Zuid-Afrika: Blanken bereiden zich voor op burgeroorlog


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

In haar nieuwe Zuid-Afrika-video uit de serie “Farmlands” ontmoet de Amerikaanse vlogster Lauren Southern Simon Roche. Roche is het hoofd van de wereldwijd grootste private burgerbeschermingorganisatie “Suidlanders”. De organisatie is er van overtuigd dat het de komende tijd tot een burgeroorlog in Zuid-Afrika zal komen en bereidt zich hier intensief op voor.

journalistenwatch

“We hebben onlangs hier in Zuid-Afrika een demonstratie tegen de farm-moorden gehouden onder het motto ´Black Monday´. Geen enkel gebouw werd met stenen bekogeld, niemand werd aangevallen, geen enkele vrouw werd verkracht, niets werd in brand gestoken, er werden geen steden in brand gezet, niets, de demonstratie was compleet vreedzaam. En daarna verklaarde onze minister van Defensie: ´Wanneer de blanken nog een keer zo´n demonstratie organiseren, zullen ze de burgeroorlog tegen zichzelf ontketenen. Hiermee provoceren ze hun eigen genocide.´ Met zulke uitspraken suggereert onze staat dat alles slecht zal aflopen”, vertelt Simon Roche.

“En precies daarop bereiden we ons voor. We bereiden ons voor om naar onze mensen te kijken, want zij zullen zeer zeker het eerste doelwit in een racistische burgeroorlog zijn”, zegt Simon Roche, die met zijn familie in Johannesburg woont.

Lauren Southern bezocht een gezin dat haar voorbereidingen voor de dag X laat zien. Er zijn mobiele perken met een eigen irrigatiesysteem, waarin groente gekweekt kan worden, en een droogkast, waarin levensmiddelen houdbaar gemaakt kunnen worden. “Met onze voorraad levensmiddelen kunnen we twee tot drie jaar overleven”, vertelt het hoofd van het gezin. Alles kan in hun vijf auto´s en hun truck geladen en verplaatst worden.

“Het lijkt erop dat de Apocalyps direct om de hoek staat”, merkt Lauren Southern op tijdens de rondgang door de boerderij. Simon zou haar verzekerd hebben dat er in het hele land duizenden blanke gezinnen zouden zijn die zich nu al op de dag X zouden voorbereiden.

Ieder jaar organiseert de organisatie “Suidlanders” een grote bijeenkomst, waarbij de verschillende groepen uit het hele land bij elkaar komen om alle scenario´s in het geval van een burgeroorlog door te spelen. Dat het tot bloedige gevechten zal komen, lijdt volgens hen geen twijfel.

“Onze aanvoerders zijn van mening dat de burgeroorlog uiterlijk in vijf jaar zal beginnen”, zegt Simon Roche.

Al dat gepraat over burgeroorlog zou nogal extreem klinken, vindt Lauren Southern en ze vraagt zich af waarom een man als Simon Roche denkt dat dit land zo´n duistere weg zal inslaan.

“Kijk, Lauren, er zal sprake zijn van een zeer spontane aanleiding. Zuid-Afrika is op dit moment net een borrelende massa. Overal in het land komen deze spontane uitbarstingen voor. Mensen beginnen plotseling te rennen, bestormen winkels en verwoesten deze. Of, zoals we vanochtend samen hebben gezien, dat een oud nationaal gebouw door de buren tot op de fundamenten in brand werd gestoken. We weten niet waarom dat gebeurd is, misschien denken ze dat ze betere banen zouden verdienen, we kennen de reden niet. Maar zulke dingen gebeuren hier zo snel en op dit moment zijn er zoveel mensen bij betrokken. Onze regering is er überhaupt niet toe in staat om voor veiligheid te zorgen”, zegt Roche.

“De ´Suidlanders´  kregen van de kant van de mainstream politici en de media felle kritiek op hun manier van omgaan met de problemen van het land. Maar als het criminaliteitscijfer zich zo verder blijft ontwikkelen en de nieuwe wet ter onteigening van de blanke boeren zoals aangekondigd nog in deze regeringsperiode wordt ingevoerd, zouden wij dan niet exact zo handelen als we in hun schoenen zouden staan? Het is het vooruitzicht op een steeds realistischer wordende bloedig toekomst van Zuid-Afrika, waarop de mensen zoals de ´Suidlanders´ zich voorbereiden”, beëindigt Lauren Southern haar nieuwste reportage uit Zuid-Afrika.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Genocide, Racisme, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zuid-Afrika: Blanken bereiden zich voor op burgeroorlog

 1. boorzalf zegt:

  Het zit er gewoon aan te komen, de zwartjes willen de witjes gewoon weg hebben als wraak van het verleden.

  Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  De blanke zuid-Afrikaanders zullen allemaal gedood worden in deze burgeroorlog. Hun voorraden om te overleven zullen ze niet helpen maar alleen hun lijden verlengen. De blanken hebben een zeer groot nadeel. Zij hebben niet de woede tegen de zwarten die de zwarten hebben tegen de blanken. De zwarten zetten in deze burgeroorlog alles in maar zullen ook alles verliezen omdat hun eigen zwarte leiders regeren vanuit hun sentiment en niet vanuit het verstand. Anarchie leidt tot moord en doodslag, gevolgd door hongersnood en ziekten, met uiteindelijke resultaat de totale ineenstorting van hun maatschappij.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Die burgeroorlog gaat komen!

  Maar het is eigenlijk geen burgeroorlog.

  Het zal een oorlog worden waarbij de ene groep (de blanken) noodgedwongen alles uit de kast moeten halen om te kunnen overleven. Het eindresultaat zal zijn dat de blanken zich terug trekken in een blank gebied en dit opnieuw gaan uitroepen tot een Boeren staat 2.0.

  De blanken zullen een rationele oorlog gaan voeren. Een oorlog die ze niet geprovoceerd hebben maar die ze wel moeten aangaan willen ze als etnische groep overleven.

  Deze oorlog is het zoveelste debacle van de socialistische kanker en bemoeienis die de wereld al meer dan honderd jaar in haar greep heeft.

  De andere groep (de negers) zullen een irrationele oorlog voeren waarin alleen opgeklopte haat en de wil om genocide te plegen op blanken de boventoon zal voeren. De negers zullen intellectueel nooit in staat zijn een voortvarend en welvarend land te bouwen en perspectief te geven voor de volgende generaties.

  Veel negers die de willekeurige roofpartijen, de willekeurige verkrachting partijen en de willekeurige moord partijen beginnen zijn van die leeftijd dat ze de tijd van de apartheid nauwelijks bewust of helemaal niet hebben meegemaakt.

  De negers zijn wel gewelddadig maar een echte succesvolle oorlog met strategisch intellectueel inzicht kunnen ze niet voeren. De blanken zullen in deze oorlog ook al zijn ze in de minderheid nooit door de neger verslagen worden.

  Deze oorlog en genocide op blanken ontstaat vooral omdat de neger intuïtief aanvoelt dat hij in algemene zin de competitie met het blanke ras op welk gebied dan ook nooit aankan.

  Ook de meer dan honderd nieuwe apartheid regels ten gunste van de neger die het ANC ingesteld heeft hebben de neger niet geholpen. Integendeel de neger werd juist hierdoor meedogenloos geconfronteerd met zijn eigen zwakte en zijn aanleg voor stambelang en corruptie waardoor je ten ene male geen productieve samenleving te bouwen.

  Dit intuïtieve gevoel kweekt een irrationele haat waarbij nog extra olie op het vuur gegooid wordt als de blanke hulpmiddelen inzet de neger te helpen in zijn hulpeloze achterlijke situatie.

  Na deze oorlog zal de blanken moeten leren dat hij alle hulp voor de neger moeten intrekken.

  De neger zal zijn eigen gemeenschappen moeten scheppen zonder hulp van blanken.

  Alleen zo kan de neger op zekere dag misschien (laten we hopen) andere en betere levensstandaarden voor zijn eigen etnische groep creëren.

  Geliked door 2 people

  • Taljaard zegt:

   @guus
   Je kunt er om er beginnen al vanuit gaan dat zeker niet alle zwarte Zuid Afrikanen dan aan de kant van die gekken van de EFF en Malema zullen staan.
   Dus een pure rassenoorlog zal het niet worden.
   Dan kun je er ook nog van uitgaan dat verreweg de meeste Kaapse kleurlingen zich dan waarschijnlijk aan de zijde van de blanken zullen scharen. Ken die mensen en ze deugen gewoon. Wat je dan zult krijgen is een soort van stammenoorlog, waarbij de Zulu’s waarschijnlijk ook niet allemaal achter Malema en de linkerkant van het ANC aan gaan lopen. Want velen onder hen zijn de moordpartijen van het ANC (Bantu. Xhosa) op Inkatha (Zulu) allerminst vergeten.
   Het wordt wel een enorme en ook bloedige chaos, waaruit het failliet van het multiculturalisme voor de hele wereld zal blijken. En dat zal het enige voordeel van deze ellende zijn.

   Geliked door 2 people

 4. kruisridder zegt:

  Het zal een burgeroorlog van enkele jaren worden, maar uiteindelijk zullen de blanken als overwinnaar uit de strijd komen. Ze hebben het strategisch inzicht, de wil om te vechten, de conditie ervoor, zijn zeer gedreven en zeker niet lui.

  Like

 5. Johan zegt:

  De Suidlanders hebben helemaal gelijk: Het loopt uit op een burgeroorlog en die lijkt onafwendbaar. Wat moet je dan als blanke in dat land ? Waar jouw familie al eeuwenlang woont ?
  Moet je je dan door dat zwarte schorem de zee in laten drijven ? Dat kan toch niet ?

  Geliked door 1 persoon

  • Antoni Banderes zegt:

   Het maakt me een beetje jaloers. Suidlanders. Eigenlijk een organisatie die wij hier één op één zouden moeten kopiëren. Vanwege de ook hier ophanden zijnde burgeroorlog ! Verschil moet wel zijn dat wij ons niet terugtrekken in een bepaald gebied, “NL 2.0”, maar gewoon ons eigen land helemaal terugnemen en de indringers (moslims) eruit flikkeren. Het criminele tuig dat zich blijft verzetten en echt niet goedschiks willen vertrekken, cremeren we.

   Like

   • Scevean zegt:

    Helemaal mee eens. Nord Landers. Maar wij zullen ons moeten beschermen tegen Islam . Ik doe mee.

    Like

 6. Antoni Banderes zegt:

  Als je erover nadenkt, kun je vaststellen dat die komende burgeroorlog -die dus bedoeld zal zijn om de blanken in zuid-afrika uit te moorden- uiteindelijk moet leiden tot het uitsterven van het grootste deel van de zwarten. Immers, het zijn de blanken die hun nu nog voorzien van enige organisatie, die hun van voedsel voorzien. Zodra de blanken zich moeten terugtrekken stoppen ze ongetwijfeld met deze voorzieningen. De door de zwartjes veroverde boerderijen zullen platgebrand zijn, de akkers voor tig-jaren vergiftigd. De negers zullen sterven van honger. Eigen schuld. Hopelijk komt europa hen dan niet te hulp snellen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Thomasson zegt:

  De blanke Zuid Afrikanen hebben geen keus: het is vechten voor hun leven of uitroeiing door de zwarte bevolking. Niemand van de mainstream Gutmenschen zal hen helpen. Ze zijn blank en het gekleurde mens heeft altijd gelijk: , al vermoord deze “onderdrukte mens” miljoenen mensen in een genocide. Het gekleurde mens mag dat! Hij hoort bij een ander segment mensheid: MENSHEID WITH A LICENSE TO KILL.
  Het is prima dat de blanke boeren zijn zich eindelijk bewust van het gevaar en treffen maatregelen zichzelf te verdedigen. Maar dat is niet genoeg. Uit het artikel komt naar voren dat zij laten het verdedigingswerk voor de individuen. Dat is een ronduit slecht tactiek. De kans van slagen hangt totaal af van samenwerking. De verdediging moet een gezamenlijk project van iedereen: van maatregelen treffen de boerderijen te verdediging tot gewapende legereenheden die tegen de regeringsleger zouden moeten vechten. De woorden van de Zuid Afrikaanse minister van Defensie: “Wanneer de blanken nog een keer zo’n demonstratie organiseren, zullen ze de burgeroorlog tegen zichzelf ontketenen. Hiermee provoceren ze hun eigen genocide”. zijn bluffen uit angst De man weet donders goed dat militair gezien staat de boeren en andere blanken niet slecht. De meeste militaire en technische experts van het leger zijn blank. Zo ook de top van de politie. Zij zouden zich massief voor de blanken kiezen en overlopen met hun blanke eenheden.

  Like

 8. Johan zegt:

  Heel belangrijk zal de houding van de Engelse regering zijn in deze aanstaande burgeroorlog.
  De Engelsen hebben een buitengewoon grote invloed in Zuid-Afrika. Hopelijk zullen zij de juiste partij kiezen, namelijk de Boeren, om hen te ondersteunen. Ruim honderd jaar geleden was dat overigens geheel anders. Toen werden Boeren door de Engelsen zelfs in concentratiekampen gestopt.
  Van Nederland hebben de Zuid-Afrikanen, net als rond 1900, niets te verwachten. Nederland is wat dat betreft knap waardeloos.

  Like

 9. Roeland zegt:

  Ik luister regelmatig naar Afrikaans talige “Boere”” radiostations uit Suid en Suid – Wes Afrika.
  Als je die zenders beluistert is er niet zoveel aan de hand. Dus of de zaak wordt schromelijk overdreven, of wordt in de doofpot gestopt. Ik weet tegenwoordig niet meer , wat ik moet geloven.
  Waarschijnlijk is dat ook de bedoeling. Verwarring scheppen. Ik ga zowaar in Niburu complot theorieen geloven. Tot mij iets, of iemand mij het tegendeel bewijst.

  Like

 10. Scevean zegt:

  Ik ga over 6 weken naar Z.A. hou jullie op de hoogte. Maar kijk maar eens. De Siener van Rensbroek. De Vierkleur zal weer wapperen aan het eind. Maar het zal bloedig worden.

  Like

 11. Bert Stoelhorst zegt:

  We hebben in NL voldoende asielzoekers centra, dus i.p.v Noordafrikanen stappen we naadloos over op hulpverlening aan blanke Afrikaanse vluchtelingen. Oh nee, dat is politiek gezien helemaal onjuist, sorry verkeerde kleur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s