Israël verbreekt diplomatieke relaties met de Palestijnse Autoriteit van Abbas

Screenshot_21

(Door: “Brabosh”)

Israël’s ministers die in het diplomatieke veiligheidskabinet zetelen van premier Benjamin Netanyahu vergaderden op dinsdag 17 oktober 2017 voor de 2e keer om het Hamas-Fatah verzoeningsakkoord te bespreken. Besloten werd om de diplomatieke relaties met de Palestijnse Autoriteit te verbreken indien de terreurorganisatie deel gaat uitmaken van een toekomstige Palestijnse regering.

Na afloop van het interne overleg gaf het Kabinet van premier Netanyahu de volgende persverklaring uit:

“In overeenstemming met eerdere beslissingen zal de Israëlische regering geen diplomatieke onderhandelingen voeren met een Palestijnse regering die Hamas omvat, een terroristische organisatie die oproept tot de vernietiging van Israël. Zolang aan de volgende voorwaarden niet wordt voldaan, [zullen er geen onderhandelingen zijn]:

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, Benjamin Netanyahu, demoniseren, Fatah, Gazastrook, gezond realisme, Hamas, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Israël verbreekt diplomatieke relaties met de Palestijnse Autoriteit van Abbas

  1. christdus zegt:

    Groot gelijk Israel , met terroristen praat je niet , die bombardeer je kapot .

    Like

  2. stef zegt:

    Als je de macht over een moslim verliest ben je verleden tijd.

    Geliked door 1 persoon

  3. Jan Wandelaar zegt:

    Geliked door 1 persoon

  4. Aegolius cs zegt:

    De voorwaarden die democratische Staat Israel stelt zijn buitengewoon legitiem, alvorens wederom (…) diplomatieke betrekkingen aan te knopen met Abbas als bekend spiegelbeeld van het verleden.

    Geliked door 1 persoon

  5. paulzwueste zegt:

    Succes Israël!!!

    Like

  6. Pingback: Hamas: Doel is en blijft de vernietiging van Israël . . . | E.J. Bron

  7. Jan zegt:

    Israëlische judoka Tal Flicker wint gouden medaille op UAE tournooi, organisatie weigert Hatikva te spelen en Israëlische vlag te tonen

    video/1

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie