Ondanks of juist dankzij de aanval van de Binnenlandse Veiligheidsdienst: AfD stijgt weer

afd

(Vertaling: E.J. Bron)

De vermoedelijk door links ondermijnde Binnenlandse Veiligheidsdienst schijnt inmiddels alleen nog maar een stomp wapen te zijn. Gewoon, omdat het te duidelijk is dat deze zo belangrijke veiligheidsautoriteit zichzelf voor partijpolitieke doeleinden laat misbruiken en de burgers dit heel goed doorzien:

journalistenwatch

In de actuele “Sonntagsfrage” van het opinieonderzoeksinstituut Ifratest-dimap daalt de CDU/CSU licht in de kiezersgunst. In de “Deutschlandtrend” in opdracht van het ARD-Morgenmagazin komt de CDU/CSU op 28% van de stemmen en verliest zodoende 1% in vergelijking met de “Deutschlandtrend” van 10 januari. De SPD blijft op 15% van de stemmen staan.

De AfD wint 1% en staat nu eveneens op 15%. De percentages voor de FDP en de Groenen zijn niet veranderd. Op de FDP zou 9% van de burgers stemmen, op Die Linkse 8% en 20% op de Groenen.

In totaal zou de regeringscoalitie CDU/CSU-SPD zodoende op dit moment 43% van de stemmen krijgen. Infratest-dimap enquêteerde op 22 en 23 januari 2019 1.051 stemgerechtigden in heel Duitsland.

Zodoende is de “grote coalitie” definitief geschiedenis, maar voor Duitsland dreigt een CDU/CSU-Groenen coalitie van de waanzin. De Duitsers zullen nooit van hun fouten leren.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Ondanks of juist dankzij de aanval van de Binnenlandse Veiligheidsdienst: AfD stijgt weer

 1. QENQ6 zegt:

  Off topic.
  Kabinet gaat donaties van buiten de EU, aan politieke partijen, verbieden.
  Poging om de PVV de nek om te draaien dus. Kan het nog duidelijker?

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  AKK (Annegret Kramp-Karrenbauer) en Robert Habeck (Groenen) worden momenteel mediaal gelanceerd. Dus dat is het plan. Als er niets groters gebeurt, is er hier zwart / groen.
  In Duitsland is dan alles verboden (CO2 en AfD) wat niet uitdrukkelijk is toegestaan. (windmolens en antifa)

  Like

 3. Ruud zegt:

  Men zwemt tegen de stroom in. Gaat niet lukken op termijn.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Zodoende is de “grote coalitie” definitief geschiedenis, maar voor Duitsland dreigt een CDU/CSU-Groenen coalitie van de waanzin. De Duitsers zullen nooit van hun fouten leren.

  Als dat gebeurd wordt de catastrofe van de tweede wereldoorlog wat betreft economisch verlies nog eens dunnetjes overgedaan.

  Maar misschien heeft het volk het nodig om via deze weg voor eens en voor altijd genezen te zijn van klimaat en millieu hysterie.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/gevangenissen/182-terroristen-en-radicale-gedetineerden-alweer-vrij~abf2f6cc/?utm_medium=twitter&utm_content=Nieuws&utm_source=dlvr.it

  182 terroristen en radicale gedetineerden alweer vrij

  182 terroristen, handlangers van terroristen, haatpredikers en geradicaliseerde gevangenen zijn alweer vrijgelaten uit de gevangenis. Allemaal waren ze veroordeeld voor terreurmisdrijven sinds de opmars van IS en het begin van de Syrische burgeroorlog in 2011.

  “Nooit zomaar vrijgelaten”

  Geens [minister van Justitie] benadrukt dat geradicaliseerde gevangenen nooit zomaar worden vrijgelaten. Voordat ze de gevangenis verlaten, vertrekt een stroom van inlichtingen naar de bevoegde veiligheidsdiensten en naar de justitiehuizen die de ex-gevangenen opvolgen. Ook de lokale ‘task forces’ volgen volgens Geens iedereen die gelinkt wordt aan terrorisme, ongeacht of ze al in de gevangenis zaten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s