Inteelt bij moslims, een probleem voor onze maatschappij

Screenshot_109

(Door: Nicolai Sennels – Vertaling: Peter Rissing)

Taboe

Bijna de helft van de moslims is aan inteelt onderworpen. Wat betekent dat voor de intelligentie en de gezondheid? En is er een verband met terrorisme en geweld? Lise Egholm, al lange tijd schoolhoofd in het door moslims gedomineerde gebied van de Nørrebro in Kopenhagen, Denemarken, waarschuwde onlangs tegen het niet praten over de wijdverbreide praktijk van incest onder moslims: “Een studie toont aan dat kindersterfte verdubbelt samen met een hoog risico op aangeboren afwijkingen en dat erfelijke recessieve eigenschappen vaker voorkomen in consanguine ((achter-)neef-nicht) huwelijken. Ik denk dat het tijd is om deze zorgen uit te spreken. Alle ouders willen gezonde kinderen. Gelukkig leven we in een samenleving, waarin ons gezondheidsstelsel er veel aan doet om ervoor te zorgen dat een zwangerschap eindigt met een levensvatbaar kind. Wat mij verbaast is: waarom we het niet hebben over de vele neef-nicht-huwelijken, of deze zelfs verbieden”?

Terwijl door de gezondheidsdiensten – in de overigens minder ontwikkelde landen van de moslimwereld – openlijk wordt gediscussieerd over en gewaarschuwd tegen consanguine huwelijken, wordt het in het Westen als politiek incorrect beschouwd om de enorme genetische en maatschappelijke problemen die het gevolg zijn van deze religieus-culturele praktijk te problematiseren.

Gegeven

Statistisch onderzoek in Arabische landen toont aan dat tot 34% van alle huwelijken in Algerije consanguïneus zijn, 46% in Bahrein, 33% in Egypte, 80% in Nubië (zuidelijk gebied in Egypte), 60% in Irak, 64% in Jordanië, 64% in Koeweit, 42% in Libanon, 48% in Libië, 47% in Mauritanië, 54% in Qatar, 67% in Saoedi-Arabië, 63% in Soedan, 40% in Syrië, 39% in Tunesië, 54% in de Verenigde Arabische Emiraten en 45% in Jemen. In Pakistan is 70% van de huwelijken consanguïsch en in Turkije is dat 25-30%. Er lijken geen nationale gegevens over Indonesië te bestaan, maar er zijn berichten over 17% op Oost-Timor en een “hoog niveau van consanguine huwelijken in sommige gebieden van Java”. Op enkele uitzonderingen na, zoals Indonesië en Albanië, speelt bij ongeveer de helft van de bevolking in de islamitische wereld inteelt in de meeste gevallen al generaties lang.

Religie

De reden is deels religieus. Mohammed zelf trouwde met zijn nicht en volgens de koran staat Allah seksuele relaties tussen neven en nichten (koran 4:23-24) toe. Volgens de islamitische wet, de sharia, is familie-eer afhankelijk van het vermogen om familieleden te controleren, wat nog een reden is om dochters binnen hun eigen bloedverwante familie te houden wanneer ze trouwen. De extreme beperkingen van de sharia op de bewegingsvrijheid van vrouwen en het beperkte contact met mannen maakt het waarschijnlijk natuurlijker om te trouwen met een van de weinige mannen met wie ze daadwerkelijk mogen communiceren.

[Lees ook:  Gevaarlijke vluchtelingen: Afghanen zijn 79 keer vaker verkrachters.]

Gezondheid en intelligentie

Een lange lijst van mentale en fysieke complicaties hangt samen met incest tussen neven en nichten. Deze omvatten een verhoogd risico op depressie, schizofrenie en achterlijkheid (een IQ minder dan 70 punten), bij kinderen uit consanguine huwelijken komt dat vijf keer vaker voor dan bij een normaal huwelijk. Gemiddeld leiden consanguine huwelijken tot kinderen met een 10 tot 16 punten lager IQ. Sociale vaardigheden, waaronder empathie, zijn ook minder ontwikkeld bij mensen met inteelt.

De cognitieve gevolgen van moslim-incest zouden kunnen verklaren waarom niet-westerse allochtonen meer dan 300 procent meer kans lopen de intelligentietest van het Deense leger niet te doorstaan dan autochtone Denen. Als het gaat om de productie van wetenschappelijk werk produceert de islamitische wereld minder dan 1/10e van het wereldgemiddelde. De lage gemiddelde intelligentie van de bevolking en de prioriteit die wordt gegeven aan geloof boven kennis kunnen ook de reden zijn waarom er de afgelopen 1000 jaar minder boeken in het Arabisch zijn vertaald dan er elk jaar boeken in het Spaans worden vertaald. Bovenop deze mentale complicaties komt het verhoogde risico dat veel ziekten die verband houden met genetische aandoeningen leiden tot ernstige syndromen, handicaps, pijnlijke ziekten en een lagere levensverwachting.

Terreur en geweld

Volgens de Deense politie is een neef-nicht-huwelijk een oorzaak van crimineel gedrag door het gebrek aan intelligentie. Deze bewering wordt bevestigd door criminologisch onderzoek dat al lange tijd een verband legt tussen gewelddadig crimineel gedrag en weinig intelligentie. Het is waarschijnlijk ook gemakkelijker om mensen met weinig intelligentie te overtuigen om de honderden uitnodigingen en directe bevelen van de Islamitische geschriften op te volgen om mensen te schaden, te terroriseren en oorlog te voeren tegen diegene die de letterlijke interpretatie van de islamitische geschriften niet volgen. Dit inclusief hun mede-moslims en zelfs familieleden.

[Lees ook: Extreme wreedheid tegen dieren in islamitisch getto: hoofden van katjes afgesneden en ingewanden uitgetrokken.]

Een ander verband tussen incest door moslims en terreur betreft handicaps en geestesziekten. Yusuf Yadgari van de Medical University of Kabul heeft autopsie gedaan op de overblijfselen van zelfmoordterroristen en zijn bevindingen ondersteunen deze theorie. Yadgari stelde vast dat bijna negentig procent leed aan ernstige ziekten zoals blindheid, kanker, vermiste ledematen of lepra. Veel moslimsamenlevingen, waaronder in Afghanistan, hebben een lage maatschappelijke acceptatie van mensen met handicaps en ernstige ziekten. Volgens Yadgari leidt het hebben van een lichamelijke handicap of mentale achterstand vaak tot uitsluiting in een samenleving als Afghanistan, en zou ‘martelaar’ worden de enige kans kunnen zijn op sociale erkenning en eer. Ofwel het is vaak de enige manier om een einde te maken aan sociaal isolement, iets wat vooral traumatiserend is in collectivistische culturen als de islam. Een ander onaangenaam neveneffect van de vele chromosoomziekten die het gevolg zijn van inteelt tussen neven en nichten is dat Al-Qaida mensen met downsyndroom gebruikt om terroristische aanslagen te plegen.

Huwelijken tussen neven en nichten verbieden?

Een verbod op consanguine huwelijken is een win-win-beleid. Het zal miljoenen toekomstige kinderen en hun gezinnen behoeden voor leed.  Schoolhoofd Lise Egholm geeft een voorbeeld:

“Een klas kreeg een leesexamen. Gelukkig deden de meeste kinderen het erg goed. Een klein Turks jongetje had echter maar twee van de veertig antwoorden juist. De leerkracht was erg bezorgd en vroeg me om de ontmoeting met de moeder van het jongetje bij te wonen. Ik keek naar zijn persoonlijk archief en zag dat het gezin blijkbaar maar één kind had. De moeder zei dat er drie kinderen waren geboren, maar twee stierven als baby, omdat “we slecht bloed hebben”. Ze legde uit dat haar man ook haar neef was, dat zijn ouders en haar eigen ouders ook bloedverwant waren”. Ze zei ook: “Je kunt mijn jongen niet veel leren, maar het is goed dat hij leeft. Kort daarna werd hij doorverwezen naar een speciale school. Deze moeder vertelde me ook dat de mannen dom waren omdat ze willen dat we trouwen binnen onze familie. Dan krijgen we wel grotere stukken land, maar ze begrijpen niet dat wij vrouwen weten dat het gevaarlijk is voor de kinderen als hun ouders bloedverwantschap hebben”.

Deze voorbeelden komen uit Turkse gezinnen, maar ik heb soortgelijke problemen ook ondervonden met Pakistanen en in Arabisch sprekende gezinnen. Bovendien zouden belastingbetalers miljarden kunnen besparen om de vele dure maatschappelijke uitdagingen in verband met het huwelijk tussen bloedverwanten niet aan te hoeven gaan. Integratie in onze geavanceerde culturen met hightech arbeidsmarkt is niet eenvoudig met een IQ van 75 en verminderde sociale vaardigheden. Tot slot is het waarschijnlijk dat een dergelijk verbod het geweld in onze landen zou verminderen. Zulke voordelen zouden kunnen voortkomen uit een verbod verblijfsvergunningen te verstrekken aan migranten met een consanguïne achtergrond.

Bron:
www.10news.one
Auteur: Nicolai Sennels

Vertaling uit het Engels door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie. Bookmark de permalink .

52 reacties op Inteelt bij moslims, een probleem voor onze maatschappij

 1. koddebeier zegt:

  Schijnbaar ook het probleem bij politici, vandaar dat ze geen moeite hebben met die debiele import horde !!

  Geliked door 2 people

 2. paulzwueste zegt:

  Achterlijker dan achterlijk!!!
  En dat wordt hier zegevierend binnen gehaald als ’n verrijking van onze samenleving!
  De politici die dit op hun geweten hebben moeten volgens middeleeuwse wetten worden berecht.
  Dat betekent in ieder geval heel veel uren kijkplezier voor het arme volk dat zoveel heeft moeten doorstaan.

  Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   Dank je de koekoek dat de ziekenfonds- polissen + de zelf moeten te betalen medicijnen ELK JAAR duurder worden! …..( ALS dat incest-volk toch weet wat ER UIT HUN HUWELIJK VOORTKOMT?! waarom laten ze zich dan niet ( alle twee) STERISIREN?!

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Fleckie
    Euthanasie is het enige juiste wat elke indringer hier bij aankomst verplicht zou moeten ondergaan.
    Daarna kan er gedacht worden aan ’n huwelijk…

    Geliked door 1 persoon

 3. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Niks huwelijk tussen neven en nichten verbieden. Juist verbieden dat ze buiten de familie trouwen. Hoe nauwer de bloedband hoe beter. Stimuleer dat ze trouwen met bijvoorbeeld hun zus of broer of nog beter met 1 van hun ouders. Zo roeien ze zichzelf uit. Een andere manier om ze kwijt te raken hebben we niet lijkt het.

  Geliked door 4 people

  • theresageissler zegt:

   Heel goed gezien! Waar maken we ons ook eigenlijk druk over:
   Als twee moslimstaten met elkaar in oorlog raken zeggen we immers ook: Laat die monsters elkaar maar afmaken!

   Like

  • Saskia Dubbeldam zegt:

   Haha, dat is inderdaad een grappig plan. Hoewel ik me dan ook zorgen maak om de in eerste instantie omhoog schietende criminaliteitscijfers en kosten van gezondheidszorg en uitkeringen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Het zal ’n harde tijd worden maar we moeten er doorheen.
   Op de scholen al beginnen met de voordelen van ’n huwelijk met je eigen moeder en zusters.
   Tantes en nichten trouwen moet verboden worden.
   Da’s véél te ver weg en kan aanleiding geven tot levende geboortes.
   Alles moet dood geboren worden.
   Ik las net dat een Schotse arts een baby heeft onthoofd in de moederschoot door veel te hard aan de beentjes van de embryo te sjorren, met als resultaat dat het hoofdje apart via ’n Keizersnede gehaald moest worden, en aan het lichaampje genaaid zodat de moeder nog ’n illusie van echtheid had.
   Lijkt mij een uitstekende oplossing om die vervloekte tsunami van zwart, bruin en lichtgetint gebroed in te dammen op een manier waar ze niets tegenover kunnen stellen.

   De rommel die ze na de geboorte achterlaten moeten ze wel zelf meenemen natuurlijk.

   Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ spoorinmiddelsbijster 9 mei 2018 om 19:48″

   ” NOS Teletekst 132
   
   Doodvonnis voor verkrachte Sudanese

   
    In Sudan is een 19-jarige vrouw ter
   dood veroordeeld voor de moord op haar
   man.Activisten zeggen dat ze de man
   doodde omdat hij haar probeerde te
   verkrachten.Ze vragen de president om
   gratie voor de vrouw,Noura Hussein.

   Die werd op haar 16e door haar vader
   gedwongen om te trouwen met haar neef.
   Dat weigerde ze en ze dook drie jaar
   lang onder bij een bekende.

   Omdat haar vader zei dat het huwelijk
   was afgeblazen keerde ze vorige maand
   terug naar haar ouderlijk huis.Maar het
   huwelijk ging toch door en toen ze seks
   weigerde,verkrachtte haar neef haar.Bij
   een nieuwe poging stak ze hem dood. ”

   Zo roeien ze zichzelf ook uit; weliswaar wat minder snel maar alle beetjes helpen.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Als rasechte moslimse had ze toch kunnen weten dat haar vader haar zat te besodemieteren.
    Arm kind, maar ze heeft wel lef.
    Ze zou eigenlijk naar Zweden gehaald moeten worden om daar wat workshops te geven.

    Like

 4. Ja ik snap dus ook echt niet waarom ze het de spakenburgse ziekte noemen en niet de Mohamedaanse ziekte 😁

  Geliked door 2 people

 5. Wakeupkitty zegt:

  De sharia is echt niet een reden om met je neef te trouwen of oom. Communicatie en vrije keuze is niet van toepassing, uithuwelijken wel of je het leuk vindt of niet. Trouwen met neef/nicht is geen incest. Met ouders/broers en zussen wel. Overigens krijg je daar geen simpele of gehandicapte mensen van. De kwaal moet al in de familie zitten. Juist door gebrek aan nieuw bloed/nieuwe genen komt de kwaal vaker voor en nog vaker en nog vaker en dan standaard. Gezien de grote kinderschaar en meerdere vrouwen heb je zo een dorp met doven en slechtzienden bevolkt.

  Like

  • Peter Rissing zegt:

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Incest#Vormen_van_incest
   Verder nog wat meer huiswerk doen eer je een mening als “Overigens krijg je daar geen simpele of gehandicapte mensen van” of “De sharia is echt niet een reden om met je neef te trouwen of oom” neerpent.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ik lees net dat je als schoonzoon ook met je schoonmoeder getrouwd kan zijn.
    Dat lijkt mij wel héél erg vreselijk.
    Rutte bijvoorbeeld is met z’n moeder getrouwd.
    Gelukkig bleef het gezin kinderloos.
    Ook Macron is met z’n moeder getrouwd.
    Ze kunnen geen kinderen krijgen omdat zij te dunne beentjes heeft.
    Zoals hij zei: “Het zou gewoon te veel klepperen in bed, je moet ook aan de buren denken.”
    Vandaar.

    Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   Een groot deel der voorouders is generaties lang [12 generaties] met neef nicht ingetrouwd bij ons en er zijn ongeveer maar 30% die wij “niet helemaal goed” noemen. Gelukkig compenseren we dat om zoveel als mogelijk kinderen op de wereld te zetten zodat van laten we zeggen 14 kinderen per gezin er maar 5 “niet helemaal goed” zijn. Onze vechtlustige aard blijft zo eeuwenlang bewaard in onze families bij ons in onze Veenkoloniën in Zuid Oost Drenthe en Noord Oost Overijssel tot diep het Duitsche land inwaarts.

   Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ Wolf: de wolf is weer welkom in Nederland maar teveel “wolven” is ook weer niet goed voor de schapenboeren.
    Aan de andere kant is het wel een manier om je te wapenen tegen de asielparasieten.

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    ???

    Like

   • Wolf zegt:

    Beste @I.K.Bennurklaarmee ,Sedert 1710 waren de eerste stamvaders van ons met 7 families in de eerste Veenkolonie in het uiterste zuiden van Drenthe. Afkomstig uit de Duitsche, Italiaansche, Oer-Overijsselsche en nazaten van gebleven arme Spaansche soldaten . Met achternamen die tot op den dag van vandaag 80% bedraagt onder meer dan 200.000 Veenkoloniërs bij ons. Namen zoals Schonewille ,Van Der Weide [ Weidemann] Bremer, Lüneborg, Thalen von Tecklenborg , Benjamins [ Schonewille], Corba, Tichler, Fellini Gomez,. tot 1800 met elkaar ingetrouwd. Daarna tot 1950 zijn er nieuwe Veenkoloniers bij gekomen met naamen als Dekker, Slender, Strijker, Sihasulewanepatty, Beometrié, Pattykawa ,Kreeft, Aranganang bijgekomen die ook bleven introuwen bij ons. Dit alles weten we dankzij onderzoek van onze Ooms neven achterneven en Oud ooms. Het was zeer ingewikkeld om de families te onderzoeken naar roots daar alles al familie was sinds de oprichting der Veenkoloniën nog voor dat Hoogeveen bestond. WIJ zijn trots op onze eigen grote families en eigen Volk. 70% stemt daan ook PVV en de rest meestal christelijk.

    Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ Wolf 11 mei 2018 om 09:16:

    Beste Wolf, zoals je wel hebt begrepen was het eerste deel van mijn reactie een (lullig) grapje over je naam maar het tweede deel bevestigt wat jij ook in je antwoord schrijft:
    Een hechte gemeenschap met veel kinderen wat een deel van het Nederlandse volk vormt die zich met hand en tand zullen verzetten tegen de islam wanneer het er écht op aankomt. Er zullen wel meer van die hechte gemeenschappen zijn. We zullen het gaan zien te zijner tijd; wanneer de opstand daar is!
    Het ga jullie goed!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Wolf, laat je niet doen.
    Gewoon blijven paren tot diep in de Duitsche veenkoloniën.
    Praktisch overmand met ’n diepe indruk heb ik je kleine familiekroniek gelezen.
    Veensteken of afgraven is een zwaar beroep.
    Ik heb daar de meeste achting voor.
    Je kunt terecht trots zijn op jouw afstamming!

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Wakeupkitty. De neef/nicht huwelijken kwamen vroeger ook in Nederland voor. Vooral in gesloten gemeenschappen of afgelegen dorpen. In Den Haag was bekend dat mensen uit Scheveningen trouwden vaak binnen de familie. Eigenlijk was de hele toko daar een groot familiefeest. Zo kwam men veelvuldig een combinatie van Pronk & Pronk of Vrolijk & Vrolijk enz. Maar zelfs de combinatie van Pronk & Den Heijer of Talen & Pronk leverde een huwelijke binnen de familie. Hetzelfde gold ook voor dorpen als Katwijk en afgelegen dorpen in het noorden van het land. Ik kende een Scheveningse familie waar van 5 kinderen, twee hadden erfelijke ziekte en stierven heel jong. Het is ook bekend dat vroeger werden in Katwijk aan zee veel kinderen geboren met verstandelijke handicap. Tijdens de oorlog werden ze door hen familie en andere dorpelingen voor de nazi’s verstopt.

   Like

   • Republikein zegt:

    Zo kende ik een familie van 10, zegge pa&ma plus 8 kindereren, waarvan 2 niet lekker, de veroorzaker[m] won 2x de Staatsloterij.
    Ik denk slechts gegokt.

    Like

   • BertG. zegt:

    Het geluk is met de domme.

    Like

   • Wolf zegt:

    @ Thomasson , Ook bij ons in onze Veenkolonie streken en dorpen , honderden jaren lang met ongeveer 30% niet helemaal in orde[ wordt er gezegd door import ] [ import zijn anderen die onbekende achternamen hebben en NIET bij ons horen] [ bijv. uit het noorden en Westen van Nederland] maar we zijn samen altijd en overal zeer sterk aanwezig en altijd voor elkaar opkomend TEGEN vreemdelingen , zelfs uit andere provincie’s . Er wordt nu nog massaal binnen eigen familie getrouwd zodat je weet wat voor vlees je in de kuip hebt , BETROUWBAAR vlees met betrouwbaar bloed.

    Geliked door 1 persoon

   • Wakeupkitty zegt:

    Volgens de wet mag het ook. Alleen in eerste bloedlijn is niet toegestaan. In bepaalde religieuze gemeenschappen komt het nog steeds voor. Ik heb er jaren tussen gewoond.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Vroeg opgestane Kitty,
   heeft zo haar eigen mening over inteelt.
   Als je snel leest staat er dat het best geen kwaad kan.
   Vandaar dus ook het gezegde “Neef en nicht, vrijt licht.”
   Lijkt me trouwens best ideaal ’n dorp volk met doven, slechthorenden en gehoorgestoorden.
   Daar mag best dag en nacht zwaar verkeer doorheen daveren.
   De mensen horen het toch niet en zijn veel te druk bezig met elkaar uit te wonen in de familiesfeer onder het lamplicht.

   Met ’n kopje koffie mèt speculaasje natuurlijk…
   Kan je zo lekker soppen, weet je wel.
   Gewaagde opmerking trouwens.

   Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   ” trouwen met neef /nicht is geen incest ” ?
   Dat doen die refo’s in mijn omgeving ook !
   En daar stikt het van in de bible belt .
   Nou is er “toevallig” ook een grote instelling voor geestelijk en lichamelijk gehandicapten in mijn woonplaats .
   Die is zó groot dat je er kunt verdwalen !
   Toeval ???

   Er zitten tegenwoordig ook veel slachtoffers van islamitische huize in die inrichting .
   Ook toeval , zeker ?

   Geliked door 1 persoon

 6. Bagul zegt:

  Nu in filmhuizen de Franstalige Belgische docu..’so help me God’….een camera volgt de onderzoeksrechter Anne Gruwez in alles wat ze doet. Los van het feit dat er alleen maar Marokkaanse crimi’s aan haar bureau zitten die nog dommer zijn dan het achterwerk van een schreeuwend varken, krijgt ze ook families van Marokkaanse komaf die het allemaal met elkaar doen. Pure inteelt. Onvoorstelbare beelden. En…ze mankeren allemaal wat! Ziek zwak en misselijk, so to speak. Wat een walgelijk zooitje! Beste dames en heren…we staan aan de rand van de afgrond. Letterlijk. Wat er staat te gebeuren zal nog veel harder aankomen dan de inval van de Duitsers in mei ’40.

  Geliked door 5 people

  • Thomasson zegt:

   @Bagul. Ik ben bang dat ik u gelijk moet geven.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Als je tegenwoordig in de wachtkamer van de dokter komt denk je dat je in ’n krankzinnigengesticht op bezoek bent.
    De dokter schrijft dan ook altijd ’n komkommer voor als remedie tegen het zwanger worden.
    Maar zonder gekheid, die allochtonen wonen ons op ’n vreselijke manier financieel uit.
    Geen wonder dat de zorgpremies zo waanzinnig hoog worden in NL.

    Geliked door 1 persoon

 7. Guardiaangel zegt:

  Het grootste probleem van ons SLOOPKABINET is dat alles met betrekking tot de islam en moslim………..WORDT GOED GEPRAAT………verdraaid en afgezwakt om maar geen schade aan hun walchelijk smerig geheime plan te brengen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Ja man, dat laat die curve goed zien, ze hebben veel contacten.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Met dat artikeltje kreeg ik antwoord op mijn prangende vraag .Waarom zijn alle moslims te onozel om dood te kloppen ….het antwoord …de inteelt…Die rechtse foto naast die madame haar kop ziet er vrij normaal uit , moesten ze allemaal zo zijn dan stond ik ook met een plakaat “willkommen fluchtelingen””

  Like

 10. anna zegt:

  de kinderen van mijn achterburen hebben kinderlijfjes en zeer oude grote hoofdjes, ze huilen veel …. allemaal kinderen van macro ouders gehuwd met volle neven/nichten

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wonderlijk.
   En dan te weten dat er geen hersentjes in die grote hoofdjes aanwezig zijn.
   Alléén elementaire prikkels waar ze op reageren.
   Het marokkaans leesplankje: “kut, mes, hoer, kanker, moeder uitwonen, neuken, dood maken, geen politie, niet werken, uitkering, kalashnikov, discriminatie, racist.

   Einde, meer niet.

   Geliked door 3 people

   • Anneke zegt:

    Je vergeet er nog twee, paulzwueste: allah en mohammed.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ahllah en Mohammed staan op de achterkant.
    Dat krijgen ze pas in het laatste leerjaar.
    Voor die tijd kijkt er niemand op de achterkant want daar hebben ze al die tijd niet aan gedacht.
    Toch vreselijk voor de hedendaagse westerse jeugd in ’n klas te moeten zitten met zoveel onderontwikkelde complete debielen, die alléén maar kunnen kwijlen,schelden in slecht Nederlands, slaan schoppen en meiden verkrachten.

    Daar kan nooit iets uitkomen.

    Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Al jaren is het aantal kinderen met ernstige tekortkomingen in de zorg van gastarbeiders. Ook zo’n dingetje waar H&I de rekening van moeten betalen.

  Geliked door 1 persoon

 12. fleckie zegt:

  De ( van DUITSE komaf)… koningin VICTORIA heeft toch …OOK…met haar… echtgenoot gezorgd met een behoorlijk! nakomelingschap, …waardoor …een…’behoorlijk..familieverband’…ontstond!?

  Like

 13. Qvic zegt:

  Niet alleen moslims doen dit, ook in de hogere kringen van de elites komt dit voor. Al in de geschiedenis in de middeleeuwen werd er in de koningshuizen en wel gestelde met neef en nicht getrouwd om de rijkdommen binnen de familie te kunnen behouden. In India waar de hogere kasten niets anders doen dan met incest hun kapitaal binnen de familie te houden. Al die kinderen zijn/waren psychopaten, die gewoon een hersenafwijking hebben en dat is uiteindelijk de oorzaak van vele oorlogen in Europa en de rest van de wereld. Dit probleem doet zich al eeuwen voor, alleen is er nooit in deze hoek van oorzaak gezocht. Dat deze psychopaten alles verzieken in de wereld voor anders normaal denkende mensen. Niet voor niets worden in de dierenwereld deze inteelt dieren uitgesloten voor voortplanting. Alleen het sterkste mannetje met zijn beste genen mogen voor nakomelingen zorgen. Daar dit in de mensenwereld hun nakomelingen altijd gekoesterd worden, ondanks zij afwijkingen hebben. Daar zit het probleem.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Qvic.
   Precies.
   Tegenwoordig kun je maanden voor de bevalling al weten of het kind “normaal” zal zijn of niet.
   Niet…?
   Direct ’n spuitje en weg er mee.
   Bespaart de gemeenschap miljarden in de zorg en het kind zelf ’n leven in de hel

   Geliked door 1 persoon

 14. Paul goessens zegt:

  Wie moet dan die consanqiene gaan verbieden?

  Like

 15. Dirk Stam zegt:

  Lees EJ BRON Inteelt bij moslims een probleem voor onze maatschappij

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Inteelt wordt dadelijk zelf een groot probleem bij de moslims zodat ze er juist harstikke onvruchtbaarder door gaan worden! Overigens lijkt de (moslim)hoofdstad Jakarta juist door de natuur te worden gestraft in de vorm van overstromingen en verzakkingen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s