Een schandaal, dat geen is: FPÖ-strateeg Mölzer ziet zijn “negerconglomeraat” bevestigd

Screenshot_176

(Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige parlementariër van het Oostenrijkse en Europees Parlement, Andreas Mölzer, die nog steeds als het strategisch hoofd van de FPÖ geldt, zorgt opnieuw voor politiek correcte ontsteltenis. Op zijn homepage heeft hij in een tekst het woord “negerconglomeraat” gebruikt.

Duits - Zuerst

In de bewuste blog schrijft Mölzer over de actuele situatie op de Brennerpas, waar op dit moment de eerste voorhoedes van een nieuwe massale bestorming door “migranten” aankomen, meest zwarte Afrikanen. Mölzer voorspelt: “De Italiaanse burgermaatschappij – respectievelijk zogenaamde hulporganisaties – zullen niet aarzelen om hen met tienduizenden in speciale treinen naar de Brennerpas te brengen.” Toepasselijk schrijft Mölzer verder dat die “honderdduizenden zwarte Afrikanen”, die al in Italië zouden zijn, “niet gewoon weglekken en verdwijnen.” Er zouden bovendien nog eens “honderden miljoenen zwarte Afrikanen” in de startblokken staan om naar Europa te komen.

Daarna verwijst Mölzer naar een eerder schandaal – in 2014 had hem het woord “negerconglomeraat” met betrekking tot de EU zijn nieuwe aanstelling tot lijstkandidaat voor de EU gekost. Nu schrijft hij: “Het begrip negerconglomeraat, per slot van rekening het verwerpelijke woord van 2014 (sic!), mag men nu als onappetijtelijk, ja racistisch beschouwen, het feit dat erachter zit, gevormd door de massa-invasie van zwarten, die tegenwoordig via de Middellandse Zee verloopt, blijft echter bestaan.” Alleen politiek correcte immigratielobbyisten kunnen in zulke vaststellingen een “schandaal” ontdekken – de actuele situatie wordt door Mölzer volledig correct omschreven.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, Oostenrijk, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Een schandaal, dat geen is: FPÖ-strateeg Mölzer ziet zijn “negerconglomeraat” bevestigd

 1. Mirjam zegt:

  Als het zo door blijft gaan, dan komt er een burgeroorlog en zal Europa opstaan en dit stoppen.

  Like

  • tippelaar zegt:

   Mirjam, dit is niet meer te stoppen. Ook hopen op een burgeroorlog is tevergeefs want de “goedmensen” met hun NGO’s, zoals artsen zonder grenzen, zullen zich met al hun macht en invloed tegen een ieder keren die hun lucratieve verdienmodel in de asielindustrie, probeert te dwarsbomen. Maar stel je eens voor dat op de Brennerpas, 10.000 zwarten zich als 1 front op de grenstroepen werpen die geacht worden die grens te bewaken. Die kunnen 2 dingen doen, die hordes passief laten passeren of er met een machinegeweer op schieten maar dan nog hou je ze niet tegen. Een hopeloze situatie zonder oplossing. Als voorbeeld moge dienen, de DDR.grens die onder druk van de massa werd opengezet door dezelfde mensen wiens taak het was om ze tegen te houden. Ze konden er niet meer tegenop. Mirjam, wens ons allen, inclusief jezelf, sterkte in deze roerige tijd.

   Like

 2. fleckie zegt:

  Met hartelijke dank aan MUTTI MERKEL,……….(de …( tactische) kernwapens staan…AL ..OP..SCHERP)

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Zijn ze dan eenmaal gesettled in hun …”Hotel”, is het eten weer niet goed.
  Het is niet Afrikaans genoeg.
  KLACHTEN,Klachten. #$%%^&&*
  https://tvs24.ru/cumulus/cc-content/uploads/h264/VyeNbQuv0Cldh5jaA20E.mp4?_=1

  Like

 4. Pietersen zegt:

  De Taliban winnen steeds meer terrein. Het zal niet lang meer duren dat Europa onder de voet wordt gelopen door Afghaanse islamieten. Een verbod op rubberbootjes helpt niet want die komen nu gewoon uit China en India (gat in de markt), maar dat kon de EU niet zelf bedenken.

  Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Ik zie op die foto alleen maar broeders ,althans volgens de Paus . Ze zijn hulpbehoevend en wij moeten ze helpen met een mooi huis, een snelle auto , zoals Xandernieuws beschreef . Ik ruil verrijken zij ons met hun tradities , hun godsdienst enz ….en je kunt ze vanalles wijsmaken ! Bewijs….anders waren zo nooit naar Europa gekomen en hadden hun spaarcentjes nog , die ze nu kwijtspeelden aan mensensmokkelaars

  Like

 6. “negerconglomeraat” Vind ik wel een goede term, maar ja de linksmenschen kunnen uit wraak tegen rechtse politici dit absoluut niet goed keuren, terwijl velen van hen ISIS moreel steunen, het is een gekke wereld waarin men leeft.

  Like

 7. Marian zegt:

  De Zwarte Pest voor Europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s