De donkere kant van gender-gelijkheid

Screenshot_163

Ladyboys in Thailand.

(Door: H. Numan)

Links heeft weer eens wat gevonden om onze cultuur te beschadigen. “Geslacht is maar een idee.” “Je bent wat je je voelt.” Zo op het eerste gezicht, als je niet verder nadenkt, hooguit een beetje raar idee. De werkelijkheid is vele malen erger dan u zich kunt voorstellen. Ik woon al 25 jaar in het land met de meeste kathoeys (zo noemen wij die bouwpakketjes) oftewel ladyboys ter wereld. De Thaise cultuur interesseert me enorm, dus ook dit fenomeen. Leest u met me mee?

In Thailand worden ze vaak ‘het derde geslacht’ genoemd. Je ziet ze overal, ook op de tv. Daar vervullen ze meestal André van Duin-achtige rollen. Sommigen zijn heel erg bekend. Verreweg de meeste kathoeys zijn mannen, maar er zijn ook vrouwen die liever man zijn. Niet zo gek veel, overigens.

In de meeste gevallen ontdekken ze op de middelbare school dat ze liever een meisje zijn. Dat betekent het dragen van meisjesuniformen, want iedereen op Thaise scholen draagt een uniform. Rood voor de kleuterschool, kaki voor de lagere school, blauw op de middelbare school en zwart op de universiteit. Jongens dragen broeken, meisje rokken. Op veel middelbare scholen en universiteiten mogen kathoeys meisjeskleding dragen.

Sommige scholen gaan zelfs zo ver dat ze speciale toiletten bouwen, als er genoeg ladyboys zijn om daar die kosten voor te maken. Qua seksualiteit is de Thaise cultuur enorm tolerant. Begrijp dat niet verkeerd, want aan de ene kant is Thailand enorm ruimdenkend, maar aan de andere kant veel preutser dan Nederland 50 jaar terug. Langs de straten liggen wippen, gebeurt hier echt niet. Elkaar in het openbaar kussen is ook iets wat men (veel) liever niet ziet. Doe wat je wilt, zeggen de Thai, maar doe het privé.

Thailand is een boeddhistisch land, zonder het monotheïstisch stigma op seks. Als je honger hebt, ga je wat eten. Als je dorst hebt, dan drink je wat. En als je geil bent, dan … maak het verhaaltje af en kleur de plaatjes. Maar niet en publique!

Het samenleven van mannen met elkaar, of van vrouwen, is absoluut geen enkel probleem hier. Dat komt tot in de hoogste kringen voor. Maar het homohuwelijk is wel een probleem. Er wordt gesproken over het legaliseren van het homohuwelijk, maar er wordt ook gesproken over het legaliseren van marihuana en het bouwen van het Kra kanaal. Er zal nog heel wat water door de Chao Phraya en Rijn rivieren vloeien voordat het zover is.

De meeste ouders zijn niet bepaald vrolijk als hun zoon besluit dat hij liever een meisje is, en zich als zodanig gaat gedragen. Maar ze maken er niet echt een probleem van. Op school is dat een ander verhaal, want kathoeys pesten en keihard treiteren is niet ongewoon. Ladyboys trekken onder andere daarom heel vaak samen op, en dat zou een reden kunnen zijn waarom er  hier zoveel van rondlopen. De oudere ladyboys kopen de hormonen die jongere ladyboys niet mogen kopen. De pil is hier bij de apotheek te koop, maar enkel boven de 16 jaar. Lijkt nogal ongezond, als je vanaf 12-14 jarige leeftijd de pil gaat slikken alsof het Smarties zijn. Niet een per dag, maar een paar complete strippen per dag.

Dan gaan we nu over naar de zwarte kant van het verhaal. Als je jong bent, ben je onsterfelijk. De dood? Ach, dat is iets héél ver weg in de toekomst. Andere mensen gaan dood, jij niet. Zo ongeveer hetzelfde geldt voor schoonheid. De tijd vliegt sneller dan je als tiener denkt, en schoonheid vergaat. Je kan het op z’n best wat uitstellen, meer niet. De meeste mensen vinden dat niet leuk, maar accepteren het. Dat is nogal anders voor ladyboys die hun hele leven – letterlijk – wijden aan schoonheid. Die kunnen dat dan ook ontzettend moeilijk accepteren. Het zelfmoordpercentage onder katoeys is krankzinnig hoog.

Ha nee! zullen linkse activisten (die niet weten waarover ze praten) roepen. Dat komt omdat ze geen gelijke kansen hebben in het leven. Inderdaad, de meesten eindigen in de prostitutie, misdaad, of worden dameskapper. Heel erg weinig ladyboys kunnen een serieuze baan vinden. Dat heeft niets met gelijke kansen te maken, want punkers hebben hetzelfde probleem. Natuurlijk hebben zij de vrijheid zich te kleden of te gedragen zoals ze willen. Vrijheid, blijheid. Maar ik heb ook zo mijn vrijheden. Ik hoef ze bijvoorbeeld niet aan te nemen. Dat is mijn vrijheid. Zo denken de meeste Thai er over. Ze hebben geen enkel probleem met ladyboys, maar dat wil niet zeggen dat ze die graag als personeel zien. Dat is de andere kant van gelijkheid en daar hoor je links nooit over.

Bijna alle ladyboys dromen over het onmogelijke. Ze willen graag trouwen met een (rijke) westerling, die niet van ladyboys houdt, maar van echte vrouwen. De kans dat je de staatsloterij drie keer op een rij wint als je niet meespeelt, is een stuk groter.

Toch, in Thailand zijn ladyboys een stuk beter af dan elders. En zelfs hier leven ze op de rand van de maatschappij. Ik ken er een die heel erg bekend is. De meeste ladyboys zijn niet zo gelukkig of missen zijn/haar capaciteiten. Op gracieuze wijze oud worden is niet voor hen weggelegd. Voor hen komt de oude dag als een mokerslag als ze de 35-40 jaar passeren. Ik heb er een paar gezien die boven de 50 waren, en die waren schrikbarend lelijk. Als je ze in het donker tegen komt, krijg je een stuip. Zelf gaven ze daar niet om, maar de meeste mensen vinden dat wel een probleem. Zo ook ladyboys. Dat is een van de redenen waarom het percentage zelfmoorden zo wanstaltig hoog is. Ik heb rapporten gelezen waarin stond dat ongeveer 50% van alle ladyboys vroeger of later zelfmoord pleegt.

Niemand wordt graag oud. De cosmetica-industrie verdient er vele miljarden aan. Vooral vrouwen spenderen veel pijn, moeite, tijd en geld om er leuk uit te zien. Maar die inspanning is vrijwel niets vergeleken met wat ladyboys er voor over hebben. In Thailand zal een dokter nooit zeggen ‘dat gaat wel over voor je een meisje bent’. Een complete operatie duurt drie tot vier weken en kost rond de $ 5000. Niet allemaal kunnen ze dat betalen, maar velen van hen gaan zo ver als financieel mogelijk is.

Sommigen zijn ware schoonheidskoninginnen. De meesten zien er redelijk goed uit, maar ik moet de ladyboy nog tegen komen die ik niet direct als ladyboy herken. Van anderen zie je op tien kilometer afstand dat ze ladyboy zijn, al ben je stekeblind. Hoeveel moeite en geld ze er in steken, de adamsappel en de lagere stem (kan geopereerd worden), vele te grote handen en te grote voeten zijn altijd een weggevertje en dat kan je niet opereren. Het zijn geen vrouwen geworden, maar op z’n best hele goede mannelijke toneelspelers. Wel of geen fluit maakt niets uit.

Gelijke kansen voor ladyboys – maar niet voor de rest – kan mogelijk helpen om een beter leven te leiden. U moet zich realiseren dat wat ladyboys betreft Thailand lichtjaren voorloopt op de rest van de wereld. Hier pleegt zo ongeveer de helft van die bouwpakketjes vroeger of later zelfmoord. Dat is niet omdat ze aan de rand van de samenleving staan, dat doen hier veel meer mensen. Maar omdat Sic transit gloria mundis, oftewel de schoonheid van de wereld vergaat. Ik ben er absoluut zeker van dat de meesten een einde maken aan hun leven omdat ze dat niet kunnen accepteren.

Verder moet u weten dat al die chemicaliën en hormonen die ze slikken verre van gezond zijn. In Thailand is een lelieblanke huid het schoonheidsideaal. Als u een Thai in de zon ziet heeft die vrijwel altijd meer kleding aan dan een Eskimo. Niet omdat ze het koud hebben, maar om te voorkomen dat hun huid donker wordt. Waar u zelf kleurende zonnebrandolie koopt, kopen Thais wit middelen om de huid blanker te krijgen. De meeste van die producten zijn ronduit ongezond te noemen, en zouden in Nederland niet verkocht mogen worden.

Vraag aan een linkse activist wat hij van roken vindt. Vooral door kinderen en tieners. Een knullemans die zware sigaren rookt, is stukken minder ongezond bezig dan een leeftijdsgenootje die de pil slikt alsof het Smarties zijn, om grotere borsten te krijgen en een kleiner fluitje. Het eerste vinden linkse activisten afgrijselijk, want roken moet niet mogen. Het andere, wat vele malen schadelijker is voor de gezondheid, is geen enkel probleem, want “gelijke rechten”. U ziet het kromme egoïstische denken van links hier?

Wees eens eerlijk. Wist u dat ongeveer 50% van die bouwpakketten vroeger of later zelfmoord pleegde? Natuurlijk niet. Toen ik het hoorde, was ik ook verbijsterd. Weten die linkse activisten dat? Net zomin als u en destijds ik.

Dus waarom opeens al die heisa over minder dan 1.000 ombouwsetjes? Veel meer zullen het er in Nederland echt niet zijn. Als er totaal 1.000 van die gevallen in diverse stadia van ombouw rondlopen, is het veel. Een beetje idioot om voor die paar mensen met een zware psychische stoornis de volledige maatschappij aan te passen.

Want zwaar gestoord zijn ze. Je kunt je geslacht niet kiezen. Je bent OF man OF vrouw. Iets anders is niet mogelijk. Je mag je best een Duitse Staander voelen en Bonzo brokken vreten, maar dat maakt je nog geen hond. Dat je je daar belazerd bij voelt, begrijpelijk. Je hebt dan serieuze begeleiding nodig om met jezelf in het reine te komen. Niet een castratie bij de dierenarts en een kuur om je hele lichaam te beharen. Die mannen ‘die gekozen hebben’, nee, dat hebben ze niet. Ze doen alsof ze vrouw zijn. Ze zijn het niet, en ze zullen het ook nooit worden. Dat is niet discriminerend of beledigend, maar vaststelling van een feit. Je kunt je best keeshond voelen, en gedragen als keeshond, dat is iemands vrije keuze. Maar die keuzevrijheid maakt je niet tot keeshond. Daarin doorgaan is gewoon zwaar gestoord. Je bent dan letterlijk rijp voor opname in het gekkenhuis.

Maar het leidt de aandacht lekker af van de voortschrijdende islamisering van Europa. Zelfs de wat doorgaat voor een premier moet er rekening mee houden in met wat doorgaat voor een kabinetsformatie. Als de mensen zich daar druk over maken, denken ze niet aan asieligzoekers, verkrachters of mohammedaanse terroristen. U dacht misschien dat het communisme failliet was gegaan in 1991 in Rusland? Welnee. Geen enkele communistische partij werd opgeheven. Ze noemen zich nu socialistisch of GroenLinks, en ze hebben de tactiek iets aangepast. Proletariërs werkt niet meer, gelijke rechten voor zielige bouwpakketten wel. Het doel is gelijk gebleven: proberen om de politieke macht in handen te krijgen.

Wees eerlijk, het is een stuk gemakkelijker als je de maatschappij zichzelf vrijwillig laat ontmannen dan revolutie voeren tegen een maatschappij die zich verzet. Denkt u dat ladyboys goede agenten of militairen zijn? In Thailand krijgen ze ontheffing van de dienstplicht. Ze zijn best goed in Thailand, maar absoluut niet gek.

Hoe denkt u dat “gematigde” mohammedanen over dat soort mentaal gestoorden denken? Gelooft u werkelijk dat er één mohammedaan is die daar niet spontaan van moet braken? Dat je ze er niet over hoort, heeft een hele goede reden. Een maatschappij die man, vrouw, iets anders, weer iets anders en cockerspaniëls accepteert als geslacht gaat heel erg snel polygamie accepteren. Je moet domme dhimmi´s nooit interrumperen als ze een domme fout maken.

Links probeert op deze manier haar verloren machtspositie te heroveren, met behulp van mohammedanen. De mohammedanen lachen in hun vuistje, en wachten rustig af. Helaas is er maar één partij in Nederland die daar wat aan wil en kan doen. Maar die partij wordt door iedereen geboycot.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "gender", Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland. Bookmark de permalink .

11 reacties op De donkere kant van gender-gelijkheid

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Applaus meneer Numan. Het is weer eens duidelijk onder woorden gebracht. Een zelfdodingspercentage, waar een normaal mens van schrikt. Maar links laat zich niet corrigeren.
  Excuses maken voor iets dat ze verkeerd zien, dat heb ik nog nooit meegemaakt.

  Like

 2. Cognitieve-Dissonant zegt:

  @H.Numan,
  Hartelijk dank voor de uitleg, een bijzonder goed stuk.
  Het gaat er steeds vaker op lijken dat we in NL in een open psychiatrische inrichting leven, de soros media geven er aandacht aan en plots is ieder normaal mens die tegen al deze idioterie is een racist.

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Links breekt de Nederlandse cultuur af onder het mom iedereen is gelijk, heeft gelijke rechten en wordt hetzelfde behandeld.

  Behalve als je moslim bent.
  Van datzelfde links moeten we de moslims vrij laten om hun apartheid van de islam in te voeren
  Dan gelden die gelijkheidsregels niet meer er is zelfs sprake van heuse tweedeling.

  Je hebt straks nog maar twee soorten mensen, mensen die zo gelijk zijn dat het een enkele eenheidsworst is met een onbegrensd ik ben zoals ik mij voel gehalte.

  En je hebt moslims…

  .

  Links is de weg krijt, ze hebben het op alle fronten fout en zwaaien wild om zich heen om weer iets te hebben waar ze zich druk over kunnen maken.

  Like

 4. linda texel zegt:

  Wat een goed en verhelderend stuk, aanrader!

  Like

 5. lilith zegt:

  Wat een heerlijk stuk om te lezen! Ik voel mij ineens weer thuis in mijn eigen land!

  Like

 6. Wim zegt:

  Goede informatie en juiste toespitsing. Maar Rutte cs. zullen nooit leren van de ontwikkelingen elders. Anders hadden ze met Zweden, Duitsland en de Franse en Britse steden als voorland al maatregelen genomen. En dat bewijst weer dat de islamisering van Nederland ze geen moer kan schelen.

  Like

 7. wauso zegt:

  Vele omgebouwde rakkers staan achter de kassa b.v. bij Big C.
  In Pattaya, Walking Street, zie je ze voorbij paraderen.
  Ik zit daar toch niet voor niks. Dat is echt lachen. Tegenwoordig spuiten ze hun kont zo vol, dat het bij sommigen wel lijkt alsof er vanachter 2 voetballen in de broek zijn gestopt !
  Alleen kenners zien deze dwazen van veraf al aankomen. Een Apen arm, zo lang, met daar een handtasje aanhangen, X-benen, opgespoten uitstaande tieten, ze draaien al lopend met hun gehele gehele lichaam, snel draaiende kopjes, veelal een opgespoten kont, platte schoenen.
  En eerlijk is eerlijk, veel ‘kerels’ lopen er letterlijk mee weg. Hand in hand of het (blanke of moslim) mannetje loopt er 3 meter achter, dan zie ik het nl. niet !
  Mossels willen er veelal met 3 tot 5 personen, achter elkaar, overheen kruipen. En zodat het geld ook goed besteed wordt moet bij de prestatie van eenieder gekeken kunnen worden. Een mossel is in mijn ogen hier het minste van het miste ! Geen grotere viespeuken als dit krapuul. Het is nu minder, maar voorheen kwam dit krapuul vooral van Bangladesh en Pakistan. Minder omdat ze geen Visa meer krijgen. Ook Thai kotsen op mossels.
  Er is in Pattaya een apart uitgaansgebied voor dit ongedierte. In het normale centrum komen ze niet binnen. Bij het aanzicht van deze mossel viezerikken lopen nl. de andere klanten weg !
  .
  Als U hier op vakantie komt, dan willen omgebouwden genegen overkomen. Ze raken U dan aan en doen daar dan ‘vrouwelijk’ bij. Vele Westerlingen vinden dit aanhankelijke van zo’n freaks prachtig. Bedenk wel dat U hoogstwaarschijnlijk daarna Uw beurs zult missen.
  Oplossing: Net voordat zo’n omgebouwde U probeert aan te raken. Kort en heftig: EEEEEJJJJJ !
  Daarbij even kwaad kijken en de omgebouwde zal U niet aanraken.
  M.a.w. net als hier moet je laten zien wie je bent anders lopen ze over je heen !

  Like

 8. Ron zegt:

  ***Een maatschappij die man, vrouw, iets anders, weer iets anders en cockerspaniëls accepteert als geslacht gaat heel erg snel polygamie accepteren.***

  En dat is precies wat de mossels willen. En wat die LGBT’s betreft, een Lesbo, Bi-vrouw of nog niet omgebouwde vrouwelijke transsexueel kan nog steeds een heleboel moslimbabies baren. En als de mossels bij de Gays of mannelijke Bi’s of Trans het hele zaakje beneden amputeren hebben ze meteen genoeg Eunuchen om hun harems te bewaken.
  En de rest kan voor de mossels als die het voor het zeggen hebben gewoon van een gebouw afspringen of onthoofd worden.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Links is een gevaar voor een normale samenleving !

  Like

 10. Ivan Chapka zegt:

  “je kan je een Duitse Staander voelen en Bonzo brokken vreten, maar dat maakt je geen hond”

  Om je te bescheuren, dit is echte humor Numan.
  Ik ben het verder voor de volle 100 % met je eens. Prachtig en humoristisch geschreven.
  Dat de PVV door iedereen geboycot wordt is niet helemaal juist, maar ik begrijp je. Zij worden alleen geboycot door het aan de EU onderworpen Kartel.
  Ik ben er heilig van overtuigt dat er massaal verkiezingsfraude wordt gepleegd. Dit met behulp van de MSM.
  Misschien komt dat, omdat ik persoonlijk de praktijken van de vroegere communistische partij in de USSR heb meegemaakt , en kijk wat er nu weer in Venezuela gebeurt.
  Daarom is het gebeuren in Amsterdam mij niet vreemd. Alle, ik herhaal, alle moslims plegen taqiyah , ze likken zich binnen, belazeren de boel met leugens en bedrog en zijn dan weer vertrokken naar hun eigenlijke thuisland met het bijeen gegraaide en gestolen geld.
  Schaamte? Dat belijden ze alleen met hun mond en vooral waar het vrouwelijke familieleden betreft. Door hun inteelt en opvoeding zijn het stuk voor stuk narcisten zonder enige empathie, vandaar ook het afwachten totdat…..Dezelfde mentaliteit en gebrek aan empathie en voorliefde voor barbaarsheid vind je bij de Afrikaanse negers. Ruanda, Congo etc.
  Dus er staat ons nog wat te wachten.

  Liked by 1 persoon

 11. Marian zegt:

  Vind je het gek dat de zorgpremies omhoog gaan. Er valt heel wat te verbouwen, ook aan de parasieten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s