VIDEO: VN-migratiepact – de dood van naties


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: VN-migratiepact – de dood van naties

  1. Elisah zegt:

    Vreselijk, asielactiviste is nu genezen…?
    https://fenixx.org/2018/11/19/duitse-asielactiviste-stelt-afghaan-aan-als-hulp-voor-haar-gepensioneerde-vader-met-doorgesneden-keel-gevonden/

    Duitse asielactiviste stelt Afghaan aan als hulp voor haar gepensioneerde vader – met doorgesneden keel gevonden

    Op zaterdag om twee uur ’s ochtends heeft een 20-jarige Afghaan de keel doorgesneden van een slapende 85-jarige Duitse gepensioneerde in Wittenburg, Mecklenburg-Vorpommern. Zijn eigen dochter, die actief is in de “vluchtelingenhulp” in de regio Zwickau, had haar vader in contact gebracht gebracht met zijn moordenaar als ongeschoolde hulp.

    Geliked door 5 people

    • Steven zegt:

      Die dochter zal dat de volgende keer gewoon wéér doen. Dat is zo’n linkse die nooit zal begrijpen dat ze met haar eigen cultuur vernietiging bezig is. (zo zijn ze allemaal trouwens)

      Geliked door 5 people

      • BertG. zegt:

        Weet je nog die vader waarvan ze dochter gruwelijk was vermoord door een “vluchteling”.
        Die liep zelfs op de begrafenis nog geld in te zamelen voor “vluchtelingen”.
        Ze leren er helemaal niets van, onverbeterlijk zijn die linkse.

        Geliked door 1 persoon

      • paulzwueste zegt:

        De volgende keer zal ze het gewoon weer doen…?

        Like

    • Eigen volk eerst zegt:

      Dat is nu zo’n LINKSE sufferd. Heeft haar vader overgeleverd aan een barbaar. Ik hoop dat ze de rest van haar leven ziek van schuldgevoel is. ZÍJ heeft het helemaal ZÉLF gedaan. Arme man, arme vader. Wát een dood.

      Geliked door 2 people

      • King Arthur zegt:

        Je zult maar zo’n zwaar geschifte tering muts al dochter hebben!! Hij zal op zijn sterfbed wel gewenst hebben dat hij ze had laten aborteren voor de geboorte.

        Geliked door 1 persoon

  2. Henk zegt:

    Tja ieder normaal denkend mens snapt dat er hier in de EU geen plek en geld is om miljarden kostgangers onderdak te bieden. We hebben in NL niet eens huizen voor de starters op de woningmarkt , bovendien is 1 op de 5 crimmineel en niet zo gek ook als je de hele dag niets te doen hebt. Duitsland is geschat in 2019 100.000 miljoen kwijt aan de opvang te zijn van deze gelukszoekers, hoe lang pikt het volk het nog daar voor te moeten betalen ? en door te moeten werken tot 70 jaar terwijl 95% van de import de hele dag bier loopt te zuipen te feesten en soms ook nog te jatten ? Het is inderdaad zelfmoord , Voor de oerbevolking zit er weinig anders op als vluchtten naar een veilig land om niet in een burgeroorlog terecht te komen.Dat het fout af gaat lopen door hier onbegrend gelukszoekers toe te laten snapt een kind van 10 zelfs

    Geliked door 6 people

  3. Petra DeBoer zegt:

    Werk in uitvoering van de deep state die een NWO wil en dat de VN de wereldwijde regering word.
    Soevereine landen mogen dan niet meer bestaan, grenzen natuurlijk ook niet en de wereldbevolking moet kleiner en vooral de blanken moeten dood want die hebben een hoger IQ dan zwarten en de tegenstand van blanken willen ze natuurlijk niet. Wat een zieke bende en ik mag hopen dat Trump, samen met het team wat achter hem staat, de deep state helemaal oprolt.

    Inmiddels is de Amerikaanse MSM er achter gekomen dat er inderdaad vele duizenden verzegelde aanklachten klaar liggen, wat de Q volgers al wisten.

    Geliked door 4 people

  4. Peter zegt:

    Zeer leerzame video !
    Mijn advies : Ga deze video zien.

    Like

  5. Pingback: De Video die iedereen moet zien! | eunmask

  6. Steven zegt:

    Nu geldt waarschijnlijk niet dat alle 27 lidstaten het EENS moeten zijn om dergelijk pact door te drukken. De overgebleven landen die wél gaan tekenen, (en dat zal die pinokkio zeker gaan doen met of zonder steun van andere partijen) zullen straks in korte tijd overspoeld gaan worden door haatkoppen die hier massaal uitkeringen komen halen ALS HUN RECHT en uw dochters komen verkrachten.
    De economie stort straks als een pudding in elkaar (dat wordt trouwens al voorspeld) waarna er veel mensen in de problemen gaan komen.
    Spaar nu nog zoveel mogelijk geld om straks nog weg te kunnen komen als dit allemaal uit de hand gaat lopen…en daar zal het naar alle waarschijnlijkheid wel naar gaan uitzien.
    De EU zet de vernietiging van Europa in een steeds hogere versnelling en probeert tegenstanders de mond te snoeren door ze maar van alles te beschuldigen en te berechten om andere tegenstanders op andere gedachten te brengen.
    2019 & 2020 worden RAMP jaren voor blanken..

    Af en toe denk ik dat ik in een boze droom ben beland, omdat alles wat we hadden in een tijdsbestek van een paar jaar naar de afgrond wordt getrokken. Het gaat ineens wel héél erg snel al die afbraak en instroom.

    Ik zie het somber in voor veel Nederlanders.. die gaan het de komende tijd erg moeilijk krijgen als opstand op grote schaal niet volgt.
    Kleine kinderen van NU hebben straks geen leven meer…althans.. als je blanke kindjes hebt..

    Geliked door 2 people

  7. Elisah zegt:

    Ondertussen,
    https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/4490871/agent-neergestoken-brussel-mogelijk-terreur

    In Brussel is vanochtend een politieagent neergestoken voor het hoofdkantoor van de Brusselse politie. De vermoedelijke dader is neergeschoten en naar het ziekenhuis gebracht.
    De agent werd rond half zes vanochtend aangevallen met een mes. Volgens verschillende bronnen zou de dader ‘Allahu Akbar’ geroepen hebben toen hij de agent aanviel

    Like

  8. Elisah zegt:

    Elke vorm van kritiek is racisme en discriminatie…

    Like

  9. Elisah zegt:

    Gedwongen zelfmoord..
    https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/11/volgevreten-eu-bobo-timmermans-eist-dat-nederland-marrakeshverdrag-tekent-houd-ruggengraat-tegen-radicaal-rechts/

    Volgevreten EU-bobo Timmermans eist dat Nederland Marrakeshverdrag tekent: ‘Houd ruggengraat tegen radicaal rechts!’

    Fransepans de eurofiel daalt weer even af uit zijn ivoren toren in Brussel om zich rechtstreeks te bemoeien met de binnenlandse Nederlandse politiek. Ditmaal aangaande de ondertekening van het Verdrag van Marrakesh, dat de deur openzet voor ongebreidelde migratie vanuit Afrika. Nee hoor, zegt Frans, gewoon tekenen dat verdrag. Het is allemaal de agenda van radicaal rechts en die moet je tegenwerken!

    Like

  10. jack black zegt:

    Dit VN-migratiepact is niets anders als een Invasiepact !

    En de EU handelt alsof een slager zijn hond op zijn worsten laat passen

    Fuck the EU !

    Like

  11. Elisah zegt:

    Ondertussen in de VS,
    https://fenixx.org/2018/11/20/rechter-stopt-het-asielverbod-van-trump/

    Rechter stopt het asielverbod van Trump

    Een rechter heeft tijdelijk het bevel van Donald Trump opgeschort dat asielzoekers die de Verenigde Staten illegaal binnenkomen geen asiel mogen aanvragen, schrijft RT.

    De rechter is dus van mening dat mensen het recht hebben op asiel in de Verenigde Staten, ongeacht hoe ze in het land zijn binnengekomen, terwijl Trump eist dat ze gebruik maken van een legale grensovergang

    Like

    • apollonia652014 zegt:

      FB is gek geworden. Zo heeft een kennis van mij kort geleden een ban van 30dg opgelegd gekregen om de volgende uitspraak. ” van dit soort vuilniszakken krijg ik vlucht gevoelens ” hier Is niks anders dan de waarheid gezegd. Ze doen daar mat wat. Het stikt er trouwens van de mollen op diverse groepen. Onderzoek doen ze niet.

      Like

  12. Elisah zegt:

    Ondertussen in Duitsland,

    https://fenixx.org/2018/11/20/duitsland-boetes-voor-daklozen-nieuwe-huizen-voor-vluchtelingen/

    Duitsland: Boetes voor daklozen, nieuwe huizen voor vluchtelingen

    De stad Dortmund in Noordrijn-Westfalen wil dat daklozen 20 euro betalen voor het slapen op straat of in de gevangenis belanden.
    Tegelijkertijd huisvest Dortmund veel vluchtelingen in opvangcentra. Andere steden in de staat hebben zelfs huizen of hele gebouwencomplexen voor vluchtelingen gebouwd.

    Like

  13. Jan zegt:

    Video – VVD-prominent Frits Bolkestein: ‘Onderteken VN-migratiepact niet’

    Nederland moet het VN-migratiepact niet ondertekenen volgende maand in Marrakech. Deze dringende oproep doet VVD-prominent Frits Bolkestein aan staatssecretaris Mark Harbers. “Ik roep de staatssecretaris op dit document niet te ondertekenen. Het is niet in overeenstemming met het beleid waar wij als Nederland voor staan.”

    Bolkestein maakt zich grote zorgen over de tekst van het akkoord en het feit dat het document de sfeer ademt dat alle migranten geholpen moeten worden. “Het pact heeft het niet alleen over echte vluchtelingen, maar over alle migranten die hier naartoe willen komen. Uit de tekst spreekt een soort wenselijkheid dat deze mensen geholpen moeten worden en financieel ondersteuning dienen te krijgen. Daar ben ik tegen. We hebben het al druk genoeg met de opvang van echte vluchtelingen.”

    “Ik wil dat de minister of staatssecretaris dat niet ondertekent”, eist @VVD-prominent Frits Bolkestein.

    https://t.co/UN4yDujrY1 pic.twitter.com/YBZ6zxPYBZ

    — EenVandaag (@EenVandaag) 20 november 2018
    ……
    https://eenvandaag.avrotros.nl/item/vvd-prominent-frits-bolkestein-onderteken-vn-migratiepact-niet/

    Like

Plaats een reactie