Zweden schaft rechtstaat af: alle mannen per definitie schuldig aan verkrachting tenzij tegenbewijs

Screenshot_271

Vrije liefde en lust wordt ultieme nachtmerrie in feministische dystopie Zweden

In Zweden treedt vandaag de omstreden seks-wet in werking. Zonder nadrukkelijke toestemming van de ander is seks strafbaar. Tot nu toe gold in Zweden dat een weigering van seks, verbaal of non-verbaal, nodig was voor een veroordeling voor verkrachting.

Post online

De wet is omstreden omdat niet duidelijk is wat precies geldt als nadrukkelijke toestemming. Hoe kan een rechter achteraf bepalen dat er met een gezichtsexpressie ja of nee wordt bedoeld, stellen tegenstanders.

De wet geldt voor alle seksuele handelingen, of het nu om een eerste date gaat, een langdurige relatie of om groepsseks. “De boodschap is simpel: je moet aan de persoon met wie je seks wilt vragen of hij het ook wil. Als je er niet zeker van bent, moet je het laten”, zei premier Stefan Löfven bij de introductie van de wet in 2017.

Bron:
https://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Feministes, Krankzinnigheid, Links fascisme, Seks, Zweden. Bookmark de permalink .

21 reacties op Zweden schaft rechtstaat af: alle mannen per definitie schuldig aan verkrachting tenzij tegenbewijs

 1. Cathja zegt:

  Wat denken de Zweden hiermee te bereiken? Kunnen ze zich niet veel beter bezig houden met de meer dan ongeoorloofde seksuele intimidaties en de vele verkrachtingen, gepleegd door zogenaamde vluchtelingen, die het hele land in wanorde gebracht hebben?
  Doen de Zweden er niet verstandiger aan om hun land te zuiveren van alles wat daar op oneerlijke wijze asiel heeft aangevraagd en gekregen?

  Deze nieuwe wet is gewoon een schijnvertoning, maar geeft de overheid wel meer mogelijkheden om (met name) de autochtone Zweden het leven lastig te maken. De gelukszoekers hebben nergens in Europa veel te vrezen, en zeker niet in Zweden. Daar worden al hun misdrijven met de mantel der liefde bedekt.

  Geliked door 2 people

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Is uiteraard alleen van toepassing op de blanke autochtoon en niet bij crimigranten.

  Zal bovendien de autochtone Zweeds bevolking doen slinken en de omvolking bevorderen.

  Hoe dan ook, er is over nagedacht.

  Geliked door 2 people

 3. kampersrene zegt:

  Volgende stap …een lelijke geweldadige neger of Islam fluchteling vraagt een mooie Zweedse om te mogen neuken .Zij zegt neeje …De graag neukende sleept de mooie Zweedse voor de rechter .De begripvolle rechter veroordeeld de vrouw op basis van de wet op racisme en minachtng voor een andere cultuur en zijn gebruiken

  Geliked door 3 people

 4. Henk.V zegt:

  Ik neem voor het gemak maar aan dat de over haar toeren geraakte linkse regering de Zweedse vrouwen heet te beschermen met deze drastische anti- man maatregel
  Natuurlijk is de manier waarop deze wet door de feministes is geformuleerd beledigend voor mannen in het algemeen, maar genuanceerd , constructief en uitgebalanceerd denken is misschien te hoog gegrepen voor de wereldvreemd geworden Zweedse overheid.

  Uiteraard zal deze maatregel de aldus ”beschermde” vrouwen voor ongelofelijk veel schrijfwerk plaatsen, want in een rechtszaak tegen mannen die zich al dan niet hebben ”misdragen” zullen zij wel schriftelijk hebben moeten hebben vastgelegd wat zij hebben toegestaan of afgewezen, immers, zonder onbetwistbare verificatie mogelijkheden zal elke proces tegen mannen in een welles nietes spel eindigen. Of het zou al moeten zijn dat voor het gerecht alleen de stem van de vrouw geldt en de tegenwerping van de man ongeldig. In dat geval wordt de man niet alleen bij voorbaat als een verkrachter en aanrander gezien, maar ook als een geboren leugenaar.. Welkom in de Zweedse mallemolen 🙂 Ik mag toch aannemen dat ook ALLE migranten in kennis zullen worden gesteld van deze maatregel?

  Voor wie het ontgaat: hier wordt het schandelijke probleem van vrouwen- en meisjes verkrachting door hoofdzakelijk één licht getinte of zwarte bevolkingsgroep met vaak islamitische achtergrond veralgemeniseerd.. Daarmee blijven de echte schuldigen aan het vergrijpen aan vrouwen wat uit het zicht! Deze methode van verdoezeling ontgaat ons niet echt, dacht ik. Ik betwijfel zelfs of alle migranten van deze maatregel op de hoogte worden gesteld … ”Ik niet begrijp!”” is dan een goed excuus om de ongekende paringsdrift alle vrije speelruimte te blijven geven…

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @Henk.V, inderdaad eerst een ondertekend contract en dan pas zoenen of gemeenschap. Het is een gestoorde wet van gestoorde mensen in Zweden.

   Like

 5. Thom zegt:

  Ik vind die wet flink tekort schieten. Hij moet hoognodig flink uitgebreid worden. Nou kunnen honden, katten, eenden, ganzen en andere dierlijke smeerkezen nog steeds ongestraft doorgaan met viezen en vozen. En wat te denken van de vliegen en de mollen? Kan dat zo maar?

  Geliked door 1 persoon

 6. tinekevanschagen zegt:

  Dus er moet eerst onderhandeld worden,alvorens tot actie te mogen overgaan..
  Wat romantisch…….

  Hoe in hemelsnaam valt zoiets te controleren?

  Ze weten daar in Zweden van gekkigheid niet wat ze moeten verzinnen.
  Het gaat om de verkrachtingen van de import tegen te gaan natuurlijk.
  Ja.die gaan het eerst op een akkoordje gooien met je,in afwachting dat ze je kunnen bespringen.

  Geliked door 2 people

 7. Taljaard zegt:

  Gaat vast en zeker niet gelden voor moslims, zwarten en homo’s.(en LGTB…ABCDEFG, etc.)

  Geliked door 1 persoon

 8. Qvic zegt:

  In Zweden worden ze steeds krankzinniger en stompzinniger. Met deze wet wordt toch echt geen enkele verkrachting tegen gehouden die door de moslim immigranten gepleegd worden. Enkel de gefrustreerde feministen die kierewiet zijn tussen hun oren, denken dat zij hier mee een dwangmiddel hebben tegen mannen in het algemeen. Het is weer een middel van die doorgedraaide feministen om hun eigen soort uit te kunnen roeien door geen nageslacht tot stand te laten komen en dat wettelijk vast te laten leggen via een wet. Want als het aan die gefrustreerde feministen ligt zal iedere seksuele handeling tussen de seksen beoordeeld moeten worden via een rechter. Dit is een onmogelijke uitvoerende wet, want dat zou betekenen dat iedereen eerst schriftelijk toestemming moet krijgen van die ander om een seksuele handeling te mogen ondernemen bij die andere, zodat jij die ondertekende goedkeuring bij een rechter kan overhandigen als bewijs dat het hier niet om een verkrachting ging. Als je in deze wet daadwerkelijk gelooft, dat dit verkrachtingen tegen zou gaan. Dan ben je al zo ver gezonken in je waanzin en heb je alle realiteit in de wereld verloren. Zulke mensen horen in een gekkenhuis thuis, zij vormen zelf een gevaar voor de mensheid.

  Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  En geld dat ook voor het islamitische deel van de Zweedse bevolking ????? Het zal wel niet !

  Geliked door 1 persoon

 10. alwine kerkhof zegt:

  Die wet zal wel helpen aangezien bijna alle verkrachtingen door de gelukzoekers worden gepleegd.
  Er word er geen een bestraft.

  Geliked door 1 persoon

 11. orelius zegt:

  Wat een gezonken en verloren land is Zweden geworden . Het land van de eens zo trotse Vikingen . Waar ze zich nu voor schamen . Net als hier in Nederland de linkse landveraders zich schamen voor onze geschiedenis. En niet te vergeten de Duitsers natuurlijk. Hoe hebben ze zich op zo n Orweliaanse manier laten hersenspoelen. Je moet trots zijn op je geschiedenis want de daden die ze toen verichte paste in het tijdbeeld van toen. Wat niet wil zeggen dat het goed was wat ze deden.
  Maar me er voor schamen NEE.
  Waar ik me wel voor schaam is bv de manier waarop er om gegaan wordt met onze ouderen. De mensen die ons de welvaart hebben gegeven waarin we nu leven . Die ouderen zijn zoals mijn gezin waar ik altijd als eerste voor zal zorgen. En dan pas de rest .
  Ps En ja toestemming vragen voor sex in wat voor paralel universum leven we tegenwoordig. Iedereen weet die grens en misdraag je je. Heel zwaar maar dan ook echt zwaar straffen dus geen taak straf zoals nu. Ze moesten zich schamen die gene die zeggen zwaar straffen helpt niet. Wat mij betreft wordt voor zeer zware delicten de doodstraf weer ingevoerd.

  Geliked door 2 people

 12. bigljohn zegt:

  Zweden is weer eens verkeerd bezig. Maar daar is het ook Zweden voor, je kunt zoiets wel verwachten daar. Maar hebben wij in Nederland ook niet zoiets ? Verkrachting binnen het huwelijk is hier strafbaar. En dit kan door een vrouw verklaard worden bij de politie, terwijl het soms een grote leugen is. De politie op zijn beurt gelooft haar onmiddellijk, en geeft opdracht om de man te arresteren, zonder dat de man ooit verweer gegeven heeft. Hij kan dat beter ook niet doen, want hij zal toch niet serieus genomen worden. Ook kunnen drie personen (Volgens de Wet moeten het er minstens drie zijn) die met de nodige bla, bla, bla op het politiebureau een lul-verhaal ophangen wegens verkrachting, een man middels de rechter voor jaren doen vastzetten, terwijl er geen enkele bewijs is volgens de Wet. Hij word door een team van politieagenten van zijn bed gelicht en meegenomen naar het bureau, gelijk een straathond die door de gemeente word gevangen. En dat is ook de status van veel mannen. Die van een straathond, men kan die mannen voor vele jaren opsluiten zonder dat er enig wettig bewijs geleverd is. Alleen maar via bla, bla, bla, en de nodige tunnelvisie van D66 rechters. Het andere uiterste zijn de Arabische landen, daar heeft de vrouw een status van een straathond.

  Geliked door 2 people

 13. Geronimo zegt:

  In Zweden wordt het steeds krankzinniger…wat kan je eigenlijk meer verlangen van linkse idioten, excuus voor het pleonasme.

  Like

 14. Bastiaan2000 zegt:

  Hoe geef ze toestemming, schriftelijk, mondeling etc. Hoe wordt dit bewezen, stel een man wil een vrouw verkrachten, hij neemt een papiertje mee waarin staat dat ze wil. Onder dwang moet ze tekenen. Stel een vrouw zegt ja, ze is een vals kreng en zegt daarna dat ze dat nooit gezegd heeft. In het eerste geval is de vrouw de pineut en in het tweede de man de sjaak.
  Beide gevallen lossen niets op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s