“Onderwijsvernieuwing” . . .

Door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in humor, sarcasme, Satire. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Onderwijsvernieuwing” . . .

  1. Cathja zegt:

    Geweldig. Wat zullen we er veel kansenpareltjes bij krijgen! Laag opgeleid bestaat binnenkort gewoon niet meer.

    Geliked door 3 people

  2. tjonge zegt:

    ik mis de koran verzen, moeten ze die tegenwoordig ook niet leren ?

    Geliked door 2 people

  3. Tistochwat zegt:

    Kunnen ze geen rechthoekje krijgen dat al ingekleurd is?

    Geliked door 4 people

  4. hendrikush zegt:

    Veel te moeilijk die opgave van 2017. Welke kleur moet je kiezen?

    Geliked door 2 people

  5. Eduard uit Breda zegt:

    Als je om 12:00 uur naar de richting van de zon kijkt ligt daar het zuiden pak een fiets en fiets naar het zuiden totdat je aan een heel groot water komt dat wij de Middellandse Zee noemen zwem die over en je komt in het moslim paradijs met 1000 maagden allemaal schoon van uiterlijk onder die sluiers allemaal gratis te gebruiken zoek er 4 beste uit en wordt gelukkig met je 40 kinderen

    Geliked door 2 people

  6. Oeps48 zegt:

    Goede avond Dames en Heren.
    We moeten bedenken dat deze vragen bedoeld zijn, om onze immigranten, onze culturele bijdrage dus, aan een diploma te helpen. Die vredelievende negertjes en arabieren kunnen niet verder tellen dan allah, allah, allah. Gelukkig heb ik al inzage gehad in de examens van 2018. Daar wordt gevraagd om tussen 2 punten een rechte lijn langs een lineaal te trekken. En de verwachting is, dat 65% van de leerlingen dat niet kan.
    Trouwens deze examenvragen zijn opgesteld door schoolverlaters, die op 14-jarige leeftijd, inmiddels baardapen, zonder diploma en met een pretpakket van de MAVO kwamen. Ze waren goed in sporten en konden leuk spelen op een computer, maar parate kennis was aan hen niet besteedt.

    Geliked door 1 persoon

  7. Natuurlijk dit ligt in de lijn der verwachtingen, het onderwijs is een farce geworden door de massale aanwezigheid van niet of slecht tot integratie te bewegen jonge moslim studenten die over het algemeen slecht scoren, de moslima meisjes doen het veel beter dan de jongens, want moslima’s zijn over het algemeen slimmer om dat zij moeten overleven in een patriarchaal geleide gezinssituatie. Het is natuurlijk inherent aan het links gedomineerde onderwijssysteem wat altijd voortborduurt op het collectivistische gedachtegoed dat iedereen gelijk is en dus moet slagen, anders zouden de zwakke broeders en zusters onder hen misschien hun prachtige carrière mislopen (Kuch) De autochtone zittenblijver daar heeft het goedbetaalde onderwijspersoneel, directie en rectors géén boodschap aan.

    Like

  8. boorzalf zegt:

    Onderwijs vernieuwing niet nodig.

    Like

  9. Jan zegt:

    Lijkt een beetje op wat ik enige tijd terug meemaakte. Leerling vroeg aan mij waarom hij een onvoldoende had, ‘ik heb toch alles vertaald?’ vroeg hij.
    Dat soort groot licht zit dan in je klas. Ik moest mij inhouden om niet te zeggen dat het in het Duits moest en niet in het Chinees.

    Like

  10. R.Kroonenberg zegt:

    Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
    .
    2020…. als je dit kunt lezen ben je een gevaar…!
    .

    Like

  11. semper fi zegt:

    aap ,,noot,,mies ,wim ,,zus ,,jet o nee
    AAP NOOT BOM,ACHMEND,SHARIA,,ALI ENZ!
    Met loket is het genoeg

    Like

Plaats een reactie