Duitsland: De ISIS-terreurbruiden keren terug

Screenshot_68

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Jihadistes, die zich aansloten bij de terroristen in Syrië en Irak, keren in toenemende mate terug naar Duitsland. Maar er is nauwelijks sprake van terreurprocessen of bewaking.

Contra magazine

Zoals het ministerie van Buitenlandse Zaken meedeelt, zijn er intussen ongeveer 50 uit Duitsland komende Jihadistes uit de oorlogsgebieden in Syrië en Irak weer in Duitsland teruggekeerd. Over de 960 uit Duitsland naar het ISIS-gebied vertrokken personen (van wie men weet dat zij daar naartoe gingen), die zich aansloten bij de radicale terreurmilitie: “Ongeveer een derde deel van deze personen bevindt zich op dit moment weer in Duitsland. Daarvan is meer dan 15% vrouwelijk.”

Maar terreurprocessen vinden hier slechts heel zelden plaats. Bij de procureur-generaal in Karlsruhe werden “onderzoeken tegen twee uit Syrië of Irak naar Duitsland teruggekeerde vrouwen” gestart wegens verdenking van lidmaatschap of ondersteuning van een terreurorganisatie, schrijft de Duitse regering als antwoord op een verzoek tot informatie door de parlementsfractie van “Die Linke”. “Eén onderzoek loopt nog, het andere werd doorgegeven aan Justitie in de deelstaat.”

Het is echter naïef om te denken dat deze vrouwen nu na hun terugkeer anders zouden denken. Veelmeer kan er van uitgegaan worden dat zij hun kinderen desbetreffend opvoeden en zo nieuwe tikkende tijdbommen creëren, die de binnenlandse veiligheid van Duitsland enorm bedreigen. Tegen de ISIS-terreurbruiden moet in ieder geval veel harder worden opgetreden.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Irak, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Duitsland: De ISIS-terreurbruiden keren terug

  1. koddebeier zegt:

    De Duitser zijn een afgestompt volkje geworden !

    Like

  2. Steven zegt:

    Daar maakt men zich niet druk om.
    De meute is liever bezig WIT leger personeel achter de tralies te krijgen die gasten van Merkel hebben vermoord omdat het terroristen waren.
    Rechten van de mens..je kent dat wel…toch?

    Like

  3. Hendrik zegt:

    Het lullige is dat als Duitsland ze weer binnenlaat ze ook hier naartoe kunnen komen…….EU is een ramp als er maar 1 land dit soort mensen doorlaat. Verder is de EU ook een ramp overigens.

    Like

    • Trucker zegt:

      als eerste is de eu van de HQ brussel dictators de vijand zonder meer.
      Dat Merkel kreng kan haar zin doen omdat de dictators haar beleid faciliteren omdat ze Duitsland meer als welke natie ook in hun verdomde eu nodig hebben.
      Daarom is zij de baas in hun eu.

      Like

  4. Peter zegt:

    De betonblokken fabrikanten zouden er onder te lijden krijgen, Merkel heeft een nieuwe werkverschaffing aangeboord.

    Like

  5. Trucker zegt:

    Ik ben er zeker van dat de inlichtingendiensten in de eu (van HQ brussel dictators) totaal geen zicht hebben op de aantallen van slachters die teruggekeerd zijn of willen (ik maak niet het minste onderscheid tussen een hij of zij).
    Er worden cijfers gepubliceerd om de burger het idee te geven dat ze alles onder kontrole hebben maar dat is niet zo.
    Er is geen mens die die aantallen kan kontroleren dus roepen ze maar wat en vooral roepen ze heel hard “we” volgen ze…
    islam(ieten) moet(en) verwijderd worden uit het Avondland elke andere oplossing is vissen naast het net of een pleister op een houten been.

    Like

  6. Rensk. zegt:

    Wij worden idd gedicteerd door een kabinet die vierkant achter het immigratiebeleid staan van de EU met Merkel en Juncker aan de top. Hoor Rutte: solidair moeten wij zijn. Hij vind het schande dat Hongarije niet solidair is. Tja het past niet in zijn eigen belang om wat anders te zeggen.. Hij bedoelt: wij moeten solidair zijn met dit immigratiebeleid,. omdat Rutte zelf solidair wil zijn met EU en Merkel. Onze ruggen worden heel langzaam en geleidelijjk belast door een stel psychopaten en narcisten.

    Like

  7. Henk der Niederlànder zegt:

    Moet Ik toch even opmerken dat in Zweden niks mooier is dan terugkeren met je kindbruidje.
    Daar zijn ze zo ver dat iemend met een kindbruidje gewoon kinderbijslag krijgt.
    Binnenkort dus ook in Nederland natuurlijk want hier kunnen ze niet achter blijven in achterlijkheid.

    https://fenixx.org/2017/12/17/zweden-het-land-van-waanzinnige-mogelijkheden-moslimmannen-krijgen-kinderbijslag-voor-hun-kindbruidjes/

    Like

  8. Wachteres zegt:

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-5182665/German-jihadi-schoolgirl-meets-mother-Baghdad.html

    ‘I have ruined my life’: German jihadi schoolgirl facing execution is reunited with her mother and sister in Iraq for the first time after running away to Mosul and marrying an ISIS fighter

    Linda Wenzel, from the town of Pulsnitz in Saxony, joined ISIS when she was 15
    Said to have worked for a female-only brigade that whipped women over clothes
    She was captured in Mosul as Iraqi troops liberated the city earlier this years
    Now her mother has flown to Baghdad, where she faces execution, to see her

    The German schoolgirl who followed her jihadi lover to Iraq and joined ISIS before being captured in Mosul this year has been reunited with her mother.

    Linda Wenzel, from the town of Pulsnitz in Saxony, joined the Islamist terror group at the age of 15.

    She was said to have worked for a female-only brigade that whipped women if they were not wearing the right clothes.

    Linda forged her mum’s signature last year to buy a ticket to Istanbul, before moving into ISIS territory.

    Scroll down for video

    Like

Plaats een reactie