Europees gidsland Zweden (PvdA) dreigt leger in te zetten tegen ‘bendegeweld’ (multicultureel)

Screenshot_173

(Door: Gyurka Jansen)

Zweedse PVV: ‘Het spannend dynamische multiculturele paradijs Zweden waar zo lang voor is gevochten’

De Zweedse premier Stefan Löfven zei deze week ook de inzet van het leger niet uit te sluiten bij de strijd tegen bendegeweld. Het inzetten van de krijgsmacht is ‘niet mijn eerste keus’, maar de premier wil zo’n grote stap ook niet uitsluiten. Hij wil koste wat kost een einde maken aan een serie dodelijke schietpartijen, dat meldt persbureau Reuters.

Hoewel het land bekend staat om zijn lage aantal moorden is bendegeweld er de laatste jaren bezig met een opmars. Veel Zweden hebben het gevoel dat de politie die geweldtoename helemaal niet aankan. “Ik wil alles doen wat nodig is om grote georganiseerde misdaad uit te roeien”, zei Löfven tegenover een Zweeds persbureau.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op Europees gidsland Zweden (PvdA) dreigt leger in te zetten tegen ‘bendegeweld’ (multicultureel)

 1. Pietersen zegt:

  De kleine misdaad die in grootte de ‘grote georganiseerde misdaad’ overtreft moet het Zweedse volk mee leren leven, maak ik uit zijn woorden op. Zweeds volk zak maar in de stront, wij liberalen blijven volhouden dat de multicul slagen moet.

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Het zal me benieuwen. Kanonniers die met hun kanons in luttele seconden flats tot stof doen wederkeren ruimt lekker op.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  O.K. bendegeweld.
  Gelukkig geen verkrachtigingen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Leger inzetten is te laat in Zweden? Het land van mannen met rokken en strikjes in het haar. Het land van hallucinant genderwaan en multiculti-waan. Geweldig zo’n regenboognatie. Leger inzetten had 10 jaar eerder moeten gebeuren in combinatie met grenzen dicht. De geïmporteerde barbaren zijn inmiddels beter bewapend dan politie en leger. Dat gaat wat worden. Een advies voor Zweden. Grenzen hermetisch afsluiten en de tanks laten binnen rollen in de no go zones. Krijgt Donald Trump toch nog zijn gelijk.

  Like

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  Is het niet zo dat in de meeste west Europesche landen het leger al een jaar of tien geleden ingezet had moeten worden.
  Zweden is al lang een faled state en de rest van west Europa is met een goede inhaalslag bezig.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Het leger zou er goed aan doen om de regering af te zetten en te beginnen met de grote schoonmaak. Nee geen enge dingen, maar gewoon iedere allochtoon met een strafblad het land uit zetten en niemand meer een uitkering geven, die ook kan werken.
  Dat is het begin van de wederopbouw en het einde van Takka-Tukka-land Zweden, waar de moslim heilig werd verklaard door de linxe kerk.
  Zou hier ook veel goeds brengen.

  Ik sta vanmiddag in Rotterdam. Jullie ook??

  Like

 7. Thoth zegt:

  Hùh, daar zijn ze nogal laat mee, b.v Malmo waar de helft ervan allochtoon zijn. Maar goed, het wordt oorlog en de autochtone Zweden komen helaas tot de conclusie dat ze eerder op de Sverigedemokraterna hadden moeten stemmen.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Als ze nú pas overwegen om het leger in te zetten, dan kan ik ze bij voorbaat vertellen dat daarmee de rust in het land echt niet terugkeert. Zweden heeft te lang weggekeken, ontkent dat er grote problemen met ‘de nieuwe Zweden’ waren, en nu het gierend uit de klauw begint te lopen ‘overweegt’ men dan maar om het leger in te zetten.
  Hadden die Zweden vele jaren geleden eens onderzocht wat voor soort volk ze met die immigranten binnen haalden, en wat voor cultuur er dan ook meegenomen zou worden, dan hadden ze zich misschien nog eens achter de oren gekrabd. Maar Zweden was modern en iedereen was welkom.

  Tja…., en dan nu die overweging om het leger in te zetten…? Is dat niet rijkelijk laat?

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Politie kan het geweld wel aan maar socialisten houden de politie tegen, zijn zachte heelmeesters en dus beginnen de moslimwijken te stinken en te rotten en tasten het hele lichaam, Zweden, aan en daarom dienen die gangreen-ledematen van het lichaam met geweld geamputeerd te worden

  Like

 10. kampersrene zegt:

  tot er ene van die Allah leeglopers sneuveld dan pas gaan ze ondervinden wat voor smeerlapperij ze hebben binnengehaald

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s