Dader van Levallois-Perret heeft islamachtergrond

Screenshot_275

De BMW van de Jihadist na diens arrestatie.

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de aanval met een personenauto op soldaten in de in het noordwesten aan Parijs grenzende gemeente Levaillos-Perret vanochtend werd de dader enkele uren later, na een wilde achtervolgingsjacht, door de politie neergeschoten en gearresteerd. Het gaat om de 37-jarige Hamou B., een Algerijns staatsburger. De dader was woensdag tegen 08.00 uur met een BMW op een groep soldaten ingereden die op het punt stond om in het kader van de antiterreur missie “Sentinelle” op patrouille te gaan. Zes soldaten van het 35e infanterieregiment van Belfort raakten gewond, vier van hen zwaar.

PI News (2)

Minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb verklaarde al spoedig na de aanslag dat de auto eerst langzaam op de soldaten zou zijn afgereden en daarna “met de bedoeling hen te rammen”, zijn snelheid hebben verhoogd. “We weten dat het opzet was en geen ongeluk”, aldus Collomb. De burgemeester van Levallois-Perret, Patrick Balkany, bevestigde dit tegenover de tv-zender BFMTV en zei dat de auto op de soldaten gewacht zou hebben en opzettelijk op hen in zijn gereden. Daarna vluchtte de aanvaller.

De spectaculaire achtervolgingsjacht eindigde op de A16 tussen Boulogne en Calais. Daarbij kwam het tot een vuurgevecht met de Algerijn, in het kader waarvan de dader door vijf kogels werd getroffen. Een politieagent liep een schotwond in zijn been op. Hamou B. zou bij de politie bekend zijn geweest wegens kleinere delicten. Hij werd naar een ziekenhuis gebracht. Het openbaar ministerie stelt een onderzoek in wegens verdenking van terreur. Over het motief gist men echter van de kant van de autoriteiten en de Franse media op dit moment nog. Ja, dat is vast en zeker een mysterie . . .

Sinds begin 2015 werden in Frankrijk bij islamitische aanslagen 239 mensen gedood. En sinds de aanslag in Parijs van 13 november 2015 met 130 doden is in Frankrijk de noodtoestand van kracht. Deze is van beperkte duur en als het aan president Macron ligt, zal hij begin november opgeheven worden. Het ziet er niet naar uit dat dit zinvol zou zijn.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Frankrijk, Islam, islamitische ideologie, Jihad, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

32 reacties op Dader van Levallois-Perret heeft islamachtergrond

 1. Wachteres zegt:

  Ach, heeftr hij misschien last van suikerziekte?

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Nee, Wachteres, het was een technisch probleem met de cruise control, net als indertijd bij Marco Bakker. Yeah, right!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   Op de foto zie je dat hij scheel is en dat is dus de reden dat hij scheef reed.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    ’n Droefgeestige blik van ’n chronisch depressief personage dat ontroostbaar door mijmert over zijn verblijf hier op aarde…
    En dat soort idioten moeten wij zo nodig hier binnen halen…!?
    Althans, volgens de boven ons gestelden.

    Het wordt hóóg tijd dat we deze “boven ons gestelden”eindelijk hun zin geven en zo hóóg mogelijk ophangen…!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Zullen we eens ’n optelsommetje maken van alle blanken die al slachtoffer zijn geworden van die islam-razernij…?
    Inderdaad het wordt hóóg tijd om ’n “Kristalnacht” in te lassen die het evenwicht met die vervloekte islam zal herstellen…!

    U weet wel.
    “n Oog voor ’n oog, ’n tand voor ’n tand…”!!!

    Zie je ze nog voor je?
    196–1970.
    Met hun kartonnen koffertjes, in hun streepjeskostuums, op het perron van het station.
    Vers uit Marokko of uit Turkije.
    Nu komen ze uit alle werelddelen.
    Met moord en doodslag in hun kielzog…

    Like

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Maar ondertussen blijft er wel een flibke legermacht op de straat.
  Kost het land een godsvermogen evenals in belgie.
  Dus je kunt zeggen dat die (zoals genoemd door de msm klein deel) van de moslims op deze manier meer als half Europa gegijzeld houdt.

  Like

 3. likoednederland zegt:

  Vraagt u zich af waarom het zo vaak islamitische criminelen zijn die (zelfmoord)terroristen worden?
  Omdat door het doden van ‘ongelovigen’ al hun zonden vergeven worden!
  Zie de uitleg van deze Palestijnse islamitische geestelijke en minister:
  https://likud.nl/2014/03/alle-zonden-zijn-vergeven-bij-de-eerste-golf-bloed/

  Geliked door 1 persoon

  • Gert zegt:

   Klopt. Een moslim is niet zeker of hij in het paradijs komt. Een terreurdaad tegen zgn ongelovigen ben je verzekerd van een plaatd.Bron: Deovolentenl.nl.
   Staat verder in hun oorlogzuchtig boek wat aan alle kanten rammelt. Verzen weggelaten, toegevoegd of verwijderd. Samengesteld door 6 sektarische stammen. In Jemen 2 islamit.teksten onafhankelijk van elkaar gevonden. Dan denk je overeenkomsten. Er waren maar luefst 15.000 verschillen. Jemen houdt dit angstvallig verborgen. Anders zou men geen zand meer in de ogen kunnen strooien van al die analfabetische moslimvolgers. Islam is al 1400 jr ellende en het kwaad in de wereld.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   We weten het Likoednederland.
   We zullen ze vernietigen.

   Uiteindelijk…

   Like

 4. herman derks zegt:

  altijd een verdomde moslimfiguur. blijf dan in je eigen land waar je thuishoort. wat heb je daar in frankrijk te zoeken ziekelijke middeleeuwse moslim baardmans. dag in dag uit hoor je over moslims islam. je hoort niks anders meer al 30 40 jaar elke dag.

  Geliked door 1 persoon

 5. kraftavilqa zegt:

  En maar blijven wegkijken, uit policorisme blijven negeren dat pislam en terreur / pislam en criminalitwit hand in hand gaan om niet te zeggen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Precies dat nu mag hoe waar het ook is – en iedereen weet dat – niet gezegd worden want foei phoob, nazi, ratzisme enz. (kortom heel de hel juicht en jubelt).Tja de waarheid is niet policor dus dat men zwijge, die niet zwijgt zal ostracitie ten deel vallen. Door niet te zwijgen stelt men zich buiten het debat, mirabile dictu. De grenzen van het debat zijn namelijk op voorhand vastgesteld en men vindt dat de waarheid binnen die grenzen geen plaats heeft. Als ’t niet policor is kan/mag het geen waarheid zijn

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Met de nog steeds niet aflatende instroom van (islamitische) vluchtelingen/gelukzoekers zal het risico van dit soort aanslagen alleen maar toenemen.
  De zogenaamd vrije wereld is inmiddels vergeven van ‘slapende terroristen’. Zij worden door imams aangezet om in actie te komen bij, bijvoorbeeld, het vrijdagavondgebed. Vrijwel alle overheden weigeren dit onder ogen te zien. Dit probleem is slechts op te lossen door ALLE islamieten uit onze samenleving te verwijderen.
  Ook zonder stimulans van een imam zal een moslim tot terroristische daden over kunnen gaan. Hij hoeft slechts de instructies in het Handboek voor moslims (de Koran) te lezen en hij weet wat er van hem wordt verwacht. Ook worden door organisaties als ISIS (en anderen) instructies verspreid hoe het beste een aanslag gepleegd kan worden. Dat is op internet te vinden. Men kan dat beschouwen als een zelfstudie tot ‘lone wolf’.
  Het plegen van een aanslag behoort tot de taak van een JIHADIST en elke moslim is volgens dat zelfde verderfelijke handboek voor moslims gehouden tijdens zijn leven jihad te plegen. Het niet verwijderen van alle moslims is voor de hele bevolking van de zogenaamde ‘vrije wereld’ eigenlijk een vorm van zelfmoord.
  Op niet al te lange termijn zal het omkomen bij een aanslag een belangrijke doodsoorzaak zijn en worden. Willen we ons dat zomaar laten gebeuren?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Iedereen moet dood.
   Je kunt er over discuseren of je begraven wilt worden, verbrand of zo maar langs de straat wil liggen rotten…
   Meer kun je niet doen.

   Zo dus, er op of er onder!!!

   Like

 7. Jan zegt:

  ‘Dader van Levallois-Perret had islamachtergrond’

  Dat komt als een volslagen verrassing want de NOS schreef dat de bestuurder de macht over de auto kwijt was: Auto rijdt in op Franse militairen, zes gewonden

  In een voorstad van Parijs is een auto ingereden op een groep militairen. Daarbij zijn volgens de politie zes militairen gewond geraakt, van wie drie ernstig.

  https://nos.nl/artikel/2187172-auto-rijdt-in-op-franse-militairen-zes-gewonden.html

  Like

 8. hslot4 zegt:

  antiterreur missie “Sentinelle Nou die is goed gelukt zeg maar lol.
  Ze hebben een terrorist gevonden nog voor ze op pad gingen die zijn wel heel erg snel knap werk hoor jongens .
  Volgende keer wel eerst links en rechts kijken voor het oversteken goed?.

  Like

 9. ildiko zegt:

  die moslims hier hadden hun verhaal al klaar. die man volgens hun is een blank en geen moslim????? het is wel duidelijk hoe weinig hersens, verstand en vooral geen empathie deze inteelt heeft.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Wat gedragen die Fransen zich toch opzettelijk naïef. Ze ‘verdenken’ deze Algerijn van terreur, terwijl ze beslist zéker weten dat dit geen verdenking is maar een feit. Over het motief ‘gist men nog’….
  Als de Fransen zich zó blijven opstellen jegens misdadigers, dan voorspel ik dat de noodtoestand nooit meer opgeheven zal worden. Want het ziet er niet naar uit dat Frankrijk, met ik weet niet hoe enorm veel moslims ‘in huis’ ooit nog een rustig en vredelievend land kan worden.
  Er had een rem op de toestroom van Arabieren moeten komen toen het nog kon. Nu is het te laat, en neemt de aanwas van moslims alleen maar toe.
  De autochtone Fransen zullen het onderspit delven.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Cathja toch.
   De autochtonen zullen helemaal niks.
   En zeker niet het onderspit delven.
   Hoe kom je dáár nu bij.
   Maak je toch geen zorgen.
   Zorg liever dat je de komende tijden zult overleven.

   Dan rest je ’n hemelsblauwe toekomst.
   Net als die zeemeeuw op het logo van onze PVV!

   Like

 11. leefbarbaar zegt:

  In Amsterdam was het een bruggenbouwer met suikerziekte en een tomtom van de action. Zijn Franse media beter dan de onze?? Ik denk het wel.
  Een Turk? in een Audi rijdt alle fietsers van het fietspad en dat is geen opzet? http://www.rijnmond.nl/nieuws/135150/VIDEO-Zes-gewonden-bij-dollemansrit-in-R-dam-Schiebroek
  Een moslim in een auto is een terrorist met een rijbewijs.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Nu rijden ze in ’n auto van 2.000 kg. om mensen te verpletteren
   De oplossing zal zijn al die moslims het rijbewijs in te nemen.
   Waarom heeft niemand daar aan gedacht…?

   Like

 12. Republikein zegt:

  Met de toenemende ellende hier en elders mogen wij van geluk spreken dat ons of onze dierbaren nog niets is overkomen.
  Ik blijf dan ook het liefst thuis, heb het gevoel dat mijn dag van oordeel nog niet is gekomen.
  Eerst de jackpot winnen en dan sterven is mijn devies.

  Geliked door 1 persoon

 13. Henk der Niederlànder zegt:

  Even niet on topic maar wel interessant nieuws.
  Doofpot.
  Zeker is het voor mij nu zoals Ik al eerder stelde dat de Nederlandse eier en kippenvlees industrie kapot moet terwille van het oekraiense MHP.

  http://www.ad.nl/politiek/kabinet-verzweeg-eerste-signaal-eiercrisis-kamer-verbijsterd~a3cc93bf/

  Like

 14. Henk der Niederlànder zegt:

  In ieder geval je kunt het bekijken zoals je wilt, want duidelijk zal zijn dat het alleen nog maar wachten is op een of andere dorpsgek die uit zal leggen dat het niet aan de Islam ligt.

  Like

 15. Wolf zegt:

  En de MSM zwijgen maar door als het graf. Angstige WEGKIJKERS!

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Moslim ??????? Ghoooo, wie had dat nou kunnen denken ?

  Like

 17. Islam is islam, de doodscultus rondom Mohammed is bijzonder duidelijk over motieven: http://tinyurl.com/n7e4ch Dat niet elke volgeling van Mohammed hier wat mee doet pleit de politiekreligieuze overtuiging niet vrij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s