Met boksbeugel bewapende Kosovaar breekt in koeienstal in en vergrijpt zich aan jong rund

Screenshot_177

(Vertaling: E.J. Bron)

Een bijzonder walgelijk geval van dierenmishandeling in verbinding met andere delicten is op dit moment het onderwerp van een strafproces in Zwitserland. Zoals de “Thurgauer Zeitung” bericht, staat een 59-jarige Kosovaar wegens meervoudige huisvredebreuk, meervoudige dierenmishandeling evenals delicten tegen de wapenwet voor de districtsrechtbank See-Gaster. Tijdens de zitting van de rechtbank bleek dat de aangeklaagde ´s avonds een stal van een boer in het kanton St. Gallen was binnengeslopen en daar driemaal geslachtsverkeer met een jonge koe had.

ongecensureerd.at

Omdat het beest zich niet verzet zou hebben, zou het monster steeds dezelfde jonge koe voor zijn lusten hebben uitgekozen. Om, volgens de aanklacht, de “juiste hoogte” te verkrijgen, ging hij op een korf staan die hij achter het dier plaatste.

Dader vindt het “moeilijk” om dat voor de rechtbank nogmaals te horen

Toen het de boer opviel dat ´s morgens in de stal niet alle dingen meer op hun plek stonden, installeerde hij een videocamera, die de vunzigheid opnam. De dierenbeul restte daarna vermoedelijk weinig anders dan zijn daad toe te geven, om zich daarna echter te wentelen in zelfmedelijden. “Het is heel moeilijk voor me om dat nu nog een keer te moeten horen”, sprak de Kosovaar in zijn moedertaal tot de tolk. “Ja, ik heb het gedaan”, geeft hij de drie keer geslachtsverkeer met de jonge koe toe. Het liefst zou hij er nooit meer over praten.

Ondanks bekentenis en videobewijs: verdediging eist vrijspraak

Ondanks de bekentenis en het videomateriaal betwijfelt zijn advocaat de daad, vermoedelijk in de hoop op een welwillende knuffeljustitie. Daarentegen stelde de officier van justitie vast dat “er geen goede prognose gesteld kan worden voor de aangeklaagde.” Per slot van rekening had hij tijdens zijn arrestatie een boksbeugel bij zich, en bij hem thuis vond men er nog eentje.

Voor de dader zou dit alles heel pijnlijk zijn, want hij zou heel bang zijn dat zijn familie, die er tot nu toe niets van zou weten, alles te weten zou kunnen komen. En ook de verblijde jonge koe kan opgelucht ademhalen, want “het zal nooit meer voorkomen”, verzekerde de dader. De officier van justitie eiste een straf van 12.000 Zwitserse Franken (ongeveer € 11.000,-), de verdediging, ondanks de bekentenis, vrijspraak, niet in de laatste plaats vanwege de “slechte beeldkwaliteit” van de video-opnames.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, Kosovo, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Zwitserland. Bookmark de permalink .

23 reacties op Met boksbeugel bewapende Kosovaar breekt in koeienstal in en vergrijpt zich aan jong rund

  • Henk der Niederlànder zegt:

   En die tot op het bot verziekte wijven (want vrouwen kan Ik ze niet noemen) lopen hartstikke happy te zijn als een kind verkracht gaat worden.
   In en in ziek volk zonder enige hersens.

   Geliked door 2 people

 1. H J zegt:

  Had hij die boksbeugel meegenomen om dat rund af te rammen als zij niet wilde? Wat een zootje ongeregeld zeg. En maar de zielepiet uithangen inclusief de advocaat. Opspuiten met slagroom en een week in de zon zetten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  Wat hebben die gestoorden toch met dieren ?
  Smeerlappen, pas hier een gruwelijke foto gezien van zo n stel donkere teringhufters met een kat aan een kruis, ik wou dat ik de foto niet had gezien, vrouwen en dieren zijn voor die lui niets waard

  Geliked door 1 persoon

 3. Mirjam zegt:

  Zullen we maar zeggen dat het aan de ‘cultuur’ ligt? It’s a mad, mad, mad, world…

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Sinds de komst van moslims naar Europa is er continue gedonder. Moslims maken zich massaal schuldig aan de meest schandalige en perverse vergrijpen, en denken er met een zielig verhaal nog mee weg te komen ook. Het zou ons niet moeten boeien wat die crimineel z’n familie van zijn heldhaftige daden jegens een jong dier vindt; we moeten ons richten op het uitzetten van (perverse) mensen die hier totaal niets te zoeken hebben, en het leven in Europa meer en meer verpesten!
  Elke dag is er wel ergens gesodemieter met die lui. Er gaat geen dag voorbij, of er is ergens wel weer onheil geschied.
  Europa is het afvoerputje van de wereld aan het worden, nu alles en iedereen hier maar naar binnen wandelt en iedereen denkt zijn eigen gang te kunnen gaan.

  Er moet veel harder worden opgetreden tegen elke migrant die over de schreef gaat. Het beste is dat we Europa zuiveren van vreemdelingen wiens cultuur onverenigbaar is met die van ons. We zouden toekomstige migranten de lust moeten ontnemen om de reis naar Europa te maken, en hen vertellen dat dat prachtige huis en die pot met geld één grote leugen is! Ze zouden foto’s onder ogen moeten krijgen van containerdorpen, want dat is wat hen te wachten staat.

  Geliked door 2 people

  • Jade zegt:

   En in veel gevallen komen ze er ook mee weg,
   dankzij EU-resolutie 1743.
   https://ejbron.wordpress.com/2016/07/02/vernietigingspolitiek-eu-
   resolutie-1743-islam-door-je-strot-slikken-of-stikken/

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @ Jade

    Ik had de inhoud van de genoemde link nog nooit gelezen. Nu wel, en ik kan er alleen maar ontzettend kwaad om worden! Welk mens heeft het lef om dit soort smerige zaken te beslissen voor vele miljoenen burgers in Europa?
    Is ons iets gevraagd? Nee!
    En waarom niet? Omdat wij dus moeten slikken of stikken!
    Ik hoop dat verantwoordelijken hun verdiende straf niet zullen ontlopen.

    Wat een smerige duivels! Wat een smerige leugenaars en bedriegers!

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Jade 24 juli 2017 om 00:11

    Die informatie was ook mij onbekend.
    Het is nu helemáál duidelijk dat we verloren zijn en volledig geïslamiseerd zullen worden.
    Demonstraties e.d. hebben totaal geen zin zolang de verantwoordelijken voor deze krankzinnige kwaadaardigheid nog zo veel macht hebben.
    Zelfs als het klootjesvolk wakker zou worden, blijven de bandieten door fraude aan de touwtjes trekken.

    Diverse mensen schrijven hier dat hun kinderen en kleinkinderen geen toekomst meer hebben, maar die kinderen zijn nog jong en hebben de fysieke kracht om te vechten of te vluchten, maar de ouderen, die steeds hulpbehoevender worden en zich op een gegeven moment niet eens meer zelf kunnen aankleden (ik noem maar een voorbeeld), díé zijn pas goed de klos! Laten we hopen dat die dan maar snel uit hun lijden worden verlost. Het is gruwelijk om op straat in de kou, zonder eten en met een oud, knokig, pijnlijk lichaam te creperen, terwijl de mohammedaan je als een voetbal beschouwt die hij brullend van de lach voor zich uit schopt of in elkaar slaat.

    Like

  • Mirjam zegt:

   Ze horen hier niet en moeten er gewoon uit. Uit Europa, terug naar hun achterlijke landen. Uit onze levens.

   Like

 5. john zegt:

  die kosovaar gewoon castreren met 2 platte stenen . Maar wel oppassen dat er uw vingers niet tussen zitten want dat zou kunnen pijnlik zijn.

  Geliked door 4 people

 6. Trucker zegt:

  Nu komen we op bekend terrein, verklaar me nader:
  waar ik woon is het tussen de boerderijen en aangezien ik hier reeds lang woon ken ik ze goed, het is zo dat het mensen zijn die bij ernstige problemen “kort van stof zijn”, weinig argumenteren maar wel “doorslaggevende” argumenten gebruiken, kan ik me in vinden.
  Ik weet van twee héél zeker dat zo’n islamitische schoft linea recta naar het hospitaal zou moeten gevoerd worden (waarschijnlijk in coma) en van mijn gebuur weet ik dat hij zo éne afknalt met zijn (enkel loops) jachtgeweer, die twijfelt geen seconde.
  Heb hem één keer in de struiken op zijn erf weten verschuilen toen negers dachten in te breken bij hem, gelukkig voor de negers hadden ze zijn Duitse schaper gezien en weg waren ze, –>hem hadden ze niet gezien<–. 🙂
  Was het met één van mijn dieren kon gij zijn schepper gaan bezoeken want ik liet er buurman's stier op los 520KG netto.

  Geliked door 4 people

 7. Pietersen zegt:

  Ik meen dat de koran (vunzige) sex met weerloze dieren toestaat als er niets anders voorhanden is.
  Masturbatie mag misschien niet in de ‘heilige koran’.

  Geliked door 1 persoon

 8. Rapunzel zegt:

  59 jaar. Zeker geen stageplek kunnen krijgen.
  Heb zelf een lief oud paard en een oude pony, allebei merries.
  Jaren hebben ze in de zomer in een heerlijke wei gestaan die helaas een beetje ver van de bewoonde wereld was. Kan dus niet meer hé?
  Want moslims die verder toch geen pest te doen hebben karren hele dagen in de rondte op hun nagelnieuwe fietsen of in hun dikke BMW, op zoek naar rottigheid.
  Als het dan bij een verneuking van je dier blijft mag je al blij zijn. Want dieren neuken mag van allah, maar dan moet je ze daarna wel doodmaken en hun vlees een dorp verderop verkopen.

  Ach, en trapte zo’n dier het beest nou nog ongelukkig dan zou het zo erg niet zijn. Helaas zijn onze dieren beter opgevoed dan de beesten.

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Het is toch typisch. De vuillakkerij wordt door henzelf gepleegd en ze moeten de slachtoffers voor hun ‘geloof’ afmaken. Dus de schuld wordt bij de slachtoffers gelegd. Zelfs daarin zijn ze zo laf als maar kan. Ook als ze vrouwen verkrachten – hun eigen vrouw bijvoorbeeld, want dat mag – dan moet deze vrouw gestenigd worden, om hen, de daders, vrij te pleiten van schuld.

   Iemand anders is altijd de schuldige. Laf, laf, laf, laf. Dit hoort bij dit ‘afschuim der aarde’, dit duivels gebroed. Ze verbergen hun weekheid met hun ‘religie’. Hun ideologie is niets anders dan een eeuwig excuus voor aangeboren achterlijkheid.

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ik denk niet dat die jonge koe er wakker van ligt, want die schurftige allesneuker kan wat betreft het formaat van zijn perverse piemeltje natuurlijk niet tippen aan een stier.

  Het is vreselijk dat wij gedwongen worden om tussen dat liederlijke volk te ‘leven’.
  Het maakt me kotsmisselijk, al dat ‘zwart’ en die @#!@#$%^%$#@!@##$%^&&&^%$$#@!!@#$%%^^&&&&%$# islam!

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Liefde kan soms rare bokkensprongen maken . Die man werd verliefd op dat rund , bovendien was zij volledig naakt en volgens de verdediging stond zij daar in een verleidelijke en uitdagende houding . Tongkussen wilde maar niet lukken , het rund weigerde , wat die man nog meer deed opwinden . Tenslotte werd dat arm rund verkracht , Nog steeds onder de indruk en uit angst weigerde dat dier een verklaring af te leggen voor de rechtbank . Nu maar hopen dat geen ongewenste zwangerschap het gevolg zal zijn

  Like

 11. U.G. Kempenaer zegt:

  Kosovo, net als Albanië islamitisch bruggenhoofd in Europa mede geconsolideerd door de militaire steun van Bill Clinton voor de moslims.
  Koe is halal natuurlijk.
  Wat je eigenlijk het beste echt met deze geperverteerde moslim moet doen, ga ik hier niet neerschrijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s