Hoera! We redden het klimaat en sterven uit! – omvolking via de achterdeur

Screenshot_104

(Door: “Inxi” – Vertaling: E.J. Bron)

Steeds als je denkt dat het niet meer schaamtelozer en gewetenlozer kan, kom je van een koude kermis thuis. Dat Zweden vanwege zijn links-liberale politiek verandert in een “failed state” is al lang geen nieuws meer. Het land schijnt vervallen te zijn in een collectieve waanzin met de drang tot zelfvernietiging. Dat deze besmettelijke ziekte ook (en juist) voor academici niet stopt, bewijst nu een studie van de Universiteit Lund over het klimaat.

PI News (2)

Ook niks nieuws, zou je kunnen denken, want per slot van rekening zijn alle linksen van mening dat de globale klimaatveranderingen uitsluitend op de mens terug te voeren zijn en dat er daarom verboden en hogere belastingen moeten komen. Dat kennen we allemaal al.

De westerse baby is de schuld

De studie van de Zweden is echter dermate perfide, dat de woorden in je keel blijven steken. De “onderzoekers” hebben de klimaatkiller nummer 1 eindelijk ontmaskerd – de westerse baby!

De Universiteit Lund heeft onderzocht dat een westerse baby voor 58 ton CO² per jaar verantwoordelijk is. Men biedt ter vergelijking een auto met 2,4 ton CO² of een vliegreis met 1,6 ton CO² aan en adviseert serieus om bij de familieplanning nu toch alsjeblieft eens oog te hebben voor het klimaat. In het onderzoek is geen woord te vinden over hoe men de bevolkingsexplosie in Afrika zou kunnen verhinderen. Nee, het gaat er hier heel duidelijk om autochtone kinderen in het Westen, in Europa, te vermijden, jonge gezinnen een slecht geweten te geven en zodoende de bevolkingsuitwisseling en de omvolking te bespoedigen. De studie komt tot de conclusie dat kinderen “schadelijker” voor het milieu zijn dan auto´s en eist uiteraard met het oog op de “overbevolking” (van het Westen, want de “levensstijl” zou het verschil maken, niet het zuivere bevolkingsaantal) een daling van de geboortecijfers.

Mocht Merkel bondskanselier blijven, dan zal er vanaf de herfst sprake zijn van “gezinsherenigingen” in ongekende omvang. Autochtone gezinnen met meerdere kinderen kan men op grond van deze “inzichten” dan echter als echte klimaatzondaren brandmerken.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Inxi”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Fake News", "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, discriminatie, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

22 reacties op Hoera! We redden het klimaat en sterven uit! – omvolking via de achterdeur

 1. Tistochwat zegt:

  En de ‘getinten’ mogen gewoon doorgaan met fokken?

  Like

 2. Perfide Albion zegt:

  We kunnen beginnen met het uitwissen van de C02 sporen van deze “onderzoekers”.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tom zegt:

  Net als je denkt dat het niet gekker kan worden, neemt de waanzin met een factor 100 toe. Wat een gekte. Er zitten mensen voor minder in een psychiatrische inrichting…..

  Geliked door 1 persoon

 4. Ron zegt:

  Ehhh, even rekenen.
  Die immigrantengezinnen gaan ieder jaar een keer op vakantie naar het land van herkomst, en omdat dit niet in de buurt ligt gaat dit per vliegtuig. Zo’n immigrantengezin heeft toch minimaal 3 kinderen dus in totaal minimaal 5 personen. Wegens dat de reis een retourtje is, is er sprake van 2x het vliegtuig nemen met minimaal 5 personen. Dit is dus 10 maal de gemiddelde uitstoot per vliegreis, dus 16 ton CO2 per immigrantengezin alleen al in de vakantie. Dus 4 jaar op vakantie naar het land van herkomst op vakantie levert al 64 ton CO2 uitstoot op. Aangezien dit niet slechts 4 maal gebeurt maar jaren lang door, op zijn minst totdat alle kinderen volwassen zijn zal dit een veelvoud zijn van die 64 ton CO2, minstens 256 ton.
  Dan valt die 58 ton CO2 voor dat enkele autochtone kind dat geboren wordt reuze mee. Die hoeft tenslotte niet ieder jaar naar Marokko, Turkije, of Afghanistan te vliegen maar kunnen ook gewoon in nederland op vakantie.
  Dan gaan linkse rakkers natuurlijk zeggen dat je per persoon moet rekenen en niet per gezin. Nou vooruit dan, 2 kinderen per autochtoon gezin, dus 4 gezinsleden totaal is 4 maal 58 ton is 232 ton CO2. Dat is minder dan die 256 voor het immigrantengezin met 3 kinderen, waarvan 3 kinderen nog maar een zeer zuinige schatting is en waarschijnlijk eerder 5 of 6 kinderen zal zijn. En dan heb ik alleen nog maar de vakanties van de migrantengezinnen meegerekend.
  Zoals gewoonlijk leveren dit soort onderzoeken prutswerk op.

  Geliked door 2 people

  • Beschouwer zegt:

   Wat mauw je nou .. CO2-uitstoot is heel errug goed !

   Een beetje stom wijzen naar allerlei anderen die met vliegreizen CO2 uitstoten is kinderachtig.

   CO2-uitstoot is goed voor de plantengroei want planten geven zuurstof (O) terug en dat ademen mensen en dieren en motoren in en die geven CO2 terug

   Ee

   Like

   • Ron zegt:

    Beste beschouwer,
    Mijn stukje was onvervalst sarcasme om de argumenten die de linkse studie van die linkse universiteit even goed onderuit te schoffelen.
    Ik vind die CO2 verhalen ook flauwekul maar daar ging het artikel niet over, vandaar dat ik met dezelfde argumenten als die universiteit gebruikt terug mauw.
    Lees het artikel en mijn verhaaltje nog een keer en je ziet het zelf ook.

    Like

 5. Feniks zegt:

  Op de website van armstrongeconomics is nogal wat info te vinden over de klimaathoax.
  Armstrong brandt de klimaatgekte ( onderbouwd) totaal af.

  Like

 6. fleckie zegt:

  Dank zij links rakkers : mogen moslem- MANNEN er toch meerdere gezinnen op na houden?
  Dan mag er toch (zo veel) vermenigvuldigd worden, wat de uitstoot CO2, eyreft!!

  Like

 7. Beschouwer zegt:

  CO2-uitstoot is goed voor plantengroei. Meer CO2-uitstoot is nog beter voor plantengroei.

  En planten maken er weer zuurstof van (O) en maken van de koolstof (C) weer stammen, bladeren, bessen en zaden .

  Like

 8. Juan Pan Blanco zegt:

  K n e t t e r g e k

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Duidelijker kan niet gedemonstreerd worden dat het doel de uitroeïng van de Europese witmensch is. Dat zwarten blanken haten is gewoon racisme maar wat is ’t bij linksers een amalgaam van autoracisme en xenofilie, wellicht.

  Like

 10. fleckie zegt:

  Correctie moet zijn ‘wat de uit stood CO2…betreft

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Het is te hopen dat onder landverraderlijke politici een besmettelijke dodelijke ziekte uitbreekt !
  Want het merendeel van deze stompzinnige bevolking blijft op deze lieden stemmen !
  Anders komen we er nooit vanaf.

  Like

 12. boorzalf zegt:

  Natuurlijk wisten velen van ons het al langer, maar nu blijkt ook uit door computerhackers gestolen files van de toonaangevende Britse Climat Research Unit (CRU) dat de echte klimaatcijfers en gegevens doelbewust worden vervalst, om zo het grote publiek wijs te maken dat de aarde bedreigd wordt door ‘Global Warming’, en er daarom uiterst kostbare Co2-reductiemaatregelen en belastingen nodig zijn om dit tegen te gaan. Een VN-wetenschapper zei het vorig jaar al: Global Warming is de grootste internationale leugen ooit, en uit de gehackte files blijkt wederom hoe waar deze uitspraak was.
  Gerenommeerde Russische wetenschappers zijn na uitvoerige studie van de historie van de zonnecycli tot de conclusie gekomen dat de Aarde een periode van 100 jaar afkoeling tegemoet gaat (1). Ondertussen blijven de Westerse media met het oog op de klimaat(fantasie)conferentie in Durban stug meewerken met de leugenachtige propaganda van de VN dat onze planeet opwarmt en dat daar met uiterst kostbare -maar volstrekt zinloze- Co2 maatregelen iets aan gedaan moet worden. Tevens werd er onlangs vrijwel geen enkele aandacht besteed aan Climategate 2.0, toen uit een nieuwe serie van duizenden gehackte emails opnieuw bleek dat de door de VN gebruikte klimaatgegevens doelbewust worden verdraaid en vervalst, en dat ook de VN wetenschappers weten dat Global Warming niet bestaat.

  Like

 13. Knal er maar flink tegenaan met je CO2, hoe meer hoe liever en omdat er daardoor dan weer flinke bomen in de wouden groeien plus dat we gemixt worden kunnen we over een paar jaar allemaal weer klimmen, met een bot in de neus, net als heul vroeger.

  Like

 14. RonenMar zegt:

  Ik wil en zal nooit geen kinderen op deze zieke wereld zetten. Wat een toekomst hebben ze met een beleid dat er op gericht is op pure zelfvernietiging ! Het hele lang is binnenkort vergiftigd met nep asielzoekers uit algerije marokko libie enz.die hier echt niet komen om te werken maar binnenkort lekker in de bijstand hjer onze verzorgstaat komen leegzuigen. Vervolgens loopt hun cultuur 1000 jaar achter op de onze en worden geschillen niet juridisch uitgevochten maar met vuisten en messen.. ze aansprakelijk stellen voor wat dan ook heeft geen nut want van een kale kip valt nix te plukken. En het zijn allemaal kale kippen dit niets bijdragen aan onze economie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s