zwijgen op te leggen die de vinger op de zere plek leggen door middel van ridiculisering, uitvergroting, bestickering, omkering en zonodig glasharde ontkenning van wat er al plaatsvindt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  Zonder wapens en de juiste politici lost dit niet op.
  We zullen ons moeten verdedigen net als in 1469.

  Geliked door 3 people

  • Steven zegt:

   …Maar in 1469 waren het nog KERELS..tegenwoordig zijn het allemaal HOMO’S die al beginnen te janken als de wind te hard door het haar waait….

   Like

   • Sabeltant zegt:

    Klopt, maar als die millennials maar genoeg verkracht, beroofd en geslagen worden draaien ze wel bij.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Niet voor niets dat de kappers adverteren met: “Als je haar maar goed zit.”
    Vroeger zat je haar altijd goed.
    Mannen in de 40-tiger en 50-tiger jaren werden geknipt d.m.v. ’n bloempot waarlangs de slapen en het achterhoofd met een “Tondeuse” werden gemillimeterd.
    Die mannen gingen in 1948 dat schorem in NL-Oost-Indië even scheren.
    En met succes, natuurlijk.
    Nu kunnen ze dat niet meer want hun haar mag niet onder het stof van al dat puin komen en trouwens de schink op hun oogleden gaat door lopen.

    Stel je voor…

    Like

 3. dit is veroorzaakt door het parlement en de EU

  Geliked door 1 persoon

 4. dirkroelofs zegt:

  Zolang er op politici gestemd gaat worden die buigen als een knipmes voor die geitenhoeders zal er niets veranderen. En hier heeft dat zogenaamde links en rechts niets mee te maken.
  En als Rutte als een schoothondje aan het lijntje van Frau Merkel vastzit in plaats van ballen te tonen wat zeuren we hier dan, de slaapkoppen zijn toch zelf weer in zijn domme sprookjes getrapt.

  Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Dan moet je de foto zien bij een artikel van die aap die lag te luieren
   Die ballen waren denk ik paar kilo per stuk
   Zal heer Rutte ook wel hebben zonder partner of kruipt hij stiekem als het donker is de dark Room in van zo n mannen bar?

   Like

 5. kampersrene zegt:

  Geen van beiden . Er bestaat maar “een” oplossing, ik heb het reeds geschreven . Het bouwen van kampen met hoge prikkeldraad en zet daar elektriciteit op . Wachttorens met gewapende bewakers .Van daaruit terug naar hunne heimat .DAT IS DE OPLOSSING , ER BESTAAT GEEN ANDER . Op die manier krijgt men terug controle over dat addergebroed . Ik weiger te geloven dat het allemaal slechte menschen zijn ,laat die blijven mits een cursus die bewijzen dat hansje en grietje samen met sneeuwitje slechts sprookjes zijn om de kinnekes in’t slaap te wiegen . Zoals Allah en zijn veertig terroristen vertelsekens zijn om de islamietjes onder de knoet te houden

  Geliked door 1 persoon

 6. ReaGluurder zegt:

  Met alle respect, maar ik ga dit soort longreads niet meer lezen. Ik weet voldoende. We zijn genoeg gewaarschuwd, maar het Eu-volk is uitgeput, de FUT / rek is er uit. Ze kiezen voor hun eigen ondergang. Ik ben de jongste niet meer, ‘k heb geen kinderen, ‘k zing het wel uit in mijn eigen koninkrijkje.

  Like

  • Marian zegt:

   Zo voel ik het ook Rea, ik zou graag het stokje willen doorgeven aan de jongeren generatie. Maar die zijn hoofdzakelijk met hun mobiel bezig tot ze er debiel van worden.

   Like

 7. Tistochwat zegt:

  De mohammedaanse agressie zal alleen maar toenemen en het onbegrijpelijke (in de ogen van de realist) is, dat de linkse landverraders óók steeds agressiever worden in hun ijver om de mohammedaan te verdedigen. Hoe meer aanslagen, hoe fanatieker de linkse zwijnen worden.

  Nee, er is geen ontkomen meer aan. We zullen allemaal afgeslacht worden. De islamisering is ‘dankzij’ de rooie ratten niet meer te stoppen. De rooien zijn door ons niet uit te roeien. Alleen hun mohammedaanse lievelingen zijn daartoe in staat.

  Ik hoop dat het waar is wat er in de Bijbel staat over de ‘eindtijd, waarin volop oorlog zal woeden.
  Dan is alle ellende tenminste te verklaren en komt er ook nog een keer redding.

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Dat heet opgaan in de vaart der volkeren, of zoiets.
  Twee islamitische kinderen uit Den Haag die vanwege het offerfeest niet op de klassenfoto konden, krijgen samen een schadevergoeding van vijfhonderd euro. Hun school heeft onderscheid tussen leerlingen gemaakt en dat is in strijd met de Algemene wet gelijke behandeling, zegt de kantonrechter.
  http://nos.nl/artikel/2182460-schadevergoeding-voor-kinderen-die-niet-op-klassenfoto-konden.html
  En maar mekkeren.

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  En de krankzinnige regenten snappen niet dat we bezet worden door de islam, met kwaadaardige bedoelingen, dus kunnen we stellen dat we in oorlog zijn met de islam !!

  Geliked door 1 persoon

 10. paulzwueste zegt:

  Is het nou echt niet zo beste mensen dat we niet willen weten dat die revolutie met al z’n ellende, bloed, zweet en tranen, er ècht wel gaat komen omdat we bang zijn…
  Maar als we weten dat die revolutie pas zal uitbreken als wij het tijdelijke voor het eeuwige hebben verwisseld zal het ons toch ’n zorg zijn…
  Laat dàn die revolutie maar komen.
  Mij ’n zorg….Ik ben dan toch al dood.

  Is het niet zo…?

  Like

 11. M.A.L. Sion zegt:

  Ook deze goedbedoelende schrijver laat zich meeslepen met de leugen:
  ” Dames en heren:het is een oorlog van uitroeiing van alles wat onislamitisch is,al 1400 jaar!Sinds de dag dat Mohammed zijn eerste openbaring kreeg, is het oorlog in de wereld met niet-moslims. ”
  Daar moeten we toch corrigerend optreden.
  Met de nuchterheid van de 21e eeuw moeten we toch zeggen dat Mohammed, mocht hij echt bestaan hebben, 1400 jaar geleden zijn aanhangers wijs gemaakt heeft, dat hij tijdens een wonderlijke hallucinatie een zogenaamde openbaring kreeg.
  Het is moeilijk voorstelbaar dat Mohammed tijdens zijn leven zelf vervolgens de koran opgesteld zou hebben. Dat hebben zijn volgelingen, opvolgers bij elkaar gefantaseerd. Wel in de hatelijke en onmenselijk wrede wijze die Mohammed onder zijn volgelingen verspreid had.
  We moeten er voor waken om Mohammed zelfs een sprankje eer te geven als zou hij de benaming profeet verdienen.
  ISLAM ??? – weg ermee !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   Soms krijg je die openbaringen ook , bij een pijnlijke en moeilijke ontlasting

   Like

  • M.A.L. Sion:in het artikel heb ik wel geschreven over het verleden/verovering van de islam en niet alleen van nu……Kijk maar:…Wat ze in het verleden met de wapens niet konden, doen ze vandaag met het geboortecijfer en immigratie. Wie de geschiedenis van de expansie van de islam bekijkt, stelt vast dat sommige regio’s militair en met geweld werden onderworpen aan de islam, maar dat er bij de verovering van nogal wat andere gebieden nauwelijks wapens aan te pas kwamen. ..groet…

   Like

 12. Republikein zegt:

  Terwijl Catalonië zich opmaakt voor een volksraadpleging over zijn onafhankelijkheid regeert op Vlaanderens nationale hoogdag de communautaire stilstand. Naast politieke lafhartigheid en manifest kiezersbedrog is ook de afwezigheid van een Vlaams natiegevoel verantwoordelijk voor die ingebakken onderdanigheid. Een aantal institutionele instrumenten zouden dat Vlaamse identiteitsbesef en gemeenschapsgevoel nochtans kunnen versterken. De oprichting van één Vlaamse kieskring en de rechtstreekse verkiezing van de minister-president zijn er daar twee van.
  https://www.vlaamsbelang.org/nood-aan-vlaams-identiteitsbesef/
  Jee, vlug nu, straks mag het niet meer.
  Een combinatie van vorige artikelen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s