Italië wil af van “zwarte strandverkoper”

Screenshot_128

(Door: Wout Willemsen)

De Italiaanse minister Salvini is flink bezig met een ‘grote schoonmaak’ en dus moeten ook de Italiaanse stranden een beurt krijgen! Hij wil af van de zonnebril-, bloemen- en vliegspeeltje verkopers. Via de Telegraaf.

€ 2,5 miljoen  trekt Salvini uit voor politiemensen om z’n beleid uit te voeren. Het geld is bedoeld voor extra agenten, overuren en allerlei andere middelen en moet dus vooral worden gebruikt om de ‘zwarte strandverkopers’ tegen te gaan.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, gezond realisme, Italië, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Italië wil af van “zwarte strandverkoper”

 1. Sabeltant zegt:

  Elke dag een knokploeg het strand op om de parasieten er vanaf te slaan.
  Voor 2,5 miljoen kun je heel wat tikken uitdelen.

  Like

 2. Ronald zegt:

  Strak bezig!!! Grote schoonmaak is hard nodig! Illegalen meteen uitzetten……maar dan is hij nog wel even bezig……Hij doet het tenminste!!! Respect!!!

  Like

 3. IkBenHet zegt:

  Juridisch heeft hij een hele grote misser begaan. Indien hij inderdaad “zwarte” gezegd heeft; belandt dit verhaal uiteindelijk bij het Europese hof van de mensenrechten en zullen die nikkers als lachende partij uit deze strijd komen. Was beter geweest indien hij alle strandverkopers gezegd zou hebben c.q. gaat aanpakken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pietersen zegt:

  Zijn van geen enkel nut in welke maatschappij dan ook met hun prullaria. Vragen extreem hoge prijzen en doen net of ze iets geweldigs aanbieden, ondertussen probeert een maatje jouw portemonnee te rollen. Een plaag, weg er mee.

  Like

 5. Rapunzel zegt:

  Offtopic maar ik las het stukje op De Dubbele Standaard en dan valt het meteen op hoe schijtvervelend het daar leest met aan alle kanten en in het artikel zelf reclame geouwehoer.
  Weer iets wat u vele malen beter doet webmaster Bert, waarvoor dank en hulde. En een paar centen als ik een meevaller heb.

  Like

 6. Mary zegt:

  Salvini is geweldig bezig, schoonvegen van je land is zo moeilijk niet, (ik geloof dat het Wilders eens smalend is gevraagd hoe hij het voor elkaar wilde krijgen om alles met een dubbel paspoort het land uit te krijgen) als je maar de juiste politieke leider hebt.

  Geliked door 1 persoon

 7. leefbarbaar zegt:

  Was in Parijs ook al zo jaren terug. In iedere straat een negert met echte leren riemen, zo zwart als roet.
  En dat is een nadeel van de instroom van kanslozen. Ze worden misbruikt door hun landgenoten, die ze voor een appel en een ei (letterlijk!) aan het werk zetten.
  Nu nog met Actionprullen, straks met zakjes wiet of pillen.
  Er is geen werk voor dobbernegerts. Dan krijg je dat.

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  In 2009 had je in Parijs bij de Sacré-Cœur ook een hele meute van die zwarte en opdringerige straatverkopers bij wie ik, wijselijk genoeg, zo ver mogelijk uit de buurt bleef!

  Like

 9. Jan zegt:

  Crema (z-o van Milaan)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s