VIDEO Benjamin Netanyahu: “Wij verdedigen onze gezinnen. U zou hetzelfde doen.”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Benjamin Netanyahu, demoniseren, Gazastrook, Hamas, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO Benjamin Netanyahu: “Wij verdedigen onze gezinnen. U zou hetzelfde doen.”

 1. Sabeltant zegt:

  Benjamin Netanyahu hoeft zich niet te verontschuldigen.
  Zelfs een kind kon zien hoe de vork in de steel zat.

  Jammer dat onze media (gewoon marxistische EU-propaganda) geen beter beeld geeft van de problemen waar Israel dagelijks mee te maken heeft.
  De Palestijnen hebben toch nog geluk want als IK het voor het zeggen had waren er geen stenengooiers meer en zou ik keihard afrekenen met de “leiders” die deze vrouwen en kinderen opofferen.

  Like

 2. Smits zegt:

  “You would do exactly the same…”

  Nu, daar ben ik helemaal niet zeker van. Nederland zou eerst niets doen en afwachten wat ze ons zouden aandoen. En daarna zouden politici hun medeleven uitspreken met slachtoffers. Aan beide zijden welteverstaan. Want daders bestaan niet. Alleen verwarde mensen en slachtoffers.

  Like

  • Thom zegt:

   Hier kunt U weleens gelijk in hebben.

   Like

  • Duchesne zegt:

   Nou, ik lees dat iemand mijn antwoord ook al had geplaatst…..Beste menerr Nethanyahu, “mijn” regering wil mij en mijn kinderen dood, ze blijven moordenaars importeren, wat zou ik moeten doen….?

   …en voor je het weet ben je wereldwijd geregistreerd crimineel…..omdat je jeself en je famillie wil beschermen…

   We zijn aan het einde van vrijheid gekomen, dat mensen beseffen dat we een regering hebben die ons verkocht heeft en nu de kudde moet afleveren…en dat met alle middelen zal doen, incluis moord. Let op mensen, onze eigen regering wil ons dood of in slavernij, hoe het uitkomt. Denk daar over na !

   Like

 3. Ruud. zegt:

  Nee geachte Heer,Israel doet dat wel,maar in het smerige en corrupte en dictatoriale westen hakken ze de eigen mensen de pan in,ten gunste van dat criminele tuig,wat zich vluchteling noemt.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Volledig met u eens, president Netanyahu!
  Elk mens zou zijn eigen huis bewaken en verdedigen. Elke overheid zou haar land moeten dienen door het te beschermen, en ervoor te zorgen dat vreemdelingen geen overheersers worden.

  Helaas leven wij in Europa in een andere werkelijkheid. We worden overgeleverd aan de islam.
  Enkele landen binnen Europa zijn net zo verstandig als u, en ook zij verdedigen hun landen.
  Helaas zijn ze op de vingers van één hand te tellen.

  Like

 5. Haksteeg Anton zegt:

  Dat is vbolkomen juist wat de Israelische PM zegt. De zgn Nederlandse regering heeft totaal geen inzich in de echte situatie in Gaza/Israel en dat willen ze ook niet hebben want dan zoudenze Israels kant moeten kiezen.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Wij mogen en moeten onze gezinnen beschermen Netanyahu , maar dat is verboden voor Joden , ge moet de internationale pers maar eens lezen

  Like

 7. Steven zegt:

  Als je als regering uit bent op vernietiging van je land (Europa), dan ga je uiteraard de mensen beschermen die de aanval doen. De eigen mensen stel je dan altijd in een kwaad daglicht en beticht ze van ‘discriminatie – haatzaaien – onverdraagzaamheid en als je een bommetje (vuurwerk) gooit op het grasveld van een moskee, dan heet je terrorist’
  En Israël willen ze liever ook vanaf, dus steunen ze in elk opzicht die stenengooiers (moslims)
  Dat de Palestijnen provoceren en een reactie uitlokken doet niet ter zake…in elk geval zal Israël altijd de schuld krijgen van het westen. Ik heb respect voor de Israëliërs die ALTIJD weer hun land verdedigen. Zouden ze hier in Europa een VOORBEELD aan kunnen nemen.
  Maar ja, als je een plan uit 1971 aan het uitvoeren bent en de eigenlijke bevolking wilt ruimen, dan snap ik de houding wel die momenteel in Europa heerst!

  Like

 8. Jan zegt:

  Antisemieten in Berlijn tonen hun haat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s