Denemarken schaft duurzame verblijfsvergunning voor “vluchtelingen” af

Screenshot_59

(Vertaling: E.J. Bron)

In het kader van de onderhandelingen over de staatsbegroting voor komend jaar heeft Denemarken een nieuwe asielwet aangenomen. Deze maakt een einde aan de verborgen immigratie onder het mom van zogenaamde asielgronden.

Die Freie Welt

Wie als Afrikaans economisch migrant Denemarken op zijn verlanglijstje heeft staan, zal een persoonlijke onaangename verrassing beleven. Het parlement heeft een hervorming van het Deens asielrecht besloten. Migranten, asielzoekers of “vluchtelingen” krijgen geen duurzame verblijfsvergunning meer. In plaats daarvan worden ze uitgerust met een arbeidsvergunning, waarmee ze opgeleid worden voor in hun land belangrijke beroepen. Zodra de aangegeven asielgrond in het land van herkomst is weggevallen, volgt onmiddellijke uitzetting. Rechtsmiddelen hebben geen uitstellende werking, klachten tegen de uitzetting kunnen uit het land van herkomst ingediend worden.

De asielzoekers moeten eerst hun verblijf in Denemarken uit eigen middelen bekostigen. Door een snelle opname in het arbeidsproces moeten ze dan zelf voor hun inkomen en onderhoud zorgen. Ondersteuning door de staat is er slechts in enkele uitzonderingsgevallen en in een zeer beperkt kader. Directe financiële giften worden bijna volledig gestopt. De staatshulp vindt vooral plaats in de vorm van uitkering in natura.

De wetswijziging werd ingediend door de Deense Volkspartij, de grote meerderheid in het parlement sloot zich bij deze wijzigingsvoorstellen aan. Een reden voor de ruime instemming was het feit dat in het verleden negen van de tien Denemarken binnen gesijpelde asielzoekers probeerden voorgoed in het land te blijven. Dat zou een overduidelijke schending van de fundamentele regels van het asielrecht zijn; een schending, waarbij Denemarken zich niet langer zonder verzet zou neerleggen, zei minister-president Lars Løkke Rasmussen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Demografie, Denemarken, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Multiculti, Patriottisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

29 reacties op Denemarken schaft duurzame verblijfsvergunning voor “vluchtelingen” af

 1. Saeftinghe zegt:

  Het lijkt me dat Denemarken een heel wat verstandiger overheid heeft dan vele andere Europese landen.
  Laten we hiervan leren en het kopiëren.

  Geliked door 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Nog niet zo verstandig als mijn land Brasil,hier moet je van ”goeie huize” komen om je te vestigen,zoals bewijs van goedgedrag,en bewijs van eigen inkomsten,hoewel sommige echte vluchtelingen bijgestaan worden(voor een periode)en Nooit een 2e paspoort.Ze gaan het leren de Denen.

   Like

 2. Jjf zegt:

  Heeft Denemarken niet getekend in Marakech?

  Like

 3. Republikein zegt:

  Gezond verstand.

  Like

 4. VarAway zegt:

  Visegrad landen, Zwitserland, nu ook Denemarken….
  Er komt ( te laat ) een kentering bij de linkse gutmenschen massa.
  Onder druk van de z.g.” Extreem Rechtse ” populisten.

  Heeft u vandaag de kop in de Volskrant gelezen?
  Over het GIF van de Burgemeester de Wever van Antwerpen?
  Omdat hij durft te zeggen ” eigen mensen eerst ” ?
  Je moet maar durven als VK!
  Het gore lef.
  Als ik De Wever was zou ik mijn advocaat eens bellen…

  Overigens, geniet van het mooie weer, dankzij Climate Change !

  Geliked door 1 persoon

 5. scherpschutter1943 zegt:

  klinkt allemaal prachtig, die deense wetgeving. Helaas zal het van uitzetting wel niet komen. De asielzoekers gaan zich organiseren, onder leiding van de linkse advocatuur en gaan zich met geweld verzetten tegen uitzetting. Ook in denemarken durven de autoriteiten daar geen grof geweld tegenover te stellen. Ze zijn daar net zo laf als in nederland. Dus mooie papieren woorden houden het volk rustig en de politici tevreden.

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Ondertussen in Beieren; Zondag parlementsverkiezingen! Hopelijk klapt de hele CSU/CDU-TENT uitelkaar! BOEM! Als je nu nog op deze partijen stemt, ben je direct verantwoordelijk voor de ondergang van ‘Die Heimat’!!
  https://www.dvhn.nl/buitenland/Bondsdagvoorzitter-vreest-politieke-aardschok-23662370.html

  Like

 7. Thom zegt:

  Het lijkt heel wat maar het biedt nog steeds de kans op binnen te komen en meteen illegaal onder te duiken. Er is maar één oplossing: grenzen dicht en wie er niet thuishoort eruit.

  Geliked door 1 persoon

 8. Thomasson zegt:

  Ja Jongens! ….DAT ZIJN DE DENEN! ….ZE LIJKEN OP DE FRIEZEN! …FRIESLAND EN DENEMARKEN BOPPE!!!

  Like

 9. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Klinkt uitstekend. Nu de uitvoering nog.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Off topic

  Sommige partijen maken wel een wat vreemde indruk:

  https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0- 9/43952031_10217270289498053_3070302112219922432_n.jpg?_nc_cat=105&oh=ce6dc0ddd8a066724ac31faf3ee17cc7&oe=5C4D4E8B

  Lijsttrekker
  Danny Deneuker

  Scoren, doen we samen

  😆

  Geliked door 1 persoon

 11. Cathja zegt:

  GRANDIOOS!!

  Dit verdient navolging. Als alle lidstaten deze regels tot de norm zouden maken, dan is het snel gedaan met profiteurs.
  En vooral NIET het ‘Verdrag van Marrakesh’ ondertekenen, want dan zitten we vast aan onoverzichtelijke beloften en kunnen we bovenstaande plannen wel vergeten.

  Like

  • Lot zegt:

   Hoe lang zou het verdrag van marrakesh al in de maak zijn geweest? En zou dat al bekend zijn voor de kamer verkiezingen van 2017? En als dat zo is, waarom heeft geert wilders er niet meer op ingezet?

   Like

   • Cathja zegt:

    @Lot om 19:59

    Dat verdrag zal echt al wel een geruime tijd ‘in de maak’ zijn geweest, maar Brussel weet belangrijke zaken prima voor ons te verbergen. Zoals we al vaker voor voldongen feiten geplaatst zijn.
    Geert Wilders kennende (tenminste, zijn manier van reageren) zou hij deze kwestie beslist in de Tweede Kamer aan de orde gesteld hebben. Hij is een vurig verdediger van de vrije westerse samenleving en bestrijder van de islam, en zou hij dan dit grote gevaar niet ter sprake brengen?
    Dan zou hij zichzelf en zijn missie grof geweld aandoen.
    Ik acht dat uitgesloten.

    Geliked door 1 persoon

 12. ruud 2 zegt:

  Geweldig goed nieuws

  Like

 13. Ronald zegt:

  Dit is het beste nieuws van deze eeuw!!! Optyfen met parasieten die de hele verzorgingsstaat leegplunderen!!! Respect voor de Denen!!!!!!!!!!!!!!!! Dit gaat lopen……….

  Like

 14. Ronald B zegt:

  Ik hoop dat dit met terugwerkende kracht kan worden uitgevoerd!!! DENEMARKEN WEER VOOR DE DENEN!!!

  Like

 15. Sjaak uit Dordt zegt:

  Klink goed. Den Haag neemt u hier ook notie van.

  Like

 16. Bob Fleumer zegt:

  Als de Nederlandse regering het verdrag van Marrakesh tekent is dat een oorlogsverklaring aan het Nederlandse volk. Wij hebben op geen enkele wijze ingestemd met dit verschrikkelijke beleid.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Bob Fleumer. Op de dag dat Nederland tekent het Verdrag van Marrakesh tekent ze het doodvonnis van haar eigen volk. Met doodvonnis bedoel ik een langzame en pijnlijke dood van een volk die met zijn eigen handen zijn land heeft gebouwd. Ik ga nog een stapje verder. Het Verdrag van Marrakesh staat gelijk aan het Verdrag van München van 30 september 1938 http://www.geschiedenisbeleven.nl/het-verhaal-achter-het-verdrag-van-munchen/ en de Wannseeconferentie van 20 januari 1942 https://nl.wikipedia.org/wiki/Wannseeconferentie Met een verschil: in beide aangelegenheden werd het lot bezegeld van een zwak land en zwakke minderheid.. Beiden konden zichzelf niet verdedigen. In de moderne versie van de 21ste eeuw komen psychische gestoorde westerse leiders in Marrakesh bijeen om officieel te tekenen voor de vernietiging van hen eigen land en de uitroeiing van hen eigen volk uit vrije wil. Net zo goed dat de grootvaders van de huidige psycho-leiders wisten dat Hitler was geen vrededuif weten hen pathologische kleinkinderen dat de VN is de thuisveld van de tegenpartij. Het is de honk van alle Allah-gabbers en jungle jongens. Met zo’n organisatie doet men geen zaken en sluit men geen verdragen die te gevaarlijk zijn voor het eigen volk. Dit is wat de VN voor ons in petto heeft: https://www.youtube.com/watch?v=6cYURB3uPhw
   https://www.youtube.com/watch?v=GA7SIbvEO64 en https://www.youtube.com/watch?v=TsnElWQ1FRE Door de VN zwendel- en bedrogverdrag zouden nog meer zwermen van miljoenen “asielzoekende apothekers en astronauten uit de Derde Wereld Europa binnenstromen. Ze zitten te trappelen om de bevolking hier te verdelgen. Betrouwbare leiders geven aan zo’n verdrag geen groen licht. . .

   Like

 17. DINGEMANS zegt:

  Kijk dat is optreden van het kabinet

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Ik moet het eerst nog zien.
  Parasieten zijn erg hardnekkig en het is ontzettend moeilijk om van een plaag af te komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s