Maaßen werd ontslagen, omdat hij gelijk had

Screenshot_43

Hans-Georg Maaßen en Angela Merkel.

(Vertaling: E.J. Bron)

Motto van de regering-Merkel: Zwijg, of je vliegt eruit!

Hans-Georg Maaßen is met vervroegd pensioen gestuurd – omdat hij gelijk had met zijn uiteenzettingen en ondanks enorme bedreigingen van bovenaf niet door de knieën ging.

Die Freie Welt

De door de regering-Merkel geïnitieerde klopjacht tegen de president van de Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst (BfV), heeft zijn slachtoffer gevonden en is zodoende ten einde: Hans-Georg Maaßen werd vroegtijdig gepensioneerd. De aanleiding voor deze beslissing zouden vermeende “onacceptabele formuleringen” geweest zijn in het manuscript van de toespraak van Maaßen, die hij in oktober in Warschau tijdens een ontmoeting met de leiders van de Europese geheime diensten gehouden zou hebben.

Maaßen had in de Poolse hoofdstad nog een keer duidelijk gemaakt dat er in Chemnitz geen klopjachten tegen buitenlanders of kleurlingen plaatsgevonden zouden hebben. Deze valse meldingen zouden door bepaalde groepen zijn verbreid om af te leiden van de door migranten gepleegde moord op een Duitser. Omdat zowel de mainstream media als linkse en Groene politici zich op liegen betrapt zagen, hebben zij massaal zijn ontslag geëist, had Maaßen gezegd. Links-radicale krachten in de SPD hadden de mogelijkheid gezien hem vooruit te schuiven om de breuk van de coalitie te provoceren.

Merkel, Seehofer en andere regeringspolitici hebben meermaals enorm op Maaßen ingepraat. Hij zou zijn opvattingen moeten herroepen, werd van hem geëist. Nog absurder was de eis van sommige links-groene politici dat Maaßen zou moeten bewijzen dat de zogenaamde klopjachten NIET zouden hebben plaatsgevonden in Chemnitz. Maaßen bleef echter bij zijn uitspraken en liet zich hier niet van afbrengen. Zolang Maaßen in de zin van de Merkel-regering handelde en sprak, waren hij en zijn woorden geliefd. Omdat hij zich echter ook de mond niet liet verbieden toen hij kritiek had op de regering-Merkel, moest hij vertrekken.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christendemocraten, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Maaßen werd ontslagen, omdat hij gelijk had

 1. Bastiaan2000 zegt:

  Wat worden we toch geregeert door een stel ratten, hoe kunnen mensen als Merkel, Rutte, Macron etc met zichzelf leven. Zo slecht als ze zijn, welk kwaad ze doen en waarvan ze waarschijnlijk nooit verantwoording voor af hoeven leggen.

  Like

 2. Bastiaan2000 zegt:

  Geregeerd bedoel ik

  Like

 3. trebor2110 zegt:

  mooie leeftijd om met 56 jaar met pensioen te gaan

  Like

 4. koosv8 zegt:

  Ze zijn er gerust wel eerlijke Duitsers, loop nu meteen maar door naar de AFD, dan kan het goede uiteindelijk toch nog zegevieren. Wie volgt,iedereen die volgens Merkeltje niet deugd,is eerlijk tot op het bod dat is nu wel duidelijk dacht ik.

  Like

 5. orelius zegt:

  Oke hij heeft wel voet bij stuk gehouden dat zal wel . Maar hij was wel op zijn functie gezet door die Europa slopers . Dat zegt voor mij genoeg . Alleen belangrijke functie,s uit AFD gelederen.

  Like

 6. P4 zegt:

  “De waarheid maakt vrij”.

  Like

 7. Wim zegt:

  ” Merkel, Seehofer en andere regeringspolitici hebben meermaals enorm op Maaßen ingepraat.” Waarom krijg ik hierbij het beeld voor ogen van het tribunaal waar Stef Blok voor moest verschijnen?

  Like

 8. Juanito zegt:

  Weer een wanvertoning in het Duitsland van Stasi-Merkel. Het land is inmiddels ook wel bekend onder de naam DDR 2.0.

  Like

 9. Heniusz zegt:

  Nog een extra nagel in Merkels kist.

  Like

 10. Thom zegt:

  Op Verenoflood staat een deel van de afscheidsrede van Maassen:

  Hoogtepunten uit die afscheidsrede:

  De voorzitters van de drie partijen die de regering in Duitsland vormen: Angela Merkel, de CDU, de heer Seehofer, CSU, en mevrouw Nahles, SPD, hadden besloten op 23 september dat ik vervangen moest worden als voorzitter van de Binnenlandse Inlichtingen- en Veiligheidsdienst. Daarmee werd een regeringscrisis in Duitsland beëindigd. De SPD had gedreigd de coalitie te verbreken als ik in functie bleef.

  En vooral bijzonder vernietigend:

  Op 26 augustus 2018 was een Duitser gedood door asielzoekers in Chemnitz.
  (..)De volgende dag en in de dagen die volgden kreeg niet de moord alle aandacht in de politiek en media, maar de rechtse ‘klopjachten tegen buitenlanders’. Deze ‘jacht’ vond niet plaats op basis van de bevindingen van de lokale politie, officieren van justitie, de lokale pers, de minister-president van Saksen en mijn werknemers. Ze was fictief.
  Ik heb al veel meegemaakt aan Duitse mediamanipulatie en Russische desinformatie. Maar dat politici en media ‘Hetzjagden’ verzinnen of op zijn minst deze valse informatie zonder nader onderzoek verspreiden was voor mij een nieuwe standaard in de valse nieuwsvoorziening in Duitsland.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Voor een nacht van de lange messen is het nog te vroeg. Dan maar oneervol ontslag. Misschien zien we Maassen nog terug bij de AFD. Gegarandeerd een stemmen kanon.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Adolf Hitler stuurde niettemin vaak ook onwillige Duitse generaals met pensioen zoals Erwin von Witzleben als ze hem teveel dwars zaten, hij beschuldigde hen valselijk van homoseksualiteit zoals WernerVon Fritsch (1880-1939) en Werner von Blomberg (1878-1946) en enkelen liet hij in de Nacht van de Lange Messen vermoorden zoals Kurt von Schleicher (1882-1934) en Ferdinand von Bredow (1884-1934)!
   Jozef Stalin daarentegen liet zeker 20.000 Russische generaals en andere bevelhebbers liquideren die hem te onwillig waren!

   Like

 12. droevige mof zegt:

  Hans-Georg Maassen is het prototype van de rechtvaardige ambtenaar, de combinatie van Pruisisch plichtsbesef en ethische principes. Deze mensen zijn loyaal maar nooit oneerlijk, ze vertellen vooral geen verzonnen verhalen.
  De affaire Maaßen raakt iets aan dat diep in de Duitsers zit, een romantische ideaalbeeld. Deze zaak zal de huidige regering haar nek breken.

  Liked by 2 people

  • Nemesis zegt:

   Dat ze hierover hun nek breken hoop ik van harte. Ik hoop tevens, dat dit heel erg snel gaat gebeuren. En niet alleen de regering, maar ook hun aanhangers.

   Like

   • droevige mof zegt:

    Maassen is een CDU-lid gebleven, net als Sarrazin SPD-lid. Beide gedragen zich als tijdmechanisme in hun partijen, hoewel de SPD geen overlevingskans meer heeft.
    Ik ben ervan overtuigd dat het we beide heren weer in politieke functies zullen zien. Laten we wachten op november, de existentiële maand van de Duitsers.
    Als er leven is, is er hoop.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Bij Sarrazin hebben ze het ook niet voor elkaar gekregen hem uit de partij te zetten. Ik hoop voor Maassen hetzelfde, want dat is iemand die van de CDU weer de echte CDU zou kunnen maken en niet de DDR versie, die eigenlijk al onder Kohl z’n intrede deed.
    Denk maar aan de Oder/Neiße Grenze. Rusland wilde delen van het Duitse Rijk terug geven, maar men zei: NEE.
    Hoewel alle kanseliers waren niet echt brandschoon, Zelfs Adenhauer niet, die werd vereerd omdat hij een aantal krijgsgevangenen terug kreeg naar Duitsland, maar hij had nog wel een paar andere niet zo prettige streken. Denk aan Willy Brandt, die helemaal niet zo heette en een beetje veel aan spionage deed.

    Denk aan Schröder die ons meer dan de helft van onze rente heeft afgestolen. En ga zo maar door.

    Ze hadden allemaal wel wat op hun kerfstok. Maar het was wel rustig in de BRD, tenminste voor het grootste deel. Toen de bonden nog op de kant van de arbeiders stonden. Ik kan me nog die enorme landelijke staking van de IG Metal herinneren o.a.
    Maar goed laten we het beste er maar van hopen, waar hoop is, is leven.

    Like

 13. Jan zegt:

  Vrede in asielshopperopvangcentrum
  1265 misdrijven in één enkele centrum
  Diefstal, verduistering, drugshandel, zwartrijden, lichamelijk letsel, diefstal met wapens, roof, aanval op personeel, afpersing, doodslag, verstoring openbare orde, pedofilie, seksueel lastigvallen enz enz


  …..
  Das mit Abstand am häufigsten aufgelistete Delikt sind 364 Verstöße gegen das Aufenthaltsgesetz. Danach folgen 299 Diebstähle und 175 Unterschlagungen geringwertiger Sachen, wie es die Polizei nennt. 97 Mal wurden schwere Diebstähle verfolgt und in 69 Fällen waren es Drogendelikte. Zu den Taten, die den Bewohnern vorgeworfen werden, zählen auch 41 Fälle von Schwarzfahren.

  Gewaltstraftaten tauchen ebenfalls in der Auflistung auf, allerdings deutlich seltener. So gab es 20 Körperverletzungen und 33 gefährliche Körperverletzungen, 13 Fälle von Bandendiebstahl mit Waffen, räuberischer Diebstahl zwölf Mal, vier Fälle von Raub, zwei tätliche Angriffe auf Vollstreckungsbeamte, eine räuberische Erpressung und eine Person wurde wegen Totschlags verhaftet. Außerdem wurden ein besonders schwerer Landfriedensbruch und Störung des öffentlichen Friedens durch Androhung von Straftaten registriert. Dazu gab es sieben Sexualdelikte wie Belästigung und Missbrauch von Kindern.
  ….
  https://www.sz-online.de/nachrichten/1265-straftaten-in-asyl-unterkunft-4044419.html

  Like

 14. Jan zegt:

  Geitenneuker ontpopt zich als schapenneuker, verkracht schaap in kinderboerderij voor ogen van kinderen, schaap moest later afgemaakt worden
  ……
  https://www.rosenheim24.de/bayern/veldenlandkreis-landshut-mann-vergeht-sich-schaf-tier-muss-geschlachtet-werden-10452992.html

  Like

 15. Peter zegt:

  Van Hans-Georg Maaßen gaan we ongetwijfeld meer horen !!
  Wellicht is het voor het land een zegen dat hij zijn baan kwijt is.
  Hij kan nu zeggen en schrijven wat hij wil en hoeft geen rekening te houden met superieuren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s