Moslima . . .

Screenshot_178

Getrouwd toen ik 6 was. Ontmaagd toen ik 9 was. Moeder toen ik 11 was. 3 kinderen toen ik 14 was. IK BEN GEWOON ZO BLIJ EEN MOSLIM TE ZIJN. 

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Butterfly”)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, Barbarisme, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

11 reacties op Moslima . . .

 1. Gestenigd en in een kuil gegraven toen ze 17 was. Ze leven daar gewoon sneller, is cultuur.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Ook de islam is een shithole !!

  Like

 3. Elisah zegt:

  Bij de nieuwe maan hadden ze het vandaag oa over depressies. Nou blijkt dat bij allochtonen vaker voor te komen, net zoals zelfmoord en dan met name bij meisjes. Rara, hoe zou dat nou komen?

  Like

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Evolutie menselijk dier jammerlijk mislukt. Schuldige? De angsthaas zelf – de mens. Ook dat is niet veel beter dan in de Middeleeuwen.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Toch vreemd dat bijvoorbeeld Unicef geen protesten laat horen. Meisjes die met 6 jaar ‘moeten’ trouwen, ontmaagd (mishandeld) worden als ze 9 jaar zijn, en ‘moeder’ (zelf nog kind!) moeten worden vanaf hun elfde jaar…..!
  En het arme kind wordt ook nog eens gedwongen om leugens uit te spreken.
  Dat is de islam ten voeten uit. Een nep-religie, waar meisjes vanaf hun vruchtbare jaren aangezet/gedwongen worden om de wereld op te zadelen met een maximaal aantal nakomelingen per meisje/vrouw, die uiteraard de verspreiding van de islam naar een record-hoogte moeten brengen!
  Wat een onvoorstelbare waanzin, verzonnen/opgedragen door een nep-god en een nep-profeet en te lezen in een ‘instructie’-boek vol haat, dreigementen en opdrachten om onschuldigen/ongelovigen uit de weg te ruimen.

  En voor deze islam lopen veel westerlingen (zonder noemenswaardig verstand) zo warm…?!

  ONBEGRIJPELIJK!

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Onbegrijpelijk maar ze komen er nog wel achter. Dat was ook bij de westerse communisten, na de 2e wereldoorlog. Er waren zelf wel van die geschiften die emigreerden naar de sovjetunie, op naar de heilstaat. Er werd daarna nooit meer iets van hen vernomen.

   Like

 6. zonnigbrazil zegt:

  En met een heel laag IQ en hun leugens zijn hun waarheden en moeten leugens worden anders worden zé niet geloofd. Vôorbeeld hier boven is ook een leugen. De 1e twee moet je omdraaien. Werd ontmaagd toen zé 6 jaar was en getrouwd met négen en dan nog moet je de helft niet geloven. Staat in hun koran dat liegen mag en moet. Wie gelooft dat de echtgenoot de 1e 3 jaar van het huwelijk geen seX met zijn vrouwtje heeft gehad? Niemand toch en waarom zo jong al een kind (eren) ? Hij moet zich toch sexueel tegoed kunnen doen aan de volgende generatie en daar kan je als dimnaar van Mohamed niet vroeg genoeg bij zijn.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Hoe zit dat de mensenrechten met onderafdeling “De rechten van kinderen” Hoe zit dat met de Paus of heeft die begrip voor kind- meisjes die verkracht worden

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Kijk eens in Nederland hoeveel jonge moslima’s rondlopen met al 2 kinderen, terwijl zij zelf amper 15 jaar oud zijn. Geef je ogen de kost en je ziet dat ik geen sprookjes vertel. Kijk ze recht in hun smoeltje, ze zijn het gewend en kijken niet terug.
  De overheid snurkt lekker verder, maar waarschijnlijker is dat ze het niet durven aan te pakken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s