“Geen macht voor de lidstaten”. Nigel Farage onthult “de ALARMERENDE plannen van de EU” voor Europa

Screenshot_152

(Door: Aurora Bosotti – Vertaling: “Wachteres”)

NIGEL FARAGE stelde dat de Europese Unie een “verenigde” unie tracht te creëren die alle macht wegneemt van de huidige lidstaten, dagen nadat de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel zijn schokkende visie onthulde, die zou betekenen dat Brussel het continent zal overnemen. Farage riep ook de Remainers [degenen die in de EU willen blijven] op om eindelijk “kleur te bekennen” over het werkelijke doel van de Europese Unie. De vurige anti-EU-politicus zei: “Er is een intense onwil van iedereen aan de Remain kant om echt kleur te bekennen over wat Europa is, het gaat om het creëren van een nieuwe staat”. 

Express

Barnier zei tegen mij: “We bouwen geen federaal Europa, we bouwen een verenigd Europa”.

“Dat is in feite alarmerender, omdat een federaal Europa zou betekenen dat de afzonderlijke staten –  waarschijnlijk ongeveer zoals Amerika – vrij veel zeggenschap, vrij veel macht zouden hebben over hun dagelijks leven”.

Tijdens zijn wekelijkse  Sunday show op LBC zei Farage dat het Britse publiek de plannen van de EU om de unie verder te integreren sterk zou verwerpen, als ze ervoor hadden gekozen om lid te blijven van de institutie. Hij vervolgde: “Het idee van een verenigde eenheidsstaat is denk ik iets wat, als het Britse volk het echt zou begrijpen, zij ten sterkste zou afwijzen”.

De schokkende bewering lijkt in overeenstemming te zijn met uitspraken van de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel, tijdens een bijeenkomst in Brussel eerder deze week. De fervente pro-EU-politicus stelde voor dat de Europese landen in de toekomst alleen zelfcontrole kunnen uitoefenen via de Europese Unie. Gabriel beweerde dat zelfs Duitsland – de grootste en sterkste financiële bijdrager van de EU – de komende jaren meer EU-regels zou moeten accepteren. Hij zei: “In de wereld van de 21e eeuw zal Europa alleen soeverein kunnen handelen via de Europese Unie, door soevereiniteit terug te winnen [= te ontlenen aan = te spreken namens] de Europese Unie. “Zelfs Duitsland, groot en sterk als het is, zal in de wereld van morgen zelf geen stem hebben. Onze kinderen en kleinkinderen zullen de keuze hebben om geen stem te hebben of een gemeenschappelijke Europese stem te laten horen”.

De visie van de Duitse politicus weerspiegelt de voorstellen die EU-commissaris Jean-Claude Juncker presenteerde tijdens zijn State of the Union toespraak in september. De voorstellen houden ook in dat er meer beslissingen zullen worden genomen over het gemeenschappelijk buitenlands beleid bij meerderheid van stemmen, in plaats van bij eenparigheid [van stemmen] en het opzetten van een Europees Monetair Fonds, compleet met een ministerie en een minister van Financiën van de Eurozone.

Bron:
www.express.co.uk
Door: Aurora Bosotti

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, dictatuur, Elite, establishment, Eurofielen, Europa, Europeanisering, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

46 reacties op “Geen macht voor de lidstaten”. Nigel Farage onthult “de ALARMERENDE plannen van de EU” voor Europa

 1. Cathja zegt:

  Wat kan mijn dag méér verpesten dan dit vreselijke rot-bericht?
  Ik zou het niet weten!
  We worden machteloos en krachteloos gemaakt. Maar wie ter wereld heeft eigenlijk iets te zeggen over mij, en over iedereen? Niemand toch?
  Moeten honderden miljoenen mensen zich onderwerpen aan de wil van een stelletje niksnutten?
  We hebben ‘straks’ niets meer te vertellen over onze eigen pensioenen, over onze belastingen en nog veel meer. We worden gevolgd en afgeluisterd. We worden om niets bekeurd omdat we kritiek leveren op Brussel, de islam, etc.

  Is het gek dat mijn dag verpest is door dit bericht?

  Geliked door 2 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Cathja

   Ik vraag mijzelf in alle eerlijkheid af wat jij 5, 10 of 20 jaar terug stemde qua politieke partij?

   Jij doet het voorkomen alsof dit allemaal nieuw(s) voor jou is.
   Jouw reactie is er één van verbazing, waarom?
   Dit alles is het gevolg van mensen die stemmen zonder ook maar überhaupt één maand vooruit te willen/kunnen kijken om daaruit de gevolgen van hun stemgedrag te kunnen destilleren.

   En dat vanwege jouw onbegrijpelijke verbazing der constatering van de feiten anno 2018 in bovenstaande topic.

   Like

   • Cathja zegt:

    @Statler & Waldorf op 16/1 om 23:06

    Nee, dit is beslist niet nieuw voor mij, want ik heb niet het door jou genoemde aantal jaren onder een steen geleefd. Dat neemt niet weg dat ik elke keer weer kwaad kan worden als ik berichten zoals het bovenstaande lees, en dit kan dus inderdaad mijn dag verpesten.

    En áls het dan allemaal ‘geen nieuws’ of ‘oud nieuws’ zou zijn, dan zou Farage er ons niets meer over te vertellen hebben (want we weten immers alles al?), en dan zouden artikelen zoals deze ook niet meer geplaatst hoeven te worden.

    Ik begrijp dat het goed is dat we keer op keer de feiten onder ogen krijgen, maar dat betekent ook dat ik keer op keer verontwaardigd ben over zóveel arrogantie en brutaliteit vanuit Brussel, waarmee de Europese volkeren aan banden worden gelegd.

    En: ik ben PVV-er vanaf het eerste uur.

    Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Sorry, Cathja 😦

   Like

   • geweldige Wachteres en Cathja
    U zit naar een Eu betaalde trol te luisteren
    het enige wat hij wil is U op tilt zetten
    en dan hoort U hem ineens weer een dagie of 2 a 3 niet

    voor U speciaal en voor mij , moet de opmerking
    de zeldzaam stompzinnige opmerking :

    NIGEL loopt niet voor de muziek ,maar er achteraan ????????
    met het onthullen ???? van de snode EU plannen !!

    toch klinken dat er iemand vanuit een gekkenhuis reageert ?

    ook wel Brussel genoemd !

    whahahaha, dit kan alleen een compleet gestoorde EU graftak
    op papier kwakken .

    Dus dan ben je dus of EU gehersenspoeld, of gewoon DOOR de RATTEN besnuffeld !!!

    dan wel een EU TROL

    SINDS DE ADVERTENTIES VANUIT BRUSSEL OM U AAN TE MELDEN, OM BETAALD TE KOMEN TROLLEN OP PVV SIDES

    komen deze mongolen uit hun holen

    dikke hug, uw jarenlange fan , mijn vriend Ome Bob
    &
    huggie vladimir

    Like

   • Wachteres zegt:

    Je ziet mij niet reageren, Vladimir. Wat jij zegt, heb ik ook al beweerd.

    Like

   • Wachteres

    huggie , leuk he , lang meelopen tussen EU idioten ,

    dooei

    VLADY

    Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Cathja, we hebben in NL ook niets te zeggen. Zeker niet over de belastingen. Die worden binnenskamers geregeld zonder inspraak van de burgers. De belastingen en de hoogte daarvan worden geregeld door de ambtenaren. Politici (of wat daarvoor doorgaat) , hebben daar ook geen verstand van. Rutte tekent bij het kruisje en dan is het voor elkaar. En over de pensioenen hebben we al helemaal niets te vertellen. Als voorbeeld het ABP. Dat lijkt zelfstandig maar in het geniep draait den Haag aan de knoppen van het ABP. Dat gaat investeren in sociale woningbouw in nederland. Onder dwang van den haag worden de centen van de deelnemers geïnvesteerd in een bodemloze put. Rendement nul. Investeer dan in winstgevende zaken. Alleen de winst telt want rekenwerk heeft geen geweten. Ik denk aan wapens of iets anders waar veel geld mee te verdienen valt maar die verdiensten komen alleen ten goede aan grote particuliere vermogens en niet aan en pensioenfonds. Bij wet is ook al geregeld dat de staat uw spaargeld mag confisqueren als men dat nodig vindt. Dat komt eraan, zeker weten.

   Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Deze vrees voor de toekomst van een verenigd Europa is al een feit gezien de situatie waarin de EU en betreffende landen zich bevinden.

  Nigel Farage loopt niet voor de muziek uit maar er achteraan met het ‘onthullen’ van de snode EU plannen.

  De ECB is feitelijk de EU bank met het maandelijks verzinnen en pompen van geld (honderden miljarden inmiddels) in het bankwezen (niet de reële economie dus).
  Alle departementen van financiën in de EU landen lopen al volledig aan de leiband van de ECB.
  De ECB is dus een versluierde vorm van een EU ministerie van financiën.

  Het EU leger zal er niet gaan komen maar is er al.
  Op papier dan nog net niet helemaal maar door versterkte samenwerking van de diverse landmachten feitelijk gezien reeds één EU leger (aan de grens met Rusland inmiddels al behoorlijk op sterkte).

  Ga er maar vanuit dat de regeringen van de lidstaten allemaal minstens één stap achterlopen op de stappen van Brussel.
  En ga er ook maar vanuit dat de EU-burger vijf stappen achterloopt op hetgeen er in Brussel voor snode plannen worden bekokstooft.

  Bij elk ‘nieuwtje’ omtrent aankomende wetgeving is dat in Brussel oud nieuws omdat de handtekeningen al lang en breed zijn gezet aldaar.

  P.S.

  Van harte beterschap gewenst webmaster !!

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Dan zijn we overgeleverd aan brekebenen als Juncker, Timmermans, Verhofstad, Mogherini en natuurlijk onze eigen landverraders regering die tekent bij het kruisje. Tel uit je verlies!

  Like

 4. Qvic zegt:

  Als de burgers van de afzonderlijke lidstaten hier niet mee eens zijn, dat alles van uit een centraal punt wordt bestuurd en dat zij daar totaal geen zeggenschap meer over hebben. Dan is het fundament waar op de verenigde staten van Europa op moet bouwen, al bij voorbaat verrot en zal niet alleen veel tegenwerking vinden bij de staten die hier niet mee eens zijn. Maar ook in de staten die door de corrupte politici de pro EU zijn en die al hun soevereiniteit overdragen aan het centrale punt, zullen altijd de burgers op gespannen voet leven met hun regering. Dat vroeg of laat tot escalatie zal leiden. Ook omdat er door de EU zelf de illegale moslim massa immigratie op heeft gezet, om het homogene samenstelling van de bevolkingen te breken en tevens de plaatselijke tradities en de cultuur proberen op te heffen met behulp van die massale moslim import. Die alleen elke samenleving ten gronde zal richten in plaats van iets bij te dragen aan het land zelf. Door de groep van de moslim import geen stro breed in de weg te leggen en alle misdrijven van de moslims in de staten verdoezelen, zullen er steeds meer spanningen onder de autochtonen bevolkingen komen. Dit zal de autochtone bevolkingen nog bozer maken en zal de escalatie in de lidstaten alleen veel eerder op scherp stellen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan D. zegt:

  Weg met onze Vrijheid,dit krijg je als je op pro eurofiele partijen stempt.

  Like

 6. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Dit wisten we al.

  https://ejbron.wordpress.com/2013/01/28/geheim-rapport-europese-unie-legt-grondslag-voor-vierde-nazirijk/

  De EU is niets minder dan het VIERDE RIJK !!!

  Daarom roepen we uit alle macht: “NEXIT, NEXIT, NEXIT !!!”

  Degenen, die die pro-EU zijn, zijn net zulke schurken en landverraders, als de nsb-ers tijdens de tweede wereldoorlog. Aan de schandpaal met de nieuwe-tijdse “nieuwe nsb-ers” !!!
  In het ondermaanse is er niets nieuws onder de zon. De geschiedenis herhaalt zich telkens weer.

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Barnier zei tegen mij: “We bouwen geen federaal Europa, we bouwen een verenigd Europa”.
  Een kleine bestuurlijke nuance van de landelijke (verkiezingsstem…macht) subtiel over te dragen aan het hoger voormalig EEG gezelschap. Precies wat Juncker zei: “We zullen doorgaan tot iemand ons stopt”!

  Merkel zal het niet zijn die Hitlers “erfzonde” met haar goedgelovige “werkmieren” (kerk) en politieke medestanders :

  Gregor Gysi und Nazi-Paranoia: “Zum Glück sterben die Deutschen aus.” (sinngem.)

  Tja….. en Hitler leeft bijna dagelijks voort op Duits aangeboden satelliet TV. Contrapropaganda van Merkel? Uiteindelijk en verenigd Europa dat zonder Duitsland… nooit gelukt zou zijn.

  Wauw.

  Like

 8. ik heb nou 21 jaar deze “”echte kanjer ” Nigel FARAGE” gevolgd !
  Dit is dus een man die in die dagen besloot , om zijn leven te wijden
  aan het uiteen laten vallen van HET GEDROCHT EU .
  Deze kanjer stond daar eerst helemaal alleen ,
  Ik zou een standbeeld voor hem oprichten .
  Een man met kennis, van zaken, van banken, van oplichters
  Die daar in brussel de ongekozen , dus ook vertelt , wat er aan de hand is !.

  Maar ja , al die sloebers en jatters en zakkenvullers en oplichters en dronkelappen, pedofielen en homo kont stampers , volledige geschiften die daar zitten, die zijn niet met landen bezig , met grenzen e.d. !
  Nee hun torenhoge salarissen, en onkosten vergoedingen .
  DIE WORDEN MET TORENHOGE PENSIOEN UITKERINGEN VAST GENAGELD , EN VERRADEN 500 MILJOEN EU BURGERS !

  Dus zullen wij ZELF de Eu stront op moeten lossen .
  Dat de oost europeanen nu de kont tegen de eu kribbe gooien is geweldig natuurlijk ,

  Je zal toch een vent als de Hongaarse president als leider hebben
  of Farage , heerlijk . heerlijk ,

  Dus zaterdag kunt U laten zien , of nederland nog te redden is !
  PVV ROTTERDAM !!!!!!!!!! CENTRAAL STATION !
  de enige man , die de toekomst van UW KINDEREN EN KLEINKINDEREN
  NOG KAN REDDEN !

  LAAT HEM NIET IN DE STEEK !!

  de enige kans om eerdaags een volksgericht te houden en 125 landverraders
  + de balkenendes, de hoogervorsten , de rolmopsen de jagers en van baalens ,de dijsselbloemen, de gerrit zalmen , de wim kokken , etc tegen de muur te zetten !

  UITERAARD ZONDER PROCES, kijk op landverraad en werken voor een ongekozen natie staat de dood door de kogel ,

  Dat riep mussert vroeger al, en die had tenminste nog het excuus
  HET WAS OORLOG !

  NU wordt U , dus gewoon door mensen die besloten hebben om naar Bilderberg mensen te luisteren en goldman sachs figuren naar de afgrond gesleept !

  en anders ??? loop dan maar zingend de hel in , de poorten worden in brussel al wagenwijd opengezet ,
  Neem wel een jerrycan benzine mee, als u de helletocht gaat maken, de staatsschulden zijn in Europa zo hoog dat er bij de man met die horentjes geen geld mee is om het vuur brandende te houden

  AAN U DE KANS, UW LAATSTE KANS

  vladimir

  Like

  • theresageissler zegt:

   Wind je maar niet op: Zonder dat was ik het ook allang van plan…

   Like

   • heb ik “”POEP ” GEROEPEN ???
    dacht het niet he ??
    je blijft het proberen hee ??
    wat een treurige opmerking , op niveau niets !

    vlady

    Like

   • theresageissler zegt:

    Goh hee: “Op niveau niets.”
    Laat ik nou ècht gedacht hebben, dat het voor jou een ópluchting zou betekenen, te lezen, dat er ook nog mensen bestaan, voor wie het van meet af aan vástgestaan heeft, dat ze er zaterdag bij zullen zijn? Zonder enige twijfel?
    Dat het, met betrekking tot díe mensen, totaal niet nodig is om hier pathetisch weer alle hoofdletters uit de kast te trekken, omdat hett voor hèn een uitgemaakte zaak is, dat ze gaan?
    Maar nee, dat is voor jou in dit geval van nul en gener waarde, hè? Dat waardeer jij alleen maar van mensen, die kritiekloos in katzwijm liggen voor jouw koeliedrijverij, die net als jij bij voorbaat dronken van zaligheid worden bij het begrip “Rusland” en die, net als jij, (dènken, dat ze) het zouden zien zitten als “Poetin onze leider was.”
    Van dát soort mensen waardeer jij het, niet van mensen, die de góre moed hebben om te laten merken, dat ze in sommige dingen ánders staan dan “De Grote Vladimir/Bob”.
    Heiligschennis! En daardoor is de intentie al bij voorbaat waardeloos. Automatisch.
    Maar….Dat interesseert MIJ nu eens niet. En heel eenvoudig hierom:
    Ik gá niet voor jou.
    Ik gá niet voor Rusland.
    Ik gá niet voor Poetin.
    Ik ga, enkel en alleen, voor NEDERLAND en WILDERS. In díe volgorde. Ook al ben ik op bepaalde punten heus ook wel eens kritisch naar Wilders toe, uiteindelijk sta ik áchter hem. En dáár gaat het om, wat mij betreft.
    En néé, je hebt géén “POEP” geroepen. Was ook niet nodig, want: evenals jij de vrijheid hebt -of neemt- om je ongevraagd te wenden tot wie dan ook, ongeacht wanneer, waar, en op welke manier, heb IK dat recht, evenals IEDEREEN op deze site. En al probeer jij nog zo door middel van razen, tieren, denigrerend doen en zelfs dreigen iedereen, die jou niets kruiperig-vleiends te melden heeft, te laten zwijgen, IK heb bij deze besloten, dat je MIJ niet zo ver krijgt. Compri, kapiert, GESNOPEN ? (als je dat laatste het beste mocht verstaan.)
    Grote kans, dat je daar weer niet op ingaat, maar dat zal mij wórst zijn: Als de ánderen hier het maar lezen.

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Het lijkt leuk om de meningsverschillen van inzenders hier, te lezen. Los van gelijk of ongelijk, lees ik liever de argumenten van voor of tegen een bepaalde mening. Nu wordt er op de man gespeeld en dat is jammer. Boosheid, verongelijktheid, of iets dergelijks belemmert het normale denken dus komt er nooit iets goeds uit. Dus, vladimir en theresa, Geef elkaar figuurlijk de hand en zand erover want morgen, in Rotterdam, moeten jullie schouder aan schouder staan en dan kan je dit soort bonje niet hebben.

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @theresa, anderen lezen het zeker en kunnen en mogen erop reageren, verzeker uzelf -nogmaals-, ik voel me niet aangesproken door uw listige insinuaties, interpretaties en theorieen, wat een ander daarmee doet en over denkt, is aan hen !!

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @scherpschutter, goed gezegd en helemaal mee eens, ook al ontkom je er soms niet aan, wanneer er onterecht, soms sniekie of bewust toespelingen op de persoon worden gemaakt, dan staat het de betreffende persoon vrij om het te accepteren en zo te laten, of daar op zijn manier en wijze een passende reactie op te geven !

    Like

   • IK MAG AANNEMEN , DAT IK DE ONDERSTAANDE REACTIE, MAAR
    ALS ONGEELZEN MOET BESCHOUWEN ??

    graag even ja of nee

    vladimir

    Like

  • theresageissler zegt:

   @Scherpschutter, 10.39U: Morgen in Rotterdam, zei U?
   Dat wordt een beetje moeilijk:
   Ik zal er dan wel zijn, tenzij ik door iets onoverkomelijks word overvallen, maar hij zit, als het goed is, in zijn tweede vaderland, de Oekraïne, óf ergens in Griekenland, want daar heeft hij intussen ook al iets onsamenhangends over gestameld. Daar probeer je op den duur niet eens meer achter te komen; dan kun je wel aan de gang blijven.
   En verder bedoelt U het goed, maar ik voel me nu niet direct geroepen om het bij te leggen met iemand, die al twee jaar probeert, mij van ZIJN zienswijze te overtuigen door me alle denkbare beledigingen in het gezicht te slingeren, tot STRONT, BAGGER, SCHIJT, GIER EN STOEPHOER aan toe.
   Als U tot nu toe nog niet doorhad, hoe diep deze situatie zich ingevreten heeft, kunt U zich daar nú toch wel een voorstelling van maken, hoop ik althans.

   Like

  • Rookmelder zegt:

   @Vladimir, hoppa, daar is weer een clip en claer betoog over Farage, waarbij de spijker raak op de kop wordt geslagen, de man heeft een tijd van zijn leven gegeven om dit doel,
   tegen de storm in en met veel tegenwerking, te bereiken, een ultieme prestatie ! Groetjes !

   Like

   • ik durf het haast niet meer te zeggen , ,
    1984
    met de zeikende zeur troela op deze side
    MAAR DANK U WEL, WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    ze begrijpt er niets van !! nu niet, !!! morgen niet!!!! en nooit niet
    dus ik heb gisteren gezegd dat ik niets meer zal zeggen
    dus ik zwijgt haar dood ,
    maar ze ging gewoon weer door, dus ze zoekt het maar uit
    kijk met 1 nog werkende hersencel , is alles nuttoloos

    dank voor je geinige reactie

    IK ZWIJG ALS HET GRAF, GRAAG ZELFS,

    HUGGIE OOM VLADIMIR

    Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Kijk dit is nu het nep nieuws dat de EU ons wil onthouden. En eh, dat ministerie van waarheid is er al lang. Als er in de mainstream gesteld wordt er komt geen ministerie van waarheid denk dan dat het ware bericht het tegenovergestelde is. Liefde is haat, oorlog is vrede en slavernij is vrijheid.

  https://nos.nl/artikel/2212037-eu-in-de-weer-tegen-nepnieuws-maar-er-komt-geen-eu-ministerie-van-de-waarheid.html

  Like

 10. Rensk. zegt:

  Nou het eerste monsterlijke besluit hebben we nu gezien wat betreft de visserij. Maar wat lauw reageren de vissers. 1 visser: hopelijk krijgen we nog iets ruimte. Bij de EU moet je nergens op hopen. Frankrijk groot land zal zoveel mogelijk besluiten in eigen voordeel doen in de toekomst met die vieze smerige EU superstaat. Nu nog de pensioenen van Nederland verdelen. Mijn hemel als het nederlandse volk net zo lauw reageert als die visser dan kunnen ze alvast de hele pensioenpot al wel overhandigen. Godverdomme

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   voor zover IK me herinner IS dat al gedaan… door, hoe heet dat kreng ook al weer, Jeltje Kleinsma of zoiets? Die met dr groentetuintje?

   Like

 11. Flo zegt:

  Pek en veren voor die bandieten.

  Like

 12. Floris zegt:

  Wat de Romeinen, Napoleon en Hitler niet in zijn geslaagd, schijnt nu wel te lukken. Wie wil er nu leven in het rijk van de antichrist. Maar vooral, hoe te ontsnappen?

  Like

 13. The Mass Brainwashing of Germany

  Nigel legt het zelf even uit.

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Wij hadden al geen stem in Nederland,dus het wprdt, indien mogelijk, nog minder.
  Een troost; het zall als de USSR ooit in elkaar storten omdat niemand meer voor die club wil werken net als de russische planeconomie VOOR ons.

  Like

 15. Yvonne zegt:

  Dat gedonder is al begonnen met het door onze strot duwen van die pest euro
  Ik wil het leuke dubbeltje en kwartje terug, en wat hopelijk niet gebeurd het afschaffen van contant geld, ze willen alles weten wat je koopt,we leven niet we worden geleefd

  Like

  • abouneenee zegt:

   Het bestaan van zwart geld is Brussel / Berlijn (ik spreek maar niet meer over Den Haag) natuurlijk een doorn in het oog en niet door financiering van criminaliteit, voor hen is private criminaliteit namelijk gewoon concurrentie, maar door het feit dat zwart geld vrijgesteld is van belastingen en deze realiteit voor politici onverteerbaar is met het oog op het noodzakelijk creëren van tekorten zodat, zo is de hoop, mensen harder zullen gaan werken.

   Like

 16. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Zelfs Duitsland, groot en sterk als het is, zal in de wereld van morgen zelf geen stem hebben. Onze kinderen en kleinkinderen zullen de keuze hebben om geen stem te hebben of een gemeenschappelijke Europese stem te laten horen”.

  En dan durven ze met droge ogen te beweren dat de “populisten” de mensen alleen maar bang maken. Wat is dit dan?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 17. abouneenee zegt:

  Ik mag hopen dat er hogere machten zijn die Europeanen toe zullen staan te leven in de door hen gewenste rust, autonomie en zonder dictatuur. Het overlijden van illuminatie van de afgelopen tijd is een teken dat de grote voorjaarsschoonmaak eindelijk begonnen is!! Ze komen jullie halen, stelletje verwaande kwasten. Jullie stonden niet aan de juiste kant van de geschiedenis.

  Like

 18. Nog eentje om eens mee te nemen zodra er weer politiek mandaat verdeeld kan worden:

  Like

 19. Giny zegt:

  De enige hoop is om massaal op de PVV te stemmen, niks geen splinter partij erbij, die
  waaien inmiddels ook met alle winden mee, kijk naar Amsterdam, daar zijn ze bereidt om
  met D66 en GL samen te werken, in de kamer stemmen ze met Denk mee!
  Zaterdag met z’n allen er tegen aan!!!

  Like

 20. abouneenee zegt:

  Niet alleen is het treden uit de EU een prioriteit, daarna moet zo snel mogelijk aansluiting gevonden worden bij de EFTA om zo dicht mogelijk de PVV-doelstelling van de EEG, enkel economische samenwerking, te naderen..

  Voor de directe handel zou het fijn zijn als Duitsland zo’n zelfde beweging maakte. Dat is niet helemaal onrealistisch gezien de uitspraak van het constitutionele hof. Die uitspraak zou logischerwijs tot gevolg moeten hebben dat DE de Eurozone verlaat en de gemeenschappelijke munt is ons juist als meerwaarde verkocht en dat zal bij de Oosterburen niet veel anders zijn, met andere woorden heeft de EU niet veel meerwaarde als je de munt niet hebt. Althans, zo denken Eurofielen. Ik, en velen met mij, weet dat de EU onderaan de streep geen meerwaarde heeft, ongeacht de € of geen de €.

  Tegen ieder logische marktwerking in is de € maar blijven stijgen, maar deze munt zal hard ten val komen als de regels die horen bij een gezonde markt weer van kracht worden. De kwantitatieve verruiming van de ECB wordt afgebouwd en als blijkt dat het allemaal geen snars geholpen heeft, net als ontwikkelingsgeld, dan heeft men in ieder geval nog vriendjes. Henk en Ingrid echter niet.

  Geliked door 1 persoon

 21. Jan zegt:

  Farage op de Irexit-conferentie: Trump en brexit zullen later als keerpunten in de geschiedenis worden gezien en de opstand van de burgers is niet iets van voorbijgaande aard zoals politici menen

  ….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s