“Het is genoeg!” – Vrouwenbondgenootschap Kandel roept op tot demonstratie

Screenshot_203

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Het is genoeg! Vrouwen, moeders, mannen, families, het “Vrouwenbondgenootschap Kandel” roept op tot een demonstratie vandaag over een week.

Op zondag 28-01-2018 om 15.00 uur – Demonstratie “Veiligheid voor ons en onze kinderen” met een manifestatie in Kandel. Start voor de drogisterij met mars door de stad en manifestatie op het marktplein. Er zullen hoofdzakelijk vrouwen spreken.

Geen eigen vlaggen, borden of spandoeken! Borden en spandoeken worden uitsluitend door de organisatoren beschikbaar gesteld! Er zullen meerdere vrouwen en moeders spreken. Het geweld en de onveiligheid moeten gestopt worden!

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Duitsland, Verzet. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Het is genoeg!” – Vrouwenbondgenootschap Kandel roept op tot demonstratie

 1. Rensk. zegt:

  Dan had er toch anders gestemd moeten worden.Deze politici? Hoeven ze niets van te verwachten

  Geliked door 1 persoon

  • Qvic zegt:

   @Rensk, wat ben jij een goedgelovige dromer, er wordt met de verkiezingen altijd gefraudeerd. De laatste jaren steeds ernstiger, door de zittende partijen.

   Like

   • Rensk. zegt:

    @Qvic: het zou kunnen dat er gefraudeerd is. Ben je er zo zeker van, omdat je er met eigen ogen bijgestaan hebt?

    Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Afwachten of dit op het ZDF en ARD uitgezonden wordt. Misschien als het negatief gebracht kan worden. Waarin “bruggenbouwers” het dan hebben over aanzetten tot haat en vijandigheid voor vreemdelingen.

  Geliked door 2 people

 3. Pietersen zegt:

  Ben benieuwd wat de vrouwen en moeders naar buiten gaan brengen. Zonder het islamitische probleem en de asielinvasie te benoemen komen ze er niet.

  Geliked door 2 people

 4. Henk der Niederlànderï zegt:

  Het kwam in Kandel een beetje dichtbij dus knap vervelend zal Ik maar zeggen.
  Maar waar waren deze vrouwen bij eerdere tien tot honderdtallen steekpartijen en duizenden verkrachtingen de laatste jaren.
  Toen wilden deze vrouwen zo graag horend doof zijn en ziende blind.

  Like

 5. koti zegt:

  Helaas, zulke demonstraties met een paar honderd vrouw/man hebben totaal geen zin. Wanneer gaat het volk nu eens begrijpen, dat een demonstratie alleen helpt, als het hele volk als 1 vrouw/man opstaat, incl. politie+legermacht, desnoods een hele week demonstreren ! En dan vooral ook niet vergeten op de verkeerde politieke partijen te blijven stemmen, hè ! Groetjess…

  Geliked door 3 people

  • droevige mof zegt:

   Ze beoordelen de Duitse mentaliteit verkeerd. Heinrich Mann, de broer van Thomas Mann heeft deze mentaliteit goed beschreven in zijn roman Der Untertan (De Onderdaan).

   Wikipedia schrijft: ,,De roman beschrijft het leven van Diederich Hessling, een inwoner van het Keizerrijk Duitsland. Hij is een groot en slaafs bewonderaar van Wilhelm II van Duitsland, en is daarmee het stereotype van het nationalistische Duitse Keizerrijk. Hij is zeer loyaal aan de autoriteiten, en doet alles voor het nationale doel van Duitsland.

   Gedurende de roman worden Hesslings idealen vaak tegengesproken door zijn daden: hij spreekt bijvoorbeeld vaak over dat men dapper moet zijn, maar is zelf een lafaard; hij is groot voorstander van het Duitse leger, maar probeert koste wat het kost aan zijn dienstplicht te ontkomen; zijn grootste politieke tegenstanders zijn de revolutionaire sociaaldemocraten, maar desondanks helpt hij de SPD-kandidaat uit zijn thuisstad om naar de Rijksdag te gaan.

   Mann gebruikt in de roman de tegenslagen die Hessling te verduren krijgt om de spot te drijven met het Duitse Keizerrijk.”

   Vervang de keizer door de democratische keizerin, de vrouw met de ruitje, en er is niets veranderd

   Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   @ koti: dat gebeurd alleen als er 1 hele charistische krachtige leider opstaat, die het in zich heeft het volk aan te voeren. Een die aan de goede kant van de geschiedenis staat wel te verstaan.

   Like

 6. Rookmelder zegt:

  Het is goed dat er middels demonstraties zijn om de aandacht te krijgen tegen dat onkruid, beter zou zijn om de krachten te bundelen en massaal op de AfD stemmen, dan is er, zij het moeizaam, in dit stadium nog een kentering mogelijk !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s